Εγώ σήμερα θα τη δω, σχεδίαζα να δω το King's Speech αλλά προβάλλεται σε 2 μόνο αίθουσες σε όλη την Ελλάδα.
Εγώ σήμερα θα τη δω, σχεδίαζα να δω το King's Speech αλλά προβάλλεται σε 2 μόνο αίθουσες σε όλη την Ελλάδα.
Ναι εγώ θα την έβλεπα εχθές αλλά δεν με βόλευε ο Δαναός με την απεργία, οπότε πάει για dvd η δουλειά.
επισης έχει βγει dvdscr του Black Swan για όποιον ενδιαφέρεται.
Εγω θα την δω σινεμά, ο Αρονόφσκι μόνο για σινεμά είναι. ^^
Ακριβως δηλαδη οτι ειπα κι εγω! Η ταινια ειναι οπτικοακουστικη πανδαισια. Σεναριο/ερμηνειες κλπ περνανε σε δευτερη ή μαλλον τριτη μοιρα! :D
Περασα πολυ ομορφα γιατι ηξερα οτι δεν περιμενω κατι σπουδαιο αλλα το θεαμα ηταν απολαυστικοτατο.
Α και ξαναλεω...οι Daft Punk απλα τα εσπασαν με το soundtrack! :D
Sorry Val μαλλον μ ξεφυγε!
Eγω το βρηκα πολυ ενδιαφερον το σεναριο.Μαρεσε πολυ σαν ιδεα.Καλα εννοειται οτι θα μπορουσαν να εχουν κανει παπαδες πανω σε αυτο το concept αλλα ηταν μια χαρα!
Α ναι μα καλα το soundtrack ηταν καταπληκτικο!οντως!και οταν εβλεπα τους DAft na παιζουν μεσα στο κλαμπ γελαγα!Ταιριαξαν απολυτα στο σκηνικο!
Νικο εννοειται το Black Swan κινηματογραφο!Δεν το χανω με τπτ!
To παρακατω κομματι σε συνδυασμο με την σκηνη στην οποια παιζει (το "παιχνιδι" με τις μηχανες) κυριολεκτικα με εκανε να πωρωθω σε υπερμεγιστο βαθμο....
fack yeah! Daft Punk for the win!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=DSx_N18TWjs"]YouTube - Tron Legacy - Soundtrack OST - 08 The Game Has Changed - Daft Punk[/ame]
ΥΓ: αυτο το κομματι ειναι που παιζει και στο τρεηλερ της ταινιας.
Το είδα και εγώ εχτές και θα συμφωνησω με τους προλαλήσαντες...
Φοβερή κινηματογραφική εμπειρία αλλά το concept ήταν λίγο ό,τι να νε....
Η μουσική επίσης φοβερή...
Επίσης είμαι πολύ τραγικός που δεν αναγνώρησα την Olivia Wilde παρα μόνο όταν είδα το όνομά της στους τίτλους τέλους; (εχω δεί όλους τους κύκλους house)
Βασικα δεν καταλαβα τα εξης:
Spoiler!
Απιστευτη παντως η ταινια!ΕΠΟΣ!
Αγορα day one για Blue Ray.
paidia eida proxthes to LEGION !tromeri tainia!deite tin tin sinisto anepifilakta.. ;)
Μολις ειδα και γω το Tron Legacy. Xωρις πολλα πολλα η ταινια ειναι πολυ
καλη με πανεμορφο art concept. Μου θυμισε πολυ 80ιλα σε διαφορα σημεια.
Σ αυτο βοηθησε και η μουσικη που ειναι εκπληκτικη. Επισης η Olivia Wilde
ειναι απιστευτα ομορφη για να μην πω κ***** οπως και η ξανθια της ταινιας.
Απλα να σας πω ενα γελοιο που μας ηρθε ενω βλεπαμε την ταινια και μας επιασαν σπαστικα.
Καποια στιγμη που τρωνε κανονικο φαγητο μεσα στον ψηφιακο κοσμο εγινε
ο εξης διαλογος:
- Καλα ρε, τρωνε φαγητο τα προγραμματα?
- Δεν τρωνε, "ΤΡΩΝ"
- Και τι "ΤΡΩΝ"
- Legacy..
Spoiler!
^^ Στην ουσια για τους Iso (lol) αυτο που ηθελε να πει ο Τζεφ Γεφυρες (Bridges ντε :P) ειναι οτι:
Spoiler!
