-
" 'Εφυγε" ο Slay
Πάντα είναι δύσκολο να γράφεις τέτοιες ανακοινώσεις. Οπότε θα το κρατήσω λιτό το θέμα αυτής της ανακοίνωσης. Ο φίλος μας , Παναγιώτης - Slay , δεν είναι πια κοντά μας.
Η κηδεία θα γίνει στην Πάτρα, στο Α' Κοιμητήριο , μεθαύριο, την Πέμπτη στις 10:00 το πρωί.
Πριν μια ώρα έμαθα τα νεα δεν μπορώ να γράψω κατι άλλο.
Με συγχωρείτε.
-
Κριμα κριμα κριμα...πολυ καλο παιδι και το ξερουν οσοι προλαβαν να τον γνωρισουν
η ζωη ειναι απροβλεπτη και να προσεχετε τους εαυτους σας.
-
Δεν έχω λόγια. Δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά, κάναμε άπειρες συζητήσεις όμως σε αυτό το φόρουμ. Πολύ κρίμα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
-
Πω πω, τι λες ρε συ. Δεν ξέρω τι να πω.
-
Όχι ρε γμτ. Τι στο καλό έγινε; Νέος ήταν (μικρότερος από εμένα πάντως, κοντά στην ηλικία αλλά μικρότερος).
Βαθιά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Πίκρα.
Τι στο καλό έγινε;
-
Δεν έχω λόγια, πραγματικά. Κρίμα. Πολύ κρίμα. Δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά. Αλλά πολλά χρόνια έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις. Ήμουν 22 , 23 όταν μπήκα για πρώτη φορά εδώ στο φόρουμ και τώρα είμαι 41...
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του...
-
Απίστευτο... Δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά, αλλά είχαμε κάνει αρκετές συζητήσεις..
Τι να πω...
Κουράγιο στην οικογένεια του, αν θυμάμαι καλά είχε και ένα κοριτσάκι..
Συλλυπητήρια σε όλους του δικούς του...
Υγεία παιδιά το πιο σημαντικό...
-
Όχι ρε γμτ... Πόσο κρίμα, νέος άνθρωπος... Κουράγιο στην οικογένεια του...
-
Ρε παιδια τωρα το ειδα.... ελεος... αληθεια δεν εχω λογια... Θυμαμαι που ειχε χασει και την αδερφη του σε τροχαιο με μοτοσυκλετα αν τα λεω σωστα... τι να πω ρε γαμωτο αληθεια δεν εχω λογια... κουραγιο στην οικογενεια του και στην κορη του.
Πραγματικα επεσα απο τα συννεφα... ειχαμε μιλησει τοσες φορες, εχουμε πει τοσα πραγματα εδω μεσα... τι να πω δεν ξερω πια. Κριμα απλα και τιποτα αλλο...υγεια σε ολους παιδια...
-
Μόλις το έμαθα και εγώ. Πολύ πολύ κρίμα! Δεν έχω λόγια.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια.
-
Με ενημερωσε ο Αντωνης χθες και ακομα δεν μπορω να το πιστεψω, νεοτατος και παρα παρα πολυ καλο παιδι.
Ειχα καιρο να τον δω απο κοντα αλλα τον εβλεπα στα social με την υπεροχη οικογένεια του.
Δεν υπαρχουν λογια, να προσεχετε τους εαυτους σας παιδια.
-
Τι να πω ρε γαμωτο .. πάει ο Slay μας .
Ειλικρινά τα βαθιά μου συλλυπητήρια .
Καλη ανάπαυση να έχει και κουράγιο στην οικογένεια του .
wtf……………..:(
-
Σήμερα έκλεισε ένα κεφάλαιο.. να είστε όλοι καλά και να προσέχετε.
Εις το επανιδείν
-
Καλημέρα (δεν ξέρω αν είναι άκομψο-άτοπο λόγω 15γουστου να πω Χρόνια Πολλά).
litanies, μήπως έμαθες τι συνέβη και χάσαμε τον Παναγιώτη έτσι ξαφνικά;
Επίσης, μέρες το σκέπτομαι τώρα: πρέπει να διατηρηθεί ζωντανό το φόρουμ εις μνήμη του Παναγιώτη. Δεν εννοώ μόνο από πλευράς συμμετοχής, αλλά κυρίως συντήρησης. Κάποιος πρέπει να έχει πρόσβαση στον προγραμματιστικό πυρήνα του κλπ ώστε να διατηρηθεί. Πιστεύω ότι του το "οφείλουμε".
