Βαθμολογία Οδηγών
http://s24.postimg.org/v69av9q1h/odigon.jpg
Βαθμολογία Ομάδων
http://s24.postimg.org/iqcl1iwph/omadon.jpg
Printable View
Βαθμολογία Οδηγών
http://s24.postimg.org/v69av9q1h/odigon.jpg
Βαθμολογία Ομάδων
http://s24.postimg.org/iqcl1iwph/omadon.jpg
Πρόγραμμα
http://s24.postimg.org/e74xtr47p/programma.jpg
24h Before Race!
http://youtu.be/e8z_h-rr0jk
Αποτελέσματα
Spoiler!
Συμμετοχές
PSN ID: AlexandrosQV, AWD_POWER, Eykeros, geopan973, Hamilton-G7, kokoraki13, kostashas, KX-399, Mixalis_Drama, toulis_k, TZANETOS7, xristos_L_B_F
Spoiler!
Ρυθμίσεις
Spoiler!
Με το καλό
με το καλό και από εμένα! (απορία: το "th" στο "1th" τι σημαίνει; έσπασα το κεφάλι μου αλλά δεν το βρήκα!)
Λογικά είναι 1st
ΠΑμε ομαδαρες!!!! Να φτιαξουμε κατι καλο ολοι μαζι να γουσταρουμε!!!!
Θελω να δηλωσω και εγω συμμετοχη
ID TZANETOS7
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δευτερα 27/10 και ωρα 22:00, γνωριζομαστε, συζηταμε, κανουμε καμια γυρα και ψηφιζουμε για το αυτοκινητο*, τις ρυθμισεις του καιρου και αν τελικα θα εχουμε ενεργοποιημενο το ABS. Δευτερα 3/11 ξεκιναμε...
*τα αυτοκινητα ειναι τα εξης: BMW M3 GT2 Base Model '11, BMW Z4 GT3 '11, Mercedes-Benz SLS AMG GT3 '11 και Nissan GT-R NISMO GT3 Base Model '13
Θελω να δηλωσω συμμετοχη
ID Eykeros
:priest:
Το λεω τωρα, θα το πω και τη Δευτερα. Μπορουμε να τρεξουμε με Μ3 Ζ4 GTR και SLS αλλα πρεπει να αποδεχτουμε οτι ολα τα αυτοκινητα σε καποιες πιστες εχουν μειωνεκτηματα! Στη μια βολευεται πιο πολυ το Ζ4 στην αλλη το GTR Και τα λοιπα.Απλα να το ξερετε γιατι εχω κανει δοκιμες και σε καποιες πιστες και τα 4 ειναι στο 0,5 και σε αλλες φτανει και το 1 sec..και αναφερομαι και στα 4. Απλα την αποφαση θα την παρουμε ολοι μαζι ;)
Καλησπέρα σε όλους, θέλω και εγώ να συμμετέχω στο πρωτάθλημα.
ID toulis_k
Τη Δευτερα θα παρακαλουσα να παρεβρεθουν ολοι για να συζητησουμε θεματ που αφορουν το πρωταθλημα και ορισμενους κανονες που μπορουμε να βαλουμε ωστε να βολευουν ολους.Επισης στο θεμα των αυτοκινητων εχω καταληξει σε ενα ενδιαφερον συμπερασμα μετα απο πολλα χιλιομετρα δοκιμων
Μου αρέσουν όλα όσα διαβάζω μέχρι στιγμής. Με την πεταλιέρα δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα.
Τα λέμε τη Δευτέρα.:d055:
Οι κανονισμοί είναι πολύ καλή.. Η μονη επιφύλαξη που έχω είναι στην επιλογή του GTR-Base model-BMW GT2 Base model .. H SLS-BMW Z4 einai sthmena cars..Το GTR Base model - BMW GT2 Base model θέλουν αγωνιστικές αναρτήσεις και πλήρως προσαρμοσμένο κιβώτιο το οποιο δεν μπορεί να γίνει διότι η βελτίωση είναι κλειστή.. Aρα πρέπει να γίνει μια αλλαγή να βγούν τα Base model και να μπούν το GTR-GT3 13 και GTR-GT3 RJN Team η να πάμε σε 1 μοντέλο για όλους,για εμενα δεν είναι ωραίο γιατί χάνεις το ωραίο αυτών των car ότι σε κάθε πιστα συμπεριφέρονται διαφορετικά.. Ελπίζω να λήθη το θέμα
Ξέχασα να γράψω και αυτά τα αυτοκίνητα παιδιά, συγνώμη. Στην ψηφοφορία που θα έχουμε το βράδυ ειναι και αυτά μέσα! Γενικά όλα τα GT3 ειναι! Θα καταλήξουμε σε μια κοινή απόφαση το βράδυ. Σας περιμένω όλους στις 22:00! ;)
Ο Λαος αποφασισε ! ! !