Ναι ειναι κουφο, ειναι κουλο, αλλα το Τρον δεν ειναι ταινια για να ψαξεις το σεναριο της... Μην ξεχναμε οτι η ουσια της ταινιας ειναι οτι καποιος μπορει να ψηφιοποιηθει και να μπει στον κοσμο των υπολογιστων και μετα να ξαναβγει ως ανθρωπος χωρις προβλημα :) LOL concept but impressive one :)
+ Daft Punk ruled..
Οι Daft Punk ειναι λογος για να ξαναδεις την ταινια...τι λεμε τωρα... με διαφορα το καλυτερο soundtrack της χρονιας...
Άνετα!
Ποτέ δεν τους συμπαθούσα καθώς το beat τους είναι πολύ "εύκολο" για τα γούστα μου.Λίγο όμως τα υπέροχα ορχηστρικά σημεία που μου έφερναν στο μυαλό δουλειές του Zimmer και λίγο τα techno που έδεναν απίστευτα καλά με το visual αισθητικό κομμάτι, ομολογώ οτι με εξέπληξαν κάτι παραπάνω από ευχάριστα.
^^ Oυτε κι εγω ημουν ιδιαιτερος φαν τους. Με εξαιρεση μερικα ομολογουμενως πολυ ωραια κομματια που ειχαν κανει στο συνολο τους ειχα σαν "μνιεεε".
Με αυτην εδω την δουλεια ομως στο soundtrack εσπειραν... κυριολεκτικα! :)
Είδα χθες στην μεταμεσονύκτια πρεμιέρα του το Let Me In που βγαίνει κανονικά στις αίθουσες την άλλη εβδομάδα (έξω πρέπει να έχει βγει εδώ και μήνες). Για όσους δεν γνωρίζουν είναι το αμερικάνικο remake της φοβερής σουηδικής Låt den rätte komma in (που με την σειρά της είναι βασισμένη σε βιβλίο). Σίγουρα το σεβάστηκαν, δεν έκαναν και πολλές αλλαγές, αλλά σε όσους έχουν δει το original - για μένα - δεν θα τους προσφέρει τίποτα ουσιαστικό (εκτός από την Chloe Moretz). Όσοι θέλουν να δουν μία (πολύ) διαφορετική ιστορία φιλίας και αγάπης, βαμμένη με αίμα, είναι καλή επιλογή.
^^ Ελεος ποτε προλαβαν και εκαναν remake οι αμερικανοι??? Φοβερο το σουηδικο... το ειχα δει και ειχα παθει πλακα... απροσμενη εντελως ταινια! :)
Αν και από ότι διαβάζω παραπάνω, διαπιστώνω πως ήδη εξυμνείται το TRON, να πω παιδιά πως είναι με διαφορά η πιο απίστευτη εμπειρία 3D που έχουμε παρακολουθήσει έως σήμερα. Επίσης, το πόσο μα πόσο τα σπάει το soundtrack απλά δεν περιγράφεται με λέξεις!
Εκτός του ότι κατά τη διάρκεια της ταινίας κάθε λίγο και λιγάκι έλεγα στην παρέα μου "πωωωω, το είδες αυτό; πωωωωωω, τι κάνει εδώ, πωωωωω τι μουσικάρα...", όταν βγαίνεις από τον κινηματογράφο σου μένει μια έντονη αίσθηση νοσταλγίας για την εποχή των 80s αλλά και μια "ηδονή" για το τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία στο μέλλον και τι θα δουν τα μάτια μας.
Το σενάριο δεν είναι ότι πιο συγκλονιστικό έχετε δει, αλλά σίγουρα τιμά την πρωτότυπη ιστορία και τους χαρακτήρες (αν και σε σημεία ξεφέυγει λίγο προς την αοριστολογία). Όσον αφορά την εικόνα, τον ήχο και τα εφέ, απλά RESPECT, καθώς το Avatar μπροστά στο TRON φαίνεται σαν αρχαιότητα. Δε θέλω να σχολιάσω τίποτα άλλο για να μην spolierιάσω όσους δεν το έχουν δει.
Για εμένα δε νοείται φίλος των videogames και γενικότερα των ταινιών φαντασίας να μη ζήσει την "3D κινηματογραφική εμπειρία" του TRON. Σίγουρα και σε Blu-ray θα λέει πολλά, αλλά σε σχέση με τον κινηματογράφο θα είναι υποδεέστερο. Σας προτείνω να τρέξετε όσο προλαβαίνετε...
Αυτά από εμένα, Καλή Χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και αισιοδοξία!