Originally Posted by
Axilleas_GR
Όσον αφορά τη πρώτη παράγραφο, δεν νομίζω ότι κάποιος χρήστης εδώ μέσα έχει προσπαθήσει να του στερήσει το ελεύθερο να εκφράζεται.
Το ΠΟΥ, ΠΩΣ, και με ΤΙ ΤΡΌΠΟ είναι θέμα άλλης συζήτησης, έχουν ήδη ειπωθεί πολλά και τα ξέρεις και εσύ ο ίδιος γιατί παρακολουθεις το φόρουμ. Χώρια πόσες φορές η απάντηση μπορεί να βρίσκεται λίγες σελίδες πίσω ή ακόμα χειρότερα να προκύπτει από τα συμφραζόμενα και να θέλουμε έτοιμη σερβιρισμενη απάντηση. Και δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος χρήστης δυστυχώς.
Όσον αφορά το Gameshopper αδυνατώ να καταλάβω που είναι ακριβώς το σημείο το οποίο προκαλεί όλη την αναστάτωση. Γιατί ο καθένας προβάλλει διαφορετική άποψη.
Ο fits για παράδειγμα αναφέρεται στο αν είναι σύμφωνο με τους κανόνες του φόρουμ, κάποιος να κάνει προβολή - διαφήμιση και να βγάζει κέρδος. Εσύ αναφέρεις τις προσφορές οι οποίες, όπως ισχυρίζεσαι γιατί πραγματικά δε ξέρω, είναι πλέον περισσότερο κατευθυνομενες. Τελικά που ακριβώς είναι το θέμα;
Γιατί για το πρώτο απάντησε ο PDS. Ας μην υποτιμάμε και τη δουλειά που κάνουν οι mods. Ίσως μεμονωμένα παραβατικα ποστ να ξεφύγουν της προσοχής, αλλά εδώ μιλάμε για πόσο καιρό και πόσα Σαββατοκυριακα. Αν ήταν λάθος θα είχαν ήδη εκφραστεί και πράξει ανάλογα.
Κατα δεύτερο αν βγάζει κέρδος από αυτό που κάνει, προσωπικά δε βρίσκω κάτι το μεμπτό σε αυτό. Δεν είναι ότι κοροϊδεύει και κανέναν. Επιλογή μου είναι εξάλλου αν θα τον στηρίξω ή όχι.
Και τέλος όσον αφορά τις προσφορες του και πάλι υπόκεινται στη προσωπική αντίληψη του καθενός. Εσύ βρίσκεις ότι δε σε ικανοποιούν πλεον, εμένα με βάζουν στη διαδικασία να ψάξω ίσως κάτι καλύτερο, κάποιος άλλος τις βρίσκει εξαιρετικές.
Η κριτική και οι παρατηρήσεις σου καλοδεχουμενες αλλά δε βρίσκω κάπου κατι το μεμπτό.
Και μιας και σου απευθύνθηκα προσωπικά, χρόνια πολλά και πάλι για την ονομαστική σου εορτή. Με υγεία και να χαίρεσαι την οικογένεια σου.
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk