^^ Μαλλον το "εκτελεση" το εννοουν κυριολεκτικα λολ!
Εχουν βαλει την προπαραγγελια σου (και ολων των υπολοιπων) σε εκτελεστικο αποσπασμα, μιας και δεν προκειται να την δειτε με τιποτα στις 29 του Νοεμβρη! :P :D
Printable View
^^ Μαλλον το "εκτελεση" το εννοουν κυριολεκτικα λολ!
Εχουν βαλει την προπαραγγελια σου (και ολων των υπολοιπων) σε εκτελεστικο αποσπασμα, μιας και δεν προκειται να την δειτε με τιποτα στις 29 του Νοεμβρη! :P :D
Με ψόφησες στο γέλιο ρε Val με το ''εκτελεστικό απόσπασμα''. :pound::hysterical:
Να την χαιρονται την πατατα...
Καλα ηταν ποτε δυνατον να πιστεψει καποιος οτι παιχνιδι της ΕΑ θα ηταν exclusive? timed ειναι και το Titanfall ειναι κοινο μυστικο πλεον, το θεμα ειναι το ποτε θα κυκλοφορησει και για ps3/4 και οχι το εαν.
παντως παιζει να ειναι το next gen παιχνιδι με τα χειροτερα γραφικα εβερ... source engine?? really?
Εμενα παντως με εχει εντυπωσιασει απιστευτα το συγκεκριμενο παιχνιδι. Δεν εχει Next-Gen γραφικα τυπου BF4, αλλα η αδρεναλινη, η ταχυτητα και τα jetpacks σε συνδυασμο με τα μεγαλα Mechs που κανεις summon(ναι δεν μου ερχεται αλλη λεξη) με κανουν να θελω να το ξεζουμισω!
Επισης οταν σκεφτομαι οτι θα υπαρχουν και αλλα Modes πιθανοτατα με Mechs VS Mechs ειναι βαλσαμο για εμας τους fans των Gundam και αλλων παρομοιων Anime/Games. Θα το παρω Day 1 μαζι με κονσολα Xbox One οταν γινει διαθεσιμη στην Ελληνικη αγορα!
Sold για μενα!
http://instagram.com/p/b4_faEuf21/
http://i.imgur.com/3m6MnKU.jpg
https://twitter.com/MikeMcWhertor/st...99769516310529
http://i.imgur.com/JZap37r.jpg
Απ οτι φαινεται στη photo τα headsets που εχουν ειναι το παλιο μοντελο, yey μιας και τα εχω αγορασει, ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δεν ηθελα να τα σκασω παλι για headset.
Υποθετω αφου υποστηριζει το παλιο εννοειται οτι υποστηριζει και το pulse που ειναι το καινουριο μοντελο.
Ολο updates είναι το gameworld στο θέμα της κυκλοφορίας του PS4 στην Ελλάδα αλλά όλα είναι βασισμένα σε φήμες και εικασίες,
το όλο σκηνικό μου θυμίζει το ανέκδοτο με τους Ινδιάνους και την βαρυχειμωνιά.
[UPDATE 3: 26/8/2013] Τρία νέα δεδομένα έχει στα χέρια του το GameWorld σήμερα.
1)Τα Public έχουν αναρτήσει στο προφίλ του PlayStation 4 στο site τους ημερομηνία κυκλοφορίας για την νέα κονσόλα της Sony την 29η Νοεμβρίου. Δείτε την σχετική φωτογραφία στην gallery ή ακολουθήστε το προηγούμενο link.
2)Η έρευνα του GameWorld συνεχίστηκε κι αυτή τη φορά έχουμε μία πηγή από τα καταστήματα Best Electric που μας αναφέφερε ότι "Οι αντιπρόσωποι της Sony που επισκέπτονται τα καταστήματα μιλούν με βεβαιότητα για κυκλοφορία στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ αναμένουν δυνατότητα για προπαραγγελίες στις 15-20 Νοεμβριου, ώστε τα καταστήματα να στοκάρουν προϊόν."
