μπραβο φιλε....οτι καλυτερο ευχομαι...τωρα μπορεις να βαλεις και το platinum trophy στην υπογραφη σου...
Printable View
μπραβο φιλε....οτι καλυτερο ευχομαι...τωρα μπορεις να βαλεις και το platinum trophy στην υπογραφη σου...
Σωστός...κάτσε να κάνω vsync..xaxa
ψαχνω προγραμμα επεξεργασιας εικονας...
εχετε κανενα υποψην σας?
τιποτα δε συγκρινετε με ενα βραδυνο μπανιο στη θαλασσα! ειδικα στο καραβοστασι θεσπρωτιας, και κυμα να σε σκεπαζει και να μη βλεπεις που σου παν τα τεσσερα και μετα να εχει σουβλακια( αλλα δεν τρως γιατι η μπακα απ το πολυ ps3 χτυπαει τη πορτα!!!)
επισης να πω συγχαρητιρια στον φιλο modecris για το τριτο του παιδακι!
Θελω να γυρισω πισω στις διακοπες μου...αρχιζει και με πιανει καταθλιψη τωρα που ξαναβλεπω τις φωτο.... :(
^^ Εχω ανεβασει στο facebook, εδω βαριεμαι να ξανακανω την διαδικασια :( μια φορα πολυ ηταν! Αν και οφειλω να ομολογησω οτι στο facebook ειναι παιχνιδακι να ανεβασεις φωτο...εδω θελει ολοκληρη διαδικασια :(
^^ Πρεπει να περασες πολυ καλα σε τοσα ωραια μερη που πηγες. Μην σε παιρνει απο κατω παντως, σαν την Ελλαδα πουθενα !
Στο fb ειναι ευκολο να ανεβασεις φωτος δυσκολο να τις κατεβασεις... Δηλαδη δεν σβηνονται τελειως αν τις διαγραψεις.
H πιο βιασμένη, και μάλιστα κατ'εξακολούθηση, ελληνική λέξη στο forum, είναι με διαφορά το "'Ιδωμεν"!Είναι το πιο κοινό ορθογραφικό λάθος με διαφορά!
Πολυ σωστα! Και με την ευκαιρια που μου δινεις Νικο, ας παραθεσω εδω κατι που βρηκα.
http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=954.0
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το παίζω έξυπνος.Κάνω πολλά ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.Απλά την συγκεκριμένη λέξη την βλέπω 9 στις 10 φορές γραμμένη με "ει".
Edit: Σωστό και κατατοπιστικό το link σου Παύλο.Thanx.
Φιλε μου σαν την Ελλαδα πουθενα οσον αφορα τα νησια της και την επαρχια της.
Ειχα την τυχη να ταξιδεψω σε αρκετα μερη μεχρι τωρα και με λυπει που το λεω, αλλα αν εξαιρεσω την Κωσταντινουπολη που την θεωρω ακομα πιο κατω, η Αθηνα και ο Πειραιας ειναι οι χειροτερες πολεις που εχουν δει τα ματια μου εν ετει 2010...(μην αναφερθουμε στο πως ηταν παλια ελεος, τωρα ζω στην Αθηνα, οχι στον αιωνα του Περικλη)
Μπορειτε να με κραξετε οσο θελετε, τα ματια μου δεν λενε ψεμματα...τα εχω δει, τα εχω ζησει και η Αθηνα ειναι αθλια σαν πολη...σε ολα...οργανωση, βρωμα, κυκλοφοριακο χαος, 80% των κτιριων ειναι χαλια κλπ κλπ
Οπου κι αν εχω παει (παντα εξαιρεση η Κωνσταντινουπολη που btw πολλοι λενε οτι ξετρελαθηκαν μαζι της, εγω μνιεεεεεεεεεεεεεε) , ειτε λεγεται Λονδινο, ειτε λεγεται Παρισι, ειτε Πραγα, Βιεννη, Ρωμη, Μαδριτη, Νεα Υορκη ακομα και η Βουδαπεστη ειναι πολλα χρονια μπροστα απο εμας.
Ειναι πολεις καθαρες, που εχουν διατηρησει την αρχιτεκτονικη τους, που εχουν δημιουργηθει εξαρχης με σχεδιο στο μυαλο, που εχουν εξαιρετικη οργανωση και συγκοινωνια (ελεος στο Παλαιο Φαληρο ζω και το κοντινοτερο μετρο, εστω τραμ ειναι 5 χιλιομετρα μακρια μου....αν ειναι δυνατον...) και που οι πολιτες τις σεβονται, οχι σαν εμας.
Εκει ανεβαζουν 10 οροφους την εβδομαδα και εμεις παλευουμε 10 μαμημενα χρονια να ανακαινησουμε την προσοψη του Δημοτικου Θεατρου στον Πειραια....ελεος.
Ελλαδα = τα υπεροχα νησια μας και η ομορφη επαρχια μας. Μοναδικη ομορφια που δεν την βρισκεις αλλου συμφωνω, αλλα οι πολεις μας ειναι απο τις χειροτερες που εχω επισκεφθει ποτε.
Μην ξεχναμε οτι ειμαστε ελευθερη χωρα για λιγοτερο απο 200 χρονια εχοντας περασει πολυ δυσκολα και με πολεμους οπου ηταν πολυ δυσκολο να αναπτυχθουμε οσο αλλες χωρες. Οταν οι εξω ειχαν αυτοκινητοδρομους και ουρανοξυστες εμεις ριχναμε το μπετον με το τενεκε... Δεν γινεται ξαφνικα να συγκριθουμε με αλλες χωρες και να θελουμε να ειμαστε το ιδιο. Ασε που η νοοτροποια μας ειναι τετοια που ενω εσυ μπορει να θελεις να κανεις κατι καλο για την Ελλαδα και για το κοινωνικο της οφελος, να βρεθεις αντιμετωπος με καθε ειδους οπισθοδρομικους και μιζερους που δεν θα σε αφησουν...
Η Αθηνα κανονικα θελει γκρεμισμα και ξανα χτισιμο απο την αρχη. Δεν πρεπει να απογοητευομαστε και αν θα φτιαξει καποιος καλυτερα αυτη τη χωρα αυτοι ειμαστε εμεις. Αν δεν πληρωνει ο δημαρχος την ανακαινιση του Θεατρου μην περιμενεις να φτιαχτει ποτε. Δυστηχως η νοοτροπια μας εχει καταντησει ποιος θα φαει τα πιο πολλα.