Λευτέρη spoilers please!
Spoiler!
Printable View
Λευτέρη spoilers please!
Spoiler!
Narcos spoilers
http://menexclusive.com/narcos-2-%CE...us-tis-seiras/
Ωρε πουστη αρχίζουν ολες η σειρές και ακόμα δεν έχω δει μερικά απο πέρυσι.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσον αφορά το Narcos, στο spoiler αναφέρω το πως αντιμετώπισε η παραγωγή επισήμως το θέμα (δεν ξέρω αν θέλετε να το ανοίξετε)
Spoiler!
Παιδια, πάσο πάσο! Νόμιζα ότι με το γνωστό -ιστορικά- τέλος του Εσκομπάρ, τελειώνει και σειρά! 1000 συγνώμη!
Δεν είχα ιδέα ότι έχει ανανεωθεί για 3η και 4η σαιζόν.
Δεν μπορώ να πω (περαιτέρω λολ) σπόιλερς, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, ναι, μπορεί να συνεχιστεί άνετα. Ανετότατα.
Και από σήμερα (βασικά εχτές βράδυ) έχουμε την εκκίνηση της Season 2 του Ash vs Evil Dead!!!
Awesome!! (για να είμαστε εντός 80ς κλίματος)
Τελεια νεα, θα το δω το βραδυ που θα γυρισω σπιτι.
Βγήκε όλη η σαιζόν (13 επεισόδια) του Luke Cage (παραγωγή Netflix) για όποιον ενδιαφέρεται.
Είδα τα πρώτα δύο επεισόδια, μπορώ να πω ότι είναι "καλούλικη" σειρά, σπανίως χρειάστηκαν CGI ως τώρα - αλλά όπου χρησιμοποιήθηκαν ήταν άψογα.
Από πλευράς στόρυ, επίσης είναι πολύ νωρίς, βέβαια τις πρώτες ενδείξεις περί των (βασικών) χαρακτήρων, πως αλληλεπιδρούν με τον περίγυρό τους και την συμπεριφορά τους, ήδη τις έχω λάβει.
Από πλευράς ηθοποιίας, παίζουν κάποιοι γνωστοί ηθοποιοί, η απόδοσή τους είναι ικανοποιητική, όπως και του ίδιου του Luke Cage.
Με βλέπετε κάπως συγκρατημένο, ίσως γιατί απέχω εντελώς από την όλη φάση γκέτο-αφροαμερικανοί-συμμορίες τους-αδικία-συμφέροντα-social struggle κλπκλπ......δηλαδή, θέλω να πω ό,τι δεν μπορώ κάπως να ταυτιστώ ή αν θέλετε να συμπάσχω, απλώς τα παρακολουθώ (ούτε κρύο/ούτε ζέστη) ως θεατής.
Σε γενικές γραμμές (και πάλι έως τώρα = 2ο επεισόδιο), είναι μια σειρά με "βαριά" κάπως ατμόσφαιρα με dark mood (pun intended χααχαχ), δεν είναι "χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ".
Τέλος και η 2η σεζόν του Narcos. Δεν έχω να πω πολλά για τη σειρά μιας και την βρήκα απίστευτη.
Αξίζει να τη δείτε όλοι πάντως τη συγκεκριμένη σειρά.
Westworld είδε κανένας;
Το πρώτο επεισόδιο παίχτηκε νομίζω, θέλω να δω τι λέει αυτή η σειρά.
Το έχω κατεβάσει, αλλά δεν το έχω δει ακόμα.
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι είναι, καθώς η ταινία αρχών 70s (βέβαια ήμουν και πιτσιρίκι) όταν την είχα δει με είχε καθηλώσει (αυτός ο Γιουλ Μπρίνερ στον άψυχο/ρομποτικό ρόλο!!!!)
Ψαγμένη σειρά το westworld. Δυνατό cast και φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο βάθος στην ιστορία.
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι πρέπει να περιμένουμε για να δούμε το επόμενο επεισόδιο. Με καλομαθαν οι σειρές του Netflix....
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
sneek peek για το walking dead και την πρεμιερα του..
δεν συμφωνω με την θεωρια που αναπτυσει παντως.
