ενω εσεις ειστε αγιοι δεν εχετε κανει ποτε τετοια πραγματα ουτε σημερα αδικηθηκε η αεκ..
Printable View
Οι "εξυγιαντες" δεν μπορουν να βλεπουν αυτα τα αισχη... Εκτος των αλλων ενδιαφερονται και για τα εσοδα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ....
Χθες (και προχθές για τους συνδέσμους) ήταν η ανταλλαγή των εισητηρίων για τον τελικό που αναβλήθηκε.Αντί εισητηρίων, πήρανε φωτοτυπία που μπορεί να ανατυπωθεί άπειρες φορές.Όποιος θέλει μπορεί να πάει γήπεδο αύριο.Ή λοιπόν είναι παντελώς άχρηστοι ή δεν τους ενδιαφέρει το τι θα γίνει.
Λες να μην τα ξερω?
Αυτο ειναι και θα ειναι το επιχειρημα.Γουνες,πιστολια, κτλ. για τα επομενα 1500 χρονια.
Ενα 6μηνο δηλαδη απο την 15ετια του ΟΣΦΠ.Και πολυ βαζω.
Μεχρι τοτε το ποδοσφαιρο μας θα ειναι και επισημα Πακισταν λιγκ.
Ειναι θρασος να μιλαει για κλεμμενα λεφτα απο το C.L ο αρχικλεφτης(μαζι με τον θειο) αυτων των εσοδων.Εκει σταθηκα εγω.Τωρα αν σου αρεσαν αυτα που ειπε,κανενα προβλημα.
Κουβεντα κανουμε και ο καθενας εχει τις αποψεις του.
ενα 6μηνο απο την 15ετια του οσφπ?με δουλευεις ετσι?εχει κανει τετοια πραγματα ο οσφπ?εχει κανει πλαστογραφειες ονοματων?εχει βγαλει πιστολια ο προεδρος του?εχει τιμωρηθει απο την ουεφα για δωροδοκια σε ευρωπαικο αγωνα?εχει παιξει ο οσφπ αγωνα με οποιαδηποτε ομαδα και εχει κανει παικτης του σουτ που πηγε αουτ και ο διαιτητης να το κατοχωρωσει ως γκολ?εχει παιξει ο οσφπ φιλικο με τα ςς προδιδωντας την χωρα του?ειχε ποτε ο οσφπ στρατιωτικο της χουντας ως προεδρο του?
τα εχει κανει ολα αυτα ο οσφπ σε ενα 6μηνο που λες?ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ?ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ
Βαγγέλη και εσύ έχεις πάρει αρκετά λεφτά από το chl με τις πορείες και είδες τι τα έκανες?Και πριν βαρέσεις διάλυση στα οικονομικά ήσουν επίσης στο chl.
Πάντως σε όλα τα πρωταθλήματα που πήρα (και σε αυτό με την ένσταση) είχα αγωνιστικά καλύτερη ομάδα ακόμα και αν είχα και την διαιτησία.
Σχετικά με την ανακοίνωση ήταν εκτός τόπου και χρόνου.
Ο μαρινάκης κόκκαλης δεν πρόκειται να γίνει παρά αν φάει αρκετές σφαλιάρες(όπως και ο κόκκαλης τα 3 πρώτα χρόνια στον ολυμπιακό)
http://img.photobucket.com/albums/v6...nkLaughGIF.gif
Ελπιζω να κανεις πλακα.
Μεχρι τωρα το ''και εσεις κανατε τα ιδια,δεν εχει σημασια που καναμε χειροτερα'' των γαυρων ηταν προσβλητικο...
Αυτα ειναι πταισματα.Ο μαρινακης ξεπερασε μεσα σε 2 χρονια ολα αυτα που περιγραφεις.
Στημενο πρωταθλημα,αποπειρα δωροδοκιας για ευρωπαικο σας παιχνιδι.Μαγαζακι η ΕΠΟ για να σας βαζει να παιζετε οτι ημερομηνιες γουσταρετε(οπως και των αντιπαλων του Παναθηναικου),αλλαγη προερδου της ΕΠΟ εξαφανιση διαιτητων που δεν γουσταρε και και και.
