Ξεκινησα το 3ο playthrough μου. Ελεγα να παιξω αλλο παιχνιδι, και εβαλα οντως αλλο, αλλα δε αντεξα και ξαναεβαλα το Last of Us λολ.
Ναι σιγουρα χορταστικοτατο. Δεν μπορω να περιμενω το DLC... πραγματικα.
Printable View
^^ Eιναι πολυ καλυτερο εγω δεν εχω ξαναγγιξει το hard και πραγματικα μλκια που δεν σε αφηνει να το επιλεξεις απο την αρχη! Θα ηταν τελειο επισης εαν υπηρχε επιλογη να ειναι πολυ μεγαλυτερα τα checkpoints για τους σαδιστες του ειδους οπως ειμαι εγω λολ!
^^ 3 κι εσυ βρε θηριο ε? Μπραβο μας! Φυσικα κι εγω ουτε cutscene δεν εχω κανει skip!! :D
I really <3 this game! :D
Όντως μαλακία που δεν σου δίνει το survivor difficulty απο την αρχή, το immersion θα ήταν μεγαλύτερο. Έτσι και αλλιώς ακόμα και στο hard με απενεργοποιημένο το listen mode το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο και σου δίνει αρκετό loot.
Τελείωσα και εγω εχτές στο hard, περίπου 25 ώρες με 114 collectibles. Φοβερή εμπειρία αν και στο τέλος...
Spoiler!
^^ Ρε παιδια 1 φορα το επαιξα στο hard και ειλικρινα δεν θυμαμαι τοσο loot οσο περιγραφετε μερικοι! Πρεπει να ημουν μαλλον πολυ πολυ τυχερος στην προκειμενη περιπτωση, δεν εξηγειται αλλιως! (τυχερος επειδη δεν ειχα πολυ oot lol οξυμωρο)
Χαιρομαι παντως που τελωσπαντων μου εκατσε ετσι γιατι αν ημουν τιγκα στις προμηθειες και εμενα θα μου ειχε φανει καπως.
^^^ ίσως επειδή στην αρχή το έπαιζα full stealth με choke, τούβλα, melee και restart οπότε μάζεψα αρκετό ammunition για τα μετέπειτα επίπεδα. Πάντως στις τελικές συγκρούσεις είχα αρκετό ammo για να τους θερίσω στα γρήγορα
Spoiler!
^^ Aααα ετσι ναι δεν εχει νοημα! Τα'θελες κι εσυ να τα μαζεψεις!! :)
Στην αρχη αρχη το εκανα κι εγω αυτο, αλλα μετα το σταματησα γιατι ετσι ειναι σαν να προσπαθω να μαζεψω αμμο και προμηθειες με κολπο, οποτε δεν επαιζα επι της ουσιας survival και απλα μετα εκανα οτι μπορουσα για να επιβιωσω χωρις restart. :)
Αλλα το εχουν πει κι αλλα παιδια, οποτε ισως να ειναι πραγματικα ευκολο να μαζεψεις πραγμα. Ευτυχως δεν μου εκατσε!
^^^ το κατάλαβα και εγω νωρίς ότι παίζω λάθος και έκοψα το restart, αλλά παρόλα αυτά, ήθελα πολυ να παίζω με κυρίως ότι έδινε το περιβάλλον εκείνη την στιγμή και με λίγο shooting, οπότε είχα αρκετό ammo μέχρι το τέλος.
Το τερματισα. Ανετα το ξαναπαιζα σε μεγαλυτερο επιπεδο δυσκολιας.
Τo single player <<plus>> γνωριζει κανεις τι ειναι?
Κρατάς όλα τα upgrades σου, απο όπλα μέχρι skills που έχεις ξεκλειδώσει (τα όπλα πρέπει να τα ξαναβρείς στο playthrough, δεν είναι όπως το RE4 π.χ). Μπορείς επίσης να βάλεις διαφορετικά ρούχα σε Joel/Ellie (αρκεί να τα έχεις αγοράσει).
Δηλαδή όποιος πάει από Hard σε Survivor (όχι Survivor+) τι ακριβώς χάνει και τι κρατάει;
Τίποτα δεν κρατάει αν δεν πάει σε Plus. Όλα απ' την αρχή.
The Last of Us Sales Exceed 3.4 Million Units Worldwide
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=617836
Naughty Gods : They print money :P
^^ To αξιζουν πραγματικα ομως... μακαρι το παιχνιδι να κανει τρελες πωλησεις, καλυτερες απο του Uncharted, προσωπικα θα ηθελα να το δω να βγαζει πανω απο 6 μυρρια. Ο μονος λογος που θελω να γινει ενα απο τα πιο πετυχημενα exclusives ειναι επειδη ειναι νεο ΙΡ και επειδη στο ειδος του, πιστευω ειναι οτι καλυτερο υπαρχει και καλο θα ηταν να δουν μερικα πραγματα και οι υπολοιποι... ειδικα οσον αφορα το γραψιμο, το σεναριο και γενικοτερα το ολο maturity πισω απο αυτον τον τιτλο. (οπου maturity δεν εννοουμε βια... οσοι εχουν παιξει ξερουν)
The Last of Us Ending Explained and Why It's Brilliant
Σχεδον γραφει την αποψη του στο ιδιο μηκος κυματος που εγραψα κι εγω την δικη μου.
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ:
http://geekspodcast.com/2013/07/08/t...its-brilliant/
Fun fact:
To Last of Us εγινε το παιχνιδι με τα περισσοτερα perfect scores ever μεχρι στιγμης. Μιλαω παντα για κριτικους εννοειται.
τρανό παράδειγμα το Last of Us, ότι τα videogame εν γένει - και πέραν της τεχνικής τους μεριάς, είναι κατά βάση καλλιτεχνικές εκφράσεις.
Και γιατί είναι τρανό παράδειγμα το TLoU;
Διότι, είχα μια τεράστια απέχθεια προς οτιδήποτε stealth, survival και horror.
Βέβαια, καθότι τίτλος της NDog που την εκτιμώ βαθύτατα από το 1996, είχα υπόψη μου πως "πρέπει" να ασχοληθώ κάποια στιγμή με τον τίτλο, κυρίως για να έχω την εμπειρία του και να αποκτήσω άποψη.
Όμως!
Μετά από τα αλλεπάλληλα ποστ σας, των τελευταίων 10 ημερών περίπου.......(όπου διάβασα ΟΛΑ τα σπόιλερ).........κατάλαβα ότι αυτό το παιχνίδι, ενσωματώνει όσα στοιχεία απεχθάνομαι όσο ο διάολος το λιβάνι! Και για αυτό σας ευχαριστώ για τα ποστς σας, καθώς με γλυτώσατε έστω και από τα 15 λεπτά που θα σπαταλούσα, μέχρι να έκανα eject το Blu-ray.
Να μην παρερμηνευθώ: όπως διαβάζω, ο τίτλος είναι υπερ-παραγωγή, άψογος σε όλους τους τομείς.
Όμως έχει σενάριο, υπόθεση και ατμόσφαιρα που όχι μόνο δεν μου αρέσει, αλλά αηδιάζω και απωθούμαι τα μέγιστα (τα ίδια ισχύουν και για τις δραματικές ταινίες στον κινηματογράφο = άκυρες εδώ και αρκετά χρόνια από τις επιλογές μου).
Να 'στε καλά παιδιά! και keep posting! (δεν σαρκάζω: κυριολεκτώ, γιατί με σώσατε από μια άκυρη αγορά / ενοικίαση!)
ΥΓ: τελικά είχα πάρα πολύ δίκιο όταν μερικές σελίδες πριν, όπου ένας συνφορουμίτης (σόρρυ δεν θυμάμαι ποιος) είχε απορήσει, αν θα υπάρξει κάποιος που δεν θα πάρει το TLoU (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Και είχα απαντήσει "ω, ναι, εγώ θα είμαι αυτός"........και να που ήρθα στα λόγια.......μου. λολ
Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το να διαβάσεις την υπόθεση,gameplay κλπ του συγκεκριμένου παιχνιδιού απ'οτι να το παίξεις ο ίδιος.Αποψη μου είναι να το νοικιασεις ή να το δανειστείς απο κανέναν φίλο σου και τότε θα ξέρεις αν πραγματικά σου αρέσει ή όχι το παιχνίδι.
Σε καταλαβαίνω οτι πιστεύεις πως δεν θα σου αρέσει όπως εμένα δεν μου αρέσουν τα fps αλλα πάντα ακόμα και τώρα δίνω ευκαιρίες σε ίδια βγαινουνε και διαβάζω καλα λόγια μπας και μου αλλάξουνε τη γνώμη(μάταια ως τώρα :p )