Ναι ισχυει (μολις μου εστειλαν στο viber).
Printable View
Κ εμένα μόλις. Μόνο την κανονική έκδοση όμως. Collector's έφεραν αλλά μόνο για τα Pre-order. Έχω παραγγείλει public αλλά αν δεν το φέρουν σήμερα θα πάρω από seven.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ισχυει http://www.anotherworld.gr/2018/04/m...1-seven-spots/
το γραφουν και στην σελιδα τους στο facebook
Κορυφαιο και το σχολιο απο κατω(στο facebook).
-Η collectors edition υπαρχει για παρασκευη πρωι ετοιμοπαραδοτη?Και αν ναι δοσεις με πιστωτικη παιζουν?
Λιγο που ρωτησα στο resetera ενα παλικαρι μου ειπε οτι οχι δεν υπαρχουν αυτα τα μαυρα περιθωρια και οτι δουλευει κανονικα οπως καθε παιχνιδι...
Τι να πω ισως ειναι fixed με το νεο patch? Γιατι φανταζομαι ο Powerpyx το παιζει το παιχνιδι καιρο?
ΥΓ: Ας μας πουν και τα παιδια που το εχουν ηδη, να δουμε τι συμβαινει.
Παντως το ξανατονιζω για αλλη μια φορα για οποιον ενδιαφερεται ακομα για την collectors οτι ο γερμανος την δειχνει διαθεσιμη προς το παρον στο site.
Το λεω γιατι βλεπω μεχρι αυριο να εχει εξαφανιστει https://www.germanos.gr/product/god-...-ps4/20371539/
- - - Updated - - -
http://www.mediamarkt.gr/el/product/...n-1209215.html
Τα mediamarkt την δειχνουν διαθεσιμη παντως.
Είμαι Λαμία οπότε μόνο public, seven, κωτσοβολο. Γερμανό επειδή δούλευα παλιά άντε να φέρουν κανένα God of War του ps2, μέχρι εκεί σκαμπάζουν.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά για όποιον τον ενδιαφέρει η Ελληνική μεταγλώττιση και πάρει από Σκρουτζ ας το τσεκάρει πρώτα. Απ'ότι έχω δει δεν έχουν όλα τα καταστήματα Ελληνική μεταγλώττιση (υπότιτλους πρέπει να έχουν όλες οι εκδόσεις)
Η συλλεκτική έκδοση και συγκεκριμένα η φιγούρα που υπάρχει στην συλλεκτική έκδοση ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.
Νομίζω πως ίσως να είναι η καλύτερη φιγούρα που έχει παραδώσει η SONY για αποκλειστικό παιχνίδι της.
Πολύ ωραίες λεπτομέρειες, πολύ καλή πόζα, εντυπωσιακή βαφή (αναλογιζόμενος πως είναι μια φιγούρα μαζικής παραγωγής).
Ανεβάζω κάποιες γρήγορες φωτογραφίες που μόλις τράβηξα για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω...
Attachment 10783
Attachment 10784
Attachment 10785
Βρε Βασίλη. Αν δεν ήταν γρήγορες οι φωτογραφίες δηλαδή, πως θα ήταν; LOL
Επαιξα μεχρι μετα το πρωτο boss. Αν συνεχίσει ετσι νομίζω οτι δίκαια τα 10αρια στα reviews. Τρομερα γραφικα και ατμόσφαιρα, μου αρεσει πολυ που η σχεση του Κρατος με τον μικρο δεν ειναι η αδιάφορη σχέση δυο χαρακτήρων που συναντάμε σχεδόν σε όλα τα games, αλλα βγάζει συναίσθημα οπως γινοταν στο last of us μεταξυ Ellie και Joel
Οσον αφορα τις μαυρες μπαρες, ουτε τις ειδα ουτε ειχα καποιο αλλο προβλημα
δεν ειδα καμια μπαρα μεχρι στιγμης.πραγματικα ειναι σαν ταινια το ατιμο κ ναι βγαζει συναισθημα οντως.μεχρι το πρωτο boss κ γω εχω φτασει.
Τι καφρος πατερας ο καραφλας...
και εγώ το έφαγα το spoiler μου για το final boss από YouTube. :censored::censored:
Mαστιγα εχει καταντησει, βαζεις να δεις ενα βιντεο με spoiler free εντυπωσεις και διπλα στα προτεινομενα εχει τελευταιους αρχηγους, χαρακτηρες που δεν εχουν εμφανιστει καν στα media που εχουν δωθει και δεν ξερω γω τι αλλο. Εφαγα κι εγω ενα (μικρο?μεγαλο? θα δειξει)...
Εντελως γελοιοι μερικοι
Δεν ανοίγω video για το God of War για κανέναν λόγο. Εδω έφαγα τρελό spoiler από review σε μέγαλο site κ το γαμωτο είναι ότι πήγα να προσπέρασω την παράγραφο που αφορουσε την ιστορία, όμως κ πάλι τα μάτια μου πέσανε εκεί που δεν έπρεπε.
Έρχεται κ το photomode(ελπίζω άμεσα):
God of War’s Awesome Photo Mode Revealed; Watch it in Action
Όποιος δεν έχει δει τον Κρατος να ποζάρει χαμογελαστος(ευτυχώς όχι με duckface), ορίστε η ευκαιρία:
Spoiler!
Εγώ έχω φροντίσει να μην δω τίποτα σχετικό με GOW. Ούτε reviews ούτε τίποτα.
