Οι χαρτογιακάδες μόνο Excel-ό-χαρτα και PowerPoint βλέπουν μπροστά τους, δεν υπάρχει η λέξη preservation για αυτούς.
Και κάπως έτσι αποκτά ηθικό έρεισμα η πειρατεία... όχι ότι τους νοιάζει σε νεκρές εμπορικά πλατφόρμες, αλλά λέμε τώρα.
Printable View
Οι χαρτογιακάδες μόνο Excel-ό-χαρτα και PowerPoint βλέπουν μπροστά τους, δεν υπάρχει η λέξη preservation για αυτούς.
Και κάπως έτσι αποκτά ηθικό έρεισμα η πειρατεία... όχι ότι τους νοιάζει σε νεκρές εμπορικά πλατφόρμες, αλλά λέμε τώρα.
Δεδομένου οτι θα συνεχίστει να υφίστατε download list θέλω να ελπίζω ότι πριν κλείσουν οριστικά το store θα κάνουν κάποιο μαζικό discount. Είναι και καλή κίνηση για να βγάλουν λεφτά αλλά και σωστή για marketing λόγους (το κλείνω αλλά τα δίνω όλα σε προσφορά). Εμένα ο φόβος μου είναι να κόψουν και το download list. Βασικά προσωπικά δεν ξέρω πως κατεβάζεις εκτός ps store στο ps3 και vita.
Στο Vita όντως γίνεται μόνο μέσω του PS store, αλλά στο PS3 μπορείς να πας εδώ:
https://manuals.playstation.net/docu...countinfo.html
Είναι βέβαια χάος αυτή η download list, δεν υπάρχει sorting, κατηγορίες κλπ.
To discount θα ηθελα κ εγω φυσικα να γινει, αλλα νομιζω θα παραμεινει ονειρο θερινης νυκτος,
εχουν σταματησει εδω κ πολυ καιρο τις εκπτωσεις στα ps3 games,
γιατι κοιτουσα το store απο τον h/y πριν καταργηθει κ ειχαν σταματησει τις προσφορες,
ενω βλεπω οτι καποια dlc δεν υπαρχουν καν ποια στο ps3 store.
Ανοιξα πριν λιγο το ps3 κ εψαχνα για τα dlc που ενδιαφερομαι, π.χ. το Pigsy's Perfect 10 (Enslaved dlc) δεν υπαρχει πια.
Εαν τολμησουν κ κοψουν το download list θα γινει μεγαλο θεμα, γιατι εκατομμυρια χρηστες εχουν αγορασμενο ψηφιακο υλικο,
απο οσο ξερω δεν μπορεις πια να κατεβασεις απο το store, παρα μονο μεσα απο την κονσολα (ps3).
Αυτη η λιστα ειναι εφιαλτης, καποια στιγμη για να βρω κατι που ηθελα επρεπε να σκρολλαρω μεσα σε 1300 εγγραφες περιπου,
αυτο που εψαχνα ηταν καπου στα μισα της λιστας στην 600η-700η καταχωρηση.
Μου ειχαν βγει τα ματια για κανα μισαωρο, προσπαθω να μην θυμαμαι αυτη την εμπειρια λολ.
Το Enslaved θυμάμαι ήταν σχεδόν unplayable στην εποχή του (κάτι framerates του στυλ 15-20 fps), ένα remaster το σήκωνε άνετα! :P (έχει βγει και σε PC, οπότε ίσως να μην είναι τόσο δύσκολο)
Απίθανο, εκτός αν έχουν όρεξη για δικαστήρια και να μην υπάρχει καμία εμπιστοσύνη σε αγορές ψηφιακού υλικού (ακόμα δεν το πιστεύω ότι υπάρχει κόσμος που θα δώσει €70-80-100 για digital games!).
Ναι, είμαστε "boomers" και δεινόσαυροι σύμφωνα με τους digital lovers. Άλλο να δώσεις €5-10 για ένα ψηφιακό παιχνίδι (κι εγώ το έχω κάνει) ή μέσω PS+ και άλλο να τα σκας full price.
Αυτό το λέω για τους «πονηρούς» που διασπείρουν προπαγάνδα ότι το 60% των παιχνιδιών πωλούνται ψηφιακά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό το ποσοστό αφορά day 1/full price αγορές.
Καμία σχέση! Στις ψηφιακές πωλήσεις οι εταιρίες μετράνε τα πάντα για να κορδώνονται στα meetings του ΔΣ και στους μετόχους τους.
Και digital sales και DLC, ακόμα και τα V-Bucks του Fortnite μετράνε στην τελική σούμα. Αυτό για να τελειώνει το FUD.
Δισκάκι φορέβα (σφραγισμένα τα αγοράζω, οπότε δεν φοβάμαι ότι θα κολλήσω τίποτα -> για τους υποχόνδριους αυτό), κι άσε να λένε μερικοί-μερικοί!
Αν έχεις μόνο 1300 καλά είσαι, υπάρχουν και χειρότερα! :P
Μακάρι να υπήρχε τρόπος να έσβηνα demos, betas κλπ.
Τρέμω και μόνο την στιγμή που θα κάνω access αυτή τη λίστα :S
Όσον αφορά το vita καταλήγουμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις εκτός store;
Δεν μπορεί να σου κλειδώσει αυτά που αγόρασες, τις αγορές κλείνει οπότε όσοι θέλετε κάτι μέχρι τότε μπορείτε να αγοράσετε.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω που να το γράψω το αφήνω εδώ...Διάβασα ότι από αύριο το watch dogs legion θα είναι free για μια εβδομάδα!
Μια χαρά, ωραία μας έκατσε μαζί με τα 9+1 παιχνίδια που δίνει δωρεάν η Sony.
Watch Dogs Legion Will Be Free-to-Play This Weekend on PS5, PS4
Ολίγον desperate η Ubi να το δίνει τσάμπα τόσο νωρίς; Ή μπας και θέλουν να πουλήσουν MTX;
Αν το συνδυάσεις και με τις φήμες περί εισόδου Ubi στο Game Pass, ίσως βγάζουν νόημα όλα αυτά.
ΥΓ: Πάντως αν δεν έχεις γρήγορη γραμμή, λίγο δώρον-άδωρον το trial (δεν θα είναι για πάντα free/κατοχυρωμένο στην Library, σε αντίθεση με τα freebies της Sony).
Νόμιζα free είναι, trial τι να το κάνουμε, μετά από λίγες μέρες κλειδώνει και ούτε τρόπαια δεν γράφει.
Γρήγορη γραμμή έχω αλλά σιγά μην το κατεβάσω...
Για όσους περιμένουν για σήμερα 25/3...
Τελικά αύριο 26/3 στις 5 το πρωί τα 9 δωρεάν παιχνίδια του Play At Home.
Here's When You Can Download Nine Free PS4 Games
All Free PS4 Games, Offers Included in Play At Home Initiative 2021
Μπήκα πριν λίγο το plus από το PS5 και μου έβγαλε κάποια παιχνίδια που δεν τα έχω κάνει add το library, πότε τα έχει δώσει αυτά δώρο η έχει γίνει κανένα λάθος από την sony