Οι συμμετέχοντες οφείλουν να τηρούν τους κανονισμούς.
Να σέβονται και να μην προκαλούν ο ένας τον άλλον, όπως και να φέρονται πολιτισμένα εντός και εκτός πίστας.
Τα παραπάνω, και επιπλέον η προσπάθεια συμμετοχής σε όλους τους αγώνες, συμβάλλουν στην ομαλότερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Ημέρα διεξαγωγής αγώνων: Κάθε Δευτέρα στις 22:00.
Διάρκεια Αγώνων: 60 λεπτά περίπου. ¶νοιγμα αίθουσας: 21:45.
Ξεκίνημα κατατακτήριων: 22:00 (Αυστηρώς).
Διάρκεια κατατακτήριων: 15 λεπτά. Ξεκίνημα αγώνα: 22:15 με αυτόματη εκκίνηση. Διακοπή αγώνα και επανεκκίνηση: Αν στους πρώτους πέντε γύρους έχουμε μαζική έξοδο οδηγών. Αναβολή αγώνα:Αν έχουμε και δεύτερη φορά μαζική έξοδο. Αναβολή αγώνα:Αν 24 ώρες πρίν την διεξαγωγή του αγώνα δηλώση το 1/3 των οδηγών αδυναμία συμμετοχής. Ημέρα διεξαγωγής αγώνα μετά απο αναβολή:Την επομένη και την ίδια ώρα. Ρυθμίσεις καιρού:Με live κλήρωση στο psn κάθε Τρίτη απόγευμα.
Τύπος αυτοκινήτων:Supergt 500 (Base model) Ίπποι αυτοκινήτων:600 Ελαστικά: Ελεύθερη επιλογή. Ποινή: Ισχυρή (ισχύει και στις κατατακτήριες) Βελτίωση οχημάτων: Επιτρέπεται.
Φθορά ελαστικών/καυσίμων: Γρήγορο. Slip stream:Ασθενές Τύπος εκκίνησης:Με έλεγχο άκυρης εκκίνησης. Ώθηση:Απενεργοποιημένη Πρόσφυση:Πραγματική Υποχρεωτική αλλαγή τύπου ελαστικών 1 φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Χωρίς δύναμη επαναφοράς ολίσθησης Χωρίς υποβοήθηση τιμονιού Χωρίς ASM Χωρίς TCS
Ποινές εκτός αγώνα:5 δευτερόλεπτα,15 δευτρεόλεπτα,15 δευτερόλεπτα και εκκίνηση απο το τέλος στον επόμενο αγώνα,Αποβολή απο το πρωτάθλημα(στη κρίση των διοργανωτών) Υπεράσπιση θέσης με αλλαγή αγωνιστικής γραμμής:Μια φορά. Απαγορεύονται τα μηνύματα μέσα στην αίθουσα μετά την εκκίνηση των κατατακτηρίων.Δικαίωμα να το κάνουν έχουν μόνο οι διοργανωτές. 3/4:Παίρνει κατάταξη όποιος καλύψει τα 3/4 γύρων του αγώνα. Δικαίωμα ένστασης:Για μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να ενημερώσουν τους διοργανωτές για κάποιο παράπονο ή συμβάν που υπέπεσε στην αντιληψή τους και 24 Ώρες να το αιτιολογήσουν ώστε να ελεγχθεί.
Η κλήρωση των ομάδων γίνεται βάση της τελικής βαθμολογίας του εκάστοτε προηγούμενου πρωταθλήματος.
Οι συμμετέχοντες που τερματίζουν στην πρώτη οχτάδα δημιουργούν τις πρώτες 4 ομάδες.Ο τρόπος είναι ο εξής:
Οι θέσεις 1-4 κληρώνονται με τις θέσεις 5-8. (π.χ. ο πρώτος με τον έβδομο και ο τρίτος με τον έκτο.)
Οι θέσεις 9-16 κληρώνοναι αναμεταξύ τους και δημιουργούν τις υπολοιπές 4.
Τώρα αν κάποιος απο το προηγούμενο πρωτάθλημα δεν συμμετάσχει και είχε μια θέση στην οχτάδα τότε αυτομάτως τη θέση του την παίρνει ο αμέσως επόμενος στη κατάταξη.
Οι νέοι συμμετέχοντες που δεν ήταν στο προηγούμενο πρωτάθλημα θα μπαίνουν πάντα στην δεύτερη οχτάδα.
