εγω πιστευω οτι πρεπει να κλεισει το εν λογο thread και ο PDS να φαει ban μονιμα για το μεγαλο λαθος που εκανε.......
ντροπη σου.......
ρε για να συνελθουμε λιγο!!!!!!!
Printable View
εγω πιστευω οτι πρεπει να κλεισει το εν λογο thread και ο PDS να φαει ban μονιμα για το μεγαλο λαθος που εκανε.......
ντροπη σου.......
Πραγματικά σκέφτομαι και την αυτοκτονία που χάσαμε το πρωτάθλημα. Χαβαλέ κάνουμε να ουμ (:P), σιγά. Δηλαδή εσείς τόσα χρόνια τι θα έπρεπε να κάνατε ?
Eίναι moderator, αλλιώς θα ήταν banned σίγουρα. :lol:Quote:
ντροπη σου.......
καλός φίλος γαύρος πήγε καρρά χθές χωρίς να ξέρει και τρελάθηκε ....
είναι μέσα στα νεύρα σήμερα... έχω λυθεί στο γέλιο έχει φάει τρελό κράξιμο
:muhaha::muhaha::muhaha::muhaha::muhaha::muhaha:
MPRAVO STHN OMADA POY XWRIS NA PAI3EI MPALA KATAFERE NA TO PAREI,,,,TO 8 NTAMPL EINAI GEGONOS,,,ANTE KAI TOY XRONOY RE PANATHA
Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σωτήρη Νίνη, επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς σύμφωνα με την "Manchester Evening news", οι "κόκκινοι διάβολοι" δημιουργούν φάκελο για τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού.
http://www.contra.gr/images/m/ninis_2904_m.jpg
Το άρθρο της αγγλικής εφημερίδας αναφέρει:
"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημιουργεί έναν φάκελο για τον Σωτήρη Νίνη. Η ομάδα εντείνει το ενδιαφέρον για τον παίκτη που αποτελεί το ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν. Οι σκάουτερ της Γιουνάιτεντ παρακολούθησαν τρία παιχνίδια του Παναθηναϊκού μέσα στο 2010.
Ο Έλληνας σκάουτερ της ομάδας στέλνει πολύ καλά σχόλια στο «Ολντ Τράφορντ». Αν και γεννημένος στην Αλβανία, ο Νίνης έχει ελληνική υπηκοότητα και είναι ο νεαρότερος παίκτης που έχει γίνει ποτέ διεθνής και σίγουρα θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ το καλοκαίρι.
Ψηφίστηκε ο καλύτερος νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής το 2007 και αν συνεχίσει να προοδεύει με τέτοιο ρυθμό, σύντομα θα τον δούμε να γίνεται και αρχηγός του Παναθηναϊκού. Το πάθος του, η φιλοδοξία του, η τεχνική και το δυνατό σουτ του, θα ήταν μία ευχάριστη προσθήκη στην μηχανή της Γιουνάιτεντ και ο νεαρός συμπληρώνει τα κενά στην προσπάθεια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να μειώσει την ηλικία στην αντρική ομάδα.
Η ρήτρα που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός στο συμβόλαιό του είναι κοντά στα 10 εκατομμύρια λίρες, αλλά μπορεί και να τον αφήσει και για λιγότερα. Ο Νίνης, όμως, αναμένεται να λάμψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που σημαίνει πως η Μάντσεστερ μπορεί να κάνει νωρίς την κίνηση της, όπως έκανε με τον 21χρονο Μεξικανό φορ, Ερνάντεθ".
contra.gr
o kalyteros ellhnas toy protathlimatos.....
Δεν συμφωνω.Ο Νινης απλα εκανε μια χρονια(αντε ελαχιστα καλυτερη) παρομοια με την πρωτη του στον ΠΑΟ(στα 16 του χρονια!).Δεν εχει την εξελιξη που θα επρεπε να εχει κατ'εμε.Πολυ κακως,γιατι εχει φοβερα στοιχεια μεγαλου παιχτη.
Οτι ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο,ναι το πιστευω.
