Θα κανω μια προσπαθεια να ανοιξω το playstation για καμια ωρα. Μετα εχει κερασμα σουβλακιων από το Λεβαδειακο. Οποιος θελει , είναι ευπροδεκτος!
Printable View
Θα κανω μια προσπαθεια να ανοιξω το playstation για καμια ωρα. Μετα εχει κερασμα σουβλακιων από το Λεβαδειακο. Οποιος θελει , είναι ευπροδεκτος!
Εμένα μου τα έχει κάνει τσουρέκια για να βγάλω το κάθισμα από το σαλόνι και δεν μπορώ να το αναβάλω άλλο. Φαντάσου τι θα γίνει αν κάνω πως το στήνω μπροστά από την τηλεόραση.
Ρε φίλε Μιχάλη, πες μου σε παρακαλώ με ποιό μαγικό τρόπο θεώρησες ότι μίλησα με το Στάθη για το ότι θα γίνει ο αγώνας? Έχεις υπ' όψην ότι μένω Κύπρο, ότι δεν έχω το τηλέφωνο του Στάθη οπότε εκτός του internet (που δεν είχα) πως αλλιώς θα επικοινωνούσα με τον οποιοδήποτε από εσάς??? Εξήγησέ μου το αυτό σε παρακαλώ γιατί ειλικρινά δεν βγάζω άκρη με αυτά που λες...
Φίλε geopan, κατ' αρχάς μπορείς να συγχέρεις όποιον θέλεις, δεν είναι θέμα αγένειας ή κάτι τέτοιο τουλάχιστον ως προς εμένα. Το άτομο της ομάδας μου που λες ότι ήταν μέσα δεν γνώριζε για το δικό μου πρόβλημα οπότε δεν μπορούσε να σας ενημερώσει. Ηταν πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για αυτό. Όσο για την απόφαση του να δωθεί τελικά εκκίνηση δεν θα δεχτώ τον όρο λάθος, καθ' ότι η απόφαση βγήκε με δημοκρατικό τρόπο. Και εγώ θα νευρίαζα αν τελικά γινόταν ο αγώνας χωρίς εμένα αλλά ως εκεί.
Τέλος, πήρα την απάντησή μου για το "ban" και χαίρομαι που είναι απλά μια παρεξήγηση.
Όπως και να έχει, εγώ το βρίσκω κάπως αγενές να συγχαίρεις το βάθρο και να κάνεις ειδικά μνεία μόνο σε έναν εξ αυτού.
Δεν χρειαζόταν ο "συμπαίχτης" σου να γνωρίζει το το πρόβλημα που είχες. Το μοναδικό που χρειαζόταν να κάνει ήταν να επισημάνει το γεγονός ότι από την ομάδα του λείπανε 2 μέλη.
Και τέλος ακόμα και κάποιες δημοκρατίες ξεκίνησαν από ένα λάθος. Αυτό δεν σημαίνει ότι το λάθος δεν έγινε!;)
ΥΓ. Όπως έγραψα και προηγουμένως, καταλαβαίνω την αντίδραση του Μιχάλη, όχι όμως και το σκεπτικό του.