Για την επιλογή των αυτοκινήτων η ΝΜΝ racing federation απο αυτό το πρωτάθλημα φέρνει μια νέα καινοτομία.
Θα χρησιμοποιηθούν time trials.
Η διαδικασία είναι λίγο πολύπλοκη και γι'αυτό όποιος έχει κάποια απορία μπορεί να απευθηνθεί στους διοργανωτές.
Παρακάτω παραθέτω τον πίνακα που θα χρησιμοποιηθεί.
Τα αυτοκίνητα είναι 4 και οι ομάδες 8, οπότε 2 ομάδες θα έχουν πάντα το ίδιο αυτοκίνητο.
Αφού κληρωθούν οι ομάδες θα γίνουν time trials σε 2 διαφορετικές πίστες με 2 διαφορετικά αυτοκίνητα (όχι απο αυτά που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.)
Απο κάθε ομάδα θα τρέχουν οι 2 οδηγοί και στο τέλος θα προστίθενται οι καλύτεροι χρόνοι τους.Έτσι απο κάθε ομάδα θα έχουμε 4 καλούς χρόνους όπου το αθροισμά τους θα μας δίνουν το συνολικό.
2 χρόνους απο την μία πίστα και 2 απο την άλλη.
Οι 4 πρώτες ομάδες της κλήρωσης (απο τη θέση 1-8) διαγωνίζονται μεταξύ τους για την επιλογή των τεσσάρων αυτοκινήτων.
Οι υπόλοιπες 4 ομάδες (που βγήκαν απο τις θέσεις 9-16) διαγωνίζονται επίσης μεταξύ τους για την επιλογή των ίδιων τεσσάρων αυτοκινήτων.
Στις πίστες μέσα βέβαια θα τρέχουν συγχρόνως και οι 16 οδηγοί μιας και στο GT6 μας έχει την επιλογή σε τετοιά διαδικασία να μην βλέπει (και ενοχλεί) ο ένας τον άλλον μέσα.
Οι πίστες και τα αυτοκίνητα θα γίνουν γνωστά μόλις ολοκληρωθεί η κλήρωση των ομάδων.
Dilono shmetoxi me ton arithmo 46!! :D ante kali arxi !!! ola fenonte telia!
12-01-2014, 19:47
AlexandrosQV
Ακουλουθω κι εγω μετα τον Μανο! Αριθμος 2, η θεση μου στη γενικη καταταξη του προηγουμενου! Για παμε ο επομενοοοοος! :yes:
12-01-2014, 22:45
petaloudas
Καλώς τους πρώτους!!
Έλα να μαζευόμαστεεεεεεεεεεεεεε... :a049:
13-01-2014, 00:06
kyrtzo
Και εγω παιδια δηλωνω συμμετοχη με τον αριθμο 19. Καλη αρχη στο GT6
13-01-2014, 15:19
gtakis
Παιδιά επειδή ψήνομαι και εγώ να συμμετέχω αλλά έχω κάποιες απορίες,καταρχήν πόσοι γύροι θα είναι ο κάθε αγώνας?τι αμάξι μπορούμε να πάρουμε?μόνο τα 4 που έχετε βάλει στην αρχή του thread?αν δεν μπορώ να συμμετάσχω σε έναν ή περισσότερους αγώνες αποκλείομαι?ή αν εγκαταλείψω λόγο σύνδεσης ή κάτι άλλο?
13-01-2014, 15:35
toumpasn
Quote:
Originally Posted by gtakis
Παιδιά επειδή ψήνομαι και εγώ να συμμετέχω αλλά έχω κάποιες απορίες,καταρχήν πόσοι γύροι θα είναι ο κάθε αγώνας?τι αμάξι μπορούμε να πάρουμε?μόνο τα 4 που έχετε βάλει στην αρχή του thread?αν δεν μπορώ να συμμετάσχω σε έναν ή περισσότερους αγώνες αποκλείομαι?ή αν εγκαταλείψω λόγο σύνδεσης ή κάτι άλλο?
Καλησπέρα.Ο κάθε αγωνας θα διαρκει 60 λεπτα.Οι γυροι αλλαζουν αναλόγως τη πιστα.Τα αμαξια είναι μονο αυτά τα 4 που ειδες και η διαδικασια επιλογης θα γινει ννωστη μαλλον σημερα.Οσο για το αν δεν μπορέσεις να λαβεις μερος σε καποιο αγωνα καλο θα ειναι να μην γινει.Παντος όχι δεν αποκλειεσε Για την συνδεση σου πρεπει να εισαι σιγουρος πριν λαβεις μερος Οτι αλλο θελεις στειλε μου π.μ.
13-01-2014, 15:50
leparu
Καλησπέρα παιδια δηλωνω με τον αριθμο 7 εαν δεν εχει πιαστει φυσικα...
- - - Updated - - -
Γουστάρω πολύ, πάω να φάω...
13-01-2014, 17:29
gtakis
ωραία μέσα κι εγώ τότε πάω να πάρω το nissan xanavi Z '06 να ξεκινήσω δοκιμές......γράψτε με με τον αριθμό 11
13-01-2014, 17:45
petaloudas
Φίλε gtakis καλώς όρισες!!
Μην προχωρήσεις στην αγορά ακόμα...
Καταρχήν τα αυτοκίνητα είναι όλα τα base model... δεν είναι το xanavi ή από όλα τα έτοιμα γενικώς...
Η συμμετοχή σου κλείνει, το ίδιο και ο αριθμός σου... Απλά κάνε λίγο υπομονή, και απόψε θα ανακοινωθεί η όλη διαδικασία που αφορά αυτοκίνητα/ομάδες και επιλογή αυτοκινήτων... γενικώς θα ανακοινωθούν πραγματάκια!!
Λίγη υπομονή!! Μη χαλάσεις και τα credits σου τσάμπα...
13-01-2014, 17:55
gtakis
δηλαδή τα μαμίσια μοντέλα?πχ nissan Z '06 απλό?γιατί δεν βρήκα τέτοιο,και το base model που λες ''φτιαγμένο'' αγωνιστικό είναι.....
13-01-2014, 20:20
STR-GTR35
Καλησπερα ..παρών και εγώ ! Δηλώνω συμμετοχή !! και το αριθμό οκτώ ! ( 8 )
13-01-2014, 21:32
Geopan973
Δεν έχω ιδέα για τι μιλάτε (base model?) και τι πρέπει να κάνω για να σας προλάβω αλλά θα ήθελα να συμμετάσχω. Το θέμα είναι ότι μόλις χθες τελείωσα το Novice και απέκτησα δικαίωμα να πάρω την 1η άδεια, οπότε μάλλον είμαι μακριά ακόμα.
Οπότε μάλλον με βλέπω για το επόμενο πρωτάθλημα.:respect7:
13-01-2014, 21:48
petaloudas
@gtakis
Όχι, δεν είναι τα "απλά" μοντέλα, τα αγωνιστικά είναι, όπως πολύ σωστά λες. Απλά, όχι τα έτοιμα/βαμμένα (πχ xanavi, denso ή raybrig...) αλλά τα base model. Είναι τα ίδια ακριβώς, απλά αυτά βάφονται ότι χρώμα θες και βάζεις πάνω ότι αριθμό θες, σε αντίθεση με τα έτοιμα που δεν παίρνουν καμία εμφανησιακή αλλαγή!
@geopan
Γιώργο καλησπέρα.
Το μόνο που "πρέπει" να κάνεις επί της ουσίας, είναι να βγάλεις το δίπλωμα "Εθνικό Α", αυτό που είναι στις διοργανώσεις "Εθνικό Β", κι αυτό για να σε αφήσει να μπεις στο "ανοιχτό σαλόνι". (αν θυμάμαι καλά αυτός είναι ο περιορισμός για να μπορέσεις να μπεις στις αίθουσες)
Κατά τα λοιπά, δεν υπάρχει κάτι που να σε κρατάει (από άποψη παιχνιδιού πάντα) νομίζω... Οπότε η συμμετοχή σου ή όχι είναι καθαρά στις ορέξεις σου... Για όλες τις υπόλοιπες απορίες εδώ είμαστε... :d055:
13-01-2014, 21:51
gtakis
και πότε ξεκινάμε???
13-01-2014, 21:52
Geopan973
Λεφτά? Πόσο κοστίζει ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας? Και σε αφήνει να αγοράσεις οποιοδήποτε αυτοκίνητο, ανεξαρτήτωςσε ποιο σημείο του παιγνιδιού είσαι? Έχω ένα μύριο, φτάνει?
13-01-2014, 21:55
gtakis
980.000 credits έχουν τα παραπάνω αμάξια+ κανά κατοστάρικο για τις βελτιώσεις...
13-01-2014, 22:08
petaloudas
Ξεκινάμε όταν κλείσουν οι συμμετοχές.
Γενικώς, ο Πίνακας Ανακοινώσεων στο πρώτο ποστ θα έχει πάντα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες/ενημερώσεις, οπότε οποιαδήποτε "εξέλιξη" που αφορά το πρωτάθλημα θα γίνεται άμεσα και γνωστή, αρκεί να περνάμε από τα πρώτα ποστ και να ενημερωνόμαστε!
Γιώργο, εκτός του ότι είσαι ήδη καλυμμένος, πέρνα μια βόλτα από τα εποχιακά (διοργανώσεις σεζόν) και τα χρήματα δε θα σε ξανά αποσχολήσουν!!
13-01-2014, 22:13
Geopan973
In! 88.
Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν.
14-01-2014, 09:42
AWD_POWER
AWD_POWER - No73
Λες να συμπέσει ξανά η HappyWheels..;
14-01-2014, 11:00
STR-GTR35
Quote:
Originally Posted by AWD_POWER
AWD_POWER - No73
Λες να συμπέσει ξανά η HappyWheels..;
καλημέρα ...λες Ηλία ! όρε γλέντια ! :a022:
14-01-2014, 11:08
leparu
καλημερα παιδες αντε αλλες 6 παμε σιγα σιγα...
14-01-2014, 13:16
AlexandrosQV
Αλλες 5! ;)
14-01-2014, 13:50
leparu
χεχεχεχεχεχε σωστα
14-01-2014, 13:51
petaloudas
520" ποινή σε Ηλία και Στράτο για απόπειρα σύστασης εγκληματικής οργάνωσης...
:a050:
14-01-2014, 13:53
leparu
update 1.03
1st step: disable automatic sign in psn
2nd step: go to your gt6 offline.
3rd step: run a mini race
4th step: wait for save
5th step: sign in when you on a game gt6
6th step: dowloading and instaling 1.03
14-01-2014, 14:28
AWD_POWER
Τι είναι τούτο, γιατρέ..; :P
14-01-2014, 14:43
petaloudas
Κάποια πατάτα έχουν κάνει, και όταν πας να κατεβάσεις το update 1.03 κρασάρει το ps3. Μπορεί να γίνει μία φορά ή και συνεχόμενες...
Υπάρχουν 2 λύσεις:
1. Αυτό που έγραψε ο Γιώργος
2. Να πατήσεις πολύ γρήγορα το ΟΚ όταν βγάλει το μήνυμα ότι παίζει update (πολύ γρήγορα=μέσα σε 2")
14-01-2014, 14:50
toumpasn
Αυτά τα bugs διορθωσαν:
list of the most apparent fixes:
Wheel width no longer decreases when applying larger wheels.
In-car visibility improved on some models.
Handling on MR vehicles has improved.
While adjusting power or weight limits, displayed PP updates in real-time.
15-01-2014, 11:12
aetosliapis
καλη αρχη παδια ελπιζω στο επομενο να τα πουμε (σας ζηλευω)
16-01-2014, 15:09
ReDWeeD-1-
Quote:
Originally Posted by aetosliapis
καλη αρχη παδια ελπιζω στο επομενο να τα πουμε (σας ζηλευω)
min mou stenaxoriese xristaraa :D eisai h kardia olon ton protathlimaton kai stin kardia olon mas.. giati i epimoni sou se kanei pragmatiko maxiti me alithina @@!!!!
17-01-2014, 19:51
ReDWeeD-1-
internet exete kai post den kanete!! ti einai auto to pragma me esas?? :D
18-01-2014, 00:01
petaloudas
Μέχρι το internet μας έχει αρχίσει να κινδυνεύει σιγά σιγά από τον Καζουνόρη... :a122:
18-01-2014, 04:31
F1_STK
Καλη χρονια και καλη αρχη στο νεο πρωταθλημα φιλτατοι!
18-01-2014, 08:00
toumpasn
Καλημέρα σε ολους.Συνεχιζουμε ακάθεκτοι.
Καλη χρονια Στελιο
18-01-2014, 10:57
leparu
Καλημέρα. Πάμε δυνατά. Καλή χρονιά Στέλιο χαρούμενο το 2014.
19-01-2014, 22:01
Geopan973
Καλήσπέρα αγαπητοί εξωγήινοι. Πήρα και την άδεια μάζεψα 7 μύριακια, μάλλον είμαι (σχετικά) έτοιμος.
Επί τη ευκαιρία. Ηλία, θα σε ενδέφερε να μας πεις το μυστικό σου για τον χρόνο που έκανες με το Deltona???