Μόνο σε 2-3 site πήγα κάτω κάτω να δω θετικά και αρνητικά του τίτλου.
Οτιδήποτε άλλο το αφήνω για να το ανακαλύψω μόνος μου το απόγευμα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ειναι καποιος που έχει προαναγγείλει απο το public και δεν εχει ενημερωθεί ακομα;
Attachment 10787
Φαγωθηκατε εσεις,φαγωθηκαν οι reviewers, φαγωθηκε το ιντερνετ ΓΑΜΩ-φαγωθηκε ολη η πλαση και τα εσκασα και γω...οπως τα ειχα σκασει θυμαμαι και για το GoWIII γιατι δεν ειχα αντεξει το παρομοιο Hype...οι κατοχοι headset καντε update και στο app...εχουν ειδικο καναλι για το παιχνιδι και με χαροποιησε και αυτο πολυ...
Μα δεν έβλεπα καν βιντεάκι για το God of War, συνέντευξη του James Comey έβλεπα. Και να σκεφτείτε ότι το τελευταίο διάστημα βάζω I'm not interested για σχετικά βίντεο και έχω βγάλει και παλιότερα βίντεο από το ιστορικό μ.
Όποιος θέλει 54 ευρώ από κατάστημα στο Περιστέρι απλά μου το λέει να του δώσω τον κωδικό παραγγελίας γιατί θα πάρω limited έκδοση.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βγήκε η παιχνιδαρα επιτέλους, καλή διασκέδαση σε όλους!:a042:
WTF?
https://www.youtube.com/watch?v=ZmudHehrvvc
Έβαλα για πολύ λίγο το παιχνίδι. Δεν έπαιξα καθόλου. Στο μενού μόνο που ήμουν (χωρίς να έχω βάλει το patch) είχα borders γύρο γύρο από την οθόνη. Πιστεύω το update να λύνει αυτό το πρόβλημα πάντως.
Όταν αρχίζει στην αρχή για το HDR settings δεν σου διευκρινίζει κιόλας τι πρέπει να κοιτάξεις. Παρατήρησα ότι σε κάθε εικόνα πάντως έχει το σήμα του GOW και πρέπει να είναι ελάχιστα εμφανές και στα 3 για όποιον μπερδεύτηκε στο συγκεκριμένο σημείο.
Τελικα ο Balrog φαινεται να ειχε δικιο σε αυτα που ελεγε,βγηκε ο οδηγος για platinum και φτανει τις 40ωρες(φανταζομαι αναλογα το επιπεδο δυσκολιας)
http://www.powerpyx.com/god-of-war-2...guide-roadmap/
Περίμενα περισσότερο αλλά οκ, no problemo.Quote:
Just enjoy the game. Play through the story how you want. The story takes roughly 12-14 hours. Don’t bother focusing on collectibles, most of them you can’t get during the story anyway because they require skills unlocked later in the game. You can of course pick up what you run into. Especially purple chests and Nornir chests (the ones sealed by 3 runes)
EDIT:
Το HowLongToBeat έχει μέσο όρο 22+ ώρες με 2 κριτικές βέβαια. Μάλλον αυτός για τα κύπελλα το "έτρεξε" για να βγάλει το guide.
https://www.youtube.com/watch?v=MzVySen_sZQ
Ερωτηση,ποιος τυχερος θα αναλαβει το ''δυσκολο''εργο για το review στο forum? :D
Μολις γυρισα απο τη δουλεια και με περιμενε σπιτι...!
Attachment 10797
^^
Εγω την εχω απο το πρωι διπλα στο γραφειο μου και καθομαι σε αναμμενα καρβουνα κανοντας υπομονη μεχρι το βραδυ που σχολαω..http://www.ps4forums.gr/vb/images/sm...ic_sadness.png
Αγόρασα την Collectors από τα Public και μου έστειλαν 2 κωδικούς για έξτρα περιεχόμενο επειδή είχα κάνει pre-order.
Ξέρει κανείς τι κωδικοί είναι αυτοί; Στη συσκευασία υπήρχαν οι κωδικοί για τα έξτρα. Είναι κάτι άλλο αυτό;
Και εγώ τα ίδια. Αν και το πρωί πήγα και το πήρα, το έβαλα για εγκατάσταση και update και το βράδυ που θα πάω θα είμαι έτοιμος!
Κάτι ασπίδες διάβασα είναι της προπαραγγελιας τώρα τι κάνουν αυτό στο παιχνίδι ας το δούμε παίζοντας.
Νομίζω είναι κ ένα θέμα στο ps4.
Edit
Για την μεταγλώττιση είχα πει δεν θα βάλω άλλα διαβάζοντας τι δουλειά έκαναν θα το βάλω να δω πως ακούγεται κ αν δεν μου κάθεται καλά θα το γυρίσω αγγλικά και θα αφήσω υπότιτλους.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγω μολις τωρα το κανω install,αγορα limited και απο μενα και αν καταλαβα καλα ολες οι limited πρεπει να ειναι με την μεταγλωτιση,ενω στις απλες υπαρχουν και εκδοσεις που ειναι στα αγγλικα.
Τώρα έβαλα το παιχνίδι να κάνει install το 1.10 update πάντως εμένα είναι 1.197gb.
Όχι 6gb που διάβασα (εκτός αν ειναι στο PS4 Pro τόσο μεγάλο
Edit: γράψτε λάθος... τώρα μου βγήκε και το update των 6gb
Sent from my iPhone using Tapatalk