Ο Στάθης μιλούσε στο τηλ και έλεγε της εξελίξεις τώρα υπέθεσα οτι ήσουν εσυ γιατί αν θυμάμαι καλά είπε για εσένα αλλα ίσως και να ήταν και Hamilton και να κανω λάθος, οπως εκανα αρκετές φορές Σ αυτό το πρωτάθλημα.. Οπως είπα και πριν δεν εχει καμία σημασία για μένα οτι θέλετε απο εδώ και πέρα και ουτε έχω σκοπό να ψηφίσω ξανά.. Βγαίνουμε φταίχτες επειδή προσπαθούμε να τελειώσουμε ένα πρωτάθλημα.. Καλύτερα στα μελόντικα πρωταθλήματα που θα γίνουν πρώτα να βγουν οι κανόνες τα αυτοκηντα οι πίστες και μετα να πει ο καθένας αν θελει να συμμετάσχει ώστε να αποφύγουν οτι εγινε Σ αυτό το πρωτάθλημα.. Ο Αλεξ κάνει υπέροχη δουλειά και προσπαθεί να ειναι όσο καλύτερος μπορεί και να βοηθάει όλους αλλα μερικές φορές αυτό γυρίζει μπούμερανγκ.. Μπράβο Αλεξ εισαι πολυ καλός συνέχισε έτσι
Θα ξεκινήσω λέγοντας πως αν εδώ κάποιοι Γνωρίζεστε απο προηγούμενα πρωταθλήματα ή απο κοντα ή δεν ξερω κ γω τι και ξέρετε τον τροπο που γραφει ο καθένας ή τον τροπο που θα αντιδράσει κ ουτω καθεξής αυτο δεν σημαίνει οτι μπορούμε να το γνωρίζουμε ολοι. Οποτε το αν ο τρόπος γραφής του Geo συνήθως παρεξηγείτε ενώ δεν ειναι αυτο που θελει εκείνος εγω δεν το ξερω αλλα αυτο σταματάει εκει. Δεν ειμαι κουτός οποτε οταν ο οποιοσδήποτε γραφει "12 νοματαίοι 84 μερες" και κολληματα τιμονιερας και τα λοιπά ειναι καθαρά προκλητικά και ειρωνικά. Αν βλέπει οτι ο τρόπος του λοιπον παρεξηγείτε..... ας αλλάξει τροπο.
Συνεχίζω απατώντας σε καποια ερωτηματα του Geo λογο της μεταξύ μας αντιπαράθεσης.
Όσον αφορα το "φιλος" ισως για να μου γράφεις ποια ειναι κλητικη του να με θεωρείς αγράμματο παρόλα αυτα ειναι τρόπος ομιλίας μου που το χρησιμοποιώ καθημερινά. Οποτε ουτε ειρωνικό ειναι αλλα όπως γνωρίζεις ουτε είμαστε κ φίλοι (πέρα απο το PSN).
Παμε στα εύσημα των "5 ναι".
Εδώ να τονίσω οτι στο πρωτο μου ποστ υπήρχε δόση υπερβολής απο μέρους μου αλλα επειδη δεν ειμαι τύπος που προσπαθώ να δικαιολογήσω καταστάσεις θα παραδεχτώ πως ήταν ειρωνικό.
Για το αν εισαι μαλακας εδώ να πω πως σε κανένα σημείο δεν άφησα να εννοηθεί αλλα ουτε και ειπα κατι τέτοιο.
Για τον Τουλη και για το οτι έκανε αυτο που επρεπε να κανει: γνωρίζοντας απο προπονήσεις με τον Κώστα οτι ήταν δυνατος στο Μοτεγκι επρεπε να τρέξει τον αγώνα και αποφεύγοντας λάθη να νικήσει γιατι φαινόταν οτι μπορούσε. Τα περί άθλιους συμπαίκτες που ψήφισαν ναι ειναι καθαρά δικα σου λόγια.
Στο σημείο που γράφω οτι "αρέσκονται να παίρνουν περισσότερους" λογο κεκτημένης ταχύτητας ξέχασα να γράψω "βαθμούς". Οσο για το πρωτάθλημα που λες οτι στο τελος παίρνεις δώρο τεστ μονοθεσίου Formula 1 (Mercedes επρεπε να πεις;; Πες μια McLaren να εχει ουσία το δώρο!) ειναι το ίδιο πρωτάθλημα το οποίο δεν μπορει να αναβληθεί και εδώ ρωτώ εγω αν δεν μπορει λογο του οτι δεν θελουμε να υπάρχει χασούρα απο κάποιο μεγάλο έπαθλο..........................
Γράφετε ολοι οτι ειναι δύσκολο να τρέξετε και για να γίνει αυτο πρεπει να κάνετε κάποιες ενέργειες είτε με παιδιά είτε με γυναικα είτε με οτιδηποτε. Το θεμα δεν ειναι αν αυτα πρεπει αφορούν κάποιους αλλα απο τη στιγμή που εχουμε φτιάξει μια διοργάνωση πρεπει λιγο πολυ να συμμορφωνόμαστε ολοι με όλους. Ο Μιχάλης ακόμα και στα 5 ατομα θα πει ναι στο να τρέξουν αλλα αυτο δεν ειναι ομαδικό. Αν ειναι ετσι ας μην φτιάχνουμε διοργάνωση με βαθμολογίες και ομάδες, να μπαίνουμε και οποίος μπορει να τρέξει καλώς διαφορετικά "πιροβλημα του" όπως έλεγε και ο Μουστακας!
