Status update: Ετοιμο και, λογικα, θα έρθει σήμερα. Το μήνυμα που ήρθε στο κινητό δεν ήταν σαφές.
Printable View
Status update: Ετοιμο και, λογικα, θα έρθει σήμερα. Το μήνυμα που ήρθε στο κινητό δεν ήταν σαφές.
θέλεις και σαφήνεια εσύ παλικάρι μου! :P (καλημέρα κιόλας)
Να εύχεσαι, να είναι φτιαγμένο το μηχάνημά σου μεν, αλλά να μην σου έχουν (οι ίδιοι από το σερβις) δε, χαλάσει κάποιο άλλο μέρος / τμήμα του, γιατί συμβαίνει σχεδόν στις μισές περιπτώσεις των iMac. Των iMac εν Ελλάδι εννοώ (σαφώς). Είδες, στην τελευταία πρόταση η σαφήνεια είναι που κάνει την διαφορά, ε; :D
Λευτέρη, καλημέρα καταρχήν!
Κοιτα να δεις... Θα τους τον γυρναω πίσω συνέχεια, μέχρι να γυρίσει πίσω αψογος!!!! Ειδικά αν εχει κάτι σχετικό με την οθόνη.
Status update: μόλις ήρθε. Νεότερα προς το βράδυ.
εύχομαι τα καλύτερα (όντως τώρα - πέραν πλάκας)!
πάντως, έτσι σε θέλω! Αν το Ελλαδιστάν, παραμένει Ελλαδιστάν, τότε κι εσύ στην "κόντρα". Σταθερά και επίμονα.
Μακάρι, Λ. Γιατί είναι και κωλοδιαδικασια να το στέλνεις εκει.
Χαιρετω σας!
Μολις ανοιξα το πακετο που περιειχε τον iMac. Μεχρι στιγμης φαινεται καλα, αν και δε θελω να λεω μεγαλες κουβεντες.
Η οθονη ειναι ενταξει, εφυγαν οι μαυριλες. Κρατω μια μεγααααλη πισινη, επειδη το φαινομενο τεινει να επανεμφανιζεται σε παμπολλες περιπτωσεις.
Ο υπολογιστης αντιδρα σωστα στις εντολες χωρις, μεχρι στιγμης, αργοπορια.
Και, φυσικα, δε σβηνει η οθονη. Το βασικοτερο.
Το μονο που μου εκανε εντυπωση, ειναι οτι μολις τον αναψα και μου ζητησ κωδικο, ενω τον εβαλα καραστανταρ σωστα, δε τον δεχοταν. Αναγκαστηκα να τον αλλαξω και μετα μου ελεγε κατι μ@λ@κιες για κλειδοθηκες και τετοια που δεν καταλαβα.
Fun fact: Δε φανταζεστε ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ πακεταρισμενος ηταν οταν ηρθε. Ξεκινησα να τον ανοιγω απο το κουτι στις 17.30 και τελειωσα γυρω στις 18.00!!!!!!!! Αυτο ειναι καλο βεβαια... Δεν εχω δει καποιο σημαδι επανω μεχρι στιγμης....
Καλοριζικο και παλι! Αν ειναι να το πουλησεις εδω ειμαι :P LoL...
Ευχαριστω!
χα χα... Οκ.
Mια βοηθεια, αν γνωριζει καποιος.
Ανοιγω τον finder για να μπω σε καποιον φακελο και καθε φορα που προχωρω ενα βημα, ανοιγει και νεο παραθυρο. Πχ, αν αυτο που θελω βρισκεται σε "βαθος" 5 φακελων, θα ανοιξει 5 παραθυρα. Πριν δε το εκανε αυτο.
Πως μπορω να το αλλαξω;;;
Όσο έχεις ενεργό ένα παράθυρο του Finder:
Finder (πάνω αριστερά)->preferences->General και unclick στην αντίστοιχη επιλογή (στο SL έτσι είναι)
Σωστο όπως το λες, αλλα η επιλογή "Οι Φάκελοι να ανοίγουν παντα σε νεο παράθυρο" δεν ειναι τσεκαρισμενη. Αρα δεν υπάρχει λόγος να γίνεται κάτι τέτοιο....
Καλημέρα!
εάν έχεις τα παράθυρα να εμφανίζονται όπως στην παρακάτω εικόνα, έκαστος φάκελος θα ανοίγει το δικό του ανεξάρτητο παράθυρο:
http://imageshack.us/a/img59/4583/0nvg.jpg
εάν όμως, έχεις την εμφάνιση παραθύρων όπως η παρακάτω εικόνα, τότε η πλοήγηση στους φακέλους γίνεται από το ίδιο το παράθυρο και μόνο:
http://imageshack.us/a/img89/9118/2qto.jpg
η αλλαγή μεταξύ τρόπου εμφάνισης παραθύρων, γίνεται με το shortcut στο πληκτρολόγιο (έχοντας ανοιχτό και selected ένα παράθυρο), πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα CMD+ALT+Τ. Αλλιώς, πηγαίνεις πάνω στην μπάρα του Finder, στο μενού View και επιλέγεις Show ή Hide Toollbar.
