^^ Ακριβως.. Πολυ μπροστα. Απλα μου πονεσαν τα ματια και με κουρασε γιατι τωρα ειμαστε
πολυ πιο μπροστα απο εκεινο το μπροστα :P :P Το εκτιμησα παντως ιστορικα!
^^ Ακριβως.. Πολυ μπροστα. Απλα μου πονεσαν τα ματια και με κουρασε γιατι τωρα ειμαστε
πολυ πιο μπροστα απο εκεινο το μπροστα :P :P Το εκτιμησα παντως ιστορικα!
Απ' ότι φαίνετε τo uncharted: the movie θα είναι "uncharted" μόνο στο όνομα :(
http://latimesblogs.latimes.com/movi...d-russell.html
^^ Confused.... δεν ξερω τι να πω...ισως να μην ακουγεται τοσο εξωγηινο οσο φαινεται...η Νaughty Dog σιγουρα εχει εναν λογο και πιστευω οτι θα σεβαστουν το δημιουργημα τους, οποτε αν δουν οτι ξεφευγουν πολυ θα τραβηξουν λιγο το σκοινι.
Enter the Void
Quote:
Χωρίς υπερβολές: δεν έχετε ξαναδει ποτέ κάτι παρόμοιο. Ο προκλητικός Γάλλος κινηματογραφιστής Gaspar Noe μας πηγαίνει στο Τόκιο σε ένα διορατικό,εκπληκτικό, προκλητικό ταξίδι στη ζωή, το θάνατο, το σεξ, το χρόνο και το χώρο που θα σας κόψει την ανάσα. Μιλάμε για το απόλυτο ταξίδι που θα κάνει το Inception να μοιάζει με το Toy Story.
Ειδα χθες το machete ... Τοσο ψεμα ρε παιδια ειχα καιρο να δω σε ταινια. Δεν μου αρεσε καθολου και δεν την προτεινω . Και το χειροτερο ειναι οτι εχει βαθμολογια 7.3 στο imdb ...
καλα και γω ειδα το machete σε dvd εννοειται και εφαγε τρελο βρισιδι αυτος ο φιλος μ που την εβαλε να την δουμε.δεν μαρεσε καθολου...
παντως περιμενω σαν τρελος το Black Swan!Δεν μπορω να περιμενω αλλοοοοοοοο
Eιδα το Due Date και δε με χαλασε καθολου!!!!!!!!
Ισως δε φτανει την καφριλα του Hangover (αν και εχει extreme ατακες), αλλα ηταν οτι επρεπε για Σαββατο βραδυ. Μια χαρα!
Το machete το απολαμβάνεις για αυτο που είναι.
Απο τις ταινίες που απόλαυσα και το παραμικρό δευτερόλεπτο..
Rodriguez+Τrejo+Seagal . Win συνδιασμός πραγματικά. 2 φορές την είδα και κρίμα που δεν μπόρεσα να την δω στο σινεμά.
Αυτο το διάστημα δεν έχω δει κάποια καινούρια, περιμένω τα black swan και 127 hours όπως αρκετοι.
καλά μιλάμε, όποιος θέλει να δει ΥΠΕΡ-μπούρδα ας "απολαύσει" το Skyline...
το είδα εχτές το απόγευμα....καλά, πέθανα στα γέλια...
τι άχρηστες ατάκες...τι είσοδος μουσικής σε στιγμές, ειδικά για εγκεφαλικώς ανάπηρους αμερικάνους (ή όποιους άλλους) ώστε να σου πει ο σκηνοθέτης "εδώ είναι μια σημαντική συναισθηματική σκηνή - my ass φυσικά)...
τι ομοιότητα με τον Nathan Hale του Resistance (σορρυ αν τσάκισα το ονομα, δεν το θυμάμαι καλά)....που ναι μεν, προσβάλλεται απο τους εξωγήινους, αλλά δεν μεταλλάσσεται / πεθαίνει.......ίσα-ίσα που επιβιώνει ως εξωγήινος ο ίδιος (δανειζόμαστε λίγο απο District 9, αλλά σε έκδοση για άτομα σε κώμα)....
Τι δανεισμός στα γραφικά, απο Matrix 3 και War of the Worlds, στα CGI των εξωγήινων "διαστημοπλοίων / οχημάτων / όντων"....
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, σε όσους θέλουν να ψοφήσουν απο τα γέλια...οι ερμηνείες ειλικρινά σε κάνουν να δακρύσεις....ιδιαίτερα με τα κοντινά πλάνα του "σκηνοθέτη" (πιο πολύ σκ@τοθέτης :P) ώστε να απολαύσουμε την υποκριτική δεινότητα των ηθοποιών...
Το μήνυμα τελικά ποιό είναι;
Ότι οι εξωγήινοι μας μετέτρεψαν σε μύγες! Κυριολεκτικά!
Ξέρετε....
...........εκείνες οι λάμπες με το μπλε φως που συνήθως έχουμε στα κάμπινγκ ή όταν καθόμαστε έξω σε μπαλκόνια, αυλές, παραλίες το καλοκαίρι, για να πηγαίνουν-υπνωτισμένες οι μύγες - μυγάκια και να καίγονται....
....ε, το ίδιο ακριβώς σε νοοτροπία / πλοκή....(με την διαφορά ότι οι μύγες έχουν περισσότερη νοημοσύνη)....
Ρε παιδια μονο εμενα με εκνευριζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ (ναι με κεφαλαια) το υφακι της Michel Rodrigez σε καθε μα καθε ταινια που την βλεπω?
Παιδια μα τω θεο μου ερχεται να την σπασω στο ξυλο... και οχι...δεν φανταζομαι να συνοδευεται με αλλη πραξη παραλληλα...απλα ξυλο...
Λοιπόν τελικά νομίζω βρήκα το ένα πράγμα στο οποίο ταιριάζουν οι απόψεις μας Val!
Στους ανθρώπους/χαρακτήρες που μας τη σπάνε!
Πρώτα ο Rico απο το Killzone τώρα η τραγική I'm a δήθεν badass michelle rodriguez! Για πολύ ξύλο!!!! Η άλλη πράξη που αναφέρεις ούτε στον χειρότερο εχθρό μου! P
H λεγαμενη μου την ειχε δωσει πολυ στο Lost! Για μαπες ομως!
Καλά δώστε την σε μένα για ένα βράδυ (και για 2 δεν θα πω όχι) και μετά κάντε την μαύρη στο ξύλο.
http://m.blog.hu/zs/zskategoria/imag...729-148591.jpghttp://yearofthedawg.files.wordpress...0/09/golum.jpg
Aν και με τρομάζεις εντάξει γούστα είναι αυτά.:a050:
Θα ντραπώ λίγο αλλά θα το κάνω το "ψυχικό" εξάλλου και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.
Ναι σιγα εσυ... "Ακαλυπτε"...!
......και εδώ που είμαι θα'ρθεις......και θα δεις.....μονογαμικέ εσύ.
^^ Ολα στον Μητσακο! :P