Επίσης Μιχάλη γράφεις οτι τρέχουμε για να νικάμε. Να θυμίσω οτι δεν εχω ουτε μια νικη αλλα πες λιγο εσυ γιατι τρέχεις;;;;;; Εσυ γιατι μας δικαιολογησε οταν κανεις διαφορα λάθη και χάνεις θέσεις;;;;; Εσυ γιατι τα βάζεις με τον εαυτό σου;;;;;; Εσυ δεν ειςαι αυτος που λες οτι τρέχεις για την διασκέδαση σου;;;;;;
Μην κοροϊδευόμαστε λοιπον μεταξύ μας. Σε όλους αρεσει η νικη και αυτο μάγκες δεν ειναι θεμα κάποιου επάθλου στο τελος αλλα θεμα γοήτρου οσο αυτο μπορει να υπάρξει απο ενα εικονικό πρωτάθλημα.
Επίσης όπως κ σεις έχετε διαφορα θέματα για να τρέξετε ετσι κ γω εχω δική μου δουλειά είτε καλώς είτε κακώς και εχω φτιάξει το προγραμμα μπυ ώστε Δευτερα να εχω ρεπό οχι για να πάω βόλτα με το κορίτσι μου αλλα για να τρέξω στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτα ειμαι αυτος που θα βγει απο την αίθουσα σε περίπτωση που καποιος εχει πρόβλημα, ειμαι αυτος που θα δεχτώ αναβολή γιατι ειναι μια απλή αναβολή και τιποτα παραπάνω. Και επίσης μ αρεσει αυτο το παρεάκι και περνάω καλα και ετσι θελω να γίνεται προς όλους.
Απο κει και πέρα δεν ζητάω απο κανέναν να αλλάξει το σκεπτικο του και τις πράξεις του αλλα καλο θα ειναι να το δουμε ομαδικά το θεμα γιατι είμαστε 12 ατομα και κάνουμε κατι ωραίο. Θα μ άρεσε να συμμετάσχω κ σε αλλα πρωταθλήματα με όλους εσάς γιατι τουλάχιστον οδηγικα είστε ολοι ωραίοι και εκείνοι που στο σπα είχαν 2 κ 3 δευτερόλεπτα πιο αργό γυρολογιο αυτο εχει μειωθεί κατα πολυ. Αυτο απο μονο του δείχνει οτι το πρωτάθλημα μονο καλο μας κανει... Δεν θελω να το συνεχίσω περαιτέρω αλλα να τονίσω για κατι τελευταίο οτι ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Υ.Γ. ζήτω συγνώμη για το ουρανοκατέβατο ποστ αλλα δεν ξερω ακόμα να χειρίζομαι το φόρουμ και τις δυνατότητες του όπως εσείς που φτιάχνεται ωραία ποστ τονίζοντας με κίτρινα πλαίσια ή έντονα γράμματα αυτα που θέλετε..
Θα επανορθώσω ομως να είστε σίγουροι.. Του πούστη ο Hamilton ειμαι....!!!! ;-) ;-)
Θα ηθελα να κανω μια πρόταση στον Αλέξανδρο που πραγματικα κανει τρομερή δουλειά με βαθμολογίες και απίστευτα ωραία βίντεο πριν απο κάθε αγώνα δίνοντας μια αλλη νότα στο πρωτάθλημα που εχουμε φτιάξει...
Λογο λοιπον του οτι τα προβλήματα του ιντερνετ υπαρχουν και πάντα θα υπαρχουν θα προτείνω κατι που κάνουμε σε ενα πρωτάθλημα καρτ που τρέχω και αυτο συμβαίνει εκει λογο του οτι καποιος μπορει καποια μέρα να εχει δουλειά ή για οικονομικούς λόγους να μην μπορει να στηρίξει και τις 10 συμμετοχές. Εκει λοιπον στο τελος της χρονιάς απο τους 10 αγώνες διαλέγουμε τα 7 καλυτερα αποτελέσματα ετσι αν καποιος εχει λείψει σε εναν ή δυο αγώνες δεν εχει χασούρα. Εδώ αυτο μπορει να γίνει σε 2 αγώνες ας πούμε αν και την ισχύ του κανονισμού αν αυτος σας αρεσει θα κριθεί απο τον Αλέξανδρο.
