VII. Απαγορεύεται η χρήση του site ως πλατφόρμας για την μείωση τρίτων sites αλλά και η μεταφορά αντιπαραθέσεων από τρίτα site στο παρόν.
Printable View
VII. Απαγορεύεται η χρήση του site ως πλατφόρμας για την μείωση τρίτων sites αλλά και η μεταφορά αντιπαραθέσεων από τρίτα site στο παρόν.
Στην παρέα και εγώ...
Μήπως επειδή έχω κάνα τριήμερο να ανοίξω την κονσόλα και να πάρω κάποιο νέο τρόπαιο;
Μήπως τότε το πότε πήρε κάποιος νέο τρόπαιο; Μήπως η απόκτηση νέου μετά το update "ενεργοποιεί" τις αλλαγές; Την ανοίγεις που την ανοίγεις, έκανες τυχόν synchronize (στα τρόπαια, options, synch) μπας και;
https://support.playstation.com/s/ar...age=en_US&lan=
μεγαλος ψευτης ο Ryan, τελικα το ποσοστο των υποστηριζομενων παιχνιδιων με bc στο ps5 ειναι 99,99%
Τα μη συμβατά παιχνίδια είναι τα παρακάτω.
DWVR
Afro Samurai 2 Revenge of Kuma Volume One
TT Isle of Man – Ride on the Edge 2
Just Deal With It!
Shadow Complex Remastered
Robinson: The Journey
We Sing
Hitman Go: Definitive Edition
Shadwen
Joe’s Diner
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή για να καταλάβω, για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, πετάς το CD στο ps5, αυτό αυτόματα κατεβάζει patchακι κ παίζεις?
ΤΙιιι???
Δεν θα μπορω να παιξω στο ps5 το Joes Diner ?
Attachment 12491
Ε οχι, τετοια υποκρισία απο την sony δεν το περιμενα
:c030:
Παντως βλεπω οτι τα εχουν προβλεψει ολα περι BC, upgrades κλπ
Σταγονα σταγονα μας τα δινει η μαμα σονι και εμεις διψαμε
Δειξε και το UI και το νεο Store μωρη αρρωστια
:aek:
Σε κάποια άλλη κονσόλα θα τους τα δίνουν λίγα λίγα με 500 για αρχή στο launch. Ναι είναι οι ίδιοι που μας τα ειχαν κάνει αερόστατα με το BC.
Άμα παίζει Χάννα Μοντάνα το PS5, είμαστε ΟΛΟΙ μια χαρά.
Θυμηθείτε το.
Στο switch λέει λογικά
https://blog.playstation.com/2020/10...vSORByJUMGRjb0
Αντε επιτελους μαθαίνουμε και αλλα πραγματακια :a014:
Κάποια είναι VR, κάποια απλά PS4 games. Αναρωτιέμαι ποιό είναι το πρόβλημα και δεν τρέχουν. π.χ. το Hitman GO είναι mobile game. Αποκλείεται να έχει τόσο low-level/timing-based programming.
Θα περίμενα να δω παιχνίδια προγραμματισμένα στο μέταλλο του PS4 (κυρίως 1st party), αλλά μάλλον θα πάρουν patches αυτά.
Το Switch δεν έχει BC από όσο ξέρω με το Wii U, τα S/X εννοεί. Εκεί έχουν θέμα να τρέξουν μέχρι και κάποια 1st party.
Το ειχα δει σε βιντεο που το ειχαν πει, ειπε επι λέξη ότι η MS μεγαλώνει συνεχώς την λιστα με τα παιχνίδια που θα παιζουν στο XSX , και ότι στο launch θα είναι περίπου 500 αυτά που θα παίζουν, με περισσοτερα να προστίθονται αργότερα. Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει εξομοίωση στο hardware level, αλλα γίνεται μέσω software καθως τα παιχνίδια τρέχουν μέσα σε VM.
Ronald also spoke with IGN, and when asked if "thousands" meant that the goal was every single Xbox One game – in addition the hundreds of Xbox 360 and original Xbox games already compatible with Xbox One that will also play on Xbox Series X – Ronald said, "The goal is definitely the thousands of titles that run on Xbox One today. If the game runs on Xbox One, it is our goal to get that to run on Series X. There might be some one-off exceptions here or there," he added, noting that "licensing or a technical issue(s) should be the only possible roadblocks. For instance, in the former case, a game with licensed music whose contract with the publisher has expired.
https://www.ign.com/articles/xbox-se...sands-of-games
Η επίσημη στάση της Microsoft είναι ότι θα παίζουν όλα πρακτικά τα παιχνίδια εκτός των Kinect games και κάποια λίγα λόγω licenses.
Δεν υποτίθεται ότι το VM structure κάνει πιο εύκολο το BC; Κάτι τέτοιο θυμάμαι είχε γραφτεί κι εδώ μέσα.
Emulation δεν έχει νόημα εφόσον η ISA παραμένει ίδια (x86-64, GCN). Η uarch αλλάζει (Jaguar -> Zen 2, GCN 1.1/Polaris -> RDNA2). Εκτός αν έχουν κι αυτοί timing-dependent code...
Θα μπορούσε και το Kinect να δουλέψει με adaptor (όπως κάνει η Sony για VR games).