3)Εν τω μεταξύ, όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης spyros1908 το Πλαίσιο άλλαξε το αυτοματοποιημένο μήνυμά του που στέλνει σε όσους θέλουν να προπαραγγείλουν το PS4 στο εξής:
"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, σχετικά με την κυκλοφορία του PS4, ότι τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο για την ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας στην Ελλάδα. Είμαστε σε συζητήσεις με τη Sony ούτως ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε κάποια κομμάτια σε περίπτωση που η χώρα μας δεν βρίσκεται στη λίστα με τις χώρες που θα κυκλοφορήσει αρχικά. «Μείνετε συντονισμένοι» και σύντομα θα σας έχουμε περισσότερα νέα.
Είμαστε πάντα στη διάθεση σας στο τηλέφωνο 800-11 -12345 (χωρίς χρέωση) ή από κινητό στο 2102895000
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Δημητρακόπουλος Direct Sales Η/Υ"
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχει ενδεχόμενο η Sony Hellas να ζητήσει ορισμένα κομμάτια PlayStation 4 από την Sony Europe ώστε οι Έλληνες καταναλωτές να μην αγοράσουν από το εξωτερικό αλλά να προτιμήσουν την ελληνική αντιπροσωπεία.
Για οτιδήποτε νεότερο θα προχωρήσουμε σε νέο update της είδησης αν χρειαστεί. Ελπίζουμε το επόμενο update να είναι η επίσημη ανακοίνωση.
Σε λιγο θα πούνε
''εχουμε έγκυρες πηγες απο τον αδερφο του ξαδέρφου του θείου του μέλους makis88 οτι το PS4 θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα αρχες Νοεμβρίου, θέλοντας ετσι η SONY να ζητησει την συγχώρεση των Ελληνων καταναλωτών της''
λολ
Forza gameworld, gameover και λοιπα ειδησεογραφικά site με τις απίστευτες πηγες σας!
Sent from my MT27i using Tapatalk 4
^^ Φοβερη ερευνα, αυτοι και το FBI.
Ειδικά το 2.. ακόμα γελάω.. ρε Καραμήτρο (gameworld), μίλα με ονόματα, αλλιώς είσαι τέρας αναξιοπιστίας. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση αντιπρόσωπος της Sony να λέει κάτι τέτοιο, όταν ο ίδιος ακόμα δεν ξέρει. Ό,τι να'ναι. Τους λέει ένας μία παπάτζα και αυτοί την πιστεύουν ( ; )και την δημοσιοποιούν και καλά ως πηγή. :k020:
This is just sad.....
Εν τω μεταξυ ρε παιδια.... σαν παρατρελαθηκε ο κοσμος με το θεμα ή μου φαινεται? Wtf, ουτε ο Μεσσιας να κατεβαινε..!
Κι εγω φουλ πορωμενος για day 1 ειμαι, αλλα δεν σκαω κιολας...
^^ Ελα ντε και φαντασου να κατεβαινε κανενας Μεσσιας! Θα ελεγε το φορουμ, α εσυ εισαι? το Ps4 περιμενα!
Ναι αλλα εαν δεν κανω λαθος val ειχες πει οτι θα το παρεις απο εξω που θα βρισκεσαι...το οτι δεν σκας μηπως το λες γιατι το εχεις σιγουρακι απο το εκει που θα πας????
@Κωστη
Αγιος Βασιιιιλης εεεεερχεταιιιιιιιιιιιιιι, ααααα αααπο αποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο την Ρουμανιιιιιια :P
Και εγώ για πρωτη μέρα πηγαινα ρε παιδιά..... Αλλά οκ.......δεν χάθηκε κ ο κόσμος.... Ας χαλαρωσουμε κ λίγο.....υπαρχουν αλλου παιδιά που δεν ξέρουν ποτε θα ειναι η μέρα που θα φάνε ξανά φαΐ.