Περιπου, αλλα το βρηκα. Ολοι οι τελικοι στις 19.00!
EDIT: Καλα, τωρα ειδα οτι το απαντησαν πιο πανω...
Printable View
Περιπου, αλλα το βρηκα. Ολοι οι τελικοι στις 19.00!
EDIT: Καλα, τωρα ειδα οτι το απαντησαν πιο πανω...
Κανένα κεφάλι δεν θα ανοίξει αν η αστυνομία κάνει σωστά (όχι ότι δεν την κάνει απλά να τηρηθούν πιο αυστηρά μέρα κατά την μεταφορά των πούλμαν) τη δουλειά της.
Ειδικά στα ντέρμπι αυτά τα μέτρα είναι πολλά..Δεν υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορούν να γίνουν..
μηχανές μπροστά πίσω, περιπολικά και μια διμοιρία ακολουθεί.. Κι αυτά όμως δεν μπορούν να εμποδίσουν μια ενέδρα όπως η χθεσινή.. Γιατί οι κάφροι είναι πανέτοιμοι και περιμένουν..
Και αστυνομικό σε κάθε διασταύρωση να βάλεις(που είναι αδύνατο), το χθεσινό δεν αποφεύγεται..
Τουλαχιστον για την Πεμπτη θα μπορουσαν να αλλαξουν την ωρα...ο κοσμος δουλευει, δεν θα εχει την ευχερεια να παει γηπεδο
Κι επειδη το post μου ειναι κατω απο το δικο σου πρεπει να αναφερομαι σε σενα? Στο θεμα αναφερομαι...
Το εννοεις που κολλαει η εννοια ποδοσφαιρικοι? Αυτο που γινεται με το πουλμαν του Παναθηναικου χροοοοοονια τωρα εννοω στο ποδοσφαιρο. Απο εμενα το ακους πρωτη φορα? Μεχρι και οι οπαδικες φυλλαδες προσκειμενες στον Ολυμπιακο το εχουν κανει joke πριν απο τα παιχνιδια, βαζουν χαρτες στα εξωφυλλα για να μην χασει το δρομο του το πουλμαν του Παναθηναικου και αλλα ωραια.
Γιατί οι χούλιγκαν χωρίζονται σε ποδοσφαιρικοί και μπασκετικοί?Δεν το ήξερα
Τέλος πάντων το παρεξήγησα,συγνώμη:focus:
Χτες έκαψαν το πούλμαν του ολυμπιακού που ήταν για το πόλο στο αργοστόλι..............
Συνεχίστε πρεζόνια το έργο σας
Πρεπει να φαμε οοοοοοολη τη μαλακια με τα αντιποινα τωρα, και δωσε ξανα μετα, και ξαναματαδωσε μετα παλι...
Για πιθανη ματαιωση των τελικων (ψιθυριζεται προς το παρον, αν γινει κατι την Δευτερα λογικα θα συζητηθει ανοιχτα) ποια ειναι η αποψη σας?
Ειναι πολλααααα τα λεφτα των εισητηριων και των τηλεοπτικων δικαιωματων και οι ομαδες δε θα επιτρεψουν κατι τετοιο δυστηχως...
Τίποτα δεν θα γίνει θα είμαι και εγώ στο γήπεδο οπότε δεν θα τολμήσουν να μου χαλάσουν το απόγευμα :P......η (σοβαρή) άποψη μου πάντως είναι πως για 5-10 μαλακισμένα δεν πρέπει να σταματήσουν να γίνονται αγώνες, εκδηλώσεις, πορείες και ότι τέλος πάντων τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν τις μαλακίες τους......ούτε βέβαια να τιμωρούνται ομάδες και γήπεδα....να τους πιάσουν και να τους χώσουν μέσα κανείς άλλος δεν πρέπει να την πληρώνει.-
Μέσα στο γήπεδο η κατάσταση μπορεί να ελεγχτεί από τις ομάδες.Έξω από το γήπεδο όχι και δεν είναι το θέμα αν τώρα παίζουν οσφπ-παο ή θα παίξουν σε ένα μήνα.Αυτή η κατάσταση μπορεί να συνεχιστεί επ άπειρον.
Είμαι υπέρ της διεξαγωγής των τελικών εφόσον μπορούν να εγγυηθούν ότι ΕΝΤΟΣ γηπέδου δεν θα γίνει τίποτα.Εκτός το είπα και πάνω αν είναι να γίνει θα γίνει είτε γίνουν τα ματς είτε όχι
αρκετη παραπανω παιδεια και ολα τα μπασταρδια που συμπεριφερονται ετσι να τα κλεισουν μεσα σε ενα κλουβι μαζι με πεινασμενους λυκους για να μην παει τελειως στραφι το πετσι που ξοδευτηκε γι αυτους. Απλα πραγματα.
:a045:Quote:
Originally Posted by Μαρινακης
Εγω πιστευω οτι σπανε πλακα(δεν το λεω ειρωνικα το πιστευω).Κλεβουν υποβαθμιζοντας το Ελληνικο ποδοσφαιρο και μας κανουν και πλακα και απο πανω...
Μας μαμησαν το χομπι μας και εχουν το θρασος και να κατηγορουν τον ΠΑΟ γι αυτο που κανουν απο το 97 μεχρι σημερα.
Πας να ηρεμισεις και δεν μπορεις με δαυτους.
Τις διαιτησιες με τις ιδιες τις ομαδες πριν το ντερμπι με γαυρο που μας στερησαν τον τιτλο και μας εστειλαν στα play offs τις ξεχασε.Quote:
τονίζοντας πως οι διαιτησίες στα ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Σπανε πλακα σιγουρα.
Τι το θελα να ξαναασχοληθω και να δω το παιχνιδι?ΒΟΥΡΚΟΣ.