Μακαρι να εβγαζε οπλα...
Αν κανεις συγκριση εποχων που υποτιθεται ελεγχαμε το παρασκηνιο με αυτη τη δεκαπενταετια θα βγαλεις τα συμπερασματα σου(απο τα αποτελεσματα).
Η αναλογια πιστευω οτι ειναι 1 προς 1000 περιπου.
Και εν παση περιπτωση εγω εγραψα για τις αστειες τοποθετησεις του Μαρινακη και εσυ μου το πηγες στο 1821.
Eγω να πω απλα πως ευτυχως που το 1821 δεν ειχαμε ολυμπιακους και παναθηναικους γιατι αλλιως ακομα τουρκοκρατια θα ειχαμε...!
Τρελος εισαι παιδι μου?? :P Αυτο που ειχα πει ειναι οτι οταν πηγαινα γυμνασιο ημουν Ολυμπιακος λογω κυριως οικογενειας και επειδη το κοκκινο μου αρεσε σαν χρωμα.... Αλλα μολις ειδα τα αισχη που συμβαινουν μεταξυ ολυμπιακων παναθηναικων υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην υποστηριξω ποτε καμμια τετοια ομαδα στα πατρια εδαφη. Τωρα οταν βγαινουν εξωτερικο φυσικα και θα τις υποστηριξω μιας και ειμαι Ελληνας. Και θα υποστηριξω ολες τις ελληνικες ομαδες, ειτε λεγονται Ολυμπιακος και Παναθηναικος, ειτε λεγεται Δοξα Δραμας.
Απο το γυμνασιο λοιπον δεν εχω υποστηριξει ουτε για 1 δευτερολεπτο τις εν λογω ομαδες και δεν παρακολουθω τα παιχνιδια τους εντος Ελλαδας και ουτε και προκειται. Εχουν κανει τεραστια ζημια οι οπαδοι σας τοσο στην εννοια και το νοημα του αθλητισμου, οσο και σε απλες ανθρωπινες αξιες, παντα κατα την ταπεινη μου αποψη!
Kαλα θυμομουν κατι για Ολυμπιακο τοτε:a045fgf:
Aυτο δεν το πιστευω,γιατι παντου υπαρχει αντιπαλοτητα,σε ολες τις χωρες μεταξυ 2 τουλαχιστον ομαδων.
Απλα εξω οταν ξεφευγουν τιμωρουνται.Εδω δεν υπαρχει αυτο.
Οποτε γουσταρεις κανονιζουμε παμε σε ενα γηπεδο και δημιουργουμε φασαρια.Εμεις θα παμε σπιτια μας και οι ομαδες δεν θα ξαναπαιξουν με οπαδους για καποια παιχνιδια.
Ψησου.http://i3.kym-cdn.com/profiles/icons.../trollface.jpg
θεωρεις πταισματα τα πιστολια,τις δωροδοκιες σε εγχωριους και ξενους διαιτητες και ποδοσφαιριστες και ολα τα αλλα?πες μου κατι χειροτερο απο ολα αυτα που εχει κανει ο ολυμπιακος.και εσυ υπηρχαν χρονιες που ελεγχες την επο ακομα και στην δικα μου 15ετια.για την αποπειρα δωροδοκιας που λες για ευρωπαικο παιχνιδι με τιμωρησε καμια ουεφα?εσενα σε τιμωρησε αν θυμασαι....μηπως να στις θυμησω τις βρωμιες?εγω μιλαω με στοιχεια εσυ μιλας με δικες σου αερολογιες.
εγω δεν σχολιασα για τις δηλωσεις μαρινακη,εκατσα κ ποσταρα επειδη για αλλη μια φορα ειδα να πετας λασπη και υπαρχουν κ μικρα παιδια εδω και τα διαβαζουν.
το δικαστηριο για τον ευθυμιαδη ποτε θα γινει?για τον νομο που αλλαξε εντελως τυχαια φετος που εχεις οικονομικα προβληματα τι εχεις να πεις?για την ομαδα μου νομοι δεν εχουν αλλαξει ποτε.και ξαναλεω ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!
