^ Δε μπορει να δωσει αρνητικο ρεπ
Printable View
^ Δε μπορει να δωσει αρνητικο ρεπ
Καποιος μ εδωσε αρνητικο τελος παντων για το παραπανω ποστ.. Χαλαλι..
Και εγω θελω να δωσω σε καποιον! Εχει γινει πολυ της μοδας τελευταια! =]
Γκρι ειναι.
παιδια εχω ενα προβλημα μ τν σκληρο...κανω back up βαζω τν καινουργια μνημη αλλα μου λεει οτι δν εχει τν version 3.66
Εδώ που το εγραψες, δε πρόκειται να σου απαντησει κανένας.
νομιζα πως ηταν προβληματα σχετικα με το ps3 1000sorry
j_g-m2329 ενω ανοιξες ξεχωριστο thread για το προβλημα σου, το ποσταρες ξανα και στο αναλογο thread, το να στελνεις σε μενα και σε αλλα ατομα pm για να σε βοηθησουμε δεν ειναι και το πιο σωστο.
Απο την μια δεν ξερεις εαν ο καθενας εχει τις αναλογες γνωσεις πανω στο προβλημα σου και αν μπορει να σε βοηθησει και απο την αλλη το πιο σωστο ειναι να ποσταρεις το προβλημα σου (οπως εκανες τελικα) και οποιος ξερει & θελει θα σου απαντησει.
Eνταξει ειναι μικρος ο φιλος και νεος εδω οποτε δεν ηξερε.. Αν ξερει καποιος να τον βοηθησει στο προβλημα του ας του απαντησει στο αναλογο thread. :help:
βοηθηστε και εμας τα ψαρια μωρε
Ρε συ, κανενας δεν αρνειται βοηθεια εδω μεσα και θα το δεις στη συνεχεια, αν παραμεινεις. Αλλα αλλο να σε βοηθησω και αλλο να σε παρω απο το χερι να σου δειξω τα αυτονοητα. Νομιζω πως το forum ειναι αρκετα καλα δομημενο, ετσι ωστε να μπορεις να βρεις σχετικα ευκολα καποια threads που μπορει να σε ενδιαφερουν. Αν το κανεις και δεν, ε, τοτε εδω ειμαστε κι εμεις. :)
ηρθα για να μεινω χαχααχ
ρε παιδια δεν ξερω που να το πω και το λεω εδω.
1) ποιος χειριζεται την σελιδα στο facebook
2) οποιος και αν ειναι ας βαζει τα review εκει περα περα απο τα νεα καλο θα ηταν καποιος να διαβασει και τα review μας εκτος απο το site
Μα εκτός αυτού (δίκιο έχεις φυσικά και σε αυτό που λες) είναι κρίμα να ποστάρονται ειδήσεις (ή διάφορα άλλα μικρά νέα) εδώ στο φόρουμ πρώτα - ενίοτε και στα ελληνικά - και παρ' όλα αυτά τα twitter και facebook accounts του φόρουμ δίνουν links από γνωστά site αντί να δίνουν ένα link στο εκάστοτε thread!
Παιδια μην πυροβολειται αλλα εχω ερωτηση που αφορα την κονσολα και οχι το site αλλα γραφω εδω γιατι δεν μπορω να ανοιξω thread λογω αριθμου post .
Λοιπον εχω πελαγωσει σχετικα με την αγορα καλωδιου hdmi μεσα στο πλαισιο εχει απο 6 μεχρη 60Ε πιο να παρω για συνδεσω ps3 με tv full hd ?