Printable View
Early impressions of FIFA 18
Quote:
At a recent event in London, I had the chance to go hands-on with FIFA 18 for a few hours. My early impressions are that it looks better, has some useful gameplay improvements that make a lot of sense, and feels a tad weightier to play.
EA Sports moved FIFA moved over to the Frostbite game engine for FIFA 17, and while it sparked a modest visual upgrade, I didn't feel like it made for a significant leap. FIFA 18 is the game's second effort on the engine, and you can tell. To illustrate the point, EA Sports reps showed Chelsea forward Eden Hazard's face in FIFA 17, and then his face in FIFA 18. It's a marked improvement, with more detail across the board. But I was impressed most by the stadiums, particularly when played during the day. The lighting makes everything look more real, and there's a lot more visual density.
Πολύ νέκρα το Topic..
Γενικά ο ενθουσιασμός στους τίτλους ποδοσφαίρου είναι έντονος στις αρχές κάθε νεας γενιάς κονσολων κ στη συνέχεια αρχίζει να χάνεται. Αυτό συμβαίνει γιατί τα παιχνίδια αυτά κυκλοφουνε κάθε χρόνο, με μικρές βελτιώσεις κυρίως στον οπτικό τομέα κ έτσι χάνουν κάπως το ενδιαφέρον τους από το ευρύ κοινό. Εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι όμως παρόλα αυτά παρακολουθούμε τις εξελίξεις από τα διάφορα sites, αλλά έχουμε συνηθίσει κ την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια ειδικά με τις αλλαγές που γίνονται στο gameplay σε κάθε version (pre alfa version, beta, demo, full game, launch update). Όποτε, περιμένουμε την gamescom για επίσημες ανακοινώσεις κ gameplay, όπως κ στη συνέχεια το πολυπόθητο demo. Περίπου το ίδιο συμβαίνει κ στα topics των υπολοίπων ετήσιων αθλητικών παιχνιδιών. Γνωρίζω ότι αυτό τον καιρό έχουν διαρρεύσει διάφορες πληροφορίες κ υλικό από τους beta testers, όμως οι περισσότεροι πλέον φανταζομαι πως ανυπομονούμε πιο πολύ για το demo για πιο ασφαλή συμπεράσματα καθώς η συνολική εμπειρία βασίζεται περισσότερο στο gameplay.
Εγώ να σου πως την αλήθεια δε περιμένω πολλά ούτε τρομερές αλλαγές στο 18.
Απλά μια S έκδοση του 17 θα 'ναι.
https://www.youtube.com/watch?v=qmS3TmhdWe8
Στο 1.30 ο παιχτης ειναι οφσαιντ,σουταρει μπλοκαρει ο τερματοφυλακας αλλα ο παιχτης πανυγιριζει σαν να εβαλε γκολ....οτι ναναι...?
Τι το παραξενο?Φιφα ειναι.Οτι θελει κανει...χαχαχα.Το φιφα πουλαει λογω πολλων αυθεντικων ομαδων.Απευθυνεται στην μαζα,σε πιο λαικο κοινο,σε κοσμο που δεν την ψαχνει και πολυ με γκειμπλει και τετοια.Περιμενω το ντεμο να το δοκιμασω.Στο ντεμο 17 δεν καταφερα να τελειωσω αγωνα.Ξεκινησα αγωνα δυο τρεις φορες και το παρατησα.Να δω και τουτο το ντεμο.Το τι πουλαει δεν με απασχολει,ουτε σε βιντεογκειμς,ουτε σε μουσικη,ουτε σε κινηματογραφο ουτε σε τιποτα.Αλιμονο αν τρεχαμε ολοι να αγοραζουμε αυτα που προτιμαει η μαζα!!!
Ο manual χειρισμος στο Fifa δεν θα ελεγα οτι στοχευει στην μαζα. Κατ'εμε εκει υπαρχει περισσοτερο βαθος στο gameplay απο το pro.
Δυστυχως το προτιμουν λιγοι.
Θα πρέπει να υπάρξει ξεχωριστό νήμα με τίτλο "fifa manual". Θα κρυβόντουσαν αυτοί που το χλευάζουν...
Πρωτου αγορασω το καινουργιο πες,θα δοκιμασω το ντεμο του φιφα.Οπως εχω ξαναγραψει,επαιζα φιφα τις πετρινες χρονιες του πες 13-14-15-16,αλλα με την βελτιωση του πες ξαναγυρισα σε αυτο.Ενας λογος που θα ηθελα να μου αρεσει και να με καλυπτει το φιφα,ειναι οτι θελω να παιζω αυστριακη λιγκα,λογω οτι μενω Αυστρια και δεν μου αρεσει ουτε ασχολουμαι καθολου με το ελληνικο ποδοσφαιρο η ελληνικες ομαδες.Ομως το παιχνιδι το βρισκω μετριο σε σχεση με το πες.Θα δουμε το ντεμο.
