Πρωτα λεπτα απο το blood and wine στα ιαπωνικα. Το καλυτερο απ ολα ειναι οι αλλαγες στο UI. Απο το 6.05 και μετα.
https://www.youtube.com/watch?v=zu1krjuiNN0
Printable View
Πρωτα λεπτα απο το blood and wine στα ιαπωνικα. Το καλυτερο απ ολα ειναι οι αλλαγες στο UI. Απο το 6.05 και μετα.
https://www.youtube.com/watch?v=zu1krjuiNN0
Για όσους έχουν αγοράσει το pass digitally και ζηλεύουν τα retail πακέτα με τις κάρτες gwent: http://www.redeemgwent.com/
Στην ουσία μπαίνετε στο site ανεβάζετε μία φώτο απο το library σας κτλ που δείχνει οτι έχετε αγοράσει το pass και σας δείνει εναν κωδικό ώστε να αγοράσετε τις κάρτες ξεχωριστά και σε καλύτερη τιμή απο το retail (δεν ξέρω πόσο ακριβώς).
Ειλικρινα δεν ξερω πια τι να πω για αυτη την εταιρια, απλα RESPECT.
Don't expect The Witcher 4 any time soon - or maybe ever
Quote:
As we said before, never say never [but] right now it's really Blood and Wine. This is the end. Blood and Wine is [the] closing and there won't be any Witcher any time soon - if there ever will be one. And I would really like to see how people feel about it, if they will enjoy it."
CD Projekt recently outlined a six-year plan that includes releasing Cyberpunk 2077 sometime after 2017, and another mysterious triple-A role-playing game between 2017 and 2021. I thought that second game had to be a Witcher 4 of sorts, but Iwinski saying there are no plans casts doubt on this.
"We are a publicly traded company so we cannot comment on that but I can assure you we are not working on another Witcher," he replied.
Spoiler!
Λοιπον το ξεκινησα οπως ειχα πει σε Death March με NG+. Αρχικα οπως ειχα υποθεσει, ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο να εχεις εξοπλισμο και potions απο το προηγουμενο playthrough. Το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεται αλλαγη στον τροπο παιξιματος, αλλα οπως τελικα ανακαλυψα με λιγο ψαξιμο, οχι ιδαιτερη.
Βασικα χρησιμοποιησα το Clearence potion για να κανω reset τα abilities Μου και να κανω επαναπροσδιορισμο των ποντων μου. Βρηκα εναν οδηγο, οπου εδινε εμφαση στο fast attack, και το alchemy. Να πω εδω οτι στο πρωτο μου playthrough δεν ειχα βαλει ουτε ενα ποντο στο Alchemy. Ετσι με αυτο το αρχικο setup ειχα 2Χ 60% attack, και 2Χ900HP Vitality, συνολικα εχω 8500 vitality, το οποιο ειναι πολυ καλο για αρχη.
Και λεω για αρχη, γιατι απο τον ιδιο οδηγο μου ανοιξαν τα ματια για το ποσο χρησιμα ειναι τα decotions, που επισης δεν ειχα χρησιμοποιησει ουτε μια φορα στο πρωτο μου playthrough. Βασικα αυξανοντας το tolerance, μπορεις να εχεις ενεργα δυο ταυτοχρονα, με room to spare. Χρησιμοποιω λοιπον τα Nightwraith και Ekhidna. Και τα δυο μενουν ενεργα για πανω απο μια ωρα, αρκει να μην κανεις fast travel και meditate. Το πρωτο ανεβαζει το HP καθε φορα που σκοτωνεις εναν εχθρο, την πρωτη φορα που το χρησιμοποιησα εφτασα στις 13500, το δευτερο ειναι πρακτικα cheat, καθε φορα που κανεις whirl (γενικα κατι που απαιτει stamina) στην μαχη ή που πηδας εκτος μαχης, σου γεμιζει το vitality. Και παλι μπορεις να πεθανεις εαν δεν προσεξεις αλλα ειναι σημαντικα ποιο δυσκολο.
Ολα αυτα τα συνδυαζω συνηθως με quen και καποιο Oil, που μαζι με το poison blades δινει ακομα εξτρα πονο. Επισης αν και ελεγα αρχικα να το παω με skip στους διαλογους, κατι τετοιο μου ειναι αδυνατο. Αρχικα ελεγα, πωωωω ποιος καθεται τωρα να παιξει δεκαδες ωρες για να το τελειωσει στο death march, αλλα οι χαρακτηρες και η ιστορια ειναι που σε βαζουν τοσο πολυ μεσα στον κοσμο του, που απλα θελεις να συνεχισεις να παιζεις. Το μονο που κανω ειναι να μην επιλεγω τους επιπλεον διαλογους, και παω μονο με το κυριως path. Επισης εχω εναν ενδιασμο μονο για το Gwent, επειδη και πρεπει να παιξω , αλλα και να κερδισω τουρνουα. Το εχω βαλει στο ευκολο, και ελπιζω να το μαθω αρκετα ετσι ωστε να μπορεσω να κερδισω και στους αγωνες.
και εγώ παρόμοια εμπειρία είχα με τα decoctions. Ευτυχώς που δεν μου λείπει σχεδόν τίποτα από το 1ο play.
Για το gwent δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου. Απλά να ξέρεις που είναι οι missable κάρτες (και να έχεις προηγούμενο κοντινό save) και να έχεις πάρει ότι έχεις βρει στο δρόμο σου.
Επίσης μην παίξεις με τη βοηθό του σιδερά στο Crow's Perch μέχρι πολύ αργότερα. Θα σε γλεντήσει άσχημα.
Επειδή μέσα στο καλοκαίρι θα παίξω και τα 2 DLC. Παίζει στο στορυ των DLC ο τερματισμός του main game;;
Spoiler!
Και γω Ερώτηση για τα dlc's.παιζει να βγει κανα πακετο και με τα δύο μαζί;
Ειναι εντελως διαφορετικη ιστορια στο Hearts of stone, δεν εχει καμια σχεση με κανονικο παιχνιδι. Μονο ενας χαρακτηρας υπαρχει απο το παιχνιδι, που αμφιβαλω εαν θα τον θυμασαι κιολας.
Το πακετο που ζητας προς το παρον ειναι το season pass, το οποιο ομως σου γλυτωνει πολυ λιγα χρηματα, εαν παλι μιλας για retail δεν εχω ακουσει κατι.
Ειμαι στο Novigard και μπορω να πω οτι ειναι η ομορφοτερη πολη που εχω συναντησει σε rpg.
Ναι @slay θα προτιμουσα retail...αλλιως θα τα πάρω ξεχωριστα
Oλοκληρωσα την ιστορια του blood Baron και μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ. Οσο για τις επιλογες που εκανα:
Spoiler!
Αχ αυτο το παιχνιδι και οι αποφασεις που πρεπει να παρεις. Sorry Triss...
Με τους ανθρωπους εχω θεμα στο death march, με 3-4 χτυπηματα με εχουν, και εαν λαβει κανεις υποψιν οτι πολλες απο αυτες τις μαχες ειναι σε κλειστους χωρους το κανει ακομα ποιο δυσκολο.