Ενα σαπιο ειναι..
Printable View
Ενα σαπιο ειναι..
Θελετε να λειψετε απο τη δουλεια και ψαχνετε συνεχεια δικαιολογια;
Μη το σκεφτεστε καν! Η δικαιολογια ειναι ΜΙΑ! "Ειμαι αρρωστος"
Με παιρνει που λετε τηλεφωνο και μου λεει "Ενημερωσε οτι ειμαι αρρωστος και οτι δε θα ερθω στη δουλεια"
ΟΚ... Κανενα προβλημα φιλε. Εγω θα το πω. Λυσε μου ομως μια απορια. Μεσα στο κατα-καλοκαιρο... δε λεω οτι δε μπορεις να αρρωστησεις. Αλλα ΠΟΣΕΣ φορες την εβδομαδα αρρωσταινεις βρε παιδακι μου; Καθε εβδομαδα με παιρνεις 3 φορες τηλεφωνο οτι εισαι αρρωστος! ΕΛΕΟΣ δηλαδη! :muhaha:
Η ενημέρωση δεν είναι και τεκμηρίωση.Χρειάζεται και η προσκόμιση εγγράφου από νοσοκομείο!Διαφορετικά πάει ... αδικαιολόγητος!
ΑΑ οπως λεγαμε και στην Π.Α. (πολεμικη αεροπορια)!!!
^^Nα'τα τα βύσματα!Άλλοι λιώσαμε το κορμάκι μας στον εξωτικό Έβρο και άλλοι παραμεθόριο στο... Τατόι!!!:lol:
Τατοι???? που ειναι αυτο????:D
Καταραμενη αϋπνια!!!
Eχει σημα....σημα ΠΑΠΑΡΙΑ! δεν πιανει ουτε μερες ουτε νυχτες ουτε βραδιαααα......!
Αφιερωμενο εξαιρετικα στην Cosmote με πολλη αγαπη!
Που ήσουν όταν πήγες να πάρεις ρε c μέσα σε κανένα πηγάδι;;;;.....έχει αποδεδειγμένα το καλύτερο σήμα πάντως.
^^ Σπιτι μου δεν πιανει, στη δουλεια αν δεν βγω μπαλκονι δεν πιανει.... ευτυχως στον Αγ. Κοσμα πιανει γιατι αν δεν επιανε και εκει.....
νμετα σου λεει 90-ποσο τις 100 πλυθησμιακη καλυψη...Π.Φαληρο για να βρω 3G σημα απο το σπιτι μου πρεπει να περπατησω 4 τετραγωνα κατω.... τι λεμε τωρα!
Ναι ε;;;;;....τι να πω.....για τη δουλειά σου πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί εμένα πιάνει καμπάνα και είμαστε σχεδόν δίπλα.
Η σαπια μερα απο το πρωι φαινεται..
Τα πραματα ειναι απλα...
Αμαρετο
Southern Comfort
Χυμός Πορτοκάλι
και Λιιιιιγο γρεναδινη!!!
^^ φιλε εκανα μλκια.... εβαλα πολυ.... να το πιω ετσι κι αλλιως ή φτου κι απ'την αρχη?? :D :P :D
μπανακιιιιι!!!!!!
Γ**ώ (μαντεψτε τι ειπα) την τσιμεντουπολη μου μεσα.. Θελω μια παραλια τωρα..
Ειδα φως και μπηκα Καλησπερα κοινοτητα !