Δοκιμασε σιγα σιγα να περασεις σε manual χειρισμο. Πρωτα semi και μετα manual. Το gameplay γινεται πολυ ανωτερο.
https://www.youtube.com/watch?v=3Ty4064UZ_c
- - - Updated - - -
φιφα και παλι φιφα ΤΕΛΟΣ.....
Στις 15 του μήνα το demo
Απο ομαδες θα εχει Manchester City, Manchester United, Chelsea, Real Madrid, Atletico Madrid, Juventus, Bayern Munich, PSG, LA Galaxy, Toronto FC
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...teams-11109661
Μαλλον ελεγαν χαζομαρες οι αλλοι ή άλλαξε γνωμη η ea
To demo ειναι διαθεσιμο στο store.
Καταπληκτικο το ντεμο σε φουλ μανουαλ κοντρολς!!! Πολυ καλυτερο του 17! Πιο αργος ρυθμος, καλυτερα γραφικα σαφως, πιο ζωντανο χορταρι, χαμηλωσαν την σκαφτη μπαλια τρυπα και την χαμηλη τριπλη σεντρα που ηταν τρελα op και γενικοτερα πολυ πιο ρεαλιστικο! Επιτελους οι παικτες εχουν αδρανεια και ορμη οταν αλλαζεις αποτομα κατευθυνση ενω τρεχεις, ειναι πιο στιβαροι δηλαδη. Ειδα βεβαια οτι μπαινουν τα τετ α τετ για πλακα αλλα αυτο με ενα patch φτιαχνει πανευκολα ο αλγοριθμος. Κινησεις και μοντελα παικτων πολυ πιο αληθοφανη απο την μακρινη καμερα, γηπεδα εκπληκτικα. Αμυνα πιο ανθρωπινη φαινεται και πιο δυσκολη, τερμα οι μηχανικες αυτοματες απατες που εκαναν οι cheaters...Σε διπλο human vs human ειναι μαγεια!!!
Αυτο το κομματι πραγματικα με ενθουσιασε...
φετος ειναι το πιο αποφασιστικο βημα που εχουν κανει ποτε στην αδρανεια, στιβαροτητα(στην Normal ταχυτητα και οχι slow!).
Επιτελους!
Θα παιξω κι αλλο το ντεμο για να δω τα υπολοιπα.
Αυτο που με χαλασε ειναι παραδοξως ο φωτισμος. Ισως φταινε και τα γηπεδα.
Πολυ ωραια ατμοσφαιρα παντως. Οι οπαδοι κινουνται οταν ερχεται η μπαλα προς τα πανω τους η κατεβαινουν στις κατω θεσεις οταν μπαινει γκολ(λιγο αφυσικα βεβαια).
Επισης οι παιχτες(οπως ο ροναλντο) ειναι πιο ''πραγματικοι'' απο ποτε στις κινησεις τους.
Τα γραφικά είναι εξαιρετικά λόγω της προσθήκης του HDR. Η ταχύτητα ιδανική, που όμως θ' αυξηθεί στην κανονική έκδοση, όπως πάντα... Γενικά το βρίσκω ανώτερο από το προηγούμενο. Οψόμεθα...
Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω, εμένα γιατί μου φάνηκε λίγο γρήγορο; θα το ήθελα πιο αργό... Δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε και το slow γιατί είναι κλειδωμένο
Αντεξα ενα παιχνιδι μονο...τα ιδια και τα ιδια,δεν καταλαβαινεις ποιον παιχτη εχεις καθως ολοι εχουν το σωμα του κοκορα με τις πλατες του terminator,σουτ αψυχα για να βαλεις γκολ πρεπει να μπεις με την μπαλα στα δυχτια..καθε χρονο επαιρνα και τα 2 ποδοσφαιρακια φετος μονο PES 2018..!
Εντελως τα αντιθετα ισχυουν ομως! Εντελως ομως!!!
Ειδικα φετος εχουν βαλει individuality σε πολλους παικτες και ομαδες, στα σουτ εχουμε σουταρες και μπαινουν εκπληκτικα γκολ, και γκολ μπαινουν απο παντου. Εγω προσωπικα δεν μπαινω με την μπαλα στα διχτυα. Μαλλον θες προπονηση...
