Κι εγώ το ίδιο νόμιζα... χαχαχα :silly:
Printable View
Διαβασα πρωτα τα 2 τελευταια ποστ(Γιαννη και Aphelian) και μετα ειπα για πλακα να διαβαζω ξανα την πρωτη προταση του Κωστα,αλλα θεωρωντας οτι μιλαει για το ποδοσφαιρο.
...Με επιασε νευρικο.:a045:
lol :silly: να πω την αληθεια το σκορ το ακουσα στο αμαξι μετα τον αγωνα, 3-2 λεει...
Οποτε να συμπερανω οτι η ομαδα εδειξε χαρακτηρα και αντεξε στην σθεναρη πιεση των Τρικαλων ε?...:a057:
Φοβερά πράγματα στον SportFM εδώ και μια ώρα, πρώτα ο δικηγόρος του Κέζου και στα καπάκια εδώ και 45΄ο Νιόπλιας! Ειδικά ο Νιόπλιας δίνει ρέστα, ψιλογνωστά κάποια πράγματα, αλλά δεν τα ακούς από προπονητές κάθε μέρα
Πωπω, έχουμε καταντήσει σίριαλ. Να πάνε στο Conn-X να κάνουν κάνα αποκλειστικό reality να βλέπουμε ίντριγκα 24/7!
Eκτός από μικρός προπονητής είναι και μικρός σαν άνθρωπος αφού περίμενε να φύγει για να τους θάψει όλους.:thumbsdown:
Τα ειχαμε ολα , τωρα εχουμε και τα ξεκατινιασματα του Νιομπλια, του Κεζου του Φρειτας κτλ...
Το γραφει ωραια ο Ακτυπης στο αρθρο του σημερα:
''Οπως είχε γράψει ένας σπουδαίος άνδρας, κάποτε -όχι φυσικά για τον Παναθηναϊκό- η κατασταση ειναι τραγικη αλλα δυστυχως οχι σοβαρη''...
exei fraga o panathinaikos, oti k' na exei, sintoma tha to kseperasi.... an den eixe fraga ... vlepe AEK kai ti boris na pathis....
Τι να λεει ο Κωνσταντινεας στον Τοροσιδη?...
[YOUTUBE]QasrCPd6Gpg[/YOUTUBE]
Ξεσαλωστε ελευθερα γαυροι, αφου εμεις ειμαστε ανυπαρκτοι διοικητικα...
Πιστεύεις ότι είναι πρώτη φορά ? Απλά είναι σε παίχτη του Ολυμπιακού και πρέπει να το πούμε για να δικαιολογήσουμε το -5. Στην Ελλάδα πάντα η δικιά μας ομάδα είναι η καλύτερη και πάντα χάνουν εξ αιτίας της διαιτησίας. :pop2:
Του κάνει παρατηρήσεις και μετά του λέει "πάμε παιχταρά μου" για να παίξει μπάλα. Ή μήπως το κάνει επειδή έχει πάρει λεφτά από τον Μαρινάκη και αυτό είναι το σύνθημα για να καταλάβει ότι το παιχνίδι είναι στημένο ?
Προφανώς το δεύτερο..... :c025:
Αντε και ειναι μαζι μας ο κωσταντινεας,εδωσε δικαιωματα?ισα που μας αδικησε κιολας με το πεναλντυ που δεν εδωσε πανω στον ριερα,ελεος.
polu gelio... pame paixtara mou eipe? mpaxaxaxaxa... emena prosopika den m endiaferi to elliniko prwtathlima.. kai nomizo dikaionomai me to parapano otan vlepo tetia astia pragmata... prosopika nomizo o monos tropos na diorthothi to elliniko podosfairo einai na min pigaini kanenas sto gipedo. KANENAS.....
ezio_auditore εγινε edit το ποστ σου.
Tωρα για την φαση και εγω πιστευω οτι θα μπορουσε να το πει στον καθεναν αυτο.Ετσι μου φαινεται τουλαχιστον.
Περισσοτερο συζητησιμες ειναι οι 2 φασεις πεναλτι που ισως θα μπορουσε να δωσει στον ΠΑΟ(αλλα και το κλιμα γενικα που συναντησε η ομαδα εκει) παρα η διαιτησια σε αυτο το παιχνιδι(του ΟΣΦΠ).Αλλωστε και του Σολτανι θεατρο ειναι..
2ο συνεχομενο παιχνιδι που δεν ειδαμε το εκτρωμα των προηγουμενων παιχνιδιών.Τουλαχιστον υπαρχει φως...
To γκολ του άρη πόσες φορές το έδειξε?Σε ανάλογες περιπτώσεις με μια άλλη ομάδα το δείχνει σε κάθε διακοπή φάσης
Aρκετες πιστευω για να φανει το τραβηγμα(και οχι μονο) στον Βυντρα.
Την πεντακαθαρη φαση που την εδωσε οφσαιντ(Χριστοδουλοπουλος) στο τελος την εδειξε μια φορα παντως:p
Αν η μια φορά είναι αρκετή τότε.........:a023:
[ame="http://www.dailymotion.com/video/xghdbk_pao-aris-1-0-akiro-goal-tou-ari"]Dailymotion - pao aris 1-0 akiro goal tou ari - a Sports & Extreme video[/ame]
Τώρα ειλικρινά αυτά είναι γελοία πράγματα.Και κάποτε λέγατε για κατι πέναλτι στον ντούντου..............
Aλλο ένα θέατρο του παραλόγου απόψε,μετά το ''ένιωσα μια επαφή του Βύντρα'' στο 1ο παιχνίδι άλλοι 3 βαθμοί δώρο στον Παο σύνολο 6 σε 2 παιχνίδια με τον Άρη αντί για 4......Τα λόγια είναι περιττά ειδικά για το αποψινό φάουλ,όποιος νομίζει ότι ο Βύντρα δεν πέφτει μόνος του τότε απλά δεν βλέπει μπάλα αλλά μπαλέτο.......Να χαίρεστε την ομάδα σας που βελτιώθηκε στα 2 τελευταία παιχνίδια,ευτυχώς που βλέπουμε και τον βάζελο και καταλαβαίνουμε ότι η ομάδα μας ακόμα και στην άσχημη της βραδιά (βλέπε τον προχθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή 2-0) παίζει μπαλάρα (17 τελικές-1 δοκάρι-2 γκόλ-τριπλάσιες επιτυχημένες πάσες από τον αντίπαλο....!!!!)
1ον ποιος ειπε οτι παιζουμε μπαλα.Αλλο βελτιωθηκαμε και αλλο παιζουμε...
2ον υπαρχει τραβηγμα φανελας και με τον αγκωνα κατεβαζει τον Βυντρα κατω.Νομιζω οτι με βαση το παραπανω βιντεο του msnes δεν υπαρχει καμια αμφιβολια.
3ον μετα τα αισχη με την Λαρισα βλεπουμε θεατρο του παραλογου σε μια καθαρη φαση?
Αν υπαρχει κατι που μπορει να συζητηθει απο αυτο το παιχνιδι ειναι 2 οφσαιντ του (Σισε και του Χριστοδουλοπουλου).Το ενα για την περιφημη αμφιβολια υπερ του επιτιθεμενου και το αλλο γιατι ηταν 2 μετρα πισω ο παιχτης...
Τελικα για να υπαρχει κλαψα,βλεπω οτι μας υπολογιζετε πολυ περισσοτερο απ'οσο θελετε να περασετε προς τα εξω.
YΓ.msnes7 τα επιθετικα φαουλ παντα σφυριζονται πολυ πιο ευκολα απο τα πεναλτι.Βεβαια οταν μιλαμε για Ολυμπιακο ολα αλλαζουν...
