Νομίζω οτι το TWD θα ειναι μια σειρά που θα μνημονεύεται για παρα πολλα χρόνια!!!!!
Printable View
Νομίζω οτι το TWD θα ειναι μια σειρά που θα μνημονεύεται για παρα πολλα χρόνια!!!!!
απο τα πιο epic επισόδεια. όποιος βρει το soundtrack που παίζει, ξέρεται που εννοώ, please share
πιστευω οτι οσοι εχουν διαβασει το κομικ περιμεναν καιρο αυτο το επεισοδιο!
Πολυ καλο οντως το επεισοδιο, και δεν περιμενα με τιποτα...
Spoiler!
Φοβερο επεισοδιο οντως, πρεπει να παω πισω 2-3 σεζον για να θυμηθω αντιστοιχα καλο.
Θα πέσει σφαλιάρα αεριοθούμενη...πάλι
https://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4
Μου άρεσε το πρώτο σεζόν παρά πολύ και αναμένω πως και πως το δεύτερο. Φαίνεται ενδιαφέρον και το στορυ από ότι κατάλαβα στο trailer.
Γενικά συνιστώ προσοχή γιατί έχει αρκετά spoilers. Εγώ το έκοψα στην μέση.
Ανατριχιάζω... Πόσο τεριαζει το σκηνικό με το soundtrack.
Spoiler!
Εγω περιμενω τον Μιχαλη να σκασει λεγοντας. Περιμενω να δω καλη σειρα, απο τοτε που βγηκε το Ρετιρε.
Καλο επισοδειο το TWD?!
Χμμμμ
Για να δω εαν ειμαι τουλαχιστον με καποιον, εστω εναν, απο αυτους που γραφουν τοσο καλα λογια για το νεο επισοδειο, στο ιδιο μηκος κυματος.
DISCLAIMER: Aκολουθει huge σεντονι rant για την σειρα WD, οχι για το τελευταιο επισοδειο που δεν εχω δει. Πιστοι φαν της σειρας, εχετε προειδοποιηθει, η αποψη μου για την σειρα ειναι καταστροφικη, οποτε καλυτερα αποφυγετε την.
Spoiler!
Δημητρη, διαβαζοντας το σεντονι σου, ΜΗΝ δεις το τελευταιο επεισοδιο. Θα φριξεις περισσοτερο και μετα θα γραψεις 3 φορες σεντονι:P
Παντως συμφωνω σε πολλα απο τα αυτα που γραφεις και ειδικα αυτα για το σεναριο. Βασικα απλα δεν υπαρχει σεναριο.
Κι εγώ συμφωνώ με την άποψη του Δημήτρη. Την εχω εκφράσει σε προηγούμενους κύκλους και ότι έχει καταντήσει ένα prison break με ζόμπι. Αρπαξαμε την επιτυχία της πρώτης σεζόν και τώρα αλλάζουμε σε κάθε κύκλο το setting, προσθέτουμε 2-3 νέους χαρακτήρες τους οποίους σκοτώνουμε αργότερα ώστε να διατηρήσουμε τους βασικούς. Και όλο αυτο σε μια λουπα που δεν οδηγεί πουθενά. Κάποια στιγμή που δεν θα τραβάει η σειρά, θα την τελειώσουν απότομα με ένα τέλος της πλάκας.
Γούστα είναι αυτά. Εγώ πχ δεν άντεξα να δω ούτε τον πρώτο κύκλο του House Of Cards (που θεωρείται τρομερή σειρά), βαριόμουν απίστευτα.
Εγώ από το prison break έχω να φάω τέτοιο κόλλημα με σειρά. Θυμάμαι την πρώτη season του WD την είδα μέσα σε ένα βράδυ, σερί όλα τα επεισόδια και μετά ξεκίνησα να βλέπω με εβδομαδιαία βάση.
Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι για το mid season finale. Όλα τα άλλα είναι πράγματα που τα βλέπεις σχεδόν σε όλες τις σειρές (ακόμα και στο Breaking Bad).
Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν μιας και τη σειρά την απολαμβάνω όλα αυτά τα χρόνια.
Το Βreaking Bad δεν εχει σεναριο? Ή αναλισκεται στα ιδια σκηνικα? Αποκλειεται να το λες αυτο ρε συ. Ουτε καν. Η σειρα ειχε ενα ξεκαθαρο arc, οι χαρακτηρες εξελισσονταν με βαση την προοδο του σεναριου και τα σκηνικα αλλαζαν συνεχως! Και φυσικα ειχε πολυ δυνατους διαλογους, πανεξυπνη πλοκη και τρομερο acting.
Φυσικα και γουστα ειναι αυτα, αλλα η δυγκεκριμενη συγκριση που κανεις με το Breaking Bad, θεωρω οτι ειναι λαθος.
Δεν είπα πουθένα οτι δεν έχει σενάριο το Breaking bad.
Δεν είχαμε τον Jesse που τον έπιαναν τα ψυχολογικά του;
Δεν είχαμε μεταξύ Jesse και Walter μια σχέση που συχνά ο ένας από τους 2 τα παράταγε;
Δεν έκανα συγκριση απλά λέω οτι το βλέπουμε σε πολλές σειρές αυτό το φαινόμενο και έβαλα το Breaking Bad σαν παράδειγμα που το θεωρώ κορυφαία σειρά.
Έχω φίλους που παράτησαν για αυτό το λόγο το BB όπως και το WD.
Γούστα του καθενός είναι αυτά και από ποια οπτική γωνία το βλέπει ο καθένας.
Δημήτρη, όχι απλά συμφωνώ, αλλά χαίρομαι κιόλας, γιατί έτσι αποδεικνύεται ότι δεν είμαι τρελός!!
Γιατί ακριβώς αυτά έχω στο μυαλό μου, εδώ και πολύ καιρό.
Βέβαια, στο ίδιο ερώτημα "γιατί το βλέπω αφού δεν μου αρέσει;" δεν το κάνω προς χάριν της κοπέλας.........συνεπώς το μοναδικό που μπορώ να υποθέσω είναι ότι συνεχίζω να παρακολουθώ από περιέργεια, όχι στο τι θα γίνει στην σειρά, αλλά μέχρι που δύναται να φτάσει αυτό το "συνονθύλευμα" πανομοιότυπων parts δράσης/ατάκας/ψυχο-δαιδαλωδών καταστάσεων.....με πλήρη απουσία κάααααποιου κεντρικού story arc, που πάμε ρε παιδάκι μου, γιατί πάμε, τι στο διάτανο συνέβη και έχουμε πήξει στα ζόμπι (μια απορία που θα έπρεπε να υπάρχει εξαρχής - και που ούτε στο Fear of the Walking Dead απαντήθηκε) και πολλά άλλα.
Προς όλα τα παιδιά που είναι fan της σειράς, να ζητήσω συγνώμη αν "χάλασα" κάποιον, δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου, ούτε να κατακρίνω όποιον του αρέσει το WD. (πχ. το Fear of the WD μου άρεσε πολύ περισσότερο από το WD Season 2 κ' έπειτα)
Απλώς είδα το ποστ/rant (που δεν το θεωρώ rant, αντιθέτως το θεωρώ την γνώμη του) και είπα από μέσα μου "επιτέλους! να κι ένας άνθρωπος που του φαίνεται το WD όπως και σε εμένα!"......και πόσταρα κι εγώ. (προσπάθησα να με αποτρέψω, αλλά δεν τα κατάφερα)
ΥΓ: Μέχρι να ποστάρω, είδα ότι συνεχίστηκε η ροή/συζήτηση. Τελικά υπάρχουν και άλλοι που έχουν την ίδια -αρνητική- άποψη για το WD. Επίσης, θα συμφωνήσω ότι περί γούστου και ορέξεως = κολοκυθόπιτα, οπότε ο καθένας κρίνει όπως επιθυμεί..............αλλά ρε παιδιά, ειλικρινά τώρα, κάποια στοιχεία σε μια σειρά (όπως και σε μια ταινία ή σε ένα videogame) μπορούν να κριθούν με αντικειμενική προσέγγιση, ενώ κάποια άλλα με υποκειμενική. Ε, σε αυτά, τα αντικειμενικής προσέγγισης στοιχεία και τα οποία είναι κατακριτέα, δε νομίζω να τίθεται θέμα αμφισβήτησης, ότι δηλαδή, δεν υπάρχουν αυτά τα -αρνητικά- στοιχεία στο WD. Anyway, αυτό που έχει την μεγαλύτερη όμως σημασία εν τέλει, είναι ότι, πράγματι, περί ο καθένας έχει τα γούστα και τις προτιμήσεις του.
