Ούτε εσένα σε βλέπω μπαναρισμένο. Δεν θα έπρεπε όμως αν ισχύουν τα λεγόμενά σου;
Printable View
Ούτε εσένα σε βλέπω μπαναρισμένο. Δεν θα έπρεπε όμως αν ισχύουν τα λεγόμενά σου;
Κουρασε ολο αυτο ας σταματησει.
Το παρον φορουμ γενικα εχει δωσει τα λιγοτερα μπαν απο οποιοδηποτε αλλο.Και εσυ Γεωργιε εισαι απο αυτους που τρωνε τα περισσοτερα.Υποτιθεται οτι ΑΝ ειχε καποιο ΣΥΜΦΕΡΟΝ το φορουμ να προστατευσει καποιον,αυτος ησουν ΕΣΥ.Ουτε εμενα, ουτε τον Val ,ουτε κανεναν αλλον mod.;)
Αυτα θα επρεπε να σε προβληματιζουν.
Τελος.
Τα υπολοιπα τα ξερουμε ,χουντα κτλ.
Παμε παρακατω.
Νομίζω υπερβάλετε λιγο με το να κραζετε τον georgios. Ειναι ενα αξιόλογο μέλος όπου έχει προσφέρει στο παρελθόν αρκετά στο φόρουμ και με διαγωνισμούς και σαν review coordinator, αλλα και σε συζητήσεις δεν νομίζω να έχει γινει τόσο πολυ τρόλλ, συζητάει με επιχειρήματα συνηθως και αν διαφωνεί με κάποιον δεν νομίζω να ενοχλεί τόσο με τις απόψεις του ώστε να πρεπει να γίνει ban. Είστε πολυ αυστηροί, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί και που "τρώγεται" με αλλα μέλη σε διάφορα θρεντ, όπως pro, nintendo, HDTV και αλλα οπου συμμετέχει και νομίζω ότι ειναι εντάξει στις συζητήσεις του. Δεν καταλαβαίνω αυτούς που ενοχλούνται τόσο πολυ και σε τέτοιο επίπεδο δηλαδή ώστε να κάνουν report ή να στέλνουν pm στον admin να τον κανει ban, ολα αυτά νομίζω ειναι κομπλεξισμοι. Μια χαρα μέλος ειναι και χαίρομαι που επέστρεψε. :)
auto pu les pleon den isxii. to forum, pleon sti fasi pu ine den perimeni tipota apo mena. exi girisi stin arxiki tu katastasi pu perimeni mono apo tus mods. oi opioi mods ine diseuretoi gia auto volevomaste me oti exume ke tus stirizume min mas figun, oti ke an lene
auto to kratao
Μη σου πω οτι εκεινη τη στιγμη ανταλλασαμε pms με τον Valkyre για το μεγεθος της ποινης. Αυτος προτεινε cryostasis στον Εzio και ban 200 ετων κι εγω που ειμαι λιγο πιο μπρουτάλ προτεινα μονιμο μπαν και 2.742 βουρδουλιες στην κεντρικη πλατεια του σερβερ, μια για καθε post του. Ακους εκει να λεει οτι πρεπει να τελειωσει η ιστορια του Uncharted μεσα στη μαπα μας.
Πειτε την αληθεια...ολο αυτο γινεται για να ανεβει σε post το forum καλοκαιριατικα.
Βαλτοι ειστε ολοι...:a068:
Εγω θελω να καταγγειλω το φορουμ γιατι εφαγα 4 μερες μπαν επειδη αποκαλεσα τον φιτς "μπαγλαμα" . 4 μερες για ενα τοσο μικρο οργανο? Δηλαδή αμα τον ελεγα τρομπονι ποσο θα ετρωγα 4 μηνες? Αισχος!!!!
Το μέγεθος δεν μετράει ρε συ!
Κουρεύεις και εσύ τις τρίχες για να μην ενοχλούν τον "το μέγεθος δεν μετράει" Χρήστο ε;;;....άστα να πάνε και εγώ όσο μεγαλώνω τόσο πιο κοντές τις κουρεύω.:a045fgf:
Να πω και ένα ontopic πρόβλημα, κάποιες φορές όταν πάω να βάλω username για να κάνω login δεν δείχνει να περιμένει ο κέρσορας στο τετραγωνάκι του username αλλά και δεν μπορώ να γράψω κάτι ενώ στο password δουλεύει κανονικά η λύση είναι ένα refresh απλά το αναφέρω.
