Originally Posted by
tonybsg
Να πω επίσης, ότι συγκλονιστική εμπειρία ήταν η επίσκεψή μας στο Νταχάου, πραγματικά τα συναισθήματα που σου προκαλούν αυτές οι εικόνες που βλέπεις είναι αβάσταχτα.
Κόσμο θα δεις παντού στις μεγάλεις πόλεις, και λόγω τουρισμού φυσικά. πχ στην Ρώμη γινόταν χαμός. Και εννοείται τρισεκατομμύρια Ασιάτες παντού με τις φωτογραφικές - επέκταση των χεριών τους. Από κει και πέρα, όπως είπε και ο Val, φυσικά και υπάρχουν πανέμορφα χωριά, πράσινο, βουνά κ.λπ. Πανέμορφες διαδρομές, να χαζεύεις.
Δεν ξέρω τι παραπάνω θα σου προσφέρει το γκρουπ. Δεν είμαι απόλυτος φυσικά, αλλά αν μπορείς να συνεννοηθείς, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου, αφού το ψάξεις φυσικά. Και εννοείται δεν δεσμεύεσαι για τίποτα, ούτε έχεις στο μυαλό σου τι λέει το πρόγραμμα του γκρουπ για να το κάνεις. Εμείς ουσιαστικά από το ψάξιμο που είχαμε κάνει, πέσαμε έξω μόνο σε κάτι δρομολόγια τρένων (αυτό που είπα για Φλωρεντία και εν τέλει πήγαμε Βερόνα). Όπου μείναμε βέβαια τα είχαμε κλείσει από νωρίτερα και είχαμε κάνει ένα πρόγραμμα με τα αξιοθέατα που θέλαμε να δούμε σε κάθε πόλη (που φυσικά δεν το ακολουθήσαμε κατά γράμμα, πχ στην Καπέλα Σιξτίνα δεν ήρθαν όλοι κ.λπ.).
Αν βέβαια κάποιος δεν θέλει να ασχοληθεί με αυτό το ψάξιμο, σίγουρα θα είναι καλύτερα σε γκρουπ.