-
Παιδια τα challenges για τα οπλα του Sniper τα τελειωσα ολα, οποτε οταν παιζουμε το μονο που θα με δειτε ειναι support με spawn και Pulver η Μ82, εναλασσομενο με support με turret και Stova (μια που την καραμπινα την πηδηξανε). Οταν ειμαι μονος θα με δειτε σαν insurgent............. (πολλα challenges εκει ακομα).
-
^^Να ο σωστός ο στρατιώτης οι άλλοι οι παρτάκηδες γραμμένη την έχουν την ομάδα.......ου.
-
-
παιδιά, μαζεύεστε;
Προχθές μπήκα λίγο και είδα κάτι αποκαρδιωτικά νούμερα σε online παρουσίες.
Μόνο τον sfortis πέτυχα αν θυμάμαι καλά και κάποιον elikoptero.
Μια ακόμη γνώμη για το insurgent τώρα που έχει περάσει το πρώτο hype?
-
μαζευομαστε μωρε απλα δεν ετυχε, για μενα το season pass αξιζει το εχω ξαναπει
-
τα online collectibles που βρίσκονται?
-
Διάσπαρτα στις πίστες αλλά πρέπει να έχεις το dlc.
-
Λευτερη, καθημερινες θα με βρεις απο τις 10:30 το βραδυ μεχρι να με πιασει η κουραση. Η μονη περιπτωση να μη με δεις μεσα ειναι να ειμαι ακομη γραφειο. Σαββατοκυριακα μεσημερι και αργα το βραδυ ειμαι μεσα. Το insurgent pack ηταν καλο.
-
Παιδιά δυνάμωσαν το spoor ή έτυχε χθες να κάνω πολλά και εύκολα kills με αυτό;;;.....από την άλλη μου φάνηκε αδύναμο το STA61 οπότε πρέπει να το πάρω απόφαση ότι για να κάνω τα challenges πρέπει να πεθάνω πολλές φορές.
-
Είναι γενικά λίγο fuzzy τα όπλα...θεωρητικά δεν έχουν κανει κάτι, αλλά όντως μερικές φορες αλλά φαίνονται να έχουν δυναμώσει και αλλά να είναι πιο αδύναμα. Φταίει το lag? Πειραματίζονται στην guerilla? Φταίει η υγρασία της ατμόσφαιρας? Ένας θεός ξέρει!!!
Sent from my SGP321 using Tapatalk
-
Και εγώ θεός είμαι (του forum) αλλά δεν ξέρω anyway lag δεν είχα, στη penthouse έπαιζα οπότε ούτε η υγρασία νομίζω να έφταιγε θα δοκιμάσω πάντως και στη wall με ψιλόβροχο και θα ενημερώσω.....stay tuned.
-
επιστημονικές-βαλλιστικές έρευνες έχουν δείξει οτι το armor των helghast αποδυναμώνεται όσο αυξάνεται η σχετική υγρασία της ατμόσφαιράς, πράγμα που δεν το είχαν προβλέψει λόγω έλλειψής της στον πλανήτη τους. Φρόντισε λοιπόν να παίζεις ISA :a050:
-
Δεν μ'αρέσει να παίζω ISA οπότε πάμε σε άλλη λύση.....ποιον προτείνεις;;;
http://www.delonghi.com/el-gr/proion...t/afigrantires
-
Μιλας για spoor και sta-61, αυτα ειναι τα ευκολα φιλε. Για πηγαινε να κανεις τα 200 kills με το Punt (το πιστολι του Sniper με τη φορτιση). Μιλαμε για μεγαλη αυτομαστιγωση. Το spoor ηταν ευκολο, το sta-61 θελει πιο συντηρητικο παιχνιδι (η ευγενικη εκφραση του καμπερωματος). Το Punt απλα θελει βαθεια πιστη στο Θεο, νηστεια, μετανοια και προσευχη (φημες λενε οτι φυλαχτα απο το Αγιο ορος βοηθουν αρκετα).
-
Kαι όμως έπαιρνα που και που το Punt και μπορώ να πω ότι το είχα, δεν συγχωρεί το λάθος αλλά είναι μπαμ και κάτω αν βρεις στόχο δεν έχει 2η κουβέντα, πιο εύκολα νομίζω θα κάνω το challenge του Punt παρά του STA61.
-
-
5 είχαν πάει και πυροβολούσαν 1 καλά τους έκανες, ξέρουμε γιατί από σήμερα βγάζει τόσα λίγα warzones;;;;
-
Φαντάζομαι είναι μια προσπάθεια να συγκεντρώσει τον λίγο κοσμο σε 3-4 warzones.
Sent from my SGP321 using Tapatalk
-
Βγάζοντας το extended και αφήνοντας custom warzons;;;;......πάντως τα άτομα τα ίδια ήταν μη πω και λιγότερα και έπαιξα αρκετά σήμερα και διαφορετικές ώρες.
-
Ρε παιδιά, αυτά τα νούμερα online παρουσιών, αναφέρονται σε κάποιο region ή είναι global?