Γενικά τα του PS4 BC δεν είναι και τόσο χάλια όσο λέγανε κάποιοι. Θα μπορούσαν και το PSVR να το αφήσουν εκτός α λα Kinect, με δικαιολογία το niche install base. Εκείνη η νέα PS camera βέβαια ακόμα δεν έχουμε μάθει τι ρόλο βαράει.
Αυτά που λένε ότι μπορεί να έχει απρόβλεπτη συμπεριφορά κάποιο παιχνίδι (τροφή για τα concerned Xbots) πιο πολύ τα λένε για να είναι καλυμμένοι νομικά, ειδικά στο Αμέρικα.
Και για το PS4 Pro έτσι λέγανε αν θυμάστε, αλλά στην πράξη είδαμε κανένα παιχνίδι να σπάει (με boost mode); Εγώ δεν θυμάμαι κάποιο.
Βασικά αυτό που ξεχωρίζω το BC τις Sony είναι ότι ναι μεν θα παίζουν αλλά τα patch για να παίζουν καλύτερα δεν θα είναι όλα free, εδώ μας το χαλάει δλδ ναι μεν θα παίζουν όπως είναι αλλά για να δεις διαφορά πρέπει να πληρώσεις όχι σε όλα (εδώ δεν το ξεκαθαρίζει ποια όμως)
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε στο απέναντι στρατόπεδο είναι όλα τα upgrades δωρεάν:
https://www.theverge.com/2020/8/27/2...aystation-xbox
Ούτε τα saves θα γίνονται transfer καθολικά (βλ. FIFA21)... γενικά μην τσιμπάτε στο marketing. Πολλά τάζουν, το θέμα είναι τι κάνουν deliver εν τέλει.
Εννοώ π.χ. θες να πάρεις το νέο CoD. Πάρε την PS4 έκδοση, παίξε όσο είναι να παίξεις και μετά πούλα το. Ούτε αγορές MTX, ούτε τίποτα.
Ναι, θα χάσεις τα 120 fps της PS5 έκδοσης (αν έχεις συμβατή TV δηλαδή), αλλά σιγά το πράγμα και σιγά το πλεονέκτημα που θα δίνει στο online MP. Μια χαρά παίζεις και με 60 fps.
Δισκάκι PS4 = network effect 110m consoles
Δισκάκι PS5 = network effect 2-3m consoles (οι τελευταίοι μήνες του 2020)
Ψηφιακή έκδοση = κοροϊδία ολκής, αφού παντρεύεσαι για πάντα κοπανιστό αέρα (άντε πες με gamesharing μειώνεται κάπως το κόστος)
Αυτά όσον αφορά τα cross-gen.
Μαλλον εύκολα να το λες, δύσκολο να το υλοποιήσεις. Παντως ξέρω ότι τα παιχνίδια που έχουν λειτουργικά VM τα παιζουν και server για steam μέσω xcloud, και ίσως γιαυτό να είχε νόημα η λύση της MS. Βασικά εκτός απο την Java ξέρουμε κάποιον αλλον compiler που υλοποιει επιτυχως VM's
Από όσο θυμάμαι VM δομή είχε και το PS3 με τον Hypervisor (GameOS/OtherOS <-- στο 2ο μάλιστα ήταν εντελώς κλειδωμένη η RSX GPU για χρήση Linux), ίσως γιατί τότε (2005) πίστευαν ότι και ο διάδοχος (PS4) θα έχει Cell, άρα θα ήταν εφικτό το BC. Για το PS4 δεν ξέρω, δεν έχουν πει κάτι σχετικό.
Πάνε και τα PlayLink:
https://www.psu.com/news/playlink-ga...atible-titles/
Θυμάμαι το συζητούσα με έναν φίλο κάποτε και του έλεγα πόσο gimmickιά είναι να χειρίζεσαι console game με mobile/touch controls και ότι θα έπρεπε να δίνει επιλογή για DS4 και μου έλεγε καλύτερα mobile που θα παράγεται σε 10 χρόνια, παρά DS4 που θα είναι EOL.
Και μεγαλώνει η λίστα του PS5 με τα non bc games. Το 99,9% BC συμβατότητας έγινε 99,8%. Τρομερό... :c082: :frusty:
Ωστόσο νομίζω ότι μιλάμε για κάτι απλό, για οποίο θεωρώ η Sony θα έβγαζε αν το ήθελε ένα update είτε στην κονσόλα της για την υποστήριξη second screen, είτε για τα παιχνίδια αν γίνεται για remapping σε DS χειρισμό. Δεν μπορώ να πω ότι έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτά τα παιχνίδια αν και πρέπει να έχω κάνα δυο, γιατί απλά μου ήταν πάντα αδιάφορα. Από την μία σιγά τις απώλειες, από την άλλη WTF βρε Sony και πως θα γράφει μηνύματα ο κόσμος που είχε συνηθίσει να το κάνει μέσω του κινητού του; :ice:
Τέλος πάντων, βαριέμαι η αλήθεια είναι να ασχοληθώ και να σχολιάσω παραπάνω, ήδη νομίζω ότι αρκετά ασχολήθηκα. :ranger: