δυστυχώς το καλώδιο μόνο φορτίζει και "ζευγαρώνει" (την 1η φορά) το joypad με την κονσόλα. Τίποτα άλλο. Δηλαδή και με καλώδιο να είναι συνδεδεμένο, ΠΑΛΙ μέσω BTooth επικοινωνεί το joypad.
Printable View
δυστυχώς το καλώδιο μόνο φορτίζει και "ζευγαρώνει" (την 1η φορά) το joypad με την κονσόλα. Τίποτα άλλο. Δηλαδή και με καλώδιο να είναι συνδεδεμένο, ΠΑΛΙ μέσω BTooth επικοινωνεί το joypad.
καλημερα,η κονσολα ειναι πραγματικα αθορυβη,αλλα εχθες το βραδυ και μετα απο καμια ωρα που επαιζα ,το ανεμιστηρακι εβαλε το τουρμπο για καμια 10αρια δευτερολεπτα και μετα επεστρεψε στην αθορυβη λειτουργια του,αυτο εγινε οταν ειχα βαλει να δω το ντεμο του χοκει και παραλληλα εβαλα να κατεβασει κατι αλλο.
επισεις θελω να ρωτησω το εξης,στο playstation@app υπαρχει επιλογη να γινει 2η οθονη το iphone η να ειναι χειριστηριο,το χειριστηριο το δουλεψα στο μενου του ps4,δεν το δοκιμασα αν λειτουργει σε παιχνιδι,το ερωτημα μου ομως ειναι πως θα καταλαβω αν καποιο παιχνιδι θελει 2η οθονη η αν ολα τα παιχνιδια εχουν 2η οθονη τοτε πως το κανω να λειτουργησει απο το iphone και αν τελικα γινεται 2η οθονη το iphone.
ευχαριστω.
Υπάρχει ρυθμιση να κλείνει το ps4 μετά το downloading ή πρέπει να βγαίνω από stand by και να το κλείνω εγώ;
Επίσης, υπάρχουν πουθενά τα saves του εκάστοτε παιχνιδιού;
Πρακτικά με το που τελειώσει όλες τις λειτουργίες σε stand-by κάνει shut down η κονσόλα. Τώρα γιατί συνεχίζει και ανάβει το πορτοκαλί λαμπάκι δεν μπορώ φυσικά να είμαι 100% σίγουρος. Δεν έχει δεχθεί εντολή για εκκίνηση download όταν βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση νομίζω από προσωπική πείρα μιλώντας, μόνο όταν βρίσκεται σε κανονική stand-by λειτουργία και εκτελεί ακόμη εντολές. Βασικά είναι ολίγον μυστήριο το θέμα αυτό, όπως και κάνα δυο άλλα ακόμη.
παρατηρησα κατι,μιας και δεν εχω παιχνιδια εχω κατεβασει ολα τα ντεμο,το ps4 ειναι αθορυβο εκτος απο το ντεμο του pes 2015 που το ανεμιστηρακι ανεβαζει στροφες,το εχει δει καποιος αλλος αυτο ?
Καλημέρα,
δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να πάρω ακόμη το PS4... προσανατολίζομαι για τα Χριστούγεννα... Διαβάζοντας όμως ένα άρθρο για την συνδρομητική υπηρεσία PS PLUS κατάλαβα, ότι, το online gαming, για τους κατόχους PS4, δεν είναι πλέον δωρεάν... πως για να παίξει κανείς τις multiplayer υπηρεσίες ενός παιχνιδιού θα πρέπει να είναι συνδρομητής στο PS PLUS (με εξαίρεση τα δωρεάν παιχνίδια ή όσα οι ίδιες οι εταιρίες που τα κατασκευάζουν απαιτούν δική τους συνδρομή)... Κατάλαβα καλά ή το μπέρδεψα το πράγμα...; Aγοράζοντας δηλαδή το PS4 πρέπει να συνυπολογίσω και ένα επιπλέον έξοδο των 50 ΕΥΡΩ προκειμένου να μπορώ να παίζω multiplayer...;
Κι ένα ακόμη που ίσως με το παραπάνω ξεκαθαριστεί... Έχω πάρει το FIFA15 για PS3... Όταν επιλέγω να παίξω με τον virtual player μέσω των clubs δεν βρίσκει τίποτα και κατά την έξοδο κολλάει η κονσόλα... Αυτό γίνεται από τότε που βγήκε το παιχνίδι... Μήπως έχει να κάνει με το παραπάνω; Δηλαδή με το γεγονός ότι δεν είμαι συνδρομητής στο PS PLUS;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας
Όσον αφορά το PS4 και το online multiplayer, όλα όσα αναφέρεις είναι σωστά, απαιτείται όντως plus συνδρομή για να παίξεις με φίλους διαδικτυακά πλην των free 2 play (F2P) παιχνιδιών και νομίζω και όσων απαιτούν επιπλέον συνδρομή (δεν έχω ιδία πείρα για αυτό το δεύτερο).