Νομιζω στα ποστ που κανει καποιος πλακα βαζουν φατσουλες που γελανε για να ΥΠΟΔΗΞΟΥΝ οτι κανουν πλακα και αυτο γιατι στο γραπτο λογο δεν μπορεις να δεις τις εκφρασεις του αλλου οταν λεει κατι.
Μηπως εχω και σε αυτο αδικο?
Για πες μου εσυ που εισαι εξυπνος γιατι εγω μαλλον ειμαι χαζος ειδες πουθενα καμια τετοια φατσουλα στο παρακατω ποστ του james9?
καταρχάς αφού το τονίζεις που το τονίζεις... ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ
επιπλέον, να κάνουμε ένα γκάλοπ πόσοι στο φόρουμ κατάλαβαν ότι το μήνυμα του james9 ήταν χιουμοριστικό και πόσοι έχουν μυαλό σε μέγεθος φιστικιού και δεν το αντιλήφθηκαν. Εσύ είμαι σίγουρος ότι δεν ανήκεις στην δεύτερη ομάδα, απλά ψάχνεις συνεχώς δικαιολογίες για να προκαλείς συζήτηση όπου και να βρίσκεσαι. Δεν ξέρω τι μέγεθος μυαλού απαιτεί αυτό να πω την αλήθεια, για πες μας εσύ αν θέλεις.
:D :p ;):e040fdd::a022::a045:
φατσούλες... :silly:
Επειδη εσυ το διακομοδης το ολο θεμα για διαβασε λιγο για ποιους λογους ακριβως υπαρχουν οι φατσουλες περα απο τη πλακα.
το οτι σε ολα τα φορουμ ανα το κοσμο γραφεις και δεν μπορει να ξερει αυτος που απευθυνεσε αν κανεισ απλακα ή οχι γιατι πολυ απλα δεν μπορει να σε δει γιαν α δει αν γελας ή γενικοτερα αν κανεις πλακα ειναι ενας απο τους λογους που υπαρχουν οι φατσουλες στα φορουμς ανα το κοσμο.
Και επειδη πολλοι θα μου πειτε οτι λεω μλκιες για δειτε λιγο εδω τον ορισμο τον face emotions τι λεει για να δουμε ποιο λεει αερολογιεσ/βλακειες και ποιος οχι.
http://en.wikipedia.org/wiki/Emoticon
Και για οσους δεν ξερουν πολυ καλα αγγλικα οριστε η μεταφραση του παραπανω λινκ απο το google translator.
https://translate.google.com/transla...con&edit-text=
Παραθετω ενα μεταφρασμενο κειμενο που εχει στο παραπανω λινκ και εξηγει τη χρησιμοτητα των face emotions στο ιντερνετ.
Quote:
Ένα emoticon ( / ɨ m oʊ t ɨ k ɒ n / ) είναι ένα metacommunicative εικονογραφημένη παράσταση έκφραση του προσώπου το οποίο, ελλείψει της γλώσσας του σώματος και της προσωδίας χρησιμεύει για την κατάρτιση ενός δέκτη προσοχή στο περιεχόμενο ή την ψυχραιμία της ονομαστικής λεκτικής επικοινωνίας του αποστολέα , αλλάζοντας και βελτιώνοντας την ερμηνεία της. Εκφράζει-συνήθως μέσω του σημεία στίξης -ένα τα συναισθήματα ή τη διάθεση του ατόμου και μπορεί να περιλαμβάνει αριθμούς και γράμματα, καθώς και. Αυτά τα emoticons συνήθως γυρίσει στο πλάι. Ως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει ευρέως διαδεδομένη, emoticons έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία μέσω της τεχνολογίας. Αυτά τα emoticons προσφέρουν μια άλλη περιοχή του "τόνου" και το συναίσθημα μέσω γραπτών μηνυμάτων που απεικονίζει συγκεκριμένα συναισθήματα μέσω χειρονομιών του προσώπου, ενώ στη μέση της επικοινωνίας στον κυβερνοχώρο.
Εσεις τι καταλαβαινετε απο το παραπανω quote της wikipedia?
- - - Updated - - -
Απο τη στιγμη που το εν λογο αναφερετε σε εμενα με κοσμιτικα επιθετα ειδικα τη στιγμη που δεν τον εχω αναφερει σε κανενα μου ποστ ουτε σαν υπονοια τοτε απαιτω ναι απαιτω γιατι εχω το δικαιωμα να το κανω, να μην αναφερεστε στο ατομο μου με κοσμιτικα επιθετα γιατι αν το παμε οτι και καλα εκανε πλακα τοτε να κανω κι εγω πλακα και να τον στολιζω με τα απιστευτα κοσμιτικα επιθετα.
