Προσφορές και προτάσεις για PS4 (και όχι μόνο) γι' αυτό το Σ/Κ.
Printable View
Προσφορές και προτάσεις για PS4 (και όχι μόνο) γι' αυτό το Σ/Κ.
Ένας στο insomnia δίνει 25 την συνδρομή ενός χρόνου που στο διάολο της βρίσκουν τόσο φτηνά.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι το έπιασα μόνο για online games, κάθε φορά πρέπει να φτιάχνεις ένα account.
Ορισμένες ενδιαφέρουσες εκπτώσεις για το Σ/Κ, με νέα πακέτα για το PS4 + FIFA να είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά π.χ. PS4 Slim 1TB + FIFA18 + NBA2K18 + 2ο χειριστήριο στα 359¤.
Ενδιαφέρουσες προσφορές και προτάσεις για παιχνίδια PS4 και όχι μόνο για αυτό το Σ/Κ
Ορισμένες ενδιαφέρουσες προσφορές για PS4 και όχι μόνο μεταξύ των οποίων PS4 Slim 1TB + Gran Turismo Sport + Assassin's Creed Origins στα 339¤, Yakuza Kiwami Steelbook Edition, PS4 στα 23,43¤ (τελική τιμή), Mafia III Collector's Edition, PS4 στα 42,91¤ (τελική τιμή) κ.α
Ξεκινησε 15νθημερο εκπτωσεων (με μια προχειρη ματια στις αλυσιδες καταστηματων βρηκα τα παρακατω):
Telltale Batman, Tales From Bordelands, Journey Collectors, Star Ocean, Mirrors Edge, Deus EX στα 10 ευρω στο Πλαισιο κ πολλα αλλα (οπως UC4 Libertalia Edition στα 70 Ευρω)
SONY PS4 Pro 1TB Black + Gran Turismo Sport + Assassin's Creed Origins στα 440 ευρω στα Media Markt
Resident Evil 7 στα 20 ευρω, Republique-Contraband Edition στα 30 ευρω στο Gamexplorers (και αλλες προσφορες)
Έχει κάτι προσφορές το πλαίσιο, αν ενδιαφέρεται κανείς. Εγώ χτύπησα XCOM 2 στην απίστευτη τιμή των 10€ που το έχει
http://www.plaisio.gr/search.aspx?mo...y-_-Games-Sale
EDIT: Τσάμπα η χαρά. Δεν είναι ετοιμοπαράδοτο μου λένε. Θα με ειδοποιήσουν αν και εφόσον...
Στα 10€ είναι και στον κωτσόβολο. Σε κάποια καταστήματα υπάρχει διαθεσιμότητα
https://www.kotsovolos.gr/site/gamin...e%20two-xcom-2
οπως και το Star Ocean ειναι και κωτσο και πλαισιο σε προσφορα στα 10ε
Κάπου πήρε το μάτι ότι αρχίζει το Black FRIDAY κ είδα προσφορά Xbox s 500gb +3 μήνες gold +3 μήνες game pass 199 ευρώ.
For Honor 19e Media Markt.
Όποιος θέλει VR είναι η κατάλληλη εποχή από αύριο, υπάρχουν 3 προσφορές
VR+camera v2+VR words +GT sport 299 ευρώ, αν βάλεις σε αυτό το πακέτο twin pack 349 ευρώ και το ίδιο πακέτο με το πρώτο αντί GTsport να βάλετε Skyrim VR 299.
Λενε θα την βαλουν την προσφορα ολα τα καταστηματα και αυτο ειναι καλο...
Αυτο το bundle ειδικα με το Skyrim θα εχει την καινουρια εκδοση?θα πρεπει να ρωτησω...
Παιδια το νεο μοντελο vr τελικα μονο αμερικη;αυτο με το hdr παιζει μεγαλο ρόλο;δεν εχω hdr ready tv αλλα πχ ρου χρόνου σκοπεύω να παρω...
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικα δεν νομιζω να κανουν αυτη τη βλακεια και να βγαλουν το νεο μοντελο vr μονο στην Αμερικη.
Θα ειναι πραγματικα πολυ χαζη ιδεα αν κανουν κατι τετοιο.
Απλα πιστευω οτι ισως να αργησει να ερθει Ελλαδα αλλα θα ερθει δεν μπορει να μην ερθει.