Φώτη με ΠΑΟΚ πήρα και το continental cup με την 1η με μόνο 1 γκολ παθητικό.
Τελικό με Σάντος 3-0...
Τού... μπα.... Τού... μπα....
Printable View
Φύγαμε για τελικό!! ΠΑΟΚ - Crystal Palace 1-0 με όμορφο πλασέ του Γεωργιάδη στο 42. Τελικές 12 εναντίον 4 του αντιπάλου.. Πολύ καλή η Παοκάρα με δεμένο κέντρο και Vierinha- Γεωργιάδη δαίμονες! Αν είχε ένα δυνατό ή γρήγορο φόρι θα ήταν άψογος!!
Σε μεγάλη μέρα τους Vierinha, Garcia και Lazar πήραμε το κυπελλάκι κόντρα στην Rangers..! Ο άλλος στο 85 την έκανε με ελαφρά..
+rep και απο μένα στον Maniako και τον Γιάννη σαν πριμ για την κατάκτηση του κυπέλλου!!
Edit: γιάννη δεν με αφήνει, χρωστάω!
Είδες....
epitelus pira ke ego to proto mu online kipello me tin paokara (ola ta match 1-0, ektos apo ena pu metrise 3-0 otan vgike o antipalos alla etsi ke alios 1-0 telione ke ayto :P )
division 3!!!
και μαλιστα με τον πρωτο αγωνα να ληγει 5-1 υπερ μου απο ημιχρονο!
μαλλον παραειμαι καλος...
2o ματς Division 2 κλασσικά πλέον με ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΠΑΟΚ - ΝΥ Red Bulls 4-0 Στο 70 πιτσικάρισε ο μ@λ@κ@ς και το έκλεισε.
Ανρί πες αλεύρι ο Κοντρέρας σε γυρεύει...
Ε ρε μπελά που βρήκαμε με τα καρντάσια...
Πηρα και εγω ΠΑΟΚ.Στο ενα πηγα x αν και επρεπε να ειχα κερδισει και στο αλλο εχασα 2-0..Με το γαυρο που επαιξα ενα ενδιαμεσα εχασα 5-1 αλλα μιλαμε για τον ....φαρδο!
Bελτιωνομαι..
φιλε Μητσιο εσυ διαιτητευεις το ματς Παο- Εργοτελης? :P
εισαι κ απο Κρητη!!κανε κατι να τ γυρισει η ομαδα..
Kαι κρητικια η μια και παναθηναικος η αλλη.Δυο λογοι να γυρισει! :P
Όταν παίζεις π.χ. με semi online είτε head to head είτε unranked ο αντίπαλος παίζει να είναι και με assisted? Η σε βάζει με αντιπάλους που έχουν τις ίδιες επιλογές με εσένα στον χειρισμό?
Σε head to head υπάρχουν 2 επιλογές. Είτε manual controls και για τους δυο είτε any. Δηλαδή ότι θέλει ο καθένας. Άρα αν ΕΣΥ παίζεις με semi μπορει ο άλλος να παίζει μα assisted. Στα φιλικά τα controls είναι ότι επιλέξει ο γηπεδούχος any,semi,assisted or manual.
Καλά εννοείται αυτό.. Ούτε κατηγορώ κάποιον αν παίζει με assisted.. Θα γυρίσει μετά να μου πει αν δεν γουστάρεις παίξε κι εσύ assisted και μην γκρινιάζεις.Και θα έχει και δίκιο.. Απλά αφού προσφέρει πιο δύσκολους τρόπους παιχνιδιού θα πρέπει να διαχωρίζει και τους παίχτες.. γνώμη μου. Μου φαίνεται θα το ρίξω στο manual απλά λυπάμαι τα περιστέρια! :P Aς τελειώσουμε με το καλό τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και βλέπουμε..
Πεδια ενδιαφέρεται κανείς για club? Mιλαω για καλούς παίχτες και καλο club, οποίος θέλει ας απαντήσει και θα του στείλω msg στο ps3. Το club είναι το Greek era και ξεκινά τώρα.
Nα ρωτησω κατι.Εχει καποιο tutorial οπως το defending και δεν το εχω παρατηρησει?Για τριπλες,για skill mode και τετοια?Βλεπω βιντεακια και λενε για αστερια στα skills.Που υπαρχουν αυτα?