Και εγω βλεπω οτι φετος οι παιχτες ξεχωριζουν αρκετα περισσοτερο. Ο ροναλντο ειναι πραγματικα ιδιος. Οπως και αλλοι μεγαλοι παιχτες.
Δυστυχως δεν μας αφηνει να παιξουμε σε χαμηλοτερη ταχυτητα. Την οποια ετσι και αλλιως χαμηλωνω παντα κι αλλο με τα sliders. Θα μου αρεσε να υπηρχεκαι η επιλογη να μειωνεται και η ταχυτητα γενικα των κινησεων/αντιδρασεων(εκτος βασικης ταχυτητας).
Ξερουμε αν θα εχει τον zizu φετος σαν παιχτη?
Όντως Βαγγέλη, πρώτη φορά δεν έχουν αφήσει ενεργοποιημένη την επιλογή slow η οποία ούτως ή άλλως δεν είχε τόση αισθητή διαφορά στα demos από τις κανονικές εκδόσεις. Επίσης, κλασσικά έχουν αφήσει λίγο λασκα τους τερματοφύλακες οι οποίοι είμαι πεπεισμένος πως θα δέσουν στο τελικό προϊόν. Καθε χρονο το ίδιο συμβαίνει. Εγώ σε γενικές γραμμές για ακόμα μια χρονιά είμαι ικανοποιημένος με όσα είδα στο demo. Μοναδικό παράπονο οι μακρινές προωθημένες που μου φαίνεται ορισμενες φορές φεύγουν ξυράφι, αλλα ίσως να οφείλονται στην ταχύτητα του demo την οποία την θέλω κ γω δύο σκάλες χαμηλότερη ή στα manual settings που χρησιμοποιω συνήθως στις τελικές εκδόσεις.
Το καλύτερο demo Fifa μέχρι στιγμής. Ο χρόνος απόκρισης της μπάλα αυξήθηκε λίγο, με συνέπεια αυτή, να φαίνεται πιο βαριά. Είναι sim το game.
Εγώ πάντως από pro ηρθα φέτος fifa και το demo μου αρέσει σε αντίθεση με την online beta και το demo του pro. Μακάρι να φτιάξουν οι άμυνες και τα τέρματα στο τελικό προϊόν και είμαστε μια χαρά
Ξεκίνα τότε με manual χειρισμό. Το assisted είναι χαζομάρα.
Ξερουμε εαν εχει διαφορα στις εκδοσεις που ερχονται ελλαδα και αγγλια; Εχει τιποτα ελληνικα (οπως ελληνικο σχολιασμο) η οτιδηποτε αλλο;
Μεχρι τωρα δεν θυμαμαι να υπηρχε διαφορα. Σιγουρα δεν ειχαν Ελληνικα μεχρι σημερα και δεν εχει ανακοινωθει κατι τετοιο για το 2018.
Κάποτε η Ελληνική έκδοση ήταν κοινή με αυτή της Σαουδικής Αραβίας κ της Γαλλίας αν δεν κάνω λάθος κ εκτός από την Αγγλική περιγραφή είχε κ την Γαλλική κ κάνα δύο άλλες αν θυμάμαι καλά. Τώρα όλες οι γλώσσες για την περιγραφή είναι διαθέσιμες σε όλες τις εκδόσεις με τα Ισπανικά να ξεχωρίζουν.
Ελληνική περιγραφή έχει να μπει από εποχή Μαυρομάτη (κοντά 15ετια?) αν δεν κάνω λάθος κ δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα για το προσεχές μέλλον.
Μπορείτε να το δοκιμάσετε και online με αντίπαλο φίλο, μέσω party (share, give controller, κλπ.).
Ανοιξε το web app αλλα οπως και περσι δεν ειναι ανοιχτο για ολους
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app
Γνωριζουμε ποιες ελληνικες ομαδες θα εχει?
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
THE COMPLETE LIST OF TEAMS IN THE GAME
Το δοκίμασα σε pc από ΕΑ access και η τελική έκδοση είναι ακόμα πιο αργή από το demo, έχουν βελτιώσει αρκετά τις επαφές των παιχτών, και επιτέλους γινονται περισσοτερα φαουλ κατα την διαρκεια του αγώνα.. Για να προωθήσει το νέο συστημα αλλαγών (quick-subs) θα δείτε πως γυρω στο 70 η κούραση φαίνεται πιο καθαρά από ποτέ στο gameplay
* οπως κάθε χρόνο, με ένα patch θα το κάνει παλι γρηγορο... :(