Προχθες ζεστάθηκε το μηχάνημα με τόσο Infamous που έπαιξα. Μόλις το γύρισα οριζόντια άρχισε να συνέρχεται. Αν πάρω βάση θα έχει διαφορά; Το έψαξα λιγάκι και αρκετοί έλεγαν ότι λόγω των αεραγωγών παρουσιάζει διαφορά αλλά εγώ προτιμώ τη γνώμη των δικών μου ανθρώπων. Να την πάρω ή όχι; Πρόβλημα στήριξης πάντως δεν έχω.
Ευχαριστώ Nec για την απάντηση...
- - - Updated - - -
Συγγνώμη, αλλά έχουν θέμα με υπερθέμανση και τα PS4...;
ήλπιζα με το PS4 να γλιτώσω από τον έντονο θόρυβο που κάνει ο ανεμιστήρας του Ps3 που έχω...
και αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, περιορίζεται τουλάχιστον στον ενοχλητικό θόρυβο ή πρέπει να κλείνεις την κονσόλα για να αποφύγεις τα χειρότερα;
Όχι εντάξει κάνει λιγότερο θόρυβο από το 3 αλλά έτσι και αλλιώς σου δίνουν και ακουστικά με την κονσόλα οπότε θα τα φοράς και δεν θα ακούς τίποτα.
Κάνει θόρυβο, κάποιες φορές πιο πολύ και από ότι είχα συνηθίσει με το PS3, αλλά μιλάμε μετά από πολύωρο gaming μέσα στο κατακαλόκαιρο χωρίς ιδιαίτερη υποβοήθηση από κλιματισμό κλπ Αφού την έβγαλε καθαρή φέτος το καλοκαίρι δεν ξέρω ίσως και να είναι καλό σημάδι. Γενικά δεν έχουμε ακόμη εκτεταμένες αναφορές με προβλήματα οποιουδήποτε είδους πλην από κάποια DOA (dead on arrival) αλλά από την άλλη είναι και σχετικά νωρίς μιας και στην προηγούμενη γενιά τα πρώτα 360 πετούσαν μετά τον ένα ενάμιση χρόνο το γνωστό RRoD και κάτι αντίστοιχο ή και με μεγαλύτερο χρονολογικό όριο είχαν τα PS3 των 60GB (ίσως και των 40GΒ που ήταν ας πούμε οι πρώτες "προβληματικές" παραγωγές).
:a057:
το πρόβλημα είναι ότι ακούνε οι υπόλοιποι... το PS3 (60άρη), το τρίτο στη σειρά καθώς τα δύο πρώτα παρέδωσαν πνεύμα από υπερθέμανση, κάνει τέτοιο θόρυβο που έχει καταστήσει απαγορευτικό το μεταμεσονύχτιο gaming... εκτός αν βγάλω την κονσόλα στο μπαλκόνι... οπότε εκεί κοιμούνται οι δικοί μου αλλά έχουν πρόβλημα οι γείτονες (καλοκαιράκι)... :d050:
ιδιαίτερα τους 3-4 μήνες του καλοκαιριού, με έξτρα ανεμιστήρα, τα "βαριά" παιχνίδια είναι αδύνατο να παίξουν όσο είναι μέρα και η θερμοκρασία ανεβασμένη... στο 20λεπτο επάνω βγάζει μήνυμα να κλείσω την κονσόλα (κάτι είναι κι αυτό από το να την κάψει)...
ελπίζω ο θόρυβος που κάνει ο ανεμιστήρας του ps4 να είναι υποφερτός...
διαφορετικά θα μου το φέρει η γυναίκα μου στο κεφάλι...
βλέπεις είναι ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιώ για να το πάρω... πως θα είναι αθόρυβο...
Τα έχεις πουθενά χωμένα γιατί βλέπω έχεις σοβαρό θέμα.
ΩΧ...
ελπίζω να συμβαίνει με τις μεγάλες ζέστες του καλοκαιριού και όχι σε "κανονικές - μέσες θερμοκρασίες"...
τουλάχιστον δεν παραδίδουν πνεύμα, ή δεν έχουν καταγραφεί πολλά τέτοια περιστατικά, όπως το γράφεις κι εσύ...
δεν θα γλιτώσω από την γκρίνια... αλλά δεν θα έχω και την αγωνία να το κάψω...
