http://i38.tinypic.com/6i5icm.png
ΕΝΑΡΞΗ Α ΓΥΡΟΥ
21/04 - 05/05
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ MAIN SERIES
Spoiler!
ΓΕΝΙΚΟΙ KANONEΣ
Spoiler!
Printable View
http://i38.tinypic.com/6i5icm.png
ΕΝΑΡΞΗ Α ΓΥΡΟΥ
21/04 - 05/05
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ MAIN SERIES
Spoiler!
ΓΕΝΙΚΟΙ KANONEΣ
Spoiler!
μια χαρα!
αντε καλη αρχη παιδια
Μακράν ο πιο δύσκολος όμιλος στην ιστορία!!! χαχαχαχα
Άντε και καλή αρχή.
GLORY GLORY MAN UNITED
http://www.youtube.com/watch?v=d_YC4uBO4ig
τι τουρλουμπουκι ειναι αυτο?χαχα θα θυμηθουμε τα παλια...
Θα πέσει πολύ ξύλο! Ωραίος Αlex! Αντε καλή αρχή!
αυτα ειναι τα ωραια μαγκες...ολοι με ολους....!!!!!!θα γινει τρελη μαχη....!!καλη αρχη....!!!
κατι μου λεει οτι σημερα το βραδυ θα γινει της πο*τανας λολ
εγω λεγομαι mitsos17 οχι mitsos7
Ο katsouras είναι νονός της νύχτας.. Αφού σε βάφτισε Mitsos7 τελείωσε.. Τρέχα ληξιαρχείο τώρα. ;)
PSG - Panathinaikos 4 - 4
ωραιο ματσακι, ματσαρα βασικα.
(7' Ibra, 17' Figueroa, 40' Fuigeroa, 59' Lavezzi, 62' Totse (?), 65' Fuigeroa (P), 74' Veratti, 92' Lavezzi)
bayrn04-dortmund 0-5
η μεγαλη μαχη αρχισε μ εμφυλιο...
δηλωσεις μεσσι
''να πω συγχαρητηρια με την σειρα μου κ εγω στον μανατζερ μαστερ, επισης στους παικτες μου αλλα και σε αυτους του παο, προσπαθησαν παρα πολυ αλλα ο Λαβετσι στο τελος αφησε ευτηχησμενους μονο αυτους που ειχαν παιξει ''Χ'' το ματς''.
Bayern 04 vs Panathinaikos 0-0
Παρα πολλες ευκαιριες πραγματικα απιστευτο το οτι το σκορ εμεινε στο 0-0
δηλωσεις
"Παιξαμε καλυτερα απο τον αντιπαλο και η νικη φανταζε ισως πιο δικαιο αποτελεσμα, ομως και οι δυο ομαδες εχασαν ευκαιριες.Ειμαστε ικανοποιημενοι με την ισσοπαλια και συνεχιζουμε."
mitsos17- biloubas 0-5
απλα φαγαμε ταληρο ελπιζω στα επομενα να παμε καλυτερα
Panathinaikos vs Arsenal 2-0
Spoiler!
Πεντακαθαρη νικη για τον παο μεσα στο καυτο οακα, ελειψη καθαρου μυαλου απο την αρσεναλ
Δυο γκολ πετυχε ο ζεκα στο 50 και το 80, μαλιστα υπηρξε και αποβολη για την αρσεναλ επειτα απο δολοφονικο τακλιν με τα δυο ποδια απο πισω,,,
Δηλωσεις Μαστερ
"Οποιος ερχεται στο οακα νομιζοντας οτι θα εχει ευκολο εργο το πληρωνει ακριβα, μπροστα στον κοσμο μας ειμαστε δυνατοι . Συγχαρητηρια στους παικτες μου.
Θα συνιστουσα στο μανατζερ τραμπουκο να προσεχει τα δολοφονικα μαρκαρισματα..."
Ρε Μητσο δεν φτανει που σου κοβω και δεκα χρονια μου την λες κιολας???
Παιδια τα ποστ με τα αποτελεσματα οσο γινεται πιο περιποιημενα γιατι θα γινεται χαμος μετα.Μην αλλαζετε μεγεθος στην γραμματοσειρα και αν μπορειτε κιτρινο χρωμα στα σκορ αλλιως θα το βαζω εγω.Αυριο ξεκιναει η Μεγαλη Κυρια τα παιχνιδια της!
GAMW THN EA DHLADH...
εεεμ κλασικα ναι ,,,τι εγινε ομως δε μας ειπες?
γαμησε τα δεν αντεχω
επεξα αλλα 2 ματς ,ας σου πουν τα παιδια που παιξαμε...
βασικα το πρωτο με τον μπιλουμπα .... αρχιζω βαζω γκολ στο 10' και ξαφνικα στο 15' περι κανω το πιο καθαρο τακλιν που υπαρχει και ο αλλος ο ΜΑΛΑΚΑΣ δεινει πεναλντι...ΚΑΙ κοκκινη ρε σου λεω το τακλιν ηταν απο μπροστα
μια χαρα μπαλα
πηρα.
Μετα ο μπιλουμπας κερδισε αλλο ενα πεναλντι το οποιο κ εβαλε το οποιο κατα την γνωμη μου δεν ειναι αλλα ηταν στο νημα.
Τεσπα στο αλλο ματς με γεοπονο
ε εκει εγιναν τα οργια τι τετ - α - τετ τι δοκαρια τι φασεις με κενη εστια ακομα και μονος μου απο την
σεντρα εφυγα και καταφερα να το χασω δλδ αν η εα δεν θελει να το βαλεις δεν σ' αφηνει
ρε πουστη μου.
χαχαχαχαχα α ρε μεσσι εχεις πλακα, αν και φετος πραγματικα η εα εχει φαει απιστευτο κραξιμο...
αφου οντως παιζει να χεις 100 φασεις και μια μαλακια να γινει και να το φας...
τσεκαρε την υπογραφη μου
ενταξει μαστερ αν δεν με πιστευεις ρωτα τραμπουκο και γεοπονο.
σε πιστευω ρε απλα τρολαρω κλασικα...
α ναι κλασικα τωρα θυμηθηκα μια φωτο σου
Spoiler!
BAYERN MUNICH (fotispan) - LIVERPOOL (geoponos) 3-0
Ξεκινήσαμε καλά απέναντι σε έναν πολύ δυνατό προπονητή.. Φοβόμουν οτι ο Νίκος θα έχει διαβασμένη την προηγούμενη του ομάδα αλλά τελικά μας βγήκε το ματς.. Μόλις στο 5' ο Ribery με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0, και λίγο αργότερα ο Gomez είχε δοκάρι.. Φοβόμασταν τις αντεπιθέσεις των Αγγλων γιατί αυτός ο Suarez είναι δαίμονας μπροστά. Η Liverpool επηρεάστηκε μάλλον απο το γρήγορο γκολ και δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι της. Στο 59 ο Robben και στο 84 ο Kroos διαμόρφωσαν το τελικό σκορ με δυνατά σουτ έξω απο την περιοχή..
Μίλησε η διαφορά των ομάδων εδώ, αφού είχαν καλή ευστοχία οι παίχτες μου. Καλή συνέχεια Νίκο!
shalke - real:1-2
real - liverpool:3-2
δε ξεκινησαμε καλα παρα τις 2 νικες(ως συνηθως)..ειδικα στο πρωτο ματς ο αντωνης εχει χασει στο 1-1 ισως τη πιο μεγαλη ευκαιρια που εχω δει στο φετινο φιφα απιστευτο πραγματικα!
geoponos13 - mitsos17 4-4
αν και ο geoponos13 προηγηθηκε 4-1 στο 55 τον ισοφαρισα 4-4 φοβερο ματσακι
PSG - LIVERPOOL 2-3
LIVERPOOL - BAYERN04 4-4
SCHALKE - LIVERPOOL 0-1
BAYERN M. - LIVERPOOL 3-0
REAL M. - LIVERPOOL 3-2
Ωρες ωρες μας τρολλαρει ασχημα η ΕΑ..ματς που θα μπορουσαν να ληξουν Χ τα πηραμε και ματς που αξιζαμε περισσοτερα τα χασαμε..οτι να ναι..αναμιχτα τα συναισθηματα για τους Αγγλους...πολλα προβληματα στην αμυνα καθως βρισκομαστε να παιζουμε το συστημα οσα βαλουμε και οσα αρπαξουμε..
Καλη συνεχεια σε ολα τα παιδια
SCHALKE 1:2 REAL
SCHALKE 0:1 LIVERPOOL
SCHALKE 2:1 ARSENAL
Ειμαι μεσα.
JUVENTUS (katsouras) - BAYERN MUNICH (fotispan) 2-4
Τρομερό ματς στο Τορίνο με πολλές εναλλαγές στο σκορ.. Ο Muller στο 17' έδωσε το προβάδισμα στους Γερμανους με κοντινό σουτ αλλά η Juve δεν τα παράτησε. Στο 33 ο Giovinco έκανε το 1-1 και στο 42 ο Vucinic έκανε το 2-1 με μεγάλη ανατροπή. 3 λεπτά μετά ο Gomez με ασύλληπτο βολέ έκανε το 2-2.Οι Ιταλοί μας δυσκόλευαν με το φορτωμένο κέντρο τους και η κυκλοφορία ήταν πολύ δύσκολη..Στο 56 ο Schweinsteiger έκανε το 2-3 και στο 73 ο Robben με πέναλτι το τελικό 2-4.. Ωραίος Alex! Καλή συνέχεια..
Το πολύ ωραίο βολέ του Gomez
http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/155937137
katsouras - fotispan 2-4
2 μαλακιες σαν αυτη του γκολ του Gomez καρμπον και ενα πεναλτι που το κανε παλι μονο του συνολο 3 γκολ απο μαλακιες..Μια χαρα για πρωτο παιχνιδι!Δεν το λεω για να μειωσω βεβαια τον Φωτη αλλα ελεος..Πιο καλα να χανα με 5-0 με ''κανονικα'' γκολ παρα ετσι.
psilos - katsouras 3-0
10 ταχυτητες πιο κατω δεν μπορουσα να κανω και πολλα..Μπαλια και ευκαιρια για τον psilo και εγω με τον στανιο να κανω ευκαιριες.Ακομα και σε αυτο το παιχνιδι ομως το δευτερο γκολ μου αλλαξε παιχτη στην αμυνα στην 3αδα αντι για το δεξι σεντερ μπακ το αριστερο και μπηκε ανενοχλητος..Μην ξεχασω και τον Buffon που παει να πιασει την μπαλα μην βγει κορνερ και καθοταν και την ξεματιαζε...
ΕΑ γαμιεσαι
Ε όχι και για πλάκα! Ειδικά στο Semi είναι λίγο πιο σπάνια..
Χαχαχα.. Κανόνισε να με ματιάσεις και να σε κυνηγάω μετά! :P
Θα σε πνιξω μεσα στο οακα ρε!
λολ
marcojohn - katsouras 1-3
Αλλαγη συστηματος για την Μεγαλη Κυρια και επιστροφη στις μεγαλες εμφανισεις.
σε κανα μισαωρο θα μπω και γω