Καλά ρε Βαγγέλη δεν περίμενα να πείς κάτι διαφορετικό....άστο καλύτερα.....
Αυτο που βλεπω λεω.Τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο.Αν μου δωσεις τα γυαλια σου μπορει να δω κατι διαφορετικο.:p
Kαι τραβηγμα υπαρχει και τον εμποδιζει με τον αγκωνα να διωξει.Πεντακαθαρη φαση.
Αν ειναι να το παμε στην τρελα οπως κανουν οι φυλλαδες,τοτε ειναι καθαρο γκολ οσο πεναλτι και κοκκινη ηταν του Σολτανι.
Ναι ξέρω τι αλλάζει,η αντικειμενικότητα με την οποία βλέπετε τις φάσεις.Δεν είναι κακό να πεις ότι είναι γελοίο να σφυρίζει αυτό το πράγμα,αλλά σαφώς αν το συγκρίνεις με το πέναλτι στο χαριλάου και εκείνη την επαφή αυτό είναι ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ.
Για μένα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ φάουλ.Αυτό που βλέπουμε απλά ΔΕΝ σφυρίζεται
Η φαση στο Χαριλαου δεν ηταν πεναλτι,αυτο ομως ειναι φαουλ.
Αυτο που πιστευω σου λεω.
Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι καθαρη φαση.
Η απαντηση στο ερωτημα αν θα μπορουσε να το δωσει με το γραμμα του νομου ειναι ναι.
Αν δεν το εδινε θα υπηρχαν διαμαρτυριες.
Δεν ειναι μονο το τραβηγμα.Οταν ο αλλος σε εμποδιζει με τον αγκωνα να παρεις την κεφαλια,τι ειναι?Ειδικα οταν ..αν δεν την παρεις καταληγει στα δυχτια.
Εγω παντως ...νομιζω οτι ειναι φαουλ...
Ε όχι που δεν θα το νόμιζες,δεν υπάρχει αυτό το φάουλ πουθενά,απλά δεν υπάρχει.....
Κοιτα αν εχεις συνηθισει παραγκα,οχι φαουλ δεν το βλεπεις,αλλα αποβολη του Βυντρα και πεναλτι-γκολ.:p
Το θεμα ειναι τι βλεπουν τα ριμαδια τα ματακια μας.
Oσο και να προσπαθησω να μην δω φαουλ δεν μπορω.Αν εχετε ενα ζευγαρακι κοκκινα γυαλια δωστε μου δοκιμασω μηπως δω κατι διαφορετικο.:ice:
Και ο ''Βαζελος'' Περικλης Βασιλακης φαουλ το ειδε..Ασε που πολυ σωστα λεει οτι το σφυριξε πριν ,αρα εχει σταματησει η φαση.Ειτε γκολ εμπαινε ειτε αουτ πηγαινε,αυτος ειχε σφυριξει αυτο που ειδε πριν δει την καταληξη της φασης..
Δεν ακυρωσε κανενα γκολ λοιπον.
ΥΓ.Το ''νομιζω'' ειρωνικα το ειπα στο προηγουμενο ποστ μου,διοτι ειμαι βεβαιος οτι ειναι φαουλ.
Όπως σωστά λέει ο PDS ο διαιτητής έχει σφυρίξει πριν την κατάληξη της φάσης όταν η μπάλα είναι στον αέρα. Πέραν του ότι το φάουλ είναι καθαρότατο βέβαια...Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους φίλους μας γαυρους, αναμένουμε τις μαϊμούδες στις φυλλαδες σας το πρωί... θα βγούνε παγανια πάλι...
