Αυτο γινοταν μεχρι σημερα...δεν το εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια.
Αλλα αν υπολογισουμε οτι χρειαζεται πλεον συνδρομη για να παιξεις online κτλ τοτε θα ειναι αναγκαιο να υπαρχει και plus στον ευρωπαικο λογαριασμο.
Printable View
OK NMExKapa σε ευχαριστω πολυ ..
Μηπως γνωριζει κανεις αν τα mmarkt ή ο Κωτσοβολος εχουν παιχνιδια στα καταστηματα σημερα, γιατι οnline λεει οτι θα εχουν απο αυριο .
το Πλαισιο ειναι ποιο ακιρβο κατα 10euro σε καποιους τιτλους οπως το BF4
σωστά κατάλαβες........ΑΛΛΑ: σε παιχνίδια που έχουν εξειδικευμένους σέρβερς, θα παίζεις συνδεδεμένους με τους αμερικάνικους σέρβερ = αρκετό lag.
σε αντίθεση με το ελληνικό / ευρωπαικό account, που επικοινωνεί με ευρωπαικούς σέρβερ άρα έχεις καλύτερη σύνδεση = ποιότητα "ροής" στο gameplay (+ πολλά άλλα).
δεν είναι πανάκεια ένας αμερικάνικος λογαριασμός. Εξυπηρετεί μόνο για αγορές offline παιχνιδιών, επειδή βγαίνει πιο μικρή η τιμή συγκριτικά με αυτές των ευρωπαικών PS Store. Τίποτις άλλο.
Διευκρίνηση που νομίζω ότι δεν χρειάζεται γιατί έχει κατατεθεί 1.000.000 φορές, αν και καλό είναι να ειπωθεί άλλη μια φορά: παιχνίδια που ΔΕΝ έχουν dedicated servers, δεν επηρεάζεται η ταχύτητα της σύνδεσης αν είσαι από αμερικάνικο/ευρωπαικο/ελληνικό account.
τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν κ επιλογη server manually ή πχ στο φιφα λεει να συνδεεσε στα πιο κοντινα ip
ναι ΟΚ, αλλά τον συνφορουμίτη δεν πρέπει να τον ενημερώσουμε για το εστί αμερικάνικος λογαριασμός VS ελληνικού / ευρωπαικού;
πιστεύω ότι πρέπει.
άσχετα με το ποιες επιλογές δίνουν πλέον (όχι όλα) τα online παιχνίδια.
Δεν έχουν τέτοιο κουπόνι οι PAL κονσόλες από όσο γνωρίζω.
Απλά παίρνεις 14 μέρες από το PS store αν δεν είχες ποτέ PS+ και αν έχεις πιστωτική/χρεωστική...
Το κάνεις activate (primary console) και μετά παίζεις από όλα τα accounts στην ίδια κονσόλα.
Επειδή και εγώ έψαχνα παιχνίδια, μόνο το Public μου είπε πως τα έχουν βγάλει στα ράφια από σήμερα και για ένα παιχνίδι και μερικα ευρώ παραπάνω χαλάλι του (μιας και θα είναι από τα πρώτα για PS4).
Ήρθε και το email από Public... άλλου είδους email. Ημεομηνία παραγγελίας 11/11.
Quote:
Originally Posted by Public
OK μετα ομως μπορεις να το ξαναβαλεις το δισκακι στο ps3 και να παιξεις ή δεν υπαρχει επιστροφη και με καποιο τροπο το κλειδωνουν να παιζει μονο στο ps4 ????
Αναφερομαι στο cod ghosts που φανταζομαι ειναι ιδια περιπτωση με το nba.
- - - Updated - - -
προσωπικα στο πλαισιο που εχω προπαραγγειλει μου ειπαν Γεναρη θα παραλαβω αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν αμοληθω αυριο σε δυο τρια καταστηματα θα το βρω πιστευω ανετα το μεγαλο bundle των 509 ευρω.
Δεν το εχω ψάξει αλλα δεν νομίζω να μην μπορει ο άλλος να παίξει.στην ουσία το δισκάκι το βάζεις απλά για να μην το πουλήσουμε ολοι και έχουμε με 15 ευρω παιχνίδι για ps4 γιατι διαβάζει απο τον σκληρό το παιχνίδι.
Αν κάποιο παιδι που το εχει ήδη κανει σε κάποιο game να μας πει αν μπορει να το τρέξει σε ps3.
Εγω θα σου πω σιγουρα αύριο-μεθαύριο.
Παντως οτι τιμες των παιχνιδιων στις κονσολες, ειναι φωτια και λαυρα και οσο προχωραει και η "αναπτυξη" μου φαινονται ακομη ακριβοτερες .
Ποιο παιχνδι θα ειναι το πρωτο σας στο PS4 ?
Παιδιά το δισκάκι το θέλει στο PS4 για να σιγουρευτεί πως έχεις το παιχνίδι και σε PS3 και για αυτό πήρες την έκπτωση. Από εκεί και πέρα δεν σε εμποδίζει τίποτα να το ξαναπαίξεις στο PS3 σου. Είτε ψηφιακό αντίγραφο να έχεις είτε φυσικό.
Άστα να πάνε. Πιστεύω πως θα πέσουν με τον καιρό.
Killzone λόγω bundle και NBA 2Κ14 σαν αγορά.
Για τις τιμές των παιχνιδιών θεωρώ θετική εξέλιξη το
amazon psn store..Λογικά θα δούμε σοβαρές προσφορές κλπ στο μέλλον
αν όχι από τώρα,ειδικά στο αμερικάνικο όπου απλά βάζοντας διεύθυνση απο
usa αγοράζεις κανονικά..Φυσικά το μεγαλείο θα είναι αν συμμετέχει σε λίγο
και κάνα green man gaming(όπου στο pc βρίσκεις πολύ φτηνό πράγμα).
Και μπράβο στη sony που ανοίγει την digital αγορά και σε άλλους..Για να δούμε
μα παντου σε τιμη φαρμακειο τα δινουν
Είναι οι πρώτες μέρες.
Παιδιά να κάνουμε κανένα Ντου σήμερα μπας και μας το δωσουν? Και αμα αρνηθούν θα πουμε οτι καποιοι παρελαβαν απο σήμερα!
Μόλις μου ήρθε email απο τα public με το -10% για αγορές σε ότι προϊόντα αφορούν το ps4 λόγω αλλαγής πακέτου...!!!
Εκτός απο το μήνυμα στο κηνιτο μου που μου έστειλαν για την καινούργια παραγγελία που αναγραφεί τον κωδικό παραγγελίας μου δεν μου έχουν στείλει και στο account μου στη σελίδα του public στην εξέλιξη της παραγγελίας γράφει υπό επεξεργασία ....όταν μου πήραν τηλ μου είπαν ότι παραλαμβάνω απο το κατάστημα 13/12.
Δεν θα έπρεπε να είχαν στείλει νέο μήνυμα με την εξέλιξη της παραγγελίας;;;
Σε εσάς τι γράφει ;;;;;;
NBA2K14 θέλετε;
Στην σπέσιαλ τιμή προσφοράς, των 70 ευρώ, προσφέρουμε (ανάλογα το σοκ που θα πάθει ο πελάτης), depon, ασπιρίνη, αντιβίωση και σε extreme περιπτώσεις υπογλώσσια αντι-υπερτασικά.
δεν πάνε στο διάολο λέω εγώ;
πόσα χρόνια το ίδιο πανηγύρι. Σιχτήρι από εμένα.