AΓAΠHTE ΠEΛATH ME TON AKOΛOYΘO APIΘ. ΦOPTΩTIKHΣ xxxxx MΠOPEITE NA ΔEITE THN ΠOPEIA AΠOΣTOΛHΣ THΣ AΓOPAΣ ΣAΣ ΣTO WWW.SPEEDEX.GR EYXAPIΣTOYME KΩTΣOBOΛOΣ
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Printable View
AΓAΠHTE ΠEΛATH ME TON AKOΛOYΘO APIΘ. ΦOPTΩTIKHΣ xxxxx MΠOPEITE NA ΔEITE THN ΠOPEIA AΠOΣTOΛHΣ THΣ AΓOPAΣ ΣAΣ ΣTO WWW.SPEEDEX.GR EYXAPIΣTOYME KΩTΣOBOΛOΣ
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Έσκασε μήνυμα!!! :p :p
AΓAΠHTE ΠEΛATH ME TON AKOΛOYΘO APIΘ. ΦOPTΩTIKHΣ ... MΠOPEITE NA ΔEITE THN ΠOPEIA AΠOΣTOΛHΣ THΣ AΓOPAΣ ΣAΣ ΣTO WWW.SPEEDEX.GR EYXAPIΣTOYME KΩTΣOBOΛOΣ
και σε μενα εσκασε μηνυμα για μια παραγγελια στα 344 που κρατησα για τον ξαδερφο μου
Και μένα ηρθε το μηνυμα απο Κωτσo :D :D :D
PARELABAAAAAAAAAAAAA TA SPAIIIIII TO MIXANIMA .....
Το σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά το θέλω σε physical μορφή.
ΚΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΡΩΩΩΩΤΗΗΗΗΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ
Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα από σήμερα. Μίλησα με Public και έχουν διαθέσιμα κομμάτια αλλά εξαφανίζονται. Όποιος ενδιαφέρεται καλό θα ήταν να καλέσει και να κρατήσει από τώρα το παιχνίδι που τον ενδιαφέρει.
Επίσης και επίσημα οι παραγγελίες που έχουν γίνει μέχρι 1/11 στο Public θα εξυπηρετηθούν κανονικά και οι υπόλοιπες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα (είτε από ακυρώσεις είτε από restock).
Μου ειχε ελθει και εμενα ο αριθμος φορτωτικης και δεν το ειχα παρει χαμπαρι !!!!
η προπαραγγελια ειχε γινει απο Κωτσοβολο .
Μεσα στον site της Speedex λεει οτι βρισκεται Ελευσινα ..
Ελατε ρε παιδια μιση ωρα δρομος ειναι ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ!!!!!
τελικα τα παιδια στην επαρχια που φοβοντουσαν οτι θα αργησουν να παραλαβουν θα το παρουν πρωτοι....!!
PIOTIKA VAL TA SPAI KAMIA SXSI M TO PS3 next gen file tha dis kai esi .piga metaforiki k to pira alios tha erxwtan ayrio
alu to mixanima
Kαι αγοραζοντας με αμερικανικο account παιζεις κανονικα μετα και στο Ελληνικο προφιλ ακομη και online , καταλαβα σωστα ?