Αν δεν κάνω λάθος το online του plus είναι για την κονσόλα ενεργοποιημένο ανεξάρτητα από το λογαριασμό, φυσικά δεν μπορείς να κατεβάσεις τα plus free του US με EU plus, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Printable View
μακάρι να ηταν ετσι :) στην ιδια κονσόλα οταν μπαινω με το αμερικανικο account μου δεν εχω plus! στο ευρωπαικο μονο εχω.
Το online λειτουργεί αν η primary έχει plus σε όλα τα account
μαλιστα! Ωραιος ρε Παρη, δεν το ηξερα!
As you may know we are committed to our fans and therefor we just set up a server in Istanbul.
This will further enhance the online experience for the people playing in the middle-east for instance.
So don't wait too long and hop on a game, invite your friends and tell us your experience.
Καλη φαση νεος server στα μερη μας πραγματικα δειχνουν οτι το στηριζουν....παντως αν και δεν εχει τον κοσμο που χουν τα αλλα πετυχαινω πολλους ελληνες μεσα...γενικα το killzone μιας και το τερματισα προσφατα με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο και απο αυτα που κυκλοφορουν ειναι Must Buy για την κονσολα,μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποιο που να πω αξιζει το 60euro(λεμε τωρα κι ασ εχει πεσει η τιμη του)
αν και εμας δεν μας εξυπηρετει ο νεος σερβερ, σιγουρα θα μειώσει το overall lag λιγακι. respect παντως στην guerilla.
Ξανά Αγγλία συνδεόμαστε
yeap... στον διαδυκτιακο κοσμο, ειμαστε πιο κοντά στην Αγγλία παρά στην Τουρκια. (εχουμε σχεδον το διπλάσιο rountrip time)
Update 1130mb downloading...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Nothing special...
http://img.tapatalk.com/d/14/06/03/a2ebavy3.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=acnaWR5wFiM
O Arjan Bak, επικεφαλής σχεδιαστής στο Killzone: Shadow Fall, μιλάει για τον επερχόμενο online co - op τίτλος δράσης. Στο βίντεο, ο Bak αποκαλύπτει περισσότερα σχετικά με το gameplay, τη σημασία της ομαδικής εργασίας, και μερικούς από τους διαφορετικους τους ρόλους μάχης που είναι διαθέσιμοι στο Intercept. Δείτε το παραπάνω trailer.
To Killzone Shadow Fall: Intercept βάζει εσάς και μέχρι τρεις από τους φίλους σε μια επίλεκτη ομάδα γνωστή ως VSA Intelligence Squad Alpha. Δρώντας πίσω από τις εχθρικές γραμμές, η ομάδα σας πρέπει να αναμεταδόσει σημαντικές Helghast στρατιωτικές πληροφορίες πίσω στην έδρα των VSA - αλλά θα πρέπει να κρατήσει δυνάμεις των Helghast μακρυά για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για την εγκατάσταση ενός επίγειου μεταδότη πρώτα ...
Με ένα νέο τρόπο παιχνιδιού η ομαδική εργασία είναι προσανατολισμένη σε τέσσερις διακριτούς ρόλους μάχης, με τέσσερις νέους χάρτες και μια μοναδική σειρά από μπόνους που περιλαμβάνουν το jetpack, το Intercept προσθέτει μια εντελώς νέα διάσταση στην Killzone: Shadow Fall εμπειρία. Το Intercept θα κυκλοφορήσει ως ένα πακέτο επέκτασης DLC αυτό το καλοκαίρι, και ως μια πλήρως συμβατή αυτόνομη έκδοση ( που δεν απαιτεί το αρχικό Killzone: Shadow Fall ) εντός του τρέχοντος έτους.
Πηγή
Το autoforfeit όποτε θέλει δουλεύει, ματς 4-0 μας το πήγε στο 5-0 ενώ 2 παιχνίδια πριν το είχε λήξει στο 4-0.
Το autoforfeit δουλευει κανονικα. Στο extended, οι αποστολες ειναι 9. Αν μια ομαδα κερδιζει 4-0 και εχουν ληξει 2 αποστολες ισοπαλες, τοτε δεν υπαρχει πιθανοτητα ουτε ισοφαρισης, οποτε ναι θα ληξει 4-0. Το autoforfeit υπολογιζει ποσες αποστολες μενουν και αν δεν υπαρχει δυνατοτητα για την αλλη ομαδα να ισοφαριζει τοτε ληγει το παιχνιδι.
Κατα τα αλλα εχετε υποψη οτι το classic warzone εγινε 9εναντιον 9 απο 7 εναντιον 7 που ηταν μεχρι τωρα. Πολυ καλη αλλαγη, τωρα υπαρχει ο ιδανικος αριθμος παιχτων ωστε να υπαρχει δραση χωρις να γινεται τουρλουμπουκι. Το καλυτερο warzone πλεον.
αυτό έλεγα στον Σταυρο χθες, οτι το extended πραγματικά το βαριέμαι...μεγάλη διάρκεια, συνεχής αλλαγή αποστολών, μετά απο 1-2 παιχνίδια ειμαι κομμάτια! πλέον παιζω tdm μονος μου και classic σε party.
http://www.killzone.com/en_GB/blog/n...challenge.html
μπορει να μην εχει κοσμο αλλα τα challenges ειναι γαματα
Tomorrow at 6PM CET (9AM PST and 12PM EST) we are holding a live Q and A about Killzone Shadow Fall Intercept on our Twitch channel.
So don't forget to tune in tomorrow at www.twitch.tv/killzoneofficial and ask us anything Intercept related. We will try and answer as many questions as we can.
Intercept Online Co-op Expansion Pack (5GB)
https://store.sonyentertainmentnetwo...OPEXPANSION000
Το έβαλα για κατέβασμα και το πέρασε στο download list 2 φορές, το ίδιο είχε κάνει και στα map, κράτησα το μεγαλύτερο και το άλλο το έσβησα και βλέπουμε.