Επιτελους το sequel για ενα απτα καλυτερα zombie games ever...
https://www.youtube.com/watch?v=98oJYDRblLI
Printable View
Επιτελους το sequel για ενα απτα καλυτερα zombie games ever...
https://www.youtube.com/watch?v=98oJYDRblLI
Πραγματικά χάρηκα πολύ που βγήκε sequel για το συγκεκριμένο τίτλο!
Αυτό με τις αποφάσεις μου άρεσε πάρα πολύ και από ότι φαίνεται θα επηρεάζουν πολύ τον κόσμο του παιχνιδιού.
και εγω κατα τυχη εβαλα να δω την PC της Microsoft γιατι δεν ειχε τιποτα αλλο η τηλεοραση και ενθουσιαστηκα με το που το ειδα και με το αυτο που εδειξε με τις επιλογες που μπορεις να κανεις
Ναι μακαρι να υλοποιηθει σωστα...οι (γυπ)αετοι του ιντερνετ παρατηρησαν μερικες τοποθεσιες και λενε οτι ισως να εκτυλισεται Ευρωπη..
Αν μη τι αλλο οι ανθρωποι εχουν αποδειξει οτι δουλευουν πολυ σκληρα...Το 1 δεν σταματησαν να το εμπλουτιζουν και να το βελτιωνουν..Πραγματικα το αξιζουν το day1 στο δευτερο..
ζομπια δεν ειδα κ ανησυχησα,κατι αναφεραν για τη νυχτα αλλα απ'οτι καταλαβα ερχονται σε δευτερη μοιρα.δεν μπορω να πω οτι μ'αρεσε αυτο.θα περιμενω πληροφοριες για να μαθω αν ισχυει κατι τετοιο.
άντε να δούμε το πρώτο το έλιωσα με φίλους και βγάλαμε και όλα τα trophy με τα dlc 100%.Αυτό θα είναι πολύ καλύτερο.
Παιχνιδάρα το 1, οπότε must και αυτό και δείχνει ήδη πολύ καλό. Θα έχει και τον μηχανισμό της εναλλακτικής εξέλιξης ανάλογα με το πώς πράττουμε σε συγκεκριμένα σημεία, που είναι πολύ ενδιαφέρον. Από τα πιο αναμενόμενα για εμένα, αν και πολλά πλέον είναι ιδιαιτέρως αναμενόμενα. Δεν ξέρω, αλλά το 1, ήταν τέτοιο το gameplay, που ήταν φοβερά διασκεδαστικό και ποικίλο, ώστε δεν το βαρέθηκα στιγμή. Μακάρι να ισχύει και για αυτό, που μάλλον θα ισχύει......
το παρακολουθησα με μεγαλη προσοχη εχτες. απιστευτο,στα δικα μου γουστα ακριβως! το περιμενω αν και θα αργησει λιγο ακομα.
Και γω το είδα και φαίνεται ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλεια οι Πολωνοί και πάλι!για πότε δηλαδή το υπολογίζουμε περίπου να βγαίνει;του χρόνου;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dying Light 2 PS5 Ray-Tracing ConfirmedQuote:
Dying Light 2 is the largest game created using our in-house C-engine. It is very important for us to achieve our ambitions in terms of graphics, which is why this will be the first Techland production to support ray tracing. We are implementing it in cooperation with Nvidia [on PC] and using the latest achievements in this domain.
Quote:
Dark Zones are an important element of our game, which is why we are experimenting with secondary illumination (reflected off surfaces) from artificial light sources (such as the player’s flashlight), which will make the experience of exploring these regions even more intense.
Η παρουσίαση τους είναι καλή, πείθει ότι έχει γίνει δουλειά.
Θυμάμαι είχα παίξει για ένα διάστημα το original. Δεν είχα επιμείνει πολύ. Μου χε κάνει εντύπωση όμως πως έπαιζε το coop, γιατί έπαιζα με κάνα 2 φίλους. Α! Και το περιεχόμενο. Είχα την compete edition κι ανάθεμα αν είδα τα μισά.
Εφαγε αναβολη για 4 Φεβρουαρίου
https://www.gamespot.com/articles/dy.../1100-6496199/
Το συγκεκριμένο το περιμένω πως και πως (περισσότερο από το Horizon FW) αλλά κάτι τέτοιο νομίζω είναι εντελώς αντιδιαφημιστικό...
Νομίζω πρέπει να φύγουν οι εταιρείες από την λογική bigger is better....
Συγνώμη, τι παπαριά «επιχείρημα» είναι το "as long as it would take to walk from Warsaw to Madrid";
Μιλάει για πριν 100 χρόνια που δεν υπήρχαν μέσα μεταφοράς και πήγαιναν με τα πόδια; Σε ποιούς απευθύνεται ακριβώς; :d040g:
Ναι, αυτό το "bigger/longer is better" είναι άκρως ενοχλητικό... λες και δεν έχουμε ζωή, πρέπει να γίνουν full-time απασχόληση τα video games!
Βέβαια δεν απορώ με τίποτα πλέον, τα διάβαζα από εποχές PS3 (π.χ. ότι το Heavy Rain είναι πολύ «μικρό» σε διάρκεια, λες και δεν είχε εναλλακτικά τέλη να το ξαναπαίξεις...)
Ό,τι σπέρνουμε θερίζουμε, κύριοι του gaming.
Περιπου πρεπει να θελει καπου 60-70 ωρες να τελειωσει καποιος την ιστορια, ολα τα side missions και καποια πράγματα στον χάρτη
Πιστευω, αμα θελει να δει κανεις και τα 5 endings και ολες τις αποφασεις τι αλλαζουν στην ιστορια και να κανει πολλα playthrough, εκει θα λιωσει
Παιχνίδι για trophy hunter's...
Από τα πιο αναμενόμενα και για εμένα, λόγω του 1, αλλά με αυτά που διαβάζουμε...
Αν το main story είναι καμιά 60αριά ώρες κι έχει το πολύ καλό gameplay (και βελτιωμένο) του 1 και μία καλή ιστορία, οκ, ας είναι. Το ότι έχουν βάλει περιεχόμενο για 500 ώρες φυσικά δεν είναι καλό.
Τέλος πάντων, ίδωμεν. Ας βγει και το βλέπουμε στην πράξη.
500 ώρες για πλατίνα νομίζω καντήλια θα φάνε και από τους trophy hunters...
Η ζωή είναι μικρή, κανείς δεν θέλει να πετάει 500 ώρες για ανούσιους λόγους.
"Content", aka fetch quests/time-gating...
Μ' αυτά και μ' αυτά να πω την αλήθεια δεν απορώ που όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται προς πιο "bite-sized" experiences (π.χ. indies).
Ασφαλώς. Σε μια άλλη ζωή, όπου το μερόνυχτο θα διαρκεί 60 ώρες και δεν θα χρειάζεται να δουλεύουμε ή να κοιμόμαστε, θα μπορούσε να έχει βάση το κόνσεπτ "500ωρα παιχνίδια". Και πάλι, είναι τρομερά δύσκολο να υπάρξει τόσο πολύωρο περιεχόμενο με ποιότητα και ουσία. Μόνο παιχνίδια σαν το Skyrim ας πούμε (ή το Witcher, αν και δεν το χω παίξει) μπορούν να μην γίνουν βαρετά, αλλά και πάλι όχι 500 ώρες (μιλώντας πάντα για single player).
Πάντως, η συνταγή του πρώτου Dying light, με το first person platforming και την ποικιλία δράσης και μάχης ήταν πολύ καλή και φαίνεται να το χουν εμπλουτίσει αρκετά.
Επειδή έπεσε αρκετό κράξιμο, έγιναν κάποιες διευκρινίσεις από την Techland.
https://twitter.com/DyingLightGame/s...udo2B13vQ&s=19
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως ακριβώς το λες στο bold.
Προσωπικά δεν το διανοούμαι καν ότι θα περάσω 500 ώρες σε SP (όσο γαμάτο κι αν είναι). Είναι ήρωας της υπομονής για μένα όποιος αντέχει τόσο μοναχιλίκι και repetitiveness μαζί.
Μόνο σε MP και μόνο υπό αυστηρές προϋποθέσεις: να μου αρέσει το gameplay, να έχω (καλή) παρέα («καλή» δεν εννοώ από άποψη KDR, δεν είμαι τέτοιος τύπος/ελιτιστής, εννοώ χαβαλέ/κουβεντούλα και συνεργάσιμη από άποψη teamplay -> έτσι κερδίζεις matches) να περνάει ευχάριστα η ώρα (τι παρέα έχεις στο SP; τίποτα απολύτως, εσύ και οι NPCs είστε) και να μην έχω τίποτα καλύτερο να κάνω (δεν είναι δυνατόν έξω να είναι τίγκα ηλιόλουστη μέρα, να μου λένε π.χ. «πάμε για καφέ» και εγώ να πω «όχι παιδιά, θα κάτσω μέσα να παίζω vidya gamez»).