Αυτοκίνητα: BMW Z4 GT3 '11, Mercedes-Benz SLS AMG GT3 '11, Nissan GT-R NISMO GT3 '13, Nissan GT-R NISMO GT3 Team RJN '13
Επιλογη Αυτοκινητου: Κληρωση
Δημιουγια ομαδων: Με γκρουπ δυναμικοτητας
Κατατακτηρια πριν τον αγωνα: 15 λεπτα, ομαδικος αγωνας
Καιρος: Κληρωση και σε περιπτωση αστατου καιρου, οι επομενοι δυο αγωνες θα γινονται με καθαρο καιρο.
Αυτοκινητο για τα κατατακτηρια των γκρουπ δυναμικοτητας: BMW M3 GT2 Base Model '11
Ημερα και ωρα κατατακτηριων για τα γκρουπ δυναμικοτητας: Δευτερα 3/11 στις 22:00
Πιστες κατατακτηριων για τα γκρουπ δυναμικοτητας: Autodromo Nazionale Monza, Suzuka Circuit
Διαρκεια κατατακτηριων για τα γκρουπ δυναμικοτητας: 20 λεπτα σε καθε πιστα.
Κριτες: AlexandrosQV και αλλα δυο παιδια που θα βγουν μετα απο κληρωση.
Μενει να αποφασισουμε για το ABS και τη Φθορά Ελαστικών.
Θέμα 1 Όσο αναφορά το GTR-Schulze Motosport θέλει αγωνιστικές αναρτήσεις και κιβώτιο αλλα δεν μπορούμε να τα βάλουμε.. Να έρθω στο ABS τώρα για να το δουν όλοι.. Στα χειριστήρια ύπαρξη θέμα στην βροχή ακόμα και με 1-1 από την αρχή του φρεναρίσματος μπλοκάρουν οι τροχοί,στο αγώνα υπό βροχή τα χειριστήρια θα προκαλούν πολλά ατυχήματα λόγο ότι θα χάνουν το Break point από το μπλοκάρισμα.. Αυτό θα έχει αποτέλεσμα την σύγκρουση των αγωνιζομενων με χειριστήρια με τους υπολοιπους αυτό συνεπάγεται με γκρίνια των υπολοιπων προς τους αγωνιζόμενους με χειριστήρια.. Είναι εύλογο ότι όλοι με τιμόνια είπατε όχι στο ABS υπερισχύετε από τα χειριστήρια άρα αποφασίζεται το όχι..Όταν όμως ξεκινήσουμε αν γίνουν ατυχήματα μην βγείτε μετά και πείτε με χτύπησε και μου χάλασε τον αγώνα γιατί εκεί θα έχετε άδικο διότι εσείς είπατε ABS Off ακόμα και υποβροχη στα χειριστήρια..Προτείνω την χθεσινή μου τοποθέτηση πάλι.. Στο στεγνό ABS Off Στο βρεγμένο ABS ON ( Μονο στα χειριστήρια )
Θα προσπαθήσω να κάνω δοκιμή σήμερα για να δω κατά πόσο ισχύουν αυτά που ισχυρίζεται ο ευκαιρος. Θα επανέλθω επί του θέματος με ολοκληρωμένη άποψη μέχρι το βράδυ
Μην βγει κάποιος και πει ότι τα χειριστήρια έχουν πλεονέκτημα με ABS γιατί το χειριστήριο κάνει 1 sec το λιγότερο πιο αργό γύρο από τιμόνι στο στεγνό φανταστείτε την διαφορα στο βρεγμένο.. Θέμα 2... Τα αυτοκίνητα δεν έχουν την ίδια συμπεριφορά στο τιμόνι με αυτήν στον χειριστήριο..Στο χειριστήριο τα αυτοκίνητα έχουν μια υποστροφή σε σχέση με το τιμόνι,γιαυτο είπα εχθές η επιλογή των αυτοκινήτων να γίνετε από τα group και όχι τυχαία.. Παράδειγμα Με την Z4 εχθές έκανα γύρο 1.35.236 στην Monza Με την SLS k GTR δεν μπορούσα να κατεβω το 1.36.478 έκανα 20 lap με το καθένα..