οχι ρε και καλα , απλο easter egg ειναι.Δηλαδη αν καποιος εχει κανει account με αυτο το ονομα , μονο για το MGS4 μετατρεπεται σε old snake. ;)
οχι ρε και καλα , απλο easter egg ειναι.Δηλαδη αν καποιος εχει κανει account με αυτο το ονομα , μονο για το MGS4 μετατρεπεται σε old snake. ;)
Χμμ, δηλαδή αν εγώ τώρα πάω να κάνω add τον hideo_kojima θα μου το αλλάξει σε ΟLD SNAKE μόνο του? Καλά και ποιανού είναι αυτός ο λογαριασμός και κάνει τέτοια κόλπα? :giggle:
Βασικά έχει maxed λίστα :P
http://www.andriasang.com/e/articles...d_for_patriot/Quote:
Konami shares MGS4 password for Patriot
Two new weapons in latest update
--Aug 22, 2008, 20:02, Tokyo--Konami shared today the two latest item passwords for Metal Gear Solid 4, giving players who've cleared the game a short route to opening up a couple of special weapons.
To unlock the Patriot weapon, input password "pkhhnwhsjt" at the "EXTRA" screen that becomes accessible once you've cleared the game. Likewise, the Thor .45 can be yours via password "tshsniammr".
These passwords are, of course, just shortcuts for obtaining the weapons. True patriots can also go about getting them the hard way.
This is the third password update for MGS4. Previous updates have unlocked, in addition to weapons, the Altair costume which dresses Old Snake up like the main character from Assassin's Creed.
Εγω πηγα να τον κανω add και μου λεει οτι εχει φτασει το maximum:(
http://beefjack.com/blog/?p=171Quote:
A new download is available from the EXTRAS menu, it is a OctoCamo suit called Metal Camo.The description of the Metal Camo is :When you’ve downloaded the OctoCamo it’ll be available in the CAMOUFLAGE menu by pausing the game.
‘A metallic OctoCamo pattern. Causes LIFE and Psyche Gauges to decrease at only half the normal rate. However, your Camo Index will decrease by 10%.’
Remember the EXTRAS menu will be updated every Thursday… weather or not any of the downloads will actually be anything more than songs and camouflage patterns is yet to be seen. Then again it’s only been three weeks since the game has been (officially) released. Give it time.
Τελικα Valkyre τον εκανα add τον snake!!!:angry:
http://kotaku.com/5043358/more-metal...-in+game-stuffQuote:
More Metal Gear Solid 4 Passwords for In-Game Stuff
http://kotaku.com/assets/images/kota...arnings_01.jpgThose who have finished Metal Gear Solid 4 know: Complete the game and you get access to a screen where you can enter passwords. We've shown you some of these before (here and here). Enter skynytktjp and get Mk.II scanning plug. Enter mgo2play and get SUBSISTENCE ACTION for the in-game iPod. So there you go.
τι να γράψω που να μην έχει γραφτεί..πρόκειται για ένα έπος,είναι αξεπέραστο.να πεις για γραφικά;gameplay;ήχο;σενάριο;άψογα τα πάντα,είναι αυτό που περιμέναμε νομίζω. απλά mgs.σε διαφωτίζει για ''σκοτεινά σημεία'' όλης της σειράς και σε αρκετά σημεία είναι πραγματικά συγκινητικό.Τη στιγμή που πάτησα στο shadow mosses απλά έμεινα...
Μάγκες θέλω να αγοράσω το game αλλά ψάχνω την συλλεκτική έκδοση με την φιγούρα του Snake αλλα δεν το βρήσκω το πακέτο πλέον. Αν ξέρει κάποιος που υπάρχει ακόμα διαθέσιμο ας πει.
Γεια σου φιλε , δυστυχως , επισημα δεν κυκλοφορησε ποτε Ελλαδα η εν λογω εκδοση.Τελικα μετα απο ειδικη παραγγελλια , ηρθαν ελαχιστα κομματια (στην κυριολεξια ελαχιστα) το οποια ηταν ολα κρατημενα.
Με λιγα λογια δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις σε καταστημα την συγκεκριμενη εκδοση.Τωρα δεν ξερω εαν καποιο παιδι θα πουλαει αυτο που θες , αλλα πολυ δυσκολο εως αδυνατον να το βρεις.
Παντως η συγκεκριμενη φιγουρα πωλειται και ξεχωριστα (εαν θες απλα την φιγουρα) , απλα σε αλλο χρωμα και οχι στο συλλεκτικο "gun metal".
http://beefjack.com/blog/?p=225Quote:
MGS4: “Gear Camo” OctoCamo Available for Download Via the EXTRAS Menu
September 11, 2008 by Matt Stanyon
Filed under Metal Gear Solid, PS3, Unlocks & Downloads
Leave a comment
A new download is available from the EXTRAS menu, it is a OctoCamo suit called Gear Camo.
The description of the Gear Camo is :When you’ve downloaded the OctoCamo it’ll be available in the CAMOUFLAGE menu by pausing the game.
‘OctoCamo pattern that resembles mechanical gears. Causes Psyche Gauge to decrease at only half the normal rate. Retains a higher Camo Index than normal.’
Remember the EXTRAS menu will be updated every Thursday… weather or not any of the downloads will actually be anything more than songs and camouflage patterns is yet to be seen. Then again it’s only been three weeks since the game has been (officially) released. Give it time.
πιστευω οτι θα ειναι κατι σαν το Substance... Μήπως θα κυκλοφορησει και στο 360 ?Quote:
Originally Posted by Kotaku
Ολες οι εκδοσεις του MGS μετα το MGS2 ειχαν και μια "ανανεωμενη" εκδοση 6-7 μηνες μετα την κυκλοφορια του κανονικου παιχνιδιου.Substance , Subsistence και λογικα τωρα για το MGS4 "existence" που δενει τελεια! :D
Οσο για το αν θα κυκλοφορησει για 360 , αυτο πως σου ηρθε βρε?Εδω καλα καλα , βγηκε ο Κοτζιμα 10 μερες περιπου πριν , και ειπε "σταματηστε να με ρωτατε για το αν το παιχνιδι θα βγει στο 360.Κατασκευαστηκε για το PS3 και αρα δεν γινεται."
Επισης , με τοσα extras που θα εχει αυτη η βερζιον , εαν πριν τιθετο θεμα πολλων dvd για να χωρεσει το MGS4 στο 360 , τωρα αυτο το θεμα πολλαπλασιαζεται και αν συνυπολογισεις τα royalty fees της MS για παιχνιδια ανω των 2 dvd , καταλαβαινεις ποσο δυσκολο ειναι να βγει...
Λογικα σε αυτην την βερζιον θα εχουν οπως και στις προηγουμενες : Theater , Boss survival μπορει να διαθετει VR Missions και πολλα αλλα καλουδια. ;)
Απλα ηθελα να αναψω λιγο τα αιματα...Να ρίξω λαδι στη φωτια... Να...
Νομιζω καταλαβατε ΧΡ
Απλα δεν περιμενα τοσο γρηγορα μια ανακοινωση...Μιας και ακομα δεν εχω αγορασει το παιχνιδι,λετε να περιμενω τη νεα αυτη εκδοση?
ΥΓ:ναι ειμαι ασυγχωρητος που δεν εχω ακομα το mgs4 :fryingpan:
Η εκδοση αυτη θα βγει κοντα στα Χριστουγεννα , ισως και πιο μετα.Εγω ετσι το υπολογιζω.Εαν εχεις παιχνιδια που παιζεις τωρα , και μπορεις να περιμενεις τοτε περιμενε.Αλλα εαν θες να το παιξεις και σου αρεσει αυτο το στυλ , παρτο τωρα.Ειναι κατ'εμε ο καλυτερος τιτλος αυτη τη στιγμη.
Εγώ παιδιά επειδή δεν ξέρω και δεν μπορώ να μιλήσω με τεχνικούς όρους για γραφικά και άλλα τέτοια έχω να πω ότι το παιχνίδι είναι τόσο τέλειο σε όλους τους τομείς,υπάρχουν στιγμές όταν παιζεις που λές ''δεν μπορεί θα υπάρχει κάποια ατέλεια...''και ψάχνεις να την βρεις μάταια όμως,παίζοντας το νιώθεις ένα δέος για τις δυνατότητες της κονσόλας αλλά και του παιχνιδιού (καθώς και για την χωρητικότητα του BD,πόσο είναι αλήθεια το MGS4 σε GB?)δεν το έχω τερματίσει ακόμα αλλά πιστεύω ότι η τελευταία πίστα (shadow moses)πρέπει να είναι η καλύτερη και η πιο δύσκολη σωστά?Είμαι στο σημείο που πατάει το πόδι του ο snake στο heliport απο το 1ο game της σειρας και..... ανατριχίλα....σε γυρνάει χρόνια πίσω και φέρνει στο μυαλό σου όμορφες αναμνήσεις!!!!Αυτά..δεν συνεχίζω γιατί ξέρω θα με πιάσει η πολυλογία και γίνομαι κουραστικός...Απλά να πω ότι όποιος δεν έχει το παιχνίδι δεν ξέρω τι θα κάνει,να πάρει δάνειο,να πάει για μεροκάματο σε οικοδομή,να πουλήσει το αμάξι και να το πάρει....:D:D:D