Αύριο θα πάω μία βόλτα από το Πλαίσιο για να κάνω τα ψώνια εκτός της κονσόλας. Ελπίζω να βρω παρελκόμενα και παιχνίδια...
Printable View
εντάξει άμα δεν σε πειράζει ok απλά θα μπορούσαν να σου το πουν από την αρχή και όχι στο τέλος ρε εσύ!!!τέλος πάντων εμενα μου φαίνεται μπιπ εσύ είσαι ok...Quote:
σου λενε αν θελεις full pack περιμενε απο ιανουαριο...εμενα δεν με χαλασε το 450 ετσι και αλλιως και joystick θα παρω καπακια και ΚΟΚΚΙΝΟ κιολας και θα πληρωσω τα ιδια λεφτα απλα δεν θα εχω καμερα,σιγα
Στα καταστηματα τα παιχνιδια για το PS4 πωλουνται κανονικα.
36 ώρες έμειναν!!! This is for the players!!!!!!
Η παραγγελία σας με κωδικό XXXXXXXXXX είναι προς παράδοση. :D
Countdown
Attachment 3744
Και κλασικά την Πέμπτη το βράδυ προβλέπεται τρελο ξενύχτι, σιγα μην με περνει ο ύπνος!
Μολις επαιξε διαφημιση στην τηλεοραση για το ps4 απο γερμανο...
πως θα το εχει απο 13 Δεκεμβριου
Πω παιδιά καλημέρα έχω τρελαθεί με κωτσο τη μια μου λένε θα παραλάβω κανονικά την άλλη τέλη Ιανουαρίου, στο κατάστημα μου παν εντός 10 ημερών άντε βγάλε άκρη με παραγγελία 6/12 (full bundle) και την μέρα να πλησιάζει. Τέλος πάντων με το καλό να παραλάβουμε όλοι απλά ζηλεύω τους πρώτους ήθελα να κάνω και έκπληξη στο γιο που γιορτάζει Κυριακή.
Εγω που γιορταζω Παρασκευη, ελπιζω να μου γινει κανονικα δωρακι η παραδοση για να μου φτοιαξει η μερα!!!
Πωωωωωωω και μένα με πήραν σήμερα από Mediamarkt,επιβεβαίωση παραλαβής στης 1 ώρα το μεσημέρι της Παρασκευής!!Greatness awaits!!Τα λέμε στο Battlefield μάγκες! :D
Απ το public με πήραν προχθές να μ ρωτήσουν ποιά παραγγελεία να κρατήσουν είπα τ βασικό πακέτο αυτό και τίποτα άλλο απ τότε ούτε sms ούτε τίποτα όπως στ άλλους ...προπαραγγελια από Αύγουστο..τι παίζει?
Άλλαξε και σε μένα η κατάσταση σε έχει αποσταλεί... Ερχεταιιι
Από που έχετε παραγγείλει παιδιά κ άλλαξε η κατάσταση? Από public κανα νέο? Υπό επεξεργασία είμαι ακόμα κ χωρίς ειδοποίηση..
Απο Κωτσο.
Παιδιά μήπως ξέρετε αν αύριο θα χει παιχνίδια για PS4 σε κάποιο κατάστημα για αγορά?Ή κι εκείνα κυκλοφορούν την Παρασκευή?