-
Καλησπερα σε ολους. Αν και κι εγω δεν ειμαι ενεργος στο φορουμ εδω και καιρο γενικα λογω υποχρεωσεων, παντα το παρακολουθω.
Ειναι πολυ κριμα αυτο που διαβασα, συλληπητηρια στην οικογενεια του.
Λευτερη συμφωνω σε αυτο που λες, αν και ειναι πολυ φρεσκο το γεγονος και γενικα, θα ηθελα κι εγω να βοηθησω οπως μπορω ωστε να μπορει να διατηρηθει ολο αυτο που εχει προσφερει ολα αυτα τα χρονια.
-
Καλημερα σε ολους. Εχοντας σκεφτει αρκετα αυτες τις μερες την πορεια μου σε αυτο εδω το φορουμ, τους φιλους που γνωρισα, τις πλακες που καναμε, ακομα και ολο το δραμα που ενιοτε συμβαινει, ολα μοιαζουν στο μυαλο μου μεσα ομορφα.
Θα συμφωνησω οτι ειναι κριμα να χαθει ολο αυτο και θα ηθελα να διατηρηθει στην μορφη και το στυλ που εχουμε υιοθετησει ολα αυτα τα χρονια. Σε εναν βαθμο ειναι κομματι της κληρονομιας του Παναγιωτη και θα ηταν ωραιο να μεινει ζωντανο.
Εγω θα το ξαναπω, το φορουμ μπορει πλεον να εχει γινει μικρο, μπορει να μην εχει την κινηση που ειχε ή που εχουν αλλα αντιστοιχα μερη, ομως εγω εδω εχω μοιραστει πολυ προσωπικα πραγματα δημοσια σε φαση που ουτε τολμαω να αναφερω σε αλλα αντιστοιχα μερη. Θα ηθελα να μπορει εις μνημην του Παναγιωτη να συνεχισει να υπαρχει.
-
Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας. Αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να μιλήσουμε με κάποιον τρόπο με αυτούς που έχουν τον domain server και εκεί που είναι στημένο το site για να συνεχίσουμε να το έχουμε σε αυτούς ή να πάρουμε τουλάχιστον κάποιο backup του forum κτλ και να το στήσουμε άλλου. Αν κάποιος μπορεί να μάθει αυτές τις πληροφορίες κάπως, θα μπορέσουμε να το διατηρήσουμε, και γιατί όχι να το κάνουμε και καλύτερο και πιο σύγχρονο εις μνήμη του Παναγιώτη.
-
ούτε εγω ξέρω απο αυτά τα τεχνικά αν γίνεται..
-
Τεχνικά γίνεται. Αλλά θέλει επαφή με την οικογένεια του Slay που λογικά θα είναι αρκετά δύσκολο αυτή την περίοδο. Πρέπει να περάσει το domain σε κάποιον άλλο και επίσης πρέπει να βρεθεί που είναι hosted το site, να επικοινωνήσουν με την εταιρεία να εξηγήσουν την κατάσταση και να περάσει ο λογαριασμός/συμβόλαιο πάλι σε κάποιον άλλο.
-
Δυστυχως κ εγω ενημερωθηκα για τον θανατο του παλικαριου καθως δεν ειμαι ενεργος τον τελευταιο καιρο στην κοινοτητα μας.
Ευχομαι αν ειναι ελαφρυ το χωμα και οι ανθρωποι του εχουν την δυναμη να ξεπερασουν αυτο το τραγικο γεγονος.
Μακαρι να μεινει ανοιχτη αυτη η κοινοτητα καθως απο τις μερες του PS3 εχω περασει και εχω γραψει για απειρες ωρες κ νιωθω ενα δεσιμο ιδιαιτερο.
Μεσα μου θελω να πιστευω οτι θα μας βλεπει απο εκει ψηλα να συνεχιζουμε να συζηταμε για αυτο που μας αρεσει να χαιρεται πως αυτη η προσπαθεια του δεν εχει τελειωσει.
κ παλι συλλυπητηρια