ΕΓΡΑΨΕ!!!!!!
Printable View
ΕΓΡΑΨΕ!!!!!!
Ξεκίνησα κι εγώ το Scream. Βλακειουλα ειναι, αλλα επειδή ειναι στο κλίμα των ταινιών το βλέπω. Πιο πολύ με video clip με εφήβους μοιάζει, παρά με horror σειρά, αλλα οκ. Για να περνά η ώρα μια χαρά ειναι.
Εγώ Narcos ξεκίνησα και είναι εξαιρετικό θα έλεγα.
Για μετά, από τις επιλογές του Netflix, είμαι ανάμεσα σε Peaky Blinders, Black Mirror και Better Caul Saul.
Επίσης, εξαιρετικό doc λένε ότι είναι το Making a Murderer, ενώ εξαιρετικές κριτικές έχει πάρει το Master of None (ένα project που θυμίζει Louie γενικά).
Εγω ξεκινησα το Better Call Saul, ενδιαφερον και καλογυρισμενο, αλλα βασικα ολη η σειρα ειναι το ποσο καλος ειναι ο ηθοποιος που κανει τον δικηγορο. Και προβλεπω οτι θα παιρνει τροπη γενικα οπως το ΒΒ, οπου ξεκιναν ολοι τιμιοι ή σχεδον τιμιοι και καταληγουν αλλιως.
!!! δεν το περιμενα με τιποτα, περιμενα να το δω το καλοκαιρι, φανταζομαι θα ειναι μικρος σε διαρκεια, και θα εχει τελειωσει πριν αρχισει ξανα το WD.
Παναγιωτη, το λεει μεσα οτι θα διαρκεσει 15 επεισοδια. Βασικα το ηξερα για τη διαρκεια, αλλα το ποτε θα ξεκινησει οχι.
εαν ειναι ετσι τοτε θα κανει overlap , και ξαναλεω οτι δεν το περιμενα.
Τελείωσα μόλις τώρα τη 1η σεζόν.
Οπως λεει και ο Παύλος βλακειούλα είναι αλλά τουλάχιστον (για μένα) βλέπεται πολύ ευχάριστα.
Για μένα ήταν οτι έπρεπε να δω αυτή την περίοδο. Μια χαλαρή σειρά που βλέπεις ξάπλα και περνάει η ώρα ευχάριστα.
Απο οτι διάβασα έχει ανακοινωθεί και δεύτερη σεζόν οπότε το καλοκαίρι αναμένουμε.
Το βλέπω κι εγώ κανονικά. Θα τη δω όλη την πρώτη εποχή, απλα δεν ειναι κάτι σπουδαίο. Χάλια acting, κλισέ χαρακτηρες, χαζοί έφηβοι κλπ. Αλλα ειναι στο κλίμα του Scream και έτσι ειναι οκ.
Ναι και εγώ για τον ίδιο λόγο. Δεν περίμενα να δω και κάτι φοβερό η αλήθεια είναι. Οπότε έπεσε μέσα στις προσδοκίες μου.
Μικρός υπήρξα και μεγάλος φαν των ταινιών (ειδικά των 2 πρώτων) οπότε ήρθε και έδεσε.
Αυτός ακριβώς ειναι ο λόγος που το βλέπω. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, εμένα δώσε μου σπλατεριες και δε θέλω και πολύ για να κάτσω μπροστά στην οθόνη.
Εχθες τελειωσα το Mr. Robot.
Μπορω να πω οτι ειναι απο τις λιγες σειρες που με καθηλωσαν ετσι. Καταπληκτικη σειρα, χαιρομαι ιδιατερως που πριν λιγο εμαθα οτι πηρε και την Χρυση Σφαιρα για την καλυτερη σειρα του 2015.
Το ξεκινησα χωρις να περιμενω πολλα και επαθα πλακα.
Βλέπει κανείς το "Modern Family" να μου πει καμία εντύπωση;;;
^^Πολύ καλό για μένα, το βλέπω σταθερά απ' όταν ξεκίνησε. Βγάζει αρκετό γέλιο, με έξυπνο χιούμορ. Θα μπορούσα να πω ότι είναι πιο κοντά πχ στο Arrested Development σε σχέση με το How I Met Your Mother ή το Big Bang Theory, ενώ δεν έχει laugh track από πίσω.
Ωραια!!! Σας ευχαριστω παιδιά!!!!
Θα το ξεκινήσω.
Εαν καποιος γνωριζει που μπορω να βρω την πρωτη, εστω, εποχη του Modern Family, ας μου στειλει ενα πμ, διοτι απο εχτες που προσπαθω δε μπορω να τη βρω...
Ευχαριστω!
Εκπληκτικη σειρα το Narcos, ξεκινησα να το βλεπω το Σαββατο, και μεχρι χθες ειδα τα 8 απο τα 10 επεισοδια.
Καταπληκτικό το Narcos, γυρισμένο σαν ντοκυμαντέρ μαζί με κοινωνικό δράμα.
Το είχα δει λίγους μήνες πριν, κατόπιν προτροπής από έναν γνωστό, και ειλικρινά δεν το περίμενα, "ρούφηξα" το ένα επεισόδιο μετά το άλλο.
Βέβαια, για κάποιον που δεν του κάνει "κλικ" το genre ή τέλος πάντων, αυτό που πραγματεύεται η σειρά, θα του φανεί παντελώς αδιάφορη.
Αντιθέτως, όποιος ελκύεται, θα την λατρέψει.
Έχω κατεβάσει ΟΛΑ τα επεισόδια μέχρι τώρα (νομίζω 6 τον αριθμό) και αναμένω να ξεκινήσω μαραθώνιο!
Παραμένει να σου κρατά το ενδιαφέρον;
Αν ναι, τότε είναι λίαν ενθαρρυντικό!
Ναι , περιμενω καθε επεισοδιο με ανυπομονησια. Απλα θελει λιγο αφωσιωση, δηλαδη δεν ειναι να το βλεπεις στο χαλαρο, και να τσεκαρεις και μυνηματα στο κινητο , η γενικα να χαζευεις. Ολα δειχνουν να εχουν νοημα, ακομα και η ποιο ασχετη σκηνη που θα δεις, κατι θα εχει να πει στην γενικη ιστορια. Σε καθε επεισοδιο ολο και κατι νεο θα μαθεις, και ολο και καποια νεα συνδεση θα γινει με τα οσα ηδη εχει δειξει.
Ισως να ειναι η καλυτερη Sci-fi σειρα που εχω δει μετα το Galactica.
το narcos πολυ καλο σε δυο μερες τα ειδα και τα 10 επεισοδια και ειναι οντως σαν ντοκιμαντερ οπως ειπε και ο Λευτερης.
τωρα ξεκινησα το breaking bad
Ο κύριος από πάνω, είναι ο "υπαίτιος" που κόλλησα με το Narcos. Επί μέρες μου έλεγε "δες το" και "δες το".....μέχρι που είδα το 1ο επεισόδιο και έφαγα το υπερ-κόλλημα, βλέποντας όλα τα επεισόδια το ένα μετά το άλλο!
Καλα ξεκίνησε και για εμένα το Modern Family! Ειδα εχτες 5 επεισόδια και νομίζω οτι θα το συνεχίσω πολυ εύκολα!!!!