Δεν ξέρω αν σχετίζεται μόνο με την ζέστη ή κάποιες φορές προληπτικά φορτσάρουν οι ανεμιστήρες για λίγο συνήθως σε κάποια παιχνίδια. Απλά δεν είναι πάντα αθόρυβο ingame, ειδικά σε σχέση με τον ανύπαρκτο θόρυβο των PS3/PS4 όταν ανάβουν που τις πρώτες φορές δεν το πίστευα πόσο αθόρυβα είναι και νόμιζα ότι ήταν ακόμη σβηστά. Πάλι όμως, όταν λέω θόρυβο δεν είναι κάτι εξωφρενικό γιατί έχω στο μυαλό μου ακόμη τα του 360 που ήταν σαν να περνάει αεριωθούμενο. Πάντως ο όποιος θόρυβος από τον ανεμιστήρα νομίζω είναι σαφώς λιγότερο ενοχλητικός για τους υπόλοιπους στο σπίτι από τα μπλίκι μπλίκι που θα ακούνε από το χειριστήριο όταν θα παίζεις, αυτό υπό την προϋπόθεση ότι θα έχεις και τον ήχο στο mute.
Κανονικά στο σαλόνι... και όταν παίζω το τοποθετώ σε οριζόντια θέση + έξτρα ανεμιστήρα το καλοκαίρι...
Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα δύο 60άρια δεν έκαναν τέτοιο θόρυβο, όπως αυτό... πλην όμως καήκανε...
Το πρώτο πριν προλάβει να κλείσει χρόνο... το δεύτερο 13 μήνες μετά την παραλαβή του...
Η κονσόλα που έχω τώρα έχει αντέξει 6-7 χρόνια... Όταν υπερθερμένεται προειδοποιεί με μήνυμα...
Όμως, ακόμα και τον χειμώνα, ο ανεμιστήρας πέρνει μπρος αμέσως... και ο θόρυβος που κάνει στην τελευταία σκάλα δεν περιγράφεται!
Είχα την εντύπωση πως στο PS4 δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα, λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά που έχουν τα δύο μηχανήματα...
τελικά, απ' ό,τι φαίνεται, έχει κι αυτό τον θόρυβό του... θέλω να πιστεύω όμως πως δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτό που αντιμετωπίζω στο PS3...
Το PS4 στις μέγιστες στροφές δεν εχει καμία σχέση με τον θόρυβο που έκαναν τα PS3 fat. Τα εχω διπλα διπλα και μπορώ να σας το πω με σιγουριά αυτό.
Στο PS4 αν παιζεις βαρύ παιχνίδι (px shadowfall) και εχει και λίγη ζέστη, ναι ανεβάζει στροφές, ακούγεται ο ανεμιστήρας, αλλα ειναι πολύ πιο διακριτικός ο ηχος σε σχέση με αυτον του PS3.
Επίσης το σύστημα ψύξης του PS4 ανταποκρίνεται πολυ πιο γρήγορα στις απαιτήσεις του επεξεργαστή. Πχ οταν πατήσεις pause η βγεις στα μενου, αμέσως οι στροφές πέφτουν. Στο PS3 παρακάλαγες απλά να μην ανεβάσει στροφές γιατι μετά ξέχναγε να τις ρίξει!
Ισως βέβαια στο δικό μου ειναι λιγο καλύτερα τα πράγματα, γιατι τις πρώτες μέρες που το αγόρασα το άνοιξα και πέρασα AS5 μαζί με λίγο lapping στην ψύκτρα :d040g:
ps. για όσους ανησυχούν μην ξυπνήσει η γυναίκα η τα παιδιά απο τον ανεμιστήρα του PS4 ,θα τους καθησυχάσω λέγοντάς τους οτι κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί!
Λοιπόν, πήρε ένας φίλος μου ps4 και εχθές πήγα σπίτι του να παίξουμε 2Κ15 και είπα να μπω με το λογαριασμό μου σαν guest μιας και φαντάστηκα οτι έτσι θα σου δίνει τα trophies που θα παίρνεις κλπ.
Ομως αυτό δεν έγινε ποτέ..όλα τα trophies τα έπαιρνε κανονικά ο φίλος μου και απορήσαμε..Δοκίμασα και ένα ματς μόνος μου και όντως πήρε trophie ο φίλος μου.
Λογικά όλο αυτό έγινε γιατί μπήκα σαν guest αλλά και πάλι το θεωρώ βλακεία να γίνεται αυτό.
Ποιος ο λόγος να μπω με το psn μου σε άλλο ps4 αν είναι να μην παίρνω trophies;; Λάθος αυτό από τη Sony.
Στην ουσία σου λέει τσάμπα μπήκες με το psn σου..
Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει άλλος απο εσάς και δεν είχε πρόβλημα.Πάντως σε μένα δεν μου έβγαλε καν οτι παίζω 2Κ15..