PS4 launch games: Tι θα επιλεξετε?
Κατ' αρχας πρεπει να πουμε οτι δεν υπαρχει ακομη λιστα με τα launch games επισημα, εχουν ανακοινωθει καποια παιχνιδια απο την Sony αλλα και απο τους publishers οτι θα ειναι διαθεσιμα απο την πρωτη μερα αλλα ειναι ακομα αρκετα νωρις για να εχουμε την πληρη λιστα. Το thread αυτο θα ξεκινησει με καποια παιχνιδια (επιβεβαιωμενα και μη) και θα γινονται οι απαραιτητες αλλαγες μεχρι να φτασουμε στο launch. Επειδη αρκετοι απ οτι καταλαβαινω παμε για day one purchase εχει προστεθει και poll για να δουμε ποιες ειναι οι τασεις και για να βλεπουμε τα παιχνιδια συγκεντρωτικα, μπορειτε εννοειται να ψηφισετε παραπανω απο ενα παιχνιδι.
- Killzone Shadowfall (confirmed)
- Driveclub (confirmed)
- Knack (confirmed)
- Watch_Dogs (confirmed)
- Assassin's Creed IV: Black Flag (confirmed)
- Call of Duty: Ghosts (confirmed)
- Madden NFL 25 (confirmed)
- NBA2K14 (confirmed)
- Just Dance 2014 (confirmed)
- Skylanders: Swap Force (confirmed)
- Lego marvel super heroes (confirmed)
- Battlefield 4 (αν δεν κανω λαθος δεν εχει επιβεβαιωθει συγκεκριμενη ημερομηνια για τις next gen κονσολες, λογικα θα ειναι εκει)
- The Witness (semi confirmed με την εννοια οτι τον Φεβρουαριο μιλουσαν για day one αλλα δεν υπηρξε καποιο update στην e3)
- Need For speed: Rivals (aiming for launch οποτε στην αναμονη)
Feel free να μου υποδειξετε διορθωσεις/παραλειψεις κτλ, οπως ειπα το thread θα ανανεωνεται μεχρι το launch.
Λοιπον, και για να κανω και το σχολιο αλλα και την επιλογη μου, κατ΄αρχας θεωρω οτι πανω κατω καπως ετσι θα ειναι το launch με καποιες αλλαγες και αν το συγκρινουμε με αλλα launches θεωρω οτι ειναι σαφως ανωτερο ποιοτικα και με πολλες επιλογες. Υπαρχουν ΑΑΑ τιτλοι εκει μεσα (Killzone, AC, Watch_dogs), σε αλλες γενιες περιμεναμε τουλαχιστον κανα χρονο μεχρι να παιξουμε το πρωτο παιχνιδι της προκοπης ποιοτικα.
Οπως βλεπω τη λιστα προσωπικα η επιλογη μου ειναι αρκετα no brainer και αυτο ειναι το Watch_dogs που θεωρω οτι θα με κρατησει για καποιους μηνες και φυσικα day one το Free μεσω plus Driveclub αλλα και το free2play Warframe που φαινεται συμπαθεστατο.