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία σε σας και τις οικογένειες σας και ο νέος χρόνος πέρα απο ολα τα καλα ας φέρει τις Δευτερες καλο ιντερνετ και υπομονή στις γυναίκες των συμμετεχόντων...
Άλλωστε μια "καυλα" εχουμε κ μεις ας μας καταλάβει καποιος!!!!!!
Να στε ολοι καλα!
Φώτη, χωρίς να θέλω να συνεχίσω την διένεξη, να σου επισημάνω κάτι:
Αν και όπως έγραψα προηγουμένως δεν ήθελα να σε στοχοποιήσω στο ποστ που έκανα αμέσως μετά το δικό σου, παρόλα αυτά τσαντίστηκα και εγώ με τα ειρωνικά σου σχόλια. Πιστεύω πως έχω και εγώ το δικαίωμα προς εκνευρισμό, όπως και εσύ που αισθάνεσαι αδικημένος από την κατάσταση και τσαντίστηκες αρκετά με αυτούς που ψήφισαν ναι, και μετά όπως παραδέχεσαι πιο πάνω τους ειρωνεύτηκες κιόλας. Adding salt to the injury, λένε οι Άγγλοι σε αυτήν την περίπτωση και νομίζω αρμόζει τέλεια.
Το κόλλημα της τιμονιέρας που έγραψα επίσης, αναφέρεται σε δικό μου πρόβλημα. Από ότι φαίνεται δεν παρακολουθείς το forum και δεν το ήξερες και ίσως για αυτό να σε ενόχλησε. Δεκτόν.
Η πιο εύκολη λύση για εμένα θα ήταν να πω πως έχω πρόβλημα με τη σύνδεση και να αποφύγω τη συμμετοχή σε κάτι που δε γούσταρα.
Δεν θέλω να εξιδανικεύσω τον τρόπο συμπεριφόράς μου, απλά το βρίσκω σωστό εφόσον έχω δεσμευτεί σε κάτι να το τηρώ. Και αυτό περιλαμβάνει και την προσπάθεια να έχω την όσο δυνατόν γίνεται, σταθερότερη σύνδεση με ΝΑΤ2 τουλάχιστον κτλ., για να μην σπάω τα νεύρα τα δικά μου και των υπολοίπων.
Σου γράφω για πράγματα που έχουν συμβεί και σε εμένα. Δυστυχώς αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να ξαναψάξω για να βρω το τι έκανα και διόρθωσα την κατάσταση, αλλά θα το κοιτάξω σύντομα. Αυτό φυσικά ισχύει εφόσον έχεις παρόμοιο πρόβλημα με την σύνδεσή σου, εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά.
Για το "φίλος" το ξέρω ότι δεν είσαι αγράμματος (ξέρω και εγώ να διαβάζω) αλλά το βρίσκω προσβλητικό να με αποκαλούν έτσι. Μπορεί εσύ να το χρησιμοποιείς τις καθημερινές σου συνομιλίες και είναι γούστο και καπέλο σου, αλλά εγώ δεν το γουστάρω και πόσο μάλλον όταν είμαι φορτωμένος από προηγούμενα σχόλια.
'Οπως και να έχει ζητώ συγγνώμη αν σε προσέβαλα μα την "κλητική", σκοπός μου ήταν να αναδείξω την ειρωνία σου και όχι να σε διορθώσω γραμματικά.
Εγώ είπα τον εαυτό μου μαλ@&@και δεν σε κατηγόρησα ότι με χαρακτήρισες έτσι.Spoiler!
Επίσης για το θέμα που επισημαίνεις με την δυσκολία των παιδιών και γυναικών. Πολύ σωστά μιλάς, αλλά αυτόματα μου δίνεις το δικαίωμα να απαιτήσω και εγώ να εξασφαλίσεις τη σωστή λειτουργία του ίντερνετ! Μάλιστα, σε προηγούμενο πρωτάθλημα υπήρχε αυτή η απαίτηση σαν προϋπόθεση συμμετοχής, και απορώ πως του ξέφυγε του Αλέξανδρου. Μετά Χριστώ προφήτης βέβαια, γιατί και εμένα μου ξέφυγε και μετά από τόσο καιρό που ασχολούμαι με τα "πρωταθλήματα" είμαι μάλλον αδικαιολόγητος που δεν συμμετέχω λίγο πιο ενεργά και αντιθέτως τα περιμένω όλα έτοιμα από τον εκάστοτε Αλέξανδρο, Νίκο ή Μανώλη.