Ολοκληρωσα και γω εστω και καθυστερημενα το Stranger Things.Πολυ καλη η σειρα εξαιρετικη θα ελεγα...Μεχρι τα μισα μου ειχε κινησει το ενδιαφέρον αλλα απο κει και επειτα απογειωθηκε..Μαρεσει που παραδεχτηκαν τις επηρροες τους ειδικα απο...βρηκα εξαιρετικες τις ερμηνειες των παιδιων ΕΙΔΙΚΑ τηςSpoiler!οσο για το τελοςSpoiler!Spoiler!
τωρα θα ξεκινησω westworld και αντε να ξεκινησει και το walking...:ice:
Ας παιξουμε λιγο....
Attachment 9369
"The Ranch"... Κοινως... Την "κατσαμε" τη βαρκα...!!!!!
Westworld στην αρχη δεν μου άρεσε, το δεύτερο επεισόδιο αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον.
Παίδες, το 2ο επεισόδιο της νέας σεζόν του Black Mirror (Netflix) είναι η χαρά του tech geek/gamer!
Πραγματεύεται την όλη AR, VR φάση σεμε το καλύτερο reference να έρχεταιSpoiler!Spoiler!
Βασικά όλο το επεισόδιο είναι full of references και nods, πράγμα λογικό βέβαια λόγω των συντελεστών (πχ ο σκηνοθέτης Dan Trachtenberg του 10 Cloverfield Lane είχε φτιάξει και το short Portal: No Escape).
Πραγματικά, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ, το TWD ήταν ανατριχιαστικό!!!!!!!!!!!! Ακριβώς όσα περιμέναμε τοσον καιρό και ακόμα παραπάνω!!!!!! Ανταποκρίθηκε απόλυτα σε όλον τον θόρυβο στο Ίντερνετ τόσους μήνες!!!!!!
Αρκετά καλό με κάποιες δυνατές στιγμές αλλά προσωπικά το Westworld δεν είναι το next big thing που προσπαθούν να μας το πλασάρουν. Δεν θεωρώ ότι έχει κάτι το πρωτότυπο σεναριακά για να με τραβήξει και στην μεγαλύτερη διάρκεια των πρώτων επεισοδίων ψιλοβαριόμουν. Τρομερό cast, παραγωγή & σκηνοθεσία στον θεό αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι για το hype που απολαμβάνει αυτές τις ημέρες. Τους τελευταίους μήνες υπάρχει έξαρση δεκάδων νέων σειρών και έχω παρακολουθήσει αρκετές από αυτές.... δυστυχώς επαληθεύτηκα και απ ότι φαίνεται η ποσότητα δεν έφερε και την ανάλογη ποιότητα ίσα ίσα έχουμε γεμίσει αρκετή σαβούρα. Για το θέμα με τους υπερήρωες no comment..... έχει καταντήσει εμετός..... η κάθε π....α με κολάν (η χωρίς) έχει αποκτήσει και την δική της σειρά..... και σαν δεν έφτανε αυτό τους τρώμε και στην μάπα εις διπλούν μιας και αρκετά σύμπαντα μπλέκονται μεταξύ τους. GTPΚ εις το τετράγωνο.
Westworld και εγω βλέπω ότι δεν τραβάει,δεν ξέρω πόσο μπορεί να αλλάξει αλλά όπως είναι τώρα δεν με συγκίνησε.
Δεν το είδα ακόμα το επεισόδιο, το spoiler όμως το έφαγα από μια διαφήμιση/άρθρο στο wiki της σειράς Persona... -.-
Τι να πεις...
Γροθιά στο στομάχι το επεισόδιο του WD.Spoiler!
ωραιο το TWD ελπιζω να συνεχισει ετσι και να μην κανει κοιλια στο επομενο.
Εγω παρακολουθω και το STRAIN που το βρησκω αρκετα ενδιαφερον και καλοφτιαγμενο.
Spoiler!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εκπληκτικό χθες το TWD!!!
Πραγματικά γροθιά στο στομάχι.
Spoiler!
ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER για το TWD!!!!
Η σειρά που μόλις έσπασε το ρεκόρ της χρονιάς στο Twitter
Η πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου σάρωσε το ίντερνετ και κυρίως το Twitter
Guess who:Spoiler!