Ελα ομως που αν κανω κατι τετοιο ακομα και για πλακα θα μου ριξετε αμεσως μπαν γιατι οπως εχω πει παμπολες φορες το φορουμ εδω ειναι πολυ "δικαιο" και "αντικειμενικό" πανω απ' ολα και ουτε εχθρες κοιταει αλλα ουτε συμπαθειες γενικοτερα.
Γιατί φωνάζεις βρε fits;
α) Δεν ξέρεις ότι τα κεφαλαία στα φόρουμ σημαίνουν ότι φωνάζεις;
β) Δεν ξέρεις ότι αυτοί που φωνάζουν συνήθως έχουν άδικο και κάνουν απέλπιδες προσπάθειες με αυτό τον τρόπο να επιβληθούν στους άλλους (αλλά δεν τα καταφέρνουν ποτέ);
:p :p :p
Φυσικα και το ξερω αλλα με πνιγει το δικιο μου γι' αυτο.
Διορθωσα το παραπανω μου ποσ οσο αφορα τα κεφαλαια.
Οκ τωρα?
Στα εγραψα και στο PM, να στα πω και δημοσια...
1. To post ΔΕΝ ειχε να κανει με εσενα, ΔΕΝ το καταλαβες
2. Το Post διακωμοδουσε τα παραπονα του georgios περι αυταρχισμου των mods, ΟΥΤΕ αυτο το καταλαβες.
3. Το post ΔΕΝ γραφτηκε για να παραπονεθει ο james9 για το ban, και ΠΑΛΙ δεν το καταλαβες.
Ειναι ΔΙΚΟ σου προβλημα, οταν παιρνεις την φρασησαν κατι διαφορετικο απο αστειο, και θελεις να δεις καποια φατσουλα για να το πιασεις.Quote:
4 μερες για ενα τοσο μικρο οργανο? Δηλαδή αμα τον ελεγα τρομπονι ποσο θα ετρωγα 4 μηνες? Αισχος!!!!
Slay, μάλλον όταν λέει ότι θίχτηκε εννοεί τον μπαγλαμά...
http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?t=19868
Τί γίνεται με εκείνο το υποφόρουμ που έλεγα; Μπαίνω εδώ να δω τί έγινε και παρασύρομαι και εγώ... :D :P :)
Και αυτο που κανεις εσυ δεν ειναι καλυτερο γιατι ειρωνευεσαι και μειωνεις τον αλλον μονο και μονο για να φανεις/δειχτεις εσυ.
Να σου το αντιστρεψω λιγο.
Θα σου αρεσε εσενα ενω εκανες μια δηλωση μεσω ενος ποστ να το επαιρνα εγω και να το διακωμωδούσα?
Δεν νομιζω. Ελα ομως που εσυ κανεις ακριβως αυτο.
Fits σου δίνω πάντως ένα δίκιο όχι σε όσα γράφεις αλλά στο ότι ο james9 θα μπορούσε να είναι λίγο πιο διακριτικός και να μην αναφέρει το όνομα σου. Δεν χρειάζεται να ξέρει το forum τι έχει προηγηθεί μεταξύ σας πολύ περισσότερο αφού το θέμα έχει λήξει. Το post του αναφέρθηκε έμμεσα σε εσένα και για το χιουμοριστικό του ύφος δεν τίθεται θέμα. Αν αυτό το εκλαμβανεις προσβλητικά εντάξει τι μπορώ να σου πω. Μόνο cool και βλέπε τα πράγματα όσο γίνεται από τη αστεία τους πλευρά.
Σε οσους μου λενε γιατι δεν το εκλαβα σαν αστειο απανταω στα προηγουμενα ποστ μου.
Το οτι κανει καποιος πλακα δεν του δινει το απυροβλητο να προσβαλει με τον οποιονδηποτε τροπο τον αλλον.
Εκτος αν ειναι ετσι και κατι εχω χασει. Γιατι αν ειναι ετσι τοτε να προσβαλω κι εγω αλλους με τη δικαιολογια οτι εκανα πλακα. Τι λετε?
Κόλλησε η βελόνα.....