Όσο για αυτό που γράφεις ότι σε όλους αρέσει η νίκη πάλι σωστό είναι. Αλλά τότε εξήγησέ μου γιατί συμμετέχουμε κάποιοι και τερματίζουμε από ένα εώς δυο γύρους πίσω από τους πρώτους και παρόλα αυτά δίνουμε το παρόν κάθε εβδομάδα???
Τελικά όλα αυτά επαληθεύουν το "κλίμα" που επικρατεί. Εξηγούμαι: Με εξαίρεση τον Ηλία και τον Κώστα για τους οποίους το ξέρω σίγουρα, γιατί γνωριζόμαστε από προηγούμενα πρωταθλήματα κανείς άλλος δεν αντιλαμβάνεται την όλη διαδικασία σαν "ηλεκτρονικό καφενέ" όπως πολύ εύστοχα το έθεσε ο AWD προηγουμένως. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ! (για όσους δεν αναφέρω ονομαστικά)
Η πλειοψηφία το βλέπει σαν διαγωνισμό ο οποίος επιφέρει και όλες αυτές τις καταστάσεις.
ΥΓ: Έγραψα Mercedes γιατί σε θυμάμαι κυρίως σαν Hamilton :a057:.
Και εκεί φυσικά διαφωνούμε: εγώ σαν γέρος που είμαι δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα ...
Καλησπέρα παλικάρια.. Hamilton το λες και μονο σου τα βάζω με τον εαυτό μου για την απόδοση που είχα σε αγωνα και με τα λάθη μου δεν τα βάζω ουτε με την συνδέσει ουτε με κάποιον άλλων ουτε με τίποτα. Σίγουρα όλοι θέλουν το χρονο που αφιερώνουν να τους ανάψει κιόλας και να κερδίσουν και πραγματικά νιώθεις πολυ καλά όταν νικάς.. Οπως και εγώ οπως και όλοι έχουν σκοπό την νίκη η οποία ειναι και το κίνητρο.. Αλλα δεν κανω τα παντα να νικήσω.. Για αυτό λέω οτι στόχος μου δεν ειναι η νίκη αλλα η παρέα.. Δηλαδή μ λίγα λόγια θα μπορούσα να συμμετάσχω σε ένα πρωτάθλημα που παει κόντρα Σ αυτα που παίζω.. Θα μπορούσα να επιμένω να συνεχίσουμε το προηγούμενο πρωτάθλημα που ήμουν πολυ δυνατός με το συγκεκριμένο αυτοκηνιτο και κανόνες ενώ άλλοι ειχαν δυσκολίες να μείνουν στην πίστα. Στο μονο που ήμουν κάθετος ήταν στης αναβολές και αυτό λόγο χρόνου οχι επειδή δουλεύω παρά πολλές ώρες αλλα επειδή έχω οικογένεια και ασχολούμαι πιο πολυ με το ps4.. Κλείνοντας θα πω οτι Hamilton και touli και μ όλους δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα είστε όλοι καλά παιδιά και διαφωνίες θα υπάρχουν όλοι έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και απόψεις.
Και κατι ακόμα δεν λέω δικαιολογίες όταν λέω μετα τον αγωνα τι έκανα λέω την κατάντια μου.. Οτι δεν ήμουν καλός κάνοντας λάθη στρατιγικες και αλλα.. το λέω κρίνοντας μονο τον εαυτό μου και λέγοντας οτι δεν ήμουν αρκετά καλός για τον ανταγωνισμό οχι για να δείξω κατι και οχι για να δικαιολογήσω κατι. Δικαιολογία ειναι νομίζω όταν τα ρίχνεις σε τρίτους και οχι στον εαυτό σου, αυτό λέγεται αυτοκριτική ειδικά όταν κανεις λάθος.. Αλεξ πιστεύω καλύτερα να κανεις κληρώσει καιρό για να ξέρουν τα παιδιά σε τι καιρό θα τρέξουν και να κανουν προπόνηση τόσο καιρό που θα κάθονται.