Καλα αν τον εχει ο Ρεχαγκελ βασικο,θα ειναι θαυμα...ειδικα οταν το κεντρο μας ανασταλτικα ήδη δεν το βλεπω δυνατο.Μακαρι βεβαια να τον χωρεσει καπου.Quote:
Ο Νίνης, όμως, αναμένεται να λάμψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που σημαίνει πως η Μάντσεστερ μπορεί να κάνει νωρίς την κίνηση της, όπως έκανε με τον 21χρονο Μεξικανό φορ, Ερνάντεθ".
Και δν ειναι ελληνας...
Τι ειναι?...
Άλλο είμαι Έλληνας και άλλο έχω την υπηκοότητα......αν δεν ήταν ταλέντο δεν θα τον κάναμε Έλληνα.;)Quote:
Αν και γεννημένος στην Αλβανία, ο Νίνης έχει ελληνική υπηκοότητα......
και εγώ πιστεύω οτι δεν ήταν η εξέλιξη του αυτή που περίμεναν όλοι.
βέβαια δεν φταίει μόνο ο παίχτης αλλά και κυρίως αυτοί που δούλεψαν μαζί του(μάλλον δεν δούλεψαν). πιστεύω οτι η νέα χρονιά ξεκινώντας σαν βασικός θα δείξει εάν μπορεί να ανέβει επίπεδο ή όχι, δεν νομίζω οτι θα πάρει μεταγραφή φέτος.
η νίνης καλός ή κακός ήρθε πολύ μικρός και έμαθε μπάλα εδώ και διάλεξε μόνος του αυτή τη υπηκοότητα. έλληνας είναι αυτός που αισθάνεται έτσι και όχι τι λέει ένα κομμάτι χαρτί. εάν ο νίνης αισθάνεται έλληνας τότε είναι εάν δεν αισθάνεται τότε...
ο καστίγιο για παράδειγμα κοίταξε ποιος προπονητής θα του δώσει θέση σε εντεκάδα και διάλεξε υπηκοότητα αύτο το ένοιαζε και τίποτα άλλο μαγκιά του
ο νίνης δεν έχει δουλέψει όσο θα έπρεπε και αυτό είναι εμφανέστατο σε σχέση με άλλους παίχτες της ηλικίας του. φταίει ο ίδιος και μόνο, κανείς άλλος ... τεσπα...
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ DJIIIIIIIIIIBBBBBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL CCCCCIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEE
http://www.youtube.com/watch?v=n2vri...ayer_embedded#!
Διαφωνώ φίλε μου δεν γίνεται ένα παιδάκι 16 προς τα 17 να το τραβάμε από εδώ και από εκεί να μην κάνει προετοιμασία μέχρι τα 19 του με αποτέλεσμα να μπεί στο χειρουργίο και να μην του δίνουν παιχνίδια ώστε να σταθεί στα πόδια του. Ο μόνος που ασχολήθηκε σοβαρά είναι ο Τεν Κάτε καλός ή κακός.
Για εμένα ακόμη και ο Μουνιόθ φταίει σε κάποια πράγματα αφού δεν γινόταν να παίζει συνέχεια ένα 16χρονο χωρίς να έχει ξανά κάνει επαγγελματική προπόνηση στη ζωή του.
Το παιδί πιέστηκε και κλάταρε έχασε 1-2 χρόνια από αυτό
Θα συμφωνήσω μαζί σου οτι ο μόνος που δούλεψε ουσιαστικά τον Νίνη, ήταν ο Τεν Κάτε.Από κει και πέρα όμως, η ηλικία ενός παίκτη δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι.Βλέπε τα αγγλάκια τα οποία τα ξεσκίζουν στους αγώνες και στην πίεση.Δεν κλατάρουν.Άλλος εντελώς προγραμματισμός.
o νίνης όλα αυτά τα χρόνια περισσότερο νοιαζόταν να βάφει τα μαλλιά του και να βγαίνει με γκομενάκια... γιατί δηλαδή ο ρούνει θεωρούνταν ΕΤΟΙΜΟΣ παίχτης στα 17 του όπως ο νασρί στα 20 του ΕΙΝΑΙ έτοιμος παίχτης και ο νίνης στα 21 του είναι ακόμα ταλέντο που ΑΝ δουλέψει θα διαπρέψει; κοίτα πως τρέχουν όλα τα πιτσιρίκια της άρσεναλ και πως περπατάει μπροστά τους ο νίνης... ε κανείς δεν του φταίει, ας μην διακαιολογούμε κανέναν... και στην τελική αν πίστευε ότι δεν δουλεύει με ευθύνη της ομάδας ας ζήταγε μεταγραφή...
Πρωταθλητές με... χρήματα και αισθήματα
http://www.sport-fm.gr/article/227714
Αισχος..δευτερη αλητεια μετα τα φωτα.Που θα παει αυτο το βιολι?Δλδ αν ηταν ομαδα της Αθηνας ο Παναθηναικος,τι θα εκαναν?Quote:
Εορταστικό το κλίμα στη δεξίωση που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, στην ομάδα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του νταμπλ, παρουσία και του Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.
:muhaha:
Κατω απο το video που ποσταρες pictorino,για τον Cisse,εχει και ενα για τον Gilberto,ο οποιος βοηθησε παρα πολυ φετος και ηταν το ιδιο σημαντικος παιχτης.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=28cWDESMIzE&feature=watch_response_rev"]YouTube- Gilberto Silva -Panathinaikos Invisible Wall[/ame]
Διαφωνω για τον Νινη, θωρω οτι εχει κανει μεγαλη δουλεια στο σωμα του και ειναι εξωφθαλμο σε σχεση με το 2007. Οι παικτες με τη δικη του σωματοδομη θελουν ιδιαιτερη μεταχειριση και πολυ επιστημονικη δουλεια (και φυσικα παιρνει πολυ περισσοτερο χρονο να δυναμωσουν). Να τον συγκρινουμε με 17χρονα αγγλακια η ξερω 'γω τον Ρουνει που στα 17 του ηταν σαν τριαξονικο δεν εχει πολυ νοημα. Ισως αρχικα εγιναν καποιοι λαθος χειρισμοι στο θεμα της εκγυμνασης του (που τον αφησε καπως πισω) αλλα πλεον (απο περσι ουσιατικα) νομιζω οτι εχει μπει στο σωστο δρομο. Διαφωνω καθετα και με την αποψη οτι δεν εδωσε κατι παραπανω φετος απο την πρωτη του χρονια. Ηταν ο μοναδικος αξιοπιστος παικτης οργανωτικα (ανυπαρκτος Καραγκουνης φετος) και φυσικα εβγαλε 90αλεπτα, κατι που για τον περσινο Νινη ηταν ανεκδοτο. Μιση ωρα επαιζε και εσκαγε. Οπως το βλεπω εγω ειναι ενας ετοιμος παικτης και μαλιστα με σημαντικες εμπειριες μιας και για την ηλικια του εχει παρα πολλες συμμετοχες (σε Ελλαδα και Ευρωπη). Φετος ηταν η κομβικη χρονια ωριμανσης του, με σταθεροτητα στην αποδοση του και το Ευρωπαικο μπαμ που παιζει σημαντικο ρολο στην εξελιξη ενος ποδοσφαιριστη. Επισης for the record, πριν λιγο καιρο εκλεισε τα 20 και οχι τα 21.
Σιγουρα, αλλα αυτο που λες μπορει να εχει να κανει και με φυσικη δυναμη που μπορει να μην διαθετει. Δεν ειναι ολοι οι παικτες ιδιοι, αλλοι ειναι πιο δυνατοι αλλοι πιο αδυναμοι. Το βασικο για εναν ποδοσφαιριστη με αυτη τη σωματοδομη (ειδικα αν παιζει στη συγκεκριμενη θεση) ειναι να δυναμωσει το σωμα του για να αντεχει τα μαρκαρισματα, το pressing και να βγαζει ολα τα λεπτα του αγωνα. Ως ενα σημειο θεωρω οτι ο φετινος Νινης το εχει καταφερει αυτο και θεωρω επισης οτι ηταν και το μεγαλυτερο στοιχημα (γιατι το τεραστιο ταλεντο του το εχει αποδειξει).