ΜΠΡΑΒΟ ρε slay αυτη ειναι η ΟΡΙΜΟΤΑΤΗ απαντηση ενος admin σε ενα φορουμ.
Μπραβο και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
Αν δεν παραδέχεστε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ τι να πω ......
δεν ξερω τι να πω καν.....
Και υστερα αναρωτομαι γιατι συμπεριφερονται ετσι τα μελοι του φορουμ π.χ. james9.
Λογικο αφου βλεπουν το παραδειγμα σε admins σαν εσενα ειναι απολυτως λογικο να συμπεριφέρονται και αυτοι ετσι.
Εν ολιγης οπως λεει και μια παλια παροιμια.
Ουνα φατσα, ουνα ρατσα.
Δύο τελευταία (για την ώρα) σχόλια από μέρους μου.
1) Δουλεύουν όμως βάρδιες αν είδα καλά. Ο ένας την μεσημεριανή βάρδια και ο άλλος την πρωινή.
2) Φταίμε και εμείς που συμμετέχουμε και πέφτουμε στο τριπάκι να ασχολούμαστε (παίζουμε) μαζί τους.
Αυτά και αποχωρώ από το θέμα, πριν πω τίποτε άλλο κατά λάθος και με αποχωρήσουν άλλοι... :D :p
Αποχωρω κι εγω γιατι δεν προκειτε να βρω το δικιο μου εδω ακομα και αν ζηταω τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ που οπως αποδεικνύεται μονο αυτονόητα δεν ειναι σε αυτο το φορουμ.
Damn! Δεν περιμενα να γινει τετοιος χαμος παλι , οταν εγραφα κατι προφανεστατα αστειο στις 3 το πρωι. Αχιλλεα το χιουμοριστικο υφος του ποστ ακυρωνει οποιονδηποτε χαρακτηρισμο ή επιθετο υπαρχει προς τον φιτς καθως το χρησιμοποιω ως παραδειγμα για να αστειευτω με το ολο θεμα με τον Γιωργο. Επισης εφαγα μπαν γιαυτο που ειπα και ειναι σα να με ρωταει καποιος γιατι εφαγα μπαν και εγω να του απανταω, δεν ειναι αντιθετο με τους κανονες να να το λεω αλλά επισης ειναι σαρκασμος κ προς εμενα καθως δεν με τιμαει που τσιμπησα και τον χαρακτηρισα ετσι.
Well , λεω τα αυτονοητα αλλα οκ οποιοσδηποτε αλλος δεν θα ειχε παραξεγηθει.
Εννοειται οτι το post σου ειναι αυτοσαρκαστικο και με δοση χιουμορ απλα ο συνφορουμιτης αδυνατει να καταλαβει οτι αναφερεται σε εκεινον μονο ως περιγραφη του συμβαντος και οχι προσβλητικα. Το μονο το οποιο θα ειχε βαση να πει θα ηταν οτι δεν χρειαζεται να ξερει ολοκληρο το φορουμ τι εγινε μεταξυ σας. Τελος παντων ειναι ενα θεμα για το οποιο πηρατε και οι δυο ban και πλεον εχει ληξει δεν χρειαζεται να το αναμοχλευουμε παλι. Οσον αφορα για τη δικαιοσυνη των mods και του admin μαλλον πολλοι απο εσας ισως να μην εχετε γνωρισει admins και mods πραγματικα αυστηρους με διορθωση post, γραπτη προειδοποιηση με εντονα γραμματα να τα βλεπουν ολοι, link στους κανονες και ban συννεφο (cloud???:a050:).
Φίλε Αχιλλέα "κυκλοφορώ" σε φόρουμ αρκετά - να μην πω αριθμό - χρόνια. Δεν τίθεται για μένα θέμα αυστηρότητας όταν φιλοξενήσαι σε ένα χώρο. Οι κανόνες κ ο τρόπος εφαρμογής των είναι δουλειά των mods. Δε μου/μας αρέσουν, logout κ πάμε αλλού.
Για το δικό μου θέμα τουλάχιστον δεν υφίσταται καν ζήτημα, το έκανα εν γνώση μου γιαυτό κ το ποστ μου τελείωνε με παράκληση "κάντε με Ban".
Τέλος αν στα 100 άτομα "ένας" δεν καταλαβαίνει το ύφος, είναι προφανές ότι το πρόβλημα το έχει ο ένας κ όχι οι 99.
Καταλαβαινομαστε πληρως δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το συζηταμε πιο πολυ.;)