Ευχαριστώ Γιώργο! Μου είπες ότι ήθελα να ακούσω, οπότε πάω για Hard. Γενικά τα παιχνίδια θέλω να τα χαίρομαι.
Έτσι όπως μου περιέγραψες το hard μου φτάνει και μου περισσεύει!
Printable View
Ευχαριστώ Γιώργο! Μου είπες ότι ήθελα να ακούσω, οπότε πάω για Hard. Γενικά τα παιχνίδια θέλω να τα χαίρομαι.
Έτσι όπως μου περιέγραψες το hard μου φτάνει και μου περισσεύει!
Μια ερώτηση στο dlc"Heart of stone" συμμετέχουν και χαρακτήρες απο την αρχική ιστορία? π.χ Ciri, Triss κτλπ
το ξεκίνησα και εγώ κ μέχρι στιγμης πραγματικα το ευχαριστιεμαι. απο οτι ειδα τωρα δε μπορώ να το αλλαξω σε πιο δύσκολο επίπεδο, δε πειράζει και έτσι τσουλαει όμορφα το game. επίσης μαρεσει πολυ το παιχνίδι με τις κάρτες χανω ωρες με αυτο. ερώτηση, να τερματισω και μετα να παρω το dlc η αν το παρψ απο τωρα παίζεται σαν προσθήκη στο υπάρχον παιχνίδι με εξτρα quest ❓
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίζεται απο τώρα σαν extra quest αλλά το recommended level είναι 35 αν θυμάμαι καλά οπότε καλύτερα είναι ούτως ή άλλως να το κάνεις μετά το main game.
Εγώ το έχω, αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα γιατί θέλω να τελειώσω κάποια άλλα πράγματα απο το βασικό παιχνίδι πρώτα.
@ps3gr: Δεν σου απάντησα γιατί δεν ξέρω τι περιλαμβάνει καθόλου το expansion.
Δεν εχει χαρακτηρες απο το κυριως στορυ, εχει νεους χαρακτηρες με τους οποιους ξεδιπλωνει την ιστορια.
Η αμήχανη στιγμή που επιστρέφεις στο παιχνίδι μετά απο αρκετό καιρό και προσπαθείς να Lock-άρεις σε κάποιον πατώντας το R3.
Καταραμένο Bloodborne. Δε θυμάμαι τίποτα απολύτως..!
Χαχαχα!!! Εντάξει το combat system του Bloodborne δεν παίζεται!
Επίσης η αμήχανη στιγμή όταν για πρώτη φορά εκεί που κοιτάς τον χάρτη πατήσεις το R3 :P
Μου έτυχε και Easter egg απο pulp fiction.
Είμαι στο Velen και μιλάνε 2 φρουροί μεταξύ τους:
-Bring out the gimp
-The gimp is sleeping
Lol!
Άλλο και αυτό με το χάρτη..
Εδώ είχα ανέβει στον Roach και μου τη πέφτουν κάτι μ@λακισμέν@ και είχα ξεχάσει πως κατεβαίνεις. Πάταγα ο,τι έβρισκα.
Θα μου πεις στα 'χει κάτω γωνία, αλλά αυτό το πήρα χαμπάρι μετά.. :P
Όλο αυτό βέβαια καλό είναι μιας και για κάποιο λόγο νιώθεις σαν να παίζεις για 1η φορά. Έχεις κατά κάποιο τρόπο αυτόν τον ενθουσιασμό.
Εγώ γενικά έχω κόλλημα. Δεν μπορώ να παίζω αρκετά games μαζί. Πρώτα τερματίζω το ένα και μετά πάω στο άλλο :P
Με το bloodborne ήμουν ένα βήμα πριν το τερματισμό και σε 15-20 μέρες έβγαινε το DlC, δεν έπιασα άλλο παιχνίδι αν και θα προλάβαινα και να το τερματίσω (το FC4 τώρα, ζήτημα να μου πήρε 10 μέρες. Και ασχολήθηκα να το πλατινάρω κιόλας)
Οπότε εκείνο το διάστημα έπαιζα λίγο Bloodborne στα Chalice Dungeons και 2Κ και PES.
Τώρα θα το πάω τέρμα με Witcher και έχω να με περιμένουν Arkham Knight και Metro Redux :P. Τα οποία έτσι όπως πάει βλέπω καλοκαίρι να τα παίζω.
Μια και βλέπω το Witcher να με απασχολεί μέχρι να βγει το Uncharted. :P
on topic τώρα. Πραγματικά οι άνθρωποι τι έχουν φτιάξει;;; Έως τώρα δεν έχω βαρεθεί καθόλου. Κάθε quest που έχω κάνει είναι απίστευτα δουλεμένο. Αρχίζω να συνηθίζω λίγο τα Menu και μαθαίνω σιγα σιγα και τους μηχανισμούς του (μιας και rpg είχα παίξω κάτι αιώνες)
Πραγματικά ωραίες ιστορίες και χαρακτήρες. Ο κάθε ένας έχει να διηγηθεί μια ιστορία που την παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον.
Επίσης ο κόσμος του παιχνιδιού... Απλά wow!! fast travel να έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές (η μία αναγκαστική). Χαίρεσαι να κάνεις βόλτα με το άλογο, με τα πόδια με τη βάρκα. Πραγματικά πολλά μπράβο στους Πολωνούς!!
να ρωτήσω κάτι πιθανον offtopic αν ξέρει κανείς να με βοηθήσει αν γίνεται.. προσπάθησα να ρωτησω στα τεχνικά θέματα αλλα δε μπορεσα να ανοιξω τοπικ.
Spoiler!
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λίγο προσοχή με τα spoilers please (σου έκανα edit το post για να μην το δει κανένας που δεν θέλει).
Αν δεν έχεις κάποιο 2ο save πιο πριν δεν υπάρχει κάτι να κάνεις δυστηχώς.
Σε αυτού του είδους τα παιχνιδια ΠΟΤΕ μην παίζεις μόνο με autosave...
Καλό είναι να έχεις τουλάχιστον 4,5 διαφορετικά saves...
Μιχάλη κι εγώ αυτό κάνω, γιατί πραγματικά χάνεις τη μπάλα στα σύγχρονα παιχνίδια αν παίζεις πολλά ταυτόχρονα και μεσολαβούν ημέρες μεταξύ κάθε game session (ειδικά για τα RPG εύκολα το χάνεις).
Όσον αφορά τον κόσμο του παιχνιδιού, έχεις να δεις και να ακούσεις ακόμα που λένε! Θα πάθεις την πλάκα σου, εγώ άνοιξα όλο το χάρτη ιππεύοντας (μου πήρε βέβαια 4 μήνες, χαχαχα).
Tip: να πατήσω σε αυτό που ανέφερε κι ο Δημήτρης. Επειδή σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού θα σου δίνονται options με διαφορετική εξέλιξη βάσει των αποφάσεών σου, καλό είναι να κρατάς manual save αραιά και τόσο. Σε κάποια θα το καταλάβεις από μόνος σου σε κάποια άλλα όχι, αλλά το να έχεις ένα save 1-2 ώρες πίσω σε κάποιο σημείο είναι πάντα χρήσιμο για να δεις μια άλλη εξέλιξη (αν δε σκοπεύεις να κάνεις κι άλλο playthrough). Η βλακεία είναι ότι σε αφήνει να έχεις μόνο 8 manual saves, άρα choose wise young padawan :)
Εδώ και 2 μέρες ξεκίνησα το παιχνίδι. Όταν μπήκα στο novigrad έπαθα ζημιά
Στάλθηκε από το XT1068 μου
Τι κόλλημα αυτό το Gwent ρε παιδιά!! Εδώ και μία ώρα αυτό παίζω μόνο :P
Μιχάλη, αν θυμάμαι καλα, έχεις πάρει και το expansion, σωστά;
Το παιχνιδι Gwent που υπάρχει μέσα ειναι ίδιο;
Αυτό το φανταζομαι, ναι.