και ακομα δεν εχω μιλισει για το τι γινοταν επι εποχης χουντας...
α και σε παρακαλω κανε μου μια συγκριση τι ειναι χειροτερο απο τα 2.να ακυρωνει γκολ ο διαιτητης ως οφσαιντ λανθασμενα η να βγαινει αουτ η μπαλα απο σουτ και ο διαιτητης να το κατοχυρωνει ως γκολ?
την βρωμια στο ελληνικο ποδοσφαιρο εσεις την φερατε.τα γεγονοτα της ιστοριας το μαρτυρανε αυτο.
σαφως και ο χουλιγκανισμος δεν ειναι ελληνικη αποκλειστικοτητα το θεμα ειναι ακριβως αυτο που ειπες... οτι στο εξωτερικο τιμωρουνται και δεν ξαναπατανε γηπεδο. Εδω απλα δεν γινεται τιποτα. Οποτε εχουμε αποκλειστικοτγτα στην αδιαφορια την αδρανεια και την ξεφτυλα. Ποιοι εμεις που υποτιθεται οτι δημιουργησανε την εννοια του αθλητισμου. Το θεωρω μεγαλη ντροπη μας σαν χωρα... αποστευτα μεγαλη ντροπη. Θα επρεπε πανω απο ολα να σεβαστουμε ενα απο τα λιγα πραγματα που πλεον μπορουμε να καυχιομαστε. Θα επρεπε να ειμαστε ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ φιλαθλων οχι η καταντια.
Προσωπικα θεωρω οτι παναθηναικοι ολυμπιακοι και λοιποι, ΟΛΟΙ μα ολοι πρεπει να καταλαβουν οτι οι ομαδες τους ειναι ενα τιποτα μπροστα στην υπερασπιση και υποστηριξη του αθλητικου ιδεωδους.
lykos7 πραγματικα ειναι σαν να προσπαθω να σε πεισω οτι ξερω γω οτι η πορτοκαλαδα δεν ειναι στερεο αντικειμενο.
Βαριεμαι ειλικρινα.Μου φτανει που ειπες οτι ειμαστε πιο βρωμικοι απο σας.Δεν περιγραφω αλλο που λενε..
Η ουσια ειναι οτι με αυτα με αυτα το Ελληνικο ποδοσφαιρο θα πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο και με την δικη σας ευθυνη πλεον.Αντι να τους κυνηγατε που αμαβρωνουν την ιστορια ενος μεγαλου συλλογου(του Ολυμπιακου) και καταστρεφουν το Ελληνικο ποδοσφαιρο,τους αποθεωνετε ως ευεργετες.
Αυτοι ειμαστε,αυτο το πρωταθλημα θα εχουμε και αυτη τη χωρα θα εχουμε τελικα.
Δικαιωμα του καθενος βεβαια να ευχαριστιεται ενα αθλημα οπως αυτος γουσταρει.Δικαιωμα δικο μου επισης να ξερναω με ολα αυτα.
Εμετος το Ελληνικο ποδοσφαιρο.Και το ασχημο ειναι οτι πρεπει να παψεις να ασχολεισαι με κατι που αγαπας εξαιτιας των ''θειων'' του OΣΦΠ.
το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν τα σπανε,αλλα αυτοι που τα σπανε παντα πανε σπιτακι τους...
ρε φιλε δωσε μου στοιχεια για αυτα που λες και θα παραδεχτω οτι δεν εισαι βρωμικος.εγω σου λεω ιστορικα γεγονοτα δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου και εσυ απλα συνεχιζεις το ποιηματακι που εχεις μαθει να λες.
και κατι πιο γενικο παραγκα υπαρχει παντου σε ολα τα πρωταθληματα και στο τσου-λου.την μπαρτσα ηδη την καθιερωσανε ως ουεφαλονα.οποτε αφου υπαρχει παραγκα κ στα καλυτερα σαλονια δεν θα υπαρχει εδω στην ελλαδα της λαμογιας?