+rep εεετσι ακριβως...τωρα με βρισκεις απολυτα συμφωνο. :)
Printable View
e....kala ayta ta gegonota gia thn parnitha k to kazino exoyn k synexeia me ''tromokratikes'' bombes ktl.....alla bebaia sygkalhftikan ammesa giati strabose h doyleia k etsi h propaganda tha gyrnage boomerang......alla ayta einai allo thema....
Εγω εχω ομως(χωριο) και μαλιστα 2.:c026:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=rHdYfzfZ9rs&feature=player_embedded"]YouTube- Football Manager 2011 announcement[/ame]
πριν τα χριστουγεννα βγαινει...
για να δουμε το καναν καλυτερο γιατι απο το 2010 απογοητευτηκα εγω..!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καινουργια emoticons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a042::a085gf::a040::banana::a045::respect7::k020: :a055::d030tr::bravo-009:
Tα παλια μπορειτε να τα διαγραψετε δια παντος.
κάνω διάλειμμα απο διάβασμα.. σιγκεκριμένα διαβάζω φυσιολογία, για τον ανθρώπινο εγκέφαλο.. είμαι κ λίγο πτώμα.. :(
μολις σχολασα κ ημουν στην δουλεια απο τις 5 το πρωι.....
Η παρασκευη ειναι μακραν η πιο δυσκολη μερα στη δουλεια μου....
Ορλαντιρλανταντα!
Ας τον τρελο στην τρελα του τοτε..
χαχα
Αυριο μπαινω φανταρος ελπιζω να περασουν γρηγορα οι 9 μηνες :/
Καλη συνεχεια σε ολους και καλα καψιματα
Θα μου λειψει το αγαπημενο μου forum πολυ
Εις το επανιδειν...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε μαν, καλο κουραγιο! Θα περασουν γρηγορα πιστευω! Αδειες θα παιρνεις, οποτε το φορουμ μην το χαιρετας!!!
Εγω μπαινω το Νοεμβριο. Αντε να δουμε!!!!
9 μήνες που και για σένα αλλά και για το στράτευμα είναι άχρηστοι.Θα τελειώσεις πριν πάρεις καν γραμμή τι παίζει.Θα έπρεπε η θητεία να είναι εθελοντική,περίπου 2 με 2μιση έτη,με μισθό κανονικό μονίμου (εννοείται και με ένσημα) και με πριμοδότηση μορίων για την συνέχιση της επαγγελματικής ζωής...
Έτσι και ο εθελοντής φαντάρος δεν θα έχει χαμένο χρόνο από την ζωή του,και το στράτευμα θα έχει το περιθώριο να στελεχωθεί σωστά...Λέω εγώ τώρα...
ψαχνω ενα thread που υπηρχε για ηχεια και home cinema αλλα δεν το βρισκω πουθενα..
σβηστηκε τοτε που επεσε ο server?
Σήμερα έχει γενέθλια η Madonna!
Χρόνια πολλά, ω, Μεγαλειοτάτη της Pop! Να τα κατοστήσεις και να είσαι πάντα αγέραστη όπως τώρα για να εμπνέεις τον κόσμο με την τέχνη σου!
Bow down to the Queen! :sing:
Σκεφτομαι ποτε θα μου ερθουν τα παιχνιδια που παρηγγειλα(Batman 1,GOW Collection,Red dead redemption,Splinter cell Double agent)
Ε, μεσα στη βδομαδα θα ερθει και καποιο απο αυτα!
Αντε να παει και Πεμπτη να φυγω για την Υδρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!