Επειδή είμαι της ίδιας φιλοσοφίας, εμένα και οι 100 ώρες πολλές μου πέφτουν. Βγάζω απ΄έξω τα multiplayer, που δεν παίζω κι όλας, τα οποία είναι άλλο καπέλο και ισχύουν όσα λες. Και επειδή για εμένα το gaming είναι μοναχικό χόμπι, δηλ. έτσι το απολαμβάνω, είναι κάτι που κάνω αποκλειστικά αργά το βράδυ ως οικιακή διασκέδαση, παίζοντας σχετικά λίγες ώρες και με προσεκτική επιλογή του τί θα παίξω (θα θελα να παίζω λίγο περισσότερο, αλλά δεν γίνεται).
Περί ορέξεως βέβαια, ουδείς λόγος. Μπορεί κάποιοι να θέλουν να παίζουν όλη μέρα.
Καλή και λογική η επεξήγηση από την εταιρεία βέβαια. Main story+αρκετές side quests=80 ώρες, παλεύεται.
https://www.youtube.com/watch?v=kAzKvsAj-kw
Η πρωτη ωρα ειναι gameplay
Μόνο σε εμένα τα γραφικά δεν φαίνονται next gen??
https://m.youtube.com/watch?v=qriBLQoUt4g
Παντός έχει και ray tracing mode
Όντως σε εκείνο το βίντεο φαίνονται λίγο old gen.
Σε όσα άλλα βίντεο έχουμε δει, τα γραφικά είναι άψογα, οπότε ας ελπίσουμε.
Κατά τα άλλα, πιστεύω το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ καλό. Υπάρχει η συνταγή του 1, που ήταν εξαιρετικό και εθιστικότατο, οπότε λογικά θα τα πάει καλά.
Τετάρτη τα reviews.
https://twitter.com/Open_Critic/stat...CpoeGGzaApAAAA
Αν δεν επέφερε μαζί με horizon θα το είχα πάρει... Πιστεύω θα είναι αντάξιο του πρώτου.. Μάλλον θα τελειώσω horizon και θα τιμηθεί άμεσα... Περιμένω τα reviews να είναι πολύ θετικά
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kι εμένα με έχει προβληματίσει το θέμα. Βγαίνει σε 3 μέρες και το Horizon βγαίνει στις 18. Αν υποθετικά πάει κανείς σε day one και στα δύο, έχει 15 μέρες να τελειώσει το Dying light, που δεν ξέρω αν φτάνουν (αναλόγως πώς παίζει κάποιος και τι completion θέλει να κάνει, πόσο ξεψαχνίζει τον κόσμο κλπ). Σε εμένα, δύσκολα θα φτάσουν, όχι επειδή κυνηγάω τίποτα πλατινες κλπ, ίσα ίσα, αλλά δεν πάιζω πολλές ώρες γενικώς. Το Horizon με ενδιαφέρει σαφέστατα περισσότερο. Στο μεταξύ είναι και το οικονομικό, το πιο βασικό μάλλον, γιατί θα χρειαστούν κοντά 150 ευρώ σε έναν μηνα για 2 παιχνίδια, που είναι πολλά.
Μακάρι να είναι αυτά τα προβλήματα των ανθρώπων βέβαια...:silly:
"Δύσκολος" μήνας για μένα toninio...
Γιατί και Dying light θα πάρω και Horizon θα πάρω αλλά και αρχές Μαρτίου θα πάρω και το GT7...
[emoji14]
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάνω που σκεφτόμουν να το πάρω, day one, είδα ότι, τουλάχιστον για αρχή, δεν θα έχει ούτε cross gen Co op υποστήριξη.
Είναι λίγο ιδιόμορφη περίπτωση. Σαφέστατα και δεν πρέπει ντε και καλά να αγοραστούν+παιχθούν day one και τα δύο. Απλά, είναι και τα δύο από τους τίτλους που περιμένω και έχουν προγραμματιστεί να παιχθούν και με έχει πιάσει λίγο η βιάση, γιατί τώρα έχω τον χρόνο και τους επόμενους μήνες δεν θα ισχύει αυτό. Βασικά σκέφτομαι κάτι τέτοιο να κάνω, δηλ. να παίξω τώρα DL 2 και αρχές ή μέσα του άλλου μήνα Horizon. Θα ήθελα βέβαια το Horizon να το έχω day one, γιατί το περιμένω περισσότερο, αλλά οκ, σιγά το πρόβλημα τώρα.