Ναι ο Βύντρα για άλλη μια φορά ένιωσε μια επαφή και έπεσε....Βρε σας κρατάνε με ότι βρούνε για να μην διαλυθείτε αυτό ξέρω εγώ,χθες ο διαιτητής ανακάλυψε φάουλ που δεν δίνεται με τίποτα αφού ο Βύντρας ο υπερηχητικός ξαπλώνεται μόνος του (έχει πάρει καλά μαθήματα από τον γκιόζη τον καραγκούνη φαίνεται) τώρα όσο και να παλεύεται να δικαιολογήσετε την σαπίλα δεν θα το καταφέρετε γιατί όλος ο κόσμος το είδε και κατάλαβε άσχετα αν οι της Νόβα ως δια μαγείας έδειξαν μόνο 1 φορά την φάση και από κάμερα που δεν φαινόταν τίποτα με τον σπίκερ να σκίζει τα ιμάτια του (πριν καν δείξει το ριπλέι) ότι ήταν καθαρό φάουλ......Και σε αγώνες του Ολυμπιακού που θα γίνει μια αμφισβητούμενη φάση την δείχνουν 10 φορές και από διαφορετικές κάμερες.........αλλά τι να λέμε τα ίδια δεν κάνανε σε εκείνον τον αγώνα του Πάο με τον Πανιώνιο πέρσι όπου πάλι ως δια μαγείας είχαν χαθεί τα πλάνα από την κάμερα που έδειχνε το οφσάιντ του Σισέ.......Θα προτιμούσα να λέγατε ότι εντάξει έκανε ένα λάθος ο Σταθόπουλος χωρίς δόλο παρά να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ο Ρουίζ έριξε τον βύντρα με ένα άγγιγμα.....
Ακρη δεν βγαινει.
Ευτυχως ματακια εχουμε και βλεπουμε οτι ηταν φαουλ.Απο κει και περα ηταν αναμενομενο να αρχισουν οι γαυροφυλλαδες και οι γαυροι τα δικα τους.Εχουν συνηθισει πολυ διαφορετικα και ειναι φυσιολογικο να φωναζουν περισσοτερο απ'ολους.Αυτο βεβαια λεγεται θρασος,αλλα τους καταλαβαινουμε.
Οταν με τον αγκωνα εμποδιζεις τον αντιπαλο να παρει κεφαλια ειναι φαουλ και στο...κεντρο,ποσο μαλλον στην περιοχη.Κανεις δεν πρεπει να εχει παραπονα,γιατι τα λαθη δεν αλλοιωσαν το αποτελεσμα,αλλα τα οποια λαθη ηταν κατα του ΠΑΟ και οχι κατα του Αρη.
Ξαναλεω,οσο ευνοησε εσας με τον Ηρακλη τοσο ευνοησε και εμας με τον ΑΡΗ.
Πάντως έχει πλάκα πόσο ταράζονται οι "κόκκινοι" μετά από αυτά τα παιχνίδια. Πέρσυ που όλος ο 2ος γύρος ήταν τεχνιτή αναπνοή σε Ολυμπιακό ήταν όλα καλά και με την καρδιά του πρωταθλητή.Φέτος, στοχευμένη προσπάθεια να κρατηθεί ο ΠΑΟ ζωντανός.
Μην αγχώνεστε ο ΠΑΟ φέτος θα τραβήξει τα σωληνάκια μόνος του, μακάρι να βγω ψεύτης αλλά νομίζω πως θα δούμε το περσινό έργο με αντεστραμένους του "μεγάλους".
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλες οι εφημερίδες και τα site (πλην των κραγμένων οπαδικών) λένε πως είναι όντως φάουλ. Είπαμε όλοι θέλουν να σπρώξουν τον ΠΑΟ? Νόμίζω πως αν η μπάλα πέρναγε έξω ούτε καν θα είχε ασχοληθεί κανείς με τη φάση.
Όσο για την τηλεοπτική κάλυψη και τα replay, Jesus Christ Superstar δεν έχετε βαρεθεί ακόμα αυτή τη συζήτηση? Δείτε παιχνίδια του γαύρου στη ΝΕΤ με τον Θεοφιλόπουλο που δεν βλέπει άλλη ομάδα στο γήπεδο και όλες οι φάσεις του γαύρου είναι πεντακάθαρες και αφήστε την πράσινη Nova να μην δείχνει replay όποτε δεν συμφέρει τον ΠΑΟ.
