Πρωτα απο ολα η Bioware ειπε οτι αν πεθανει η ομαδα σου δεν γινεται το save σου να μεταφερθει στο ΜΕ3, το θυμαμαι οτι καπου το διαβασα.
Τωρα στα του στορυ, δεν νομιζω οτι το λες "αδικο" αυτο που ειπα. Την ομαδα σου μπορει να την φτιαχνεις με προσχημα τους Collectors, αλλα το στορυ σου υπενθυμιζει συνεχεια οτι οι Collectors ειναι η αφορμη της δημιουργιας της ομαδας και η αντιμετωπιση των οσων επονται (Reapers) ο ουσιαστικος λογος. Επισης, μαθαινεις καινουργια πραγματα για τους Reapers την δημιουργια τους, οκ λιγα και τα περισσοτερα αοριστα, αλλα και αυτα που μαθαινεις για τους Protheans ειναι σημαντικα.
Δεν ξερω εμενα μου αρεσε, το θεωρησα εξαρχης αυτονοητο οτι προσπαθουμε να συγκεντρωσουμε δυναμεις και να αντιμετωπισουμε/μαθουμε πραγματα που θα μα βοηθησουν για το τελευταιο κομματι της τριλογιας.
Τα ενδεχομενα ειναι παρα πολλα για το τελος τωρα που τα κοιταω εχω παθει πλακα. Δεν μπορεις να αγνοησεις το γεγονος οτι αλλα ατομα μπορουν να ειναι στην ομαδα σου και αλλα οχι (αναφερομαι για παραδειγμα σε κατασταση Morinth και Samara) οπως και τα πολλα διαφορετικα love interests που μπορουν να προκυψουν.
Σιγουρα ρε συ καποιες επιλογες που κανεις θα αντικατασταθουν απο πολυ απλες δικαιολογιες, αλλα ειναι φυσικο, αλλιως πως θα συνεχιστει το παιχνιδι, θα πρεπει να ειναι κυριολεκτικα MASSIVE ο κοσμος. Δηλαδη στο παραδειγμα του Wrex που λες , οκ πες οτι δεν υπαρχει κανενας στην θεση του Wrex. Αρα ειναι καταδικασμενο το παιχνιδι να εχει 2 ή 3 ειδων διαφορετικα loyalty missions για τον καθε χαρακτηρα, αλλιως δεν θα μπορεις να κανεις loyalty (στην περιπτωση μας με τον Grunt) με κανεναν αλλο τροπο.
To love interest Μου ηταν η Liara και μετα εγινε η Miranda (classic, couldnt resist that ass soz) πηγα να κανω μλκια με την Tali (χωρις να το θελω) ευτυχως το τελειωσα γρηγορα λολ.
Στο επομενο playthrough μου και καθοτι θα ειμαι πιο ruthless renegade φαση με βλεπω να πηγαινω για Jack (μιας και δεν θελω να πεθανει και παλι) λολ :)