kanoniste me tin kontra sas na tethei thema pios tha eine o teleyteos.i thesi ayti eine dikia mou ki den tin diapragmateuomai!!!:rofl:
Printable View
katalava,kai shmera tipota.gia na doume to savatokyriako!!!!
Το Παρασκευο-Σαββατοκυριακο ολοι μεσα γιατι ειναι double XP weekend!!!!
Kαι επισης ολοι μεσα για να σκοτωσουμε τους σχεδιαστες του παιχνιδιου:D:D:D
2 ηώρα το βραδυ της Παρασκευης!!
molis tora mpika ki eida oti den egine simera pexnidi.emena irthan episkeptes apo kritiki den mporesa.telika mallon eine kalitera S/K
Eγω παντως τυχαινει να σχολαω νωρις σημερα (δηλ πιστευω οτι σε ενα 20λεπτο θα ειμαι σπιτι) και θα μπω. Οσοι πιστοι προσελθετε, αν και ξερω οτι θα γινεται παλι τουρλουμπουκι μεσα απο τους μεταμεσονυκτιους.
Λοιπον... να μαζευτουμε να παιξουμε αν ειναι παιδες το s/k για rank :D Κανω host :p
kanoniste,peite wra kai eimai mesa!!!!!!
και γω μεσα εννοειται...
ki ego mesa ,..................anipomono!
Fourzerotwoiw
COD4qaBurx
COD4qaEd
COD4artist_OLO
COD4qaNairb
COD4studioVince
psn ids των developer του παιχνιδιου που θα ειναι μεσα 19-21 Σεπτεμβερη double XP weekend
σημερα παιδες θα μαζευτουμε το βραδι ε? αντε γιατι σκουριασαμε...χμμμμμ σκουριασατε...:p..lol
Εννοειται κυριε gavre θα μπουμε:p:p
ego milisa me ton noti ki tha mpo ki ego mi me jexasete reee!!!
δεν ξεχναμε...το team παραμενει το ιδιο!
Επαιξα μαζι σας 2-3 αγωνες, δυστυχως ημουνα με τους ξενους, αλλά μετα ουτε φωνη, ουτε ακροαση. Τι εγινε? Και το κακο ειναι οτι οι αλλοι εκτος του οτι παιζουν S&D, τωρα μου παιζουν Hardcore S&D!!! Και δεν μου αρεσει καθολου
pedia simera me petage sinexeia exo.20 lepta stelnate proskliseis ki de mporousa na mpo.mou espase ta neyra ki to girisa sto pro!
παιδες το βραδι ξερετε..........:p.........οταν γυρισω σπιτι εχει δουλεια......