Μιχάλη θα προτιμούσα να κρατήσουμε την κλήρωση του καιρού κλασικά για 6 μέρες πριν απο τον αγώνα! Οι λόγοι είναι ο ρεαλισμός και το σασπένς! Άλλωστε οποίος θα κάθεται τόσο καιρό μπορεί ελεύθερα να δοκιμάσει να κάνει προπόνηση και σε συνθήκες με βροχή!
Παιδια ειμαι Ροδο και μακρια απο το GT6... Μου λειπει... Πειτε μου τι μπορω να κανω για να αναπληρωσω αυτο το μεγαλο κενο :/
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ AΓΑΠΗ
Καλά Χριστούγεννα με αγάπη, ειρήνη και ευτυχία σε όλους και τις οικογένειες σας.
Καλά να περάσετε όλοι και καλό ταξίδι σε όσους ταξιδέψουν.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και χαρά στις οικογένειές σας.
http://brockvillespeedway.com/wp-con...acing-card.jpg
ΛΟΛ... παλι καλα παντως που εχω και το PS4 για να λεμε την αληθεια...Γιατι αλλιως θα εκοβα φλεβες εδω....Ανυπομονω να ξαναξεκινησουμε!!!!
- - - Updated - - -
Επισης προς Αλεξ και Ηλια...Μολις γυρισω θελω να κανονισουμε ενα απογευμα για να οργανωσουμε αυτο που ειχε πει ο Ηλιας. Να αρχισουμε να κραταμε και να εχουμε σε ενα "βιβλιο" τα πρωταθληματα και τους κανονες που μπορουμε να οργανωσουμε. Να μην χρειαζεται να κανουμε συνεχεια δοκιμες για να δουμε τι πρωταθλημα θα κανουμε.
Καλημερα σε ολη την παρεα και καλη πρωτοχρονια σε ολους..
Ειχα μερες να μπω και σημερα βλεπω μια πολυ μεγαλη συζητηση για το θεμα της εκκηνησης η μη του αγωνα που εγινε..
Εγω απλος θα ηθελα να διευκρινησω οτι καποια πραγματα που εγινα απο την αρχη ως και σημερα εβγαζαν και τα 2 ματια μας ανεξαρτητα αν μερικοι προσπαθουσαν να μας αποδειξουν οτι ο γαιδαρος πεταει.. Μερικοι το καταλαβαν απο την αρχη μερικοι πιο μετα μερικοι ισως οχι.
Να αρχησω με το θεμα του Touli..
Απο την αρχη ξεραμε οτι εχει προβλημα και δεν μπορει να μπει ολος τυχαιος ο Σταθης να ζηταει διευκρηνηση τι γινετε αν δεν συμετεχη το 1/4 του Grid απο τον Αλεξανδρο..
Μετα απο την αποφαση της πλειοψηφιας αποφασηζετε οτι ο αγωνας θα γινει ολος τυχαιος ο Toulis μπαινει κατευθειαν..
Με το μυαλο μου λεω εγω τωρα καλα ο Toulis ειπε οτι εχει θεμα πως μετα απο την αποφαση μπηκε και γιατι περιμενε μεχρι την αποφαση να μπει απο το internet του φιλου του ??
Ο Μηχαλης ειπε οτι μιλησε στον τηλεφωνο με τον Σταθη και ο Toulis απαντησε πως μενει Κυπρο και δεν εχει το τηλεφωνο του Σταθη.
Touli μπορει να μην εχεις το τηλεφωνο του Σταθη αλλα εχεις το Facebook του Σταθη..
Φιλοι μου ακομα και να μην εγινε εσκεμενα ολο αυτο για να ακυρωθη ο αγωνας διοτι ο Φωτης δεν μπορουσε να συμετεχη ολο αυτο το σκηνηκο αυτο εδειξε..
Φιλε μου Touli μην μου πεις οτι δεν εχεις το Facebook του Σταθη γιατι εσυ ο ιδιος προσωπηκα με ρωτησες αν εχω Facebook και μετα μου ανεφερες οτι εχεις το Facebook του Σταθη σε προσωπηκη μας συζητηση..
Οπωτε ακομα και μην εγινε ετσι υπαρχη υποψεια οτι εγινε και εγινε εσκεμενα..
