protino na sigentrosume edo kanonismus plirofories ke simvules tu protathlimatos pu tha kani i zegetron
ti ethniki tha dialeksete? ego malon aglia
Printable View
protino na sigentrosume edo kanonismus plirofories ke simvules tu protathlimatos pu tha kani i zegetron
ti ethniki tha dialeksete? ego malon aglia
Εδώ και η ανακοίνωση...
Quote:
Πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer 2008 σε ps3 με δώρο ένα Ford Fiesta με τους φιναλίστ της τελικής εξάδας να μοιράζονται Playstation 3 και PSP, ενώ όσοι περάσουν στην τελική φάση θα μοιραστούν διάφορα δώρα Pro Evolution Soccer.
H αντιπροσωπεία που φέρνει στη χώρα μας τους τίτλους της Konami θα διοργανώσει σε τρία συνεχόμενα σαββατοκύριακα (19-20, 26-27 Ιανουαρίου και 2-3 Φεβρουαρίου) στο κλειστό γυμναστήριο του κολεγίου St. Lawrence.
Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αντιπροσωπεία οι συμμετοχές στο πρωτάθλημα αναμένονται να ξεπεράσουν τις 8.000, ενώ οι συνολικοί επισκέπτες θα είναι κοντά στους 20.000.
Να αναφέρουμε πως για τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, οι χρήστες του παιχνιδιού θα πρέπει να στείλουν ένα SMS σε τετραψήφιο κωδκό που θα βρίσκεται στην αίτηση μέσα στην συσκευασία με την ελληνική σημαία των τίτλων PES 2008 για τα PS2, PS3 και PSP
http://www.gamelife.gr/cPages/news.asp?id=1479
Ρε παιδιά, πόσα ps3 θα έχουν εκεί μέσα??? Γιατί με 8000 συμμετοχές δεν θα τελειώσουμε ούτε του χρόνου... Εγώ πάντως παίζω 19/1/2008 στις 9 το πρωί. Άντε να ξυπνάω πρωί πρωί σαββατιάτικα... Λογικά ή Αργεντινή θα πάρω ή Βραζιλία. Αν και θα κάνω εκτενείς δοκιμές και σε άλλες εθνικές.
εγω ολλανδια και το ολοκληροτικο ποδοσφαιρο πλησιαζει παλι... ερχονται οι ιπταμενοι ολλανδοι!
Επειδή πλησιάζει το Πρωτάθλημα, ποστάρετε εδώ ποιοί θα είστε εκεί μήπως και τα πούμε από κοντά. Αν υπάρχει αντίστοιχο thread, sorry αλλά μετά από σύντομο ψάξιμο δεν το βρήκα.
Εγώ παίζω μεσημεράκι 27/01/08
μια ερωτηση.
μπορουν να μπουν και ασχετοι μεσα;
Θα παρω να ρωτησω. Το χαρτι το εχω με τον κωδικο και λοιπα. Φυσικα δεν εστειλα.
Ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωριστουμε, να κανουμε χαβαλε, να μιλησουμε βρε αδερφε, επιτελους.
Να υποστηριξουμε τους δικους μας, forum uber alles..........:bgrin2::bgrin2:
Eιδωμεν.
ego ime 26/01/08 14:45
isos ke to sms dulepsi kateuthian ps4, bori na min exun siblirosi. episis bori kapioi na akirosan. pantos psaks to.
mukuuuuuu! pote pezis esi?
Τι γίνεται ρε παιδιά? Από ολόκληρο forum του PS3 μόνο 2 θα είμαστε? Και 2 φίλοι ακόμα?
Τόσο πολύ στεναχώρια που θα είναι με εθνικές και δε θα έχει Barcelona? :rofl::rofl:
Πλάκα κάνω φυσικά! Αλλά περίμενα να είμαστε περισσότεροι. :(
ke o muku ine sigura. den ksero kanenan alo pantos. variunte na trexun oi pio poloi. pantos afu tha pao protos ego tha se enimeroso pos tha pas ke ti na perimenis
Em de menoume oloi athina vlepeis...
@Donald de tha paw telika polla lefta phgaine ela 2 fores
μια ερωτηση αν το παιχνιδι ειναι νοικιασμενο ?
an exis to xartaki me ton kodiko pu ine mesa sto paketo ke den to exi xrisimopiisi kanis ke boris na to exis mazi su otan tha gini to turnua ise ok!
pantos ise ligo kathisterimenos pleon. den ksero an prolavenis. prepi na paris tilefono na tsekaris
ευχαριστω για την πληροφορια.
αν μπω - μπηκα ειτε αλλιως δεν με απασχολει..
γεωργιε στειλε μου σε πμ και τα τηλεφωνα τους γιατι δεν τα εχω
προχειρα αυτην την στιγμη.
ute ego. zegetron.gr
ενταξει ευχαριστω και παλι κυριε γεωργιε
ελπιζω να μην σε πετυχω αντιπαλο..:rofl::rofl::rofl::rofl:
θα είμαι και εγώ αγόραροι,26-1-08 στις 15:15
ηι παιδες κι εγω στις 26 17:25 παίζω ελπίζω να βρεθούμε...
υ.γ αλήθεια μόνο εθνικές θα έχει???αχχχ πάει η μπάρτσα...