Περσινά ξυνά σταφύλια.
Ναι το ακούσαμε και αυτό,ο θεοφιλόπουλος ολυμπιακός..........:a023:
Απαξ και σε συρει γαυρος σε συζητηση για διαιτησια,παρασκηνιο, αθλητικη δικαιοσυνη εισαι εκ των προτερων χαμενος. Δεν υπαρχει ουτε μπορει να υπαρξει οποιαδηποτε συζητηση-επιχειρημα για την κατασταση της τελευταιας 15ετιας στο Ελληνικο ποδοσφαιρο. Εκτος αν θελεις να υποτιμησεις τη νοημοσυνη σου, το να συζητας για αυτονοητα πραγματα δεν εχει καμια ουσια.
Απο τη στιγμη που ζουμε στην Ελλαδα και αντι να εχουν πεσει εδω και χρονια ερασιτεχνικη κατηγορια καθομαστε και συζηταμε αν ηταν πεναλτι αυτο η το αλλο νομιζω τα λεει ολα.
Σχετικα με το χθεσινο παιχνιδι, παλι ελαχιστα πραγματα απο μπαλα.
Δεν υπαρχει διαφορα σε σχεση με αλλες εμφανισεις για μενα, απλα εχουν παρει καποια παιχνιδια ο Νινης με τον Λετο και βλεπουμε 2-3 ενεργειες παραπανω και φυσικα ειμαστε πιο επικινδυνοι ατομικα. Μακαρι να βελτιωθουμε σε ομαδικο επιπεδο με τον Φερειρα με τον καιρο.
μετα την τεραστια επιτυχια του contact ερχεται και το contact 2 η ξανα-επαφη.
Αν και ειμαι πολυ στεναχωρημενος, νομιζω σημερα χασαμε δικαια. Στο κρισιμο και καθοριστικο διαστημα του αγωνα δεν ειμασταν καλοι, ειχαμε πολλες λαθος επιλογες. Πολλες ατυχιες και προβληματα σημερα με απουσιες και εναν Διαμαντιδη ωσει παρων λογω της καταστασης του αλλα ενταξει, δεν μειωνει τη νικη κανενος αυτο. Φυσικα τιποτα μα τιποτα δεν εχει κριθει/τελειωσει, δυσκολα θα βρεθουμε ξανα σε τετοια μερα σε ντερμπι με τον γαυρο και μπορουμε να ισοφαρισουμε με μια νικη εκει μεσα (ειτε ειναι σε κανονικη διαρκεια ειτε στα playoff αν δεν αλλαξει κατι).
Κοντα στην ομαδα και συνεχιζουμε.
Πολλα συγχαρητηρια και στο ζωο που πεταξε τη φωτοβολιδα, εκτος του πραφανους (δολοφονικο) ηταν και το timing εξαιρετικο (ειμασταν μπροστα εκεινη τη στιγμη).
Έτσι είναι όποιος και να έχανε αν δεν έχανε με μεγάλη διαφορά όλα θα παιζόντουσαν όπως και έγινε....πολύ δύσκολα να κάνει κάποιος από τους 2 γκέλα οπότε η πρώτη θέση θα παιχτεί στο ΣΕΦ με το προβάδισμα δικό μας αλλά λόγω έδρας όχι διαφοράς.
Η νίκη βέβαια ήταν πολύ σημαντική για ψυχολογικούς λόγους αφού σπάσαμε ένα αήττητο αρκετών χρόνων.
Για τους "αντιεξουσιαστές" που πέταξαν την κατάλληλη στιγμή ότι μπορούσαν ένα μεγάλο ευχαριστώ....περιμένουμε να δούμε την τιμωρία.