Ο Μιχάλης έκανε lap με Z4 και SLS και είπε έκανε ίδιο χρόνο.. Στο τιμόνι βλέπουμε ότι αυτή η διαφορα δεν ύπαρxη.. Λόγο ότι η Z4 έχει μικρότερο βάρος αλλα μικρότερη ιπποδύναμη από τα αλλα το κάνει πιο ευκολοδήγητο στο χειριστήριο.. Προτείνω την αλλαγή της επιλογής στο αυτοκίνητο από τυχαίο σε επιλογή του group..Θα παρακαλούσα την κατανόηση των υπολοιπων για να έχουμε όσο καλλίτερο Πρωτάθλημα για όλους και ΌΧΙ για μερικούς.. Ευχαριστώ
Όσο αφορά το abs ας το ανοίξουμε τελείως για να μην εχει κανένας πρόβλημα είτε joystick είτε τιμόνι.. Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν και είμαι υπέρ το abs off αλλα αυτοί που έχουν joystick έχουν πρόβλημα και κατανοώ οπότε αν συμφωνούν όλοι ας πούμε on για να ευκολύνουμε τα παιδιά. Στο άλλο θέμα μπορούμε αφού βγουν οι ομάδες ανάλογα ποιος έκανε καλύτερους χρόνους να διαλέγει με την σειρά τα αυτοκίνητα αν και δεν πιστεύω οτι ειναι σωστό αλλα μπορούμε να βγάλουμε μια λύση Σ αυτό το θέμα αλλα πρέπει να τα δοκιμάσετε όλοι τα αυτοκίνητα να βρείτε λίγο χρόνο γιατί ειναι κρίσιμο να έχουν όλοι άποψη για να εχουμε ένα ομαλό πρωτάθλημα χωρίς παρεξηγήσεις
Τώρα κάνουμε δοκιμές Μιχάλη, έλα να τα δοκιμάσουμε παρέα
Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη. Προσωπικά προτιμώ το ABS off, αλλά επειδή θα έχουμε και συμμετοχές με χειριστήρια καλύτερα να το έχουμε ανοιχτό.
Tο ειπα και χθες. Αν υπαρχει θεμα με το χειριστηριο, νομιζω πως δεν πρεπει να συζητάμε καν για abs off. Mε τα αμαξια δεν εχω κανενα πρόβλημα , ο,τι και αν μου τυχει. Την ξερω την μοιρα μου ετσι κι αλλιως!
Παιδια οσο μπορειτε, οποιοι μπορειτε, δοκιμαστε τα αυτοκινητα, ABS και την φθορα, για να παρουμε τις τελικες αποφασεις τη Δευτερα που θα μαζευτουμε ολοι για τα κατατακτηρια. ;)
Οι δοκιμες που είχα κάνει ήταν με 80%-100% υγρό οδόστρωμα..Μετά μίλησα με τον Αλέξανδρο και μου είπε ότι το πολύ θα είναι 60%..Έπειτα ξανά δοκίμασα και είδα ότι η κατάσταση είναι σαφώς πολύ καλλίτερη αλλα κρατάω μια επιφύλαξη σε ρυθμό αγώνα πως θα είναι..Επισημαίνω πάλι προς αποφυγή παρεξηγήσεων..Το ABS να είναι ON για χειριστήρια στην βροχή ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για χειριστήρια...Ο λόγος που λέω ΜΟΝΟ στα χειριστήρια είναι εύκολο να καταλάβει κανεις γιατί μονο εκεί..
Και πως θα το κάνουμε αυτό, να είναι μόνο για τα χειριστήρια ΟΝ ???
Η θα είναι ενεργό η θα είναι ανενεργό για όλους.
Δεν είναι δυνατό να υπάρξουν ημίμετρα.
Γίνετε και μάλιστα πολύ εύκολα..Όταν μιλήσουμε θα καταλάβεις..