ελπίζω να έγινε δουλειά!
Λευτερη, καταρχην ευχαριστω!
Δε τα εχω με κανεναν απο τους δυο τροπους. Τα εχω σε λιστα επειδη μου αρεσει να τα βλεπω πιο "μαζεμενα". Πριν το στειλω στο service (δε λεω οτι εχει σχεση απαραιτητα αυτο), καθε φακελος ανοιγε χωρις να μεταφερομαι σε αλλο παραθυρο. Τωρα μεχρι να φτασω εκει που θελω, η οθονη γεμιζει με παραθυρα.
EDIT: Το εφτιαξα!!!!!!!!
α, ωραία λοιπόν φτιάχτηκε η κατάσταση.
όσο για την λίστα, δεν παίζει ρόλο αν τα βλέπεις εικονίδια, λίστα ή coverflow τα περιεχόμενα ενός φακέλου: αν έχεις την πλαινή + πάνω μπάρα (sidebar+toolbar) να φαίνονται = η πλοήγηση γίνεται από το ίδιο παράθυρο, και αντίστοιχα, αν ΔΕΝ τις έχεις να φαίνονται, τότε η πλοήγηση γίνεται με ξεχωριστά παράθυρα.
Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ εφταιγε!!!!!!!!!!!!!
Και παλι ευχαριστω!
Στο μεταξυ, οσο περνανε οι μερες και παρατηρω το μηχανημα μετα το service, παρατηρω καποια θεματακια. Πχ, σε δυο σημεια στην οθονη εχουν μπει κατι μικρες μαλακιτσες σα σκουπιδακια. Μαλλον το ενα ειναι ετσι... Το αλλο ειναι κατι της οθονης.
Και δευτερον, κατω κατω αριστερα στο μηχανημα, στο αλουμινιο δηλαδη, εχει δημιουργηθει ενα ελαχιστο "καρουμπαλο". Ναι, δηλαδη φαινεται να εχει ενα "υψωματακι" σε εκεινο το σημειο. Πως το καταφεραν αυτο δε ξερω.... Να ηταν βαθουλωμα να το καταλαβω. Αλλα το αντιθετο....;;;;
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Για διαβάστε την παρακάτω άποψη (editorial), η οποία στην πρώτη ενότητά της, εμπεριέχει κάποια από αυτά που έχω πει κατά καιρούς, για το πως ήταν πιο παλιά (προ-MS) τα πράματα, και πως κατέληξε η MS να πάρει το πάνω χέρι στα 90s με πλήρως δόλιες μεθόδους - και καμία σχέση λόγω ποιότητας λογισμικού.
Ακολούθως, αναφέρεται (που έχω τονίσει πολλάκις - προς τους νεότερους στην χρήση υπολογιστών = όσοι τους βίωσαν μόνο μεσω PC και Windows) και η πρακτική που είχε επί 30ετίας = να έχω δικτατορικά "πείσει" τους πάντες ότι πρέπει να φτιάχνουν PC και να μου σκάνε δισ. δολάρια για δικαιώματα.
Και βέβαια, αυτή η εποχή πέρασε πια, καθώς οι καταναλωτές / κατασκευαστές κουράστηκαν να τρώνε την ίδια καραμέλα, ενώ παράλληλα, οι αντιπροτάσεις (ήτοι εκτός του Windows κόσμου), έχουν αρχίσει όχι μόνο να είναι ποιοτικότερες/αποδοτικότερες αλλά και in-the-long-run και πιο οικονομικές (αν και, αυτό το τελευταίο είναι καθαρά υποκειμενικό κριτήριο, αναλόγως την αγοραστική δύναμη του καθενός. Προφανέστατα εδώ στο Ελλάντα και σε τεταρτοκοσμικές χώρες, λόγω φτώχειας η Windows-ίλα θα παραμείνει...)
http://appleinsider.com/articles/13/...-centric-model
Ως επι το πλειστον αδιαφορα -για την περιπτωση μου-
μενω με το 4ς αλλον εναν χρονο και αναλογα τι θα γινει με το iphone 6. θα ειναι η τελευταια ευκαιρια της apple να με πεισει για τηλεφωνο, αλλιως παω σε android. Αλλωστε τωρα με το ipad εχω μια ios συσκευη ωστε να εκμεταλλευομαι το οικοσυστημα οπως θελω.