ναι εχω δει σε πολλα ελληνικα και ξενα σαιτ πολυ καλη βαθμολογια....μου φενεται οτι θα το τιμησω!!thanks pds!
Printable View
στην ίδια κατάσταση είμαι και εγώ , μάλιστα τους τελευταίους 2 μήνες δεν έχω κατεβάσει τίποτα από το plus λόγω χώρου !
δυστυχώς η καλύτερη τιμή που έχω δει αυτή την στιγμή για 32άρα είναι από amazon.co.uk στα 70¤ είχα πει να περιμένω να πέσει και άλλο λίγο αλλά δεν το βλέπω ρε γαμώτο...
εγω θα παρω 16 μεταχειρησμενη 25 ευρω...70 ευρω για καρτα σορρυ σονυ αλλα δε δινω.
"Epix arrives on PlayStation 3 today, PS Plus members get free movie each week http://t.co/1oz6zSgKsq "
Πολυ ωραία προσθήκη στο PSN και το δωράκι για τους χρήστες ps plus! Δείχνει ότι η Sony το έχει πάρει πολυ σοβαρά το παιχνίδι αυτήν την φορά.
Δυστυχώς, απο ότι κατάλαβα, μόνο για Αμερική
Τωρα ειδα οτι στην Αμερικη αυτη την εβδομαδα τους δινουν το Demon's Souls! Respect απλα!
Για Αμερικη λογικα ναι.
Αυριο φευγουν.
Mass Effect 3
Mortal Kombat
Guardians of Middle Earth
ερχονται
Okami HD
Lord of the Rings: War in the North
The Cave
Και ναι, για πείτε, τι σβήνουμε γενικά από το PS3 για να αδειάσουμε χώρο; :a036:
Game Data; Και δεν επηρεάζονται τα saves των παιχνιδιών, σωστά (αν και δύσκολο να ξαναπαιχτούν, θα ήθελα να υπάρχουν);
Εγω αρχισα να σβηνω οτι ειχα κανει install και γενικα απο game data.Νομιζω οχι δεν επηρεαζονται τα saves.
Ειμαι στην φαση που διαγραφω παιχνιδια του Plus.:(
Δεν γινεται αλλιως.
Ποσα παιχνιδια παιζετε ταυτοχρονα;
Τα saves δεν επιρεάζονται αλλά αφού είστε plus κάντε upload τα σημαντικά saves στο cloud του ps plus όσα πιάνουν μεγάλο χώρο στο σκληρό σας και δεν θέλετε να τα χάσετε και να τα ξαναπιάσετε αργότερα.
Τα saves δεν πιανουν χωρο, αυτο που πιανει ειναι τα game data που στην ουσια ειναι το install που κανουν καποια παιχνιδια, και καταναλωνουν κατα μεσο 4GB το καθε install, οποτε εαν δεν παιζετε καποιο παιχνιδι σβηστε τα.
Λεωνίδα, εγώ σχεδόν πάντα ένα (ειδικά αν μιλάμε για SP games)! Αλλά δεν χρειάστηκε να σβήσω ποτέ όσα έχουν γίνει installed. Και εντάξει πάντα κρατούσα τα saves μου σε παιχνίδια, και τώρα θέλω να υπάρχουν, και στα πλατιναρισμένα ακόμη.
Θενξ Βαγγέλη, έχω καμιά 30αριά νομίζω ελεύθερα, αλλά όλο και κάτι θα σβήσω.
edit: Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση Venigre, Slay :)
Ειναι διαθεσιμα μεσω search τωρα.
Αντε να δουμε τι θα διαγραψω παλι.
Edit.Δεν προλαβα να κανω το ποστ και βγηκαν και στην instant.:P
edit2.
Okami HD 6341mb
The Cave 984mb
Lord of the Rings: War in the North 6483mb
Mια ψχαρα αυτη τη φορα.Το LOT δεν θα το κατεβασω.
Παιδια σοσ , εχει γεμισει ο χωρος cloud που εχω και τωρα δε μπορω να ανεβασω κατι αλλο, πως μπορω να διαγραψω κατι απο αυτα?
Τί ανέβασες ρε man και έφαγες ένα Gigabyte κιόλας;
Και δυστυχώς η 16άρα κάρτα που ήταν 28 ευρώ στον Κωτσόβολο, δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.. ήθελα και εγώ να πάρω γιατί η 32άρα σιγά σιγά γεμίζει, αλλά τζίφος :/
πολυ με βοηθησες βρε.
Απλά μου έκανε εντύπωση... πήγαινε στο Content Manager.
που ειναι αυτο??
- - - Updated - - -
ειλικρινα και γω ουτε που καταλαβα πως γεμισαν παντως...