Η διαφορα σε αυτα που περιγραφεις περι ψυχολογικων στο ΒΒ, ειναι οτι εκει ομως ειναι απολυτα δικαιολογημενα και κυριως, παρουσιαζονται με φυσικο και λογικο τροπο. Ο τροπος που εκφραζονται τα ψυχολογικα του Ρικ στο WD προκαλει γελιο σε εμενα. Στο ενα επισοδειο ειναι ο καλοκαγαθος Σεριφης που σκεφτεται τον συνανθρωπο του και θελει να ζησει σαν αγροτης και στο επομενο επισοδειο γινεται wolverine και ειναι σε φαση "ή κανετε οτι σας λεω ή θα σας πατησω κατω". Θυμαμαι στο τελος του season 2
Spoiler!
Δεν κολαει. Κατι δεν παει καλα.
Μην νομιζεις οτι δεν σεβομαι την διαφορετικη αποψη με αυτο που σου λεω, απλα μου φαινεται περιεργο που επελεξες να το συγκρινεις με το ΒΒ το οποιο συνεχως σαν πλοκη προχωραει με εκπληκτικα μοναδικο τροπο και σπανια επαναλαμβανεται κατ εμε.
Για εμένα μια χαρά μου φαίνονται πως εξηγούνται τα ψυχολογικά του Ρικ.
Βάζω spoiler σε περίπτωση που δεν έχει δει κανένας τη σειρά
Spoiler!
Δεν διαφωνώ με αυτό που λες, δεν γίνεται όλα να αρέσουν σε όλους.
Το BB το έφερα σου είπα σαν το τρομερό παράδειγμα και συμφωνώ σε αυτό που λες πως εξηγούνταν τα ψυχολογικά των χαρακτήρων. Έχω πει πως το BB είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει έως τώρα.
Αλλά υπήρχε μέχρι και εκεί κόσμος που του φάνηκε επαναλαμβανόμενο.
Ξαναλέω δεν συγκρίνω το WD με το BB απλά αναφέρω σαν παράδειγμα την κορυφαία σειρά που έχω δει. Καμία σύγκριση σε τίποτα. Θεωρώ οτι η επανάληψη συμβαίνει σε όλες τις σειρές. Τώρα το πως εξηγείται ή την αντιλαμβάνεται ο καθένας είναι άλλο πράγμα.
Διαφωνουμε λιγακι ως προς το κατα ποσο δικαιολογουνται οι παλινδρομισμοι του Ρικ ή οχι (ειδικα με βαση αυτα που συνεβησαν πολλακις στην σειρα) και το ποσες φορες εδειχνε να μην ξερει ουτε αυτος ουτε αυτοι που τον γραφουν, προς τα που τον κατευθυνουν, αλλα εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να το παρω ως συγκριση για το ΒΒ που ειπες.
Απλα να πω οτι το θεμα Ρικ (οχι μονο Ρικ αρκετοι χαρακτηρες δειχνουν να ειναι στασιμοι ή να μην εχουν αποφασισει οι δημιουργοι που θα τους οδηγησουν) ειναι μικρο μπροστα στο βασικο μου προβλημα με την σειρα, οτι δηλαδη δεν εχει ενα σεναριο που οδηγειται καπου, ενα arc, μια εξελιξη.
Η σειρά σαν σενάριο έχει την επιβίωση θεωρώ. Ούτε να βρεθεί ένα φάρμακο για τον ιο, ούτε αν υπάρχει ιός ή πως δημιουργήθηκε (ίσως στο FTWD εξηγηθούν κάποια από αυτά).
Οπότε ναι στο τι περιμένεις εσύ από τη σειρά ναι δεν έχει κάποιο σενάριο μιας και απ'οτι κατάλαβα δεν σε καλύπτει αυτό το σενάριο και καλά κάνεις.
Το βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία για αυτό λέω πως δεν μπορώ να διαφωνήσω σε αυτά που λες. Γιατί όλα ισχύουν όπως το βλέπεις με τη δικιά σου οπτική και γούστα.
Και έτσι όπως εξελίσσεται η σειρά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σε κερδίσει ποτέ.
Μιας και βασίζεται στα κομιξ θα ήθελα και την άποψη κάποιου που τα έχει διαβάσει. Εκεί θα ήταν μια ωραία σύγκριση με τη σειρά.
Εγώ δεν έχω διαβάσει κανένα και παρόλο που θέλω να τα ξεκινήσω δεν το κάνω για να μην φάω κάποιο spoiler για τη σειρά.
Θα συμφωνησω με τον Μιχαλη , Δημητρη. Απλα καποιες σειρες/ταινιες δεν ειναι για ολους. Η Σειρα ειναι πολυ πιστη στο υφος του κομικ, εχουν γινει αρκετες αλλαγες με τους χαρακτηρες (για παραδειγμα ο Daryl δεν υπαρχει καν στο κομικ) για να διαφοροποιηθει, αλλα κατα τα αλλα ειναι στο ιδιο μηκος κυματος. Και αυτο ειναι το πως εξελισονται καποιοι χαρακτηρες μεσα απο την καθημερινη τους επιβιωση σε απιστευτες συνθηκες. Για αυτους τους λογους λοιπον εγινε επιτυχημενο το κομικ, και για τους ιδιους εγινε και η σειρα, σεβαστο το οτι δεν σε καλυπτει, αλλα δεν προκειται να αλλαξει η σειρα.
Για την σκηνοθεσια που λες ομως διαφωνω 100%. Ειναι εξαιρετικη εως αριστη, ενω το κυριο σου παραπονο περι stealth zombies εχει την εξης απλη εξηγηση, το κοστος παραγωγης. Εχεις καποια πλασματα τα οποια κινουνται αργα, δεν μπορουν να αμυνθουν αποτελεσματικα, και δεν μπορουν και να εχουν καποιο σχεδιο επιθεσης. Ο μονος τροπος λοιπον να εχουν καποια ελπιδα απενταντι στους ανθρωπους, ειναι ειτε με πολυ μεγαλους αριθμους, ειτε με την προσεγγιση που λες οτι δεν σου αρεσει. Εαν ηταν λοιπον καθε φορα που επρεπε να πεθανει καποιος απο δαγκωμα να χρειαζονταν 20-30 κομπαρσοι με ωρες makeup, αυτο θα ανεβαζε δραματικα το κοστος.
Κατα την γνωμη μου υπαρχουν πολλοι τροποι να εξισορροπηθει το προβλημα του κοστους παραγωγης που περιγραφεις και νομιζω οτι σαν δικαιολογια δεν με καλυπτει. Ετσι καθως γραφω κυριολεκτικα σκεφτηκα ορισμενα παραδειγματα, πχ ο ηρωας να ειναι τραμαυτισμενος και να μην μπορει να κινηθει γρηγορα ωστε να αποφυγει το ζομπι ή για πχ να ειναι εγκλωβισμενος σε καποιο χωρο και να μην εχει ευκολο τροπο να ξεφυγει, οπως και πολλα πολλα αλλα, καποια απο τα οποια ηδη τα κανει η σειρα, ομως αρνειται παραδειγματικα να αφαιρεσει τα εντελως χαζα -και πλεον εντελως προβλεψιμα- jump scares που κανει με τα ζομπι σε καθε επισοδειο! Γιατι -για εμενα- επι της ουσιας γι αυτο γινεται αυτο, και οχι για κοστος παραγωγης. Γινεται για το jump scare της υποθεσης. Κατι το οποιο εμενα με βρισκει αντιθετο. Καλη σκηνοθεσια ειναι οταν εχεις την δυνατοτητα να κανεις νεα πραγματα και να πρωτοτυπεις, οχι απλα να ανακυκλωνεις τις ιδιες ιδεες και τα ιδια περιστατικα. Και δεν ειναι μονο τα jump scares που εβαλα στην κατηγορια "προσβαλλουν την νοημοσυνη" , ειναι τοσα αλλα, απο τον Νταρυλ που οδηγει chopper με τουμπανιασμενη εξατμιση, το σχεδον 100% accuracy, το σχεδον ανυπαρκτο reloading, το γεγονος οτι οι χαρακτηρες επουδενι δεν σκεφτονται να βαλουν ενα καθαρο πουκαμισο (μιλαμε παντα για περιπτωσεις που επικραττει ηρεμια και μαλιστα σε σπιτια μεσα με τοσα πραγματα) ή να καθαρισουν το προσωπο τους απο τα αιματα και την βρωμα ή το γεγονος οτι η αναπαρασταση της βιας (κατι που μαλλον πουλαει πολυ) κατανταει αρκετες φορες γελοια (ζομπι τα οποια οι πρωταγωνιστες με τα χερια τους λιωνουν τα κεφαλια, σε αλλες περιπτωσεις τους κατακρεουργουν τα ζομπι μεσα σε δευτερολεπτα λες και τους τρωνε δεινοσαυροι). Ολες αυτες οι μικρες λεπτομερειες οι οποιες γινονται για διαφορετικους λογους (art, style κλπ) καταληγουν να συνθετουν μεσα στο μυαλο μου μια παντελως μη πειστικη εικονα. Και με χαλαει. Γενικα μου δινει την αισθηση οτι οι κανονες του universe ισχυουν μονο καθως βολευει την περισταση και οχι μονιμα.
Οσον αφορα στην εξελιξη των χαρακτηρων, οπως προειπα οι περισσοτεροι παλινδρομιζονται αναλογα με τις διαθεσεις των σεναριογραφων... δεν μπορω να δεχθω τοσα πισωγυρισματα και αντικρουομενες φιλοσοφικες αναζητησεις πισω μπρος για καθε χαρακτηρα. Λιγοι ειναι αυτοι που εχουν ενα πραγματικα καλο arc , οπως ας πουμε η Carol. Ακομα και οι ιδιοι οι σεναριογραφοι αναλισκονται στο να φασκουν και να αντιφασκουν μονιμως μεταξυ τους με τις επιλογες τους.
Εχεις δικιο οτι δεν ειναι για εμενα, απλα απορρω γιατι με ενοχλουν τοσο εμενα αυτα τα στοιχεια και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που τελικα τραβαει τοσο κοσμο.
ΥΓ: Και κατι αλλο: Ο αριθμος των filler επισοδειων και το ποσο μα ποσο μα ποσο αργα κινειται η πλοκη με επισοδεια να αφιερωνονται σε ενα μονο γκρουπ και αλλα σε αλλο γκρουπ, ειναι κατι που με κουραζει επισης. Θες να δεις τι πραγματικα συνεβη σε αυτον το χαρακτηρα/γεγονος? Περιμενε 2-3 επισοδεια, παρε και ενα filler ενδιαμεσα, ε δεν γινεται δουλεια ετσι...
O Punisher είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας απο marvel universe.
Απο την άλλη μισώ τον ηθοποιό που θα τον παίξει στην σειρά...
Για να δούμε αν θα μπορέσει να με κάνει να ξεπεράσω την κακή μου προκατάληψη απέναντί του...
πρωτον εισαι υπερβολικος, δευτερον σκηνες σαν αυτες που περιγραφεις εχουμε δει στην σειρα, και τριτο και ισως σημαντικοτερο, αντε να δεχτω οτι στην σειρα το κανουν για το jump scare που λες, στο κομικ γιατι γινεται επισης το ιδιο?
Πιστευω οτι απο την στιγμη που δεν σου αρεσει η σειρα, την ψειριζεις για να βρεις ελλατωματα, που εχουν ΟΛΕΣ οι σειρες και οι ταινιες. Και το να υπαρχουν ελλατωματα δεν ειναι απαραιτητα κακο, δεν χρειαζεται κατι να ειναι απολυτα ρεαλιστικο για να ειναι καλο. Ταινια/σειρα βλεπουμε, οχι ντοκυμαντερ.Quote:
απο τον Νταρυλ που οδηγει chopper με τουμπανιασμενη εξατμιση, το σχεδον 100% accuracy, το σχεδον ανυπαρκτο reloading, το γεγονος οτι οι χαρακτηρες επουδενι δεν σκεφτονται να βαλουν ενα καθαρο πουκαμισο (μιλαμε παντα για περιπτωσεις που επικραττει ηρεμια και μαλιστα σε σπιτια μεσα με τοσα πραγματα) ή να καθαρισουν το προσωπο τους απο τα αιματα και την βρωμα ή το γεγονος οτι η αναπαρασταση της βιας (κατι που μαλλον πουλαει πολυ) κατανταει αρκετες φορες γελοια (ζομπι τα οποια οι πρωταγωνιστες με τα χερια τους λιωνουν τα κεφαλια, σε αλλες περιπτωσεις τους κατακρεουργουν τα ζομπι μεσα σε δευτερολεπτα λες και τους τρωνε δεινοσαυροι). Ολες αυτες οι μικρες λεπτομερειες οι οποιες γινονται για διαφορετικους λογους (art, style κλπ) καταληγουν να συνθετουν μεσα στο μυαλο μου μια παντελως μη πειστικη εικονα. Και με χαλαει. Γενικα μου δινει την αισθηση οτι οι κανονες του universe ισχυουν μονο καθως βολευει την περισταση και οχι μονιμα.
Στο ειπα ηδη, οι χαρακτηρες κυριως, οι απιστευτες καταστασεις που αντιμετωπιζουν, και ισως και σε ενα βαθμο και το γεγονος οτι μπορει να πεθανει σχεδον ο οποιοςδηποτε, οπως στο GoT.Quote:
Εχεις δικιο οτι δεν ειναι για εμενα, απλα απορρω γιατι με ενοχλουν τοσο εμενα αυτα τα στοιχεια και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που τελικα τραβαει τοσο κοσμο.
Υπαρχει σειρα χωρις filler επεισοδια???? δεν νομιζω, οσο για την αργη πλοκη που λες, να σου πω οτι η σειρα τρεχει σε σχεση με το κομικ.Quote:
ΥΓ: Και κατι αλλο: Ο αριθμος των filler επισοδειων και το ποσο μα ποσο μα ποσο αργα κινειται η πλοκη με επισοδεια να αφιερωνονται σε ενα μονο γκρουπ και αλλα σε αλλο γκρουπ, ειναι κατι που με κουραζει επισης. Θες να δεις τι πραγματικα συνεβη σε αυτον το χαρακτηρα/γεγονος? Περιμενε 2-3 επισοδεια, παρε και ενα filler ενδιαμεσα, ε δεν γινεται δουλεια ετσι...
Χωρίς να έχω δει ούτε ένα επεισόδιο από τη σειρά WD θα εκφράσω μόνο γνώμη ως προς το κομμάτι των fillers. Υπάρχουν σε όλες τις σειρές αλλα χρυσό μετάλλιο και world champion θεωρώ ότι αποτελεί το Supernatural. Μακρααααν μπροστά
Δείτε το παρακάτω μόνο όσοι έχετε δει και το τελευταίο επεισόδιο TWD!!!!
http://moviepilot.com/posts/3783245?...e-walking-dead
Τελειωσα και τη δευτερη σεζον, παραδοξως μου αρεσε περισσοτερο απο την πρωτη. Δεν ειχε τις εκπληκτικες ερμηνειες των Φριμαν - Θορτον (ειδικα ο δευτερος πραγματικα με αφησε αφωνο) ουτε την τρομερη σκηνοθεσια στην εξελιξη του κεντρικου ηρωα -> Φριμαν αλλα η ιστορια και η ατμοσφαιρα ηταν καλυτερη. Σε αυτο που αναφερεις Σλει, θεωρω πως αυτη η πινελια δινει το μεταφυσικο στην υποθεσηΜου αρεσε επισης πως διεφερε αρκετα απο την πρωτη σεζον και δεν ηταν απλως μια αντιγραφη της. Την προτεινω ανεπιφυλακτα.Spoiler!
^Κορυφή και οι δύο σεζόν πράγματι, δεν ξέρω πια να πρωτοδιαλέξω για καλύτερη... ίσως την πρώτη λόγω αρχικής εντύπωσης ξέρω γω.
Άσχετο αλλά βλέποντας The Expanse (είμαι στο 7ο επ, μου αρέσει αρκετά - πολύ minor gaming related spoiler ακολουθεί)
Spoiler!
Modern Familly: S06E16, απλα ΕΠΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ!!!!!!!! Απλα "Μπραβο" στους δημιουργούς!!!!! Έμεινα με ανοικτό το στόμα!!!! Πανέξυπνο επεισόδιο!!!!!!
Υ.Γ. Τρελή διαφήμιση στην Apple βεβαια, αλλα αυτο το εχει ξανακάνει η σειρα.
Κατάλαβα για ποιο επεισοδιο μιλαγες πριν ακομα φτασω στο υστερόγραφο. ;)
Φανταζομαι οτι στην διαφήμιση μιλάς για το επεισόδιο με το iPad 2 που ηθελε ο Phil. Διαφημιση μεν, απολυτη ταυτιση δε το συγκεκριμενο. Περιεγραφε ακριβως την τρελα που ειχε επικρατήσει τοτε με το 2.
Ακριβώς, Λεωνιδα!!! Γι'αυτο το επεισόδιο λεω.
Γενικα η σειρα "τα σπαει"!!!
Με ψηνετε να το αρχισω και εγω. Παντως εαν δεν το εχετε δει μια απο τις καλυτερες κωμωδιες που εχω δει ειναι το The IT Crowd, το εχει και το netflix για οποιον εχει συνδρομη. Βρετανικη σειρα, με τρελο γελιο.
Αν το αρχίσεις, απλα μη το κρίνεις απο 1-2 επεισόδια. Δώσε του λιγο χρονο... ;)
Ρε π μου βγήκε μια σειρά της προκοπής και τελικά ειναι mini tv series. Αναφέρομαι στο 11.22.63 για όσους δεν το έχουν ξεκινήσει. Ακόμα να βγουν subs για Horace and Pete, baskets (μέτριες κριτικές αλλά αρκετά weird χιούμορ στο πρώτο επεισόδιο που είδα) και happy valley. Ενώ στο αριστούργημα του walking dead (στον φετινό κύκλο παρακολουθώ μόνο σκηνές δράσεις.... όταν εχει διαλόγους που αναλύουν τα ίδια και τα ίδια με τα ψυχολογικά τους πέφτει τρελό fast forward) μεταφράζονται πριν ακόμα βγει το επεισόδιο. Pffffff
Οι μεταφράσεις βγαίνουν ανάλογα με τη δημοτικότητα της σειράς και όχι με την ποιότητα.