Εγω θελω να πω οτι μην υποτηματε την νοημοσηνη κανενος εδω μεσα αλλοι το καταλαβαινουν και το αναφερουν αλλοι το καταλαβαινουν και δεν μιλανε για να μην εχουμε θεματα..
Απο την αρχη γινοντε περιεργα πραγματα και η πλακα ειναι οτι γινοντε απο συγκεκρημενα ατομα..
Ερχομε στον Φωτη τωρα..
Φωτη νομιζω οτι ο καθενας θα ηταν δυσαρεστημενος αν γινοταν ο αγωνας ενω αυτος δεν μπορουσε να συμετεχη,αλλα αν ολο αυτο το σκηνηκο ειναι οντως αληθεια οτι δηλαδη εσκεμενα ηπηρχε συνενοηση για να λυπει το 1/4 του Grid ωστε να ακυρωθη ο αγωνας τοτε νομιζω οτι ειναι λαθως ολο αυτο και κυριος λαθως κινηση απο μερος σου..ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..
Απο την αρχη ειχαμε διαφορες διαφονιες..Καποιοι πρωσπαθουσαν να κανουν το πρωταθλημα ισω προς ολους οστε οι διαφορες που υπαρχουν να ειναι οσο το δυνατον μικροτερες αναμεσα στους συμετεχοντες,αλλοι εβγαζαν κανονες και χρησημοποιουσαν πραγματα μην φανερα στους υπολυπους και στην συνεχεια τα εβλεπαν λογικα απο την στιγμη που ο εξωπλησμος του το επετρεπε και δεν το απαγoρευε το GT6 και γενικα διαφορα αλλα τετοια κουφα..
Εδω μεσα υπαρχουν ατομα τα οποια εχουν ασχοληθη παρα πολυ με το GT και γνωριζουν καποια πραγματα οσο αναφορα τις τρυπες του GT ΔΕΝ ειναι τρελοι γιαυτα που λενε γιατι τα εχουν δει πολλες φορες απο διαφορους αγωνηζομενους που πρωσπαθουσαν να παρουν πλεονεκτημα ισβαρως των αλλων,πραγματα που δεν τα γνωστοποιοι το GT..
Νομιζω οτι μεχρι το τελος θα εχουμε και αλλες διαφονιες διοτι μερικοι απο μπροστα το πεζουν σωστοι και απο πισω σκαβουν τον λακκο σε αλλους..
Ερχομε στον Αλεξανδρο..
Αλεξανδρε θελω να σου πω ενα μπραβο για την προσπαθεια που κανεις να μαζεψεις 12 ατομα οστε να κανεις ενα πρωταθλημα σωστο και δικαιω προς ολους ολου τα καταφερνεις αλλου οχι (οχι απο δικο σου φτεξημο αλλα αλλαζωνεια μερικων που προσπαθουν να παρουν πλεονεκτηματα για να δειξουν οτι ειναι γρηγοροι αλλα οπως εχω πει σε αλλο post μου το τοσο γρηγορος η οχι ειναι ο καθενας φαινετε απο διαφορα πραγματα)
Ελπιζω σε καποιο αλλο πρωταθλημα που θα προσπαθησεις να κανεις οι κανονες να ειναι ξεκαθαροι απο την αρχη χωρις αλλαγες στα μεσα του πρωταθληματος και οταν γινετε αντιληπτο οτι καποιος (κλεβει) να υπαρχη ποινη..Δεν ημαστε σε θεση να μιλημε για 100% αλλα καποια πραγματα κανουν ΜΠΑΜ δεν χρειαζετε να εισαι σιγουρος 100% απο την στηγμη που γνωρηζεις οτι αυτο γινετε αν κανεις αυτο και δεν υπαρχη περιπτωση να γινει αλλιος..
Ερχομε σε εμενα προσωπικα
Απο την αρχη δημιουρχησα καποια θεματα καποια εσκεμενα καποια καταλαθως..Δεν μου αρεσει οταν καποιος περνει πλεονεκτηματα που δεν μπορω να παρω εγω και κυριος πλεονεκτηματα που σε εμενα δεν γινοντε γνωστα διοτι το GT δεν μου επητρεπη να τα ελενχω,και μετα να ερχοντε διαφοροι και να πρωσπαθουν να μου αποδιξουν οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λεω γνωριