αν σου ελεγαν απο την αρχη για 2μηνες, θα τους επελεγες? δεν νομιζω.
Printable View
αν σου ελεγαν απο την αρχη για 2μηνες, θα τους επελεγες? δεν νομιζω.
φυσικα και οχι
τελος παντων παω να γραψω αυτη τη ριμαδοεκθεση
ενω θα κανω ενα ποδολουτρο μπας και χαλαρωσω λιγο...
Ξερεις κανεις βρυκόλακας εεε εννοω ξενυχτης που παιζει να βρω ebooks της προκοπής δωρεάν?Στα ελληνικά όχι σε άλλη γλώσσα.Στο greek.dll εκανε 45.000 ωρες να κατεβει και ηταν και pdf και βαριεμαι να το κανω epub...
torrent-αδικο,σουβλατζιδικο,παντοπωλειο οτιδηποτε.Οποιος βοηθησει παιρνει δωρο το Wii U , σε πορτοκαλι χρωμα μαζί με το παιχνίδι : "Ιστορίες για αγρίους και διαιτητες" και μια θήκη για καλαμάκια.
τελιωσα με την εκθεση μου και κοντευω να τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Την ατάκα της Κορίνας χθες στα Εγκλήματα.....χτυπάει την πόρτα ο Μιχαλάκης του ανοίγει και λέει "έλα.....πέρασε.....κάτσε μέχρι να σου κάτσω".....και βέβαια γελάω μόνος μου σαν το χαζό.
Ότι πρέπει να κάνω άλλα 39 posts :P
σιγα σιγα...
master το πηρες το ps3?
αλλες 2 ωρες και σχολαω ουφ
ερχεται τνφ ερχεται...
λογικα μολις τελιωσω με τα ιδιαιτερα θα αρχισω παιχνιδι
^^Δεν θα μπορεί πχ η ΓΕΝΟΠ να κατεβάζει τους διακόπτες γράφοντας στα @@ της νεφροπαθείς, άτομα που ζουν με οξυγόνο, άτομα στην εντατική κλπ κλπ......λίγο είναι αυτό;;;;.....κάτω τα χέρια από το δημόσιο έχει τις καλύτερες υπηρεσίες......και υπαλλήλους.
Ρε ιδιωτικοποιήστε τα πάντα να τελειώνουμε!Τα ΠΑΝΤΑ όμως!Νοσοκομεία, πανεπιστήμια, τα ΠΑΝΤΑ!Έχεις φράγκα?Καλώς... Δεν έχεις?Άδειασέ μας την γωνιά σε παρακαλώ που θέλεις να μορφωθείς κιόλας!Τι?Χρειάζεσαι επειγόντως εγχείρηση?Κάνε μας τη χάρη....
Να πάει να μαμηθεί η πιο ρυπογόνος εταιρεία της Ευρώπης και ο κωλολιγνίτης της που ρίχνει το προσδόκιμο ζωής σε ολόκληρους νομούς.Μακάρι (δεν ειρωνεύομαι) να γίνει ιδιωτική μήπως και σταματήσει να πεθαίνει κόσμος...
^^^^ ελπίζω να κανείς πλάκα στο περί ιδιωτικοποίησης του δημοσίου ε; Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί Νίκο. Να κλείσουν το ρεύμα η ΔΕΗ αλλά μόνο σε όλες στα Υπουργεία και στην βουλή, και όχι σε περιοχές. Γιατί όπως σωστά λες υπάρχουν άνθρωποι που ζουν με μηχανήματα. (ps3 ας πούμε :p )
Άλλο πράγμα η δωρεάν παιδεία, άλλο πράγμα η δωρεάν περίθαλψη και άλλο πράγμα μια συντεχνιακή επιχείριση που συντηρεί μια κρατικοδίαιτη μάζα ανθρώπων που έχουν κατασπαράξει το δημόσιο χρήμα επί σειρά ετών. Υπάρχει τεράστια διαφορά και λυπάμαι που δεν το βλέπεις.
Βέβαια οτιδήποτε απαιτείται να μείνει στα χέρια του κράτους πρέπει να γκρεμιστεί συθέμελα και να χτιστεί από την αρχή.
Εχω παρει φωτια! Εχω δωσει 5! Τα περναω λογικα ολα και συνεχιζω ακαθεκτος! Εκατσα σε υπολογιστη μετα απο 7 μερες και νιωθω λες και το κανω για πρωτη φορα :P
poly apla ....oti egine k me ton ose ..... den exei kerdos to dromologio sthn ano raxoyla....to kobo....
k antistoixa.....den exei kerdos h hlektrodothsh ths ano raxoylas mias k ta eksoda synthrhshs toy diktyoy einai megalytera .....to kobo......
h afelhs eisai h paramythiazeis ton kosmo.....poio nosokomeio, idryma k diktyo trofodosias ton mme emeine xoris reyma logo apergias k pote.....?....
perissoteres pithanothtes exoyn na ginoyn ayta poy les otan ta nosokomeia , ta idrymata k ta mme den apoplhronoyn toys logariasmoys mesa sto xronodiagramma poy exei oristei apo ton idioth....
....den idiotikopoihthike akoma.......alla kophke gia na poylhthei o ose allo an gia ton a b logoys ayto den exei ginei akoma.... k to dromologio ths ano raxoylas einai zhmiogono k prepei na kopei gia na einai pio deleastikh h prosfora.....
skepsoy ti exei na kopei molis k an idiotikopoihthei.....
sthn agora doyleyeis k mhn kaneis oti den ksereis pos doyleyei...
ps.....alhtheia sthn italia ti egine sxetika me to dhmopsifisma gia idiotikopoihsh toy neroy......mallon ekei eidan ti kala pou einai na einai h ydreysh idotikh.....
ενώ τα άλλα δρομολόγια που δεν κόπηκαν ήταν κερδοφόρα :pound:
οτι ακριβως κόπηκε και στην Ολυμπιακή. Τα κοπρόσκυλα που λημαίνονταν ένα ολόκληρο κράτος ....
Η αγορά δουλεύει ως εξής: Προσπαθώ καθημερινά να αποδείξω οτι αξίζει να αμοίβομαι έτσι όπως αμοίβομαι και όχι να έχω -30% στο ρεύμα επειδή είμαι μέλος του συνδικάτου... :a045fgf:
pos einai dynaton ena dhmosio meso metaforas na einai kerdoforo......?........
eno o bgenopoulos thn esose ...apelyse to prosopiko proslambanontas saoydarabes pilotoys , ekopse ta misa dromologia , aykshse ta eishtiria 30% k tora thn paradidei me synoptikes diadikasies sthn aegean gia na yparxei monopolio.........mia xara k ekei....
k ti sxesh exei to posa plhronei o syndikalisths me to an einai kalo gia thn xora k ton polith h energeia , h ydreysh oi thlepoikoinonies k ta mmm na anhkoyn oxi sto dhmosio alla ston idioth poy to mono poy koitaei einai to kerdos......Quote:
Η αγορά δουλεύει ως εξής: Προσπαθώ καθημερινά να αποδείξω οτι αξίζει να αμοίβομαι έτσι όπως αμοίβομαι και όχι να έχω -30% στο ρεύμα επειδή είμαι μέλος του συνδικάτου... :a045fgf:
Καλέ φίλε....(Νίκος είπαμε έτσι);
Εαν πλήρωνα 800 ευρώ το δίμηνο (ας πούμε 500 λόγω της παρακράτησης για την σύνταξη), σε μιά οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρία αντί για το ΤΕΒΕ, θα είχα ένα ελικόπτερο πάνω απ' το κεφάλι μου, μπας και παραπατήσω σε καμία λακούβα.
Εάν πλήρωνα 400 ευρώ, θα είχα ιδιωτικό δωμάτιο σε κάποια πολυκλινική με προσωπικό κουδουνάκι κλήσης και κ@υλι@ρες νοσοκόμες.
Εάν πλήρωνα 200 ευρώ, θα ήμουν με άλλους τέσσερις σε έναν αξιοπρεπή θάλαμο νοσηλείας
Ενώ αν πλήρωνα 50 ευρώ θα είχα περίθαλψη κατάτι καλύτερη απο αυτή που έχω τώρα.
Αν δεν είχα ούτε και αυτά, μάλλον φταίω εγώ κάπου....:a052:
Οσον αφορά την παιδεία, (και δεν αναφέρομαι στη υποχρεωτική) προτιμώ να πληρώσω μία ιδιωτική σχολή, επειδή το παιδί μου δεν τα κατάφερε να περάσει κοντά στον τόπο διαμονής μου, παρά τον οποιδήποτε μπαστουνόβλαχο που θεωρεί οτι ένα δυάρακι με μία κουζίνα "πιάνει 400 ευρώ"...
+1
μιας κ εδω μιλαμε για τη δεη κ τις διακοπες της, το προγραμμα για σημερα το βραδι...
http://www.newsbeast.gr/greece/arthr...ilektrodotisi/
επική απάντηση. Ρώτα 800,000 απολυμένους του Ιδιωτικού. Θα σου πουν...
Δεν ξέρω αν την έσωσε ή όχι, εμένα πάντως με γλύτωσε από το να την πληρώνω. Αν τώρα μπορεί και να κονομήσει (που χλωμό το βλέπω), so be it.....Ποτέ δεν έχω δαιμονοποιήσει το κέρδος και ούτε πρόκειται να το κάνω......όσο για το μονοπώλιο; Διάλεξε που θες να πάς, πότε, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ...
Είναι πρόκληση. να πληρώνεις -30% και να έχεις τη γριά να σηκώνεται τη νύχτα να βάζει πλυντήριο λόγω νυχτερινού (άλλη μούφα κι αυτό)...
@le71
Θα αποφύγω ν'ανοίξω κουβέντα για το ΕΣΥ, γιατί είναι πονεμένη ιστορία.Τα λεφτά εκεί από τις εισφορές μας πάντως, φαντάζομαι να συμφωνούμε, δεν τα έφαγαν οι δημόσιοι υπάλληλοι.Όταν το 33% των μεικτών αποδοχών μου πήγαινε στο ΙΚΑ και το υποχρέωναν να αγοράζει ομόλογα του ελλ.δημοσίου (με τα λεφτά από τον κόπο μας πάντα), σε συνδιασμό με την μαύρη εργασία, την αύξηση της ανεργίας, τις λαμογιές στις προμήθειες και την εισφοροδιαφυγή, ε, δεν ήθελε και πολύ για να διαλυθεί το σύμπαν.
Διαφωνώ με το σκεπτικό σου.Κάποιον που έφαγε τα μούτρα του, αν θέλεις να λέγεσαι κοινωνία και όχι ζούγκλα, τον βοηθάς.Δεν τον πετάς στην άκρη.
Είναι απάνθρωπο να μην επιτρέπεις την περίθαλψή του επειδή του λείπουν μερικά ένσημα να θεωρήσει το βιβλιάριο.Επισης, ειδικά τώρα, δεν μπορείς να λες οτι το 1 μύριο άνεργοι + η πλειοψηφία των συνταξιούχων φταίνε κάπου αν δεν έχουν τα φράγκα για τα αυτονόητα.
k esy rota toys 800000 apolymenoys gia th aykshsh 40% sta astika mesa sta eishtiria k 30%ston ose an mporoyn na taksidepsoyn...
esy mporei na mhn thn plhroneis alla thn plhronei o kathe enas poy thn xrhsimopoiei gia tis doyleies toy sto esoteriko (ekei einai to monolpolio)......+40% ta eishtiria apo propersy....
alla ti se noiazei gia aytoys ....to thema einai oti den thn plhroneis esy.....
polla einai proklhseis ....alla den exoyn sxesh me thn idiotikopoihsh h oxi.....
Η υποχρεωτική παιδεία φτάνει μέχρι το γυμνάσιο. Γιατί να πρέπει να πληρώνει μια οικογένεια για να πάνε τα παιδιά της στο λύκειο και στο πανεπιστήμιο; Για καλύτερη παιδεία; Μια χαρά θα μπορούσαμε να την είχαμε και από το κράτος, αν το μέλημα όσων έπαιρναν τις αποφάσεις δεν ήταν πως θα φάνε λεφτά, αλλά το πως θα βελτιώσουν τα πράγματα για τα οποία είναι υπεύθυνοι. Και εμείς να σεβόμαστε αυτά που έχουμε. Και πες πως γίνεται η μη υποχρεωτική παιδεία ιδιωτική. Αυτός που μένει στην Αθήνα για παράδειγμα, που είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και λογικά συμφέρει κάποιον ιδιώτη να ανοίξει σχολή εκεί, γιατί θα υπάρχουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι από κάποια άλλη μικρότερη πόλη τον συμφέρει αν έχει λεφτά. Κάποιος όμως που μένει στη Ρόδο για παράδειγμα, τι θα κάνει; Και λεφτά για την σχολή και για το ενοίκιο; Αυτό που λες για τα 400 ευρώ για ποιες πόλεις ισχύει;
Η μαύρη εργασία, οι προμήθειες και η εισφοροδιαφυγή είναι αδικήματα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται. Βεβαίως και τα γνωρίζω, όπως και γνωρίζω για συντάξεις του τριχίλιαρου στα σαράντα.....
Ως προς τους "αναξιοπαθούντες" τώρα, είμαι πάααααρα πολύ επιφυλακτικός γιατι ποτέ μου δεν έχω συναντήσει άνθρωπο στα λογικά του και εργατικό που να μην "έχει στον ήλιο μοίρα"...
σου αρέσει η εικόνα που αντικρίζεις όταν μπαίνεις σε μία δημόσια Σχολή Ανώτερης η Ανώτατης Εκπαίδευσης;
τι σου αρέσει όταν τελεί υπό κατάληψη τις μισες μέρες του χρόνου;
τι σου αρέσει όταν μπαίνει οποιοσδήποτε γουστάρει στο γραφείο του πρύτανη και τον πλακώνει στις φάπες;
τι σου αρέσει απο το "άσυλο";
το δημόσιο σχολείο θα δουλέψει όταν φύγουν τα κόμματα από μέσα, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, και πάψει να είναι το κρυσφήγετο, αναρχικών και περιθωριακών. Το βλέπεις εσύ να γίνεται;
ε από που θα συντηρηθούν οι ορδές το ατίλλα; αυτό μου απάντησαν..
πόσο κοστίζει δηλαδή μια πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη αν κλείσεις ένα μήνα πρίν λ.χ....
ας τα αφήσουμε λοιπόν να παράγουν χρέη εσαεί. οι Μόνιμοι είναι τα παιδιά ενός ανώτερου θεού...
Παω για crysis τώρα που είναι και επίκαιρο.....
τα λέμε σύντροφοι..
βαριεμαι να πεζω καθε μερα
kala ok.....emena moy eipan oti oi dhmosies yphrhsies eprpe na exoyn sthn kalyterh periptosh symboliko komistro toylaxiston gia toys anergoys k ant aytoy plhronoyn gia tis mizes se ergolaboys k etaireies....
tora to na sygkrineis toys misthoys me ta dis tis mizas einai toylaxiston asteio.....
mallon palu thletheates ths ''anatrophs'' rothses....
den ksero...
....to mathame k ayto.....h DEH zhmiogonos......
mperdemenos eisai panta sto telos......ti sxesh exei h monimothta me to an prepei na idiotikopoieithei mia dhmosia epixeirhsh me koinofelh xarakthristika........
άνατροφς και μιζες γενικά και αόριστα δεν ξέρω τι σημαίνουν.
ποιοί και σε ποιούς. Αν ξέρεις ονόματα πές τα..
63 ευρώ.
άρα 63-40%=37,8 ευρώ κόστιζε πρόπερσυ....(λέμε τώρα):a014:
Δώσε και σε μένα τον λιγνίτη τσάμπα και θα σου παράξω το ΑΕΠ μιας μικρής χώρας μόνο από την ΔΕΗ. (αφου κόψω τα ΣΠΑ και τα ΤΖΑΚΟΥΖΙΑ της ΓΕΝΟΠ)
Ο κοινοφελής χαρακτήρας για τον οποίο κόπτεστε, είναι το πρόσχημα. Η κουτάλα με τα ζουμιά και το κολοβάρεμα που θα κοπεί είναι το πρόβλημα. Εδώ ακόμη συζητάμε αν θα πρέπει το επταμισάωρο να γίνει οχτάωρο κάτι που φαντάζει αστείο για έναν υπάλληλο πολυκαταστήματος π.χ. ο οποίος δουλεύει το τριπλάσιο από εσάς και αμοίβεται τα δύο τρίτα.
o kosmos to xei toympano k esy kryfo kamari.....
siemens...
http://www.travelstories.gr/%F3%F4%E...%DE%ED%E1.htmlQuote:
http://www.travelstories.gr/images/s...n/post_old.gif 10-03-10, 11:52
Το φθηνότερο αεροπορικό εισιτήριο που μπορείς να βρεις, εφόσον το κλείσεις αρκετό καιρό προτού πετάξεις, είναι γύρω στα 55-60 ευρώ (με επιστροφή).
h eksoryksh lignhth ginetai apo ergates ths DEH mias k ta ''oryxeia'' ta diaxeirhzetai h DEH.......mallon tha prepei na poylhsoyme k ton orykto ployto ths xoras mias k se ayton doyleyoyn dhmosioi ypallhloi k poso mallon ergates ths DEH
afoy einai prosxhma tote na poylhthoyn ola ......... gia na sosthoun ..... oi trapezes....Quote:
Ο κοινοφελής χαρακτήρας για τον οποίο κόπτεστε, είναι το πρόσχημα. Η κουτάλα με τα ζουμιά και το κολοβάρεμα που θα κοπεί είναι το πρόβλημα. Εδώ ακόμη συζητάμε αν θα πρέπει το επταμισάωρο να γίνει οχτάωρο κάτι που φαντάζει αστείο για έναν υπάλληλο πολυκαταστήματος π.χ. ο οποίος δουλεύει το τριπλάσιο από εσάς και αμοίβεται τα δύο τρίτα.
ps ....alhtheia poy ksereis poso doyleyei o odhgos toy leoforeioy, o enaeriths ths deh, o sygkolliths sta nayphgeia, o ypeythinos hlektrikoy trainoy ktl..........
......ti rotao ....ta leei h ''anatroph'' eipame.....
telika sthn logikh soy ,na poylhthoyn ola. den yparxei allos logos k epixeirhma ektos apo toys dhm.ypallhloys....
peritth h koybenta....
η μιζα και η διαφθορά είναι με το ζόρι το 10-20% του Ελληνικού προβλήματος...το υπόλοιπο 80-90% είναι το υδροκέφαλο κράτος και η σοβιετικού τύπου οικονομία που καταρρέει...
δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό το περίεργο link Μαρτίου του 2010 αλλά θα στο ξαναπώ: 63 ευρώ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Ούτε Λαμία δεν φτάνεις με το αμάξι.
Ας γίνεται και από Δρακονιανούς, δεν με απασχολέι. Ο λιγνήτης ανήκει σε όλους τους Ελληνες. Αν τον πληρώνει με γειά του με χαρά του.
Είπαμε.....το μελετάμε να γίνει το επταμισάωρο οχτάωρο....Αλλά δεν σας παρεξηγώ καταλαβαίνω τι σημαίνει μισή ώρα επιπλέον ξύσιμο.
ps: Ελεος με τους εναερίτες. Άλλοι μαζεύουν σκατά με τις σκατορουφήχτρες όλη μέρα στους δρόμους. Ημαρτον
arage ta pisteyeis ayta poy les......
fysika k den katalanaineis......
mono poy paketo me thn deh paei k o lignhths ....... enhmerosoyQuote:
Ας γίνεται και από Δρακονιανούς, δεν με απασχολέι. Ο λιγνήτης ανήκει σε όλους τους Ελληνες. Αν τον πληρώνει με γειά του με χαρά του.
k epishs eipame na ta poulhsoyme ola gia na ikanopoihsoyme ta syndroma SAS.....mhn epanalambanomaste ....Quote:
Είπαμε.....το μελετάμε να γίνει το επταμισάωρο οχτάωρο....Αλλά δεν σας παρεξηγώ καταλαβαίνω τι σημαίνει μισή ώρα επιπλέον ξύσιμο.
ps...goystaro tis tampeles k toys diaxorismoys eseis k emeis poy bazeis....... to pas kala.....
k aytoi dhmosioi ypallhloi ths eydap k ton dhmon einai ....... xaramofahdes.....
modecris περαστικα...και χωρίς συνέπειες. μεγάλη προσοχή όσο οδηγούν μηχανές ειδικά τώρα που ο κόσμος τα έχει χάσει. σε λίγο δεν θα βλέπουν ούτε flash ούτε stop.