Δεν ύπαρxη ημίμετρο εδώ..ύπαρxη ισότητα απέναντι σε αυτούς με τιμόνι..Όταν βάζει το τιμόνι ABS παίρνει προβάδισμα απέναντι στο άλλο τιμόνι χωρίς ABS..Κάτι που δεν συμβαίνει με χειριστήριο απέναντι στο τιμόνι.. Αυτή την στιγμή εσύ μου βάζεις το ημίμετρο γιατί λες σε αυτόν χωρίς ABS : Κοίτα φιλε το ABS είναι ανοιχτώ για όλους αν θες να με περάσεις βάλε ABS..Εδώ θα ύπαρξη παρεξήγηση...Εγώ δεν βλέπω που ύπαρξη πρόβλημα αφού όλοι αυτοί που έχουν τιμόνι είπανε ΌΧΙ στο ABS..Τώρα γιατί σε όλους το ABS ???Η Λωρίδα οδήγησης γιατί είναι ανοιχτή?? Όπως γνωρίζεις μερικοί τρέχουν με λωρίδα γιατί τους βοηθάει να έχουν σωστή γραμμή και να μην χάνουν τα φρένα..Αν την κλήσεις αυτούς θα τους βλέπεις συνεχεια στο γρασίδι σε κάθε τροφή..Βλέπεις ότι είναι βοήθεια προς κάποιους..Κάνουμε ένα πρωτάθλημα ευχάριστο για όλους.. Κατάλαβες με ποια λογική στο λέω αυτό ??
Εγώ δεν λέω γιατί. Πιο πάνω συμφώνησα με τον Μιχάλη για το θέμα του ABS. Εγώ λέω, πως διασφαλίζεις το απυρόβλητο του "τα τιμόνια τρέχουν χωρίς ABS";
Π.χ. Εγώ αυτήν τη στιγμή δεν έχω τιμόνι. Οπότε τρέχω με χειριστήριο. Με χειριστήριο χωρίς ABS ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ. Έχω ξεχάσει που έχω ξεχάσει το χειριστήριο, χωρίς ABS αποκλείεται να ολοκληρώσω γύρο χωρίς έξοδο.
Ας πούμε λοιπόν ότι μου επιτρέπεται να τρέξω με ABS. Και σε 2-3 εβδομάδες έρχεται το ανταλλακτικό, φτιάχνω την τιμονιέρα και δεν το αναφέρω ποτέ. Πως θα με ελέγξεις;
Καταλήγω λέγοντας πως περιπλέκεται πολύ το πράγμα και δυσκολεύουμε τη ζωή μας, και ενώ δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα καλά-καλά, υπάρχουν διαφωνίες. Θέλουμε να κάνουμε ένα ευχάριστο πρωτάθλημα ναι 'η όχι;
Αν θέλουμε, ξεχάστε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα περί τιμονιών με και χωρίς ABS εναντίον χειριστηρίων κτλ. κτλ. κτλ. και πάμε να διασκεδάσουμε. Ούτως ή άλλως κάποιοι είναι πιο γρήγοροι από τους άλλους και όσο και να σκίζετε τα ιμάτιά σας αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!
Τέλος Μιχάλη διαφωνώ με την ιδέα να διαλέξουν οι πιο γρήγοροι πρώτοι αυτοκίνητο. Αν ο γρήγορος διαλέξει πρώτος θα διαλέξει φυσικά το αυτοκίνητο με το οποίο είναι γρηγορότερος. Διπλό πλεονέκτημα λοιπόν, το ένα λόγω ικανοτητας και ταλέντου, το άλλο λόγω επιλογής του οριακά γρηγορότερου αυτοκινήτου. Εξάλλου και εσύ ο ίδιος λες πως δε σου φαίνεται σωστό.
Επιμένω στην κληρωση λοιπόν.
Εγώ προσωπικά εφόσον επισκευαστεί το μαραφέτι θα τρέχω χωρίς ABS αλλά δεν θα μπορώ να το αποδείξω, παρά μονάχα με τυχόν λάθη που θα κάνω σε φρεναρίσματα.
(Σε περίπτωση που εννοείς κανονισμός με ABS on, είσοδο στη πίστα χειριστηρίων, ABS off, είσοδο στην πίστα τιμονιών τι γίνεται με αυτούς που έχουν την δυνατότητα in game ρύθμισης του ABS π.χ. κάτοχος DFGT?)
Αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω ρε Γιωργο. Δεν μπορουμε να διασφαλισουμε τις ιδιες συνθηκες για ολους. Αλλος τρεχει με τιμονιερα που μπορει να ειναι χαλια, αλλος με πανακριβη ,αλλος ειναι πιο γρηγορος με χειριστηριο κτλ. Ο καθενας κατι θελει διαφορετικο. Ας παιξουμε να διασκεδασουμε ,λεω εγω. Καλος ο ανταγωνισμος, αλλα μεχρι ενα σημειο.
Αυτο το τελευταιο σχολιο για καποιους που δεν μπορειτε να φτασετε,υποθετω πως αναφερεται σε εμενα; Μια συμβουλη εχω μονο να σου δωσω. Προπονηση και ισως καταφερεις να με πλησιασεις.:makefun:
Καλημέρα..Καταρχήν δεν διαφωνούμε απλά συζητάμε.. Η αλλαγή σου από χειριστήριο σε τιμόνι θα είναι πολύ εμφανής όχι μονο στο λάθος που αν ξέρεις καλά το χειριστήριο δεν κανεις λάθος..Η διαφορα θα φάνη στους χρόνους σου , δεν μπορεί να έχεις διαφορα 1 sec από τους πρώτους και ξαφνικά να έχεις 0,300 η και πιο λίγο..Αν το δεις εσύ αυτό δεν καταλαβαίνεις ότι κάτι γίνετε ? Όσο αναφορά την DFGT μη τα ισοπεδώνουμε όλα τώρα..Αν δεν ξέρει να χάνει και νομίζει ότι έτσι θα δείξη ότι είναι γρήγορος λυπάμαι για λογαριασμό από τώρα..Αν σκέφτομαι ότι ο άλλος κλέβει καλλίτερα ας μην γίνει το πρωτάθλημα..
Κώστα δεν με νοιάζει να το κάνω ισότιμο προς όλους θέλω να μειώσω την διαφορα που είπα ώστε να είναι ενδιαφέρον προς όλους..Στο άλλο πρωτάθλημα σας είχατε 2 αποχωρήσεις λόγο (μη ανταγωνιστικότητας).. geopan εγώ δεν διαφωνώ με τον Μιχάλη άσε na διαλέξουν οι γρήγοροι πρώτοι αλλα για να κόψεις την χαρά στους πρώτους κανεις το έξεις.. Είμαστε 4 group από 3 άτομα και έχουμε 3 επικρατέστερα αυτοκίνητα.. Μπορούμε να δώσουμε το δικαίωμα στο group την επιλογή και των 3 αυτοκινήτων με σειρά όμως..Παράδειγμα : ΟΙ 2 πρώτοι του group θα διαλέξουν την SLS-GTR οι πιο αργοί θα πάρουν την Z4 γιατί έχει ένα προβάδισμα..Δίνοντας αυτήν την επιλογή κάνω ακόμα πιο ανταγωνιστικό τον (Αργό)..Δεν θέλω να διώξω τον αργό απλά θέλω να τον κρατήσω...Η τυχαία επιλογή του αυτοκινητου που λες θα κανεις 1 group άπιαστο από τα αλλα λόγο της Z4 γιατί και ο γρήγορος Z4 θα έχει..Το σκεπτικό σου μας οδηγεί στην επιλογή 1 μονο αυτοκινητου για όλους..Συνεπάγεται με την μείωση της ανταγωνιστικότητας..Τον Αργό τον αφήνεις αργό και χωρίς κίνητρο..
Καλημέρα παιδιά δεν τα βλέπω καλά τα πράματα αυτό να έχουν άλλοι ανοιχτό abs και άλλοι οχι ειναι λίγο περίεργο.. Η Σ όλους η σε κανέναν και αν υπάρχει τόσο πρόβλημα στην βροχή το κανουμε στεγνό οπότε τελειώνει το θέμα εκεί.. Όσο αφορά το αυτοκίνητο εγώ απο την αρχή ήμουν επιφυλακτικός για την επιλογή διαφορετικών αυτοκινήτων, είπα να πάρουμε όλοι ένα να είμαστε σίγουρη. Όσο αφορά τιμόνι-joystick οτι και να γίνει η διαφορά θα υπάρχει δεν μπορείς να ρήξεις το φτεξιμο Σ αυτόν που εχει τιμόνι η Σ αυτόν που εχει μοχλό. Αλλα να εχουμε άνισα πράματα ώστε να φέρουμε μια ισορροπία δεν νομίζω οτι θα φέρει λύση στο πρόβλημα δλδ αν πάρει Ζ4 ο ευκερος και ο team mate θα βγει το κοκοράκι τι θα γίνει μετά; Ποιος θα τον πιάσει; Οπότε μ λίγα λόγια το πράμα εχει ξεφύγει και ακόμα δεν ξεκινήσαμε..
Και εγώ πολύ ένταση βλέπω και ειλικρινά δεν έχω απολύτως καμία διάθεση για κάτι τέτοιο,
εξάλλου πήραμε τεράστια δόση από προηγούμενο πρωτάθλημα.
Είμαστε εδώ για να διασκεδάσουμε και να κερδίσουμε νέους φίλους και όχι πρωταθλήματα.
Εξάλλου αυτή ήταν ανέκαθεν η δικιά μου φιλοσοφία.
Ναι στην ευγενή άμιλλα και στην κόντρα σε συνδυασμό με χαβαλέ και διασκέδαση.
Για να τελείωση το θέμα το οποιο άρχισα και από ότι βλέπω κάποιοι το βλέπου εγωιστικά η εγώ τα βλέπω λάθος.. ABS off παντού για όλους.. Πάμε σε 1 αυτοκίνητο για όλους και αφήνουμε τους πρώτους να γυρνάνε στο lap 4 sec πιο γρήγορα και τους άλλους να κάνουν βόλτες 1 ώρα για να πέραση η ώρα... Μιχάλη νομίζω ότι κατάλαβες λάθος αυτό που είπα η εγώ κατάλαβα λάθος αυτό που είπες.. Είμαστε στο ίδιο group εγώ εσύ και το κοκοράκι.. 1)Εσύ 2)κοκοράκι 3)Εγώ.. 1) SLS-GTR 2) GTR-SLS 3) Z4 αυτό για όλα τα group..Η διαφορα σου από τους 1-2 των group θα είναι η ίδια γιαti θα έχετε ίδιας δυναμικότητας αυτοκίνητα απλά η διαφορα σου από τους 3τους αντί για 2-3 sec θα πάει στο 1-2 sec στο lap.. Αυτή είναι η γνώμη μου..γιατί πάει να δημιουργηθεί θέμα και δεν θέλω κάτι τέτοιο...
Οχι Γιώργο αφού με ξέρεις ρε ουτε μ νοιάζει ποιος θα νικήσει η ποιος θα χάσει πάμε οπως θέλετε αλλα το να έχουν κάποιοι ανοιχτό abs κ κάποιοι κλειστό ο καθένας θα βάλει abs και θα γίνει παρεξηγήσει.. Οι ομάδες θα γίνουν με γκρουπ δυναμικότητας δλδ πες οτι εγώ και εσυ κ το κοκοράκι είμαστε στο πρώτο γκρουπ αυτόματος δεν μπορούμε να είμαστε team mates, άρα εγώ που θα παρω πχ gtr θα έχω team mate έναν που θα βγει τελευταίος στα group άντε εγώ θα τρέξω με το gtr εκείνος πως θα τρέξει? κατάλαβες τι εννοώ; Οπότε με λίγα λόγια για να γίνει αυτό που λες πρέπει να γίνω εγώ team mate με το κοκοράκι και να πάρουμε το gtr και οι τελευταίοι στα group να πάρουν z4
Group 1 Group 2 Group 3 Group 4 CARS 1) Mixalis kokoraki Power Eykeros SLS H GTR 2) Ale/dros Geopan kostas Hamilton SLS H GTR 3) toulis Xristos Silver (Nikos) Z4 1) Οι 4 πρώτοι των group είναι οι 4 πρώτοι ταχύτεροι γύροι 2) Οι 4 δεύτεροι των group είναι οι 4 επόμενοι χρόνοι 3) Οι 4 πιο αργοί γύροι Είπαμε κάποια πράγματα στο τηλέφωνο.. Εδώ σου δείχνω πως ακριβώς είναι τα group και πως μοιράζονται τα αυτοκίνητα σωστά..Με το δικό μου σκεπτικό.. Σε ξέρω Μιχάλη πολύ καλά όπως με ξέρεις και εσύ..Έχουμε παίξει αρκετά πρωταθλήματα και είχαμε αποχωρήσεις για τους λόγους που έχω πει..Όλοι έλεγαν θα μείνουμε και μετά την έκαναν, γνωρίζεις αυτά που λέω γιατί τα λέω.. AWD_POWER προσπαθώ να βάλω ζήτημα όπως αυτά που συναντήσατε στο προηγούμενο πρωτάθλημα σας..Αλλα μερικοί η δεν ακούν η δεν τους βολεύει να ακούσουν..Οποιος έχει αυτιά ας ακούσει..Από την μεριά μου το θέμα έληξε..
το θεμα ειναι να μην παραπονεθει ποτε κανεις για το αυτοκινητο που εχει..Εγω λεω με κληρωση να βγει τι αυτοκινητο θα εχει η καθε ομαδα..Το θεμα ειναι να το διασκεδασουμε ειτε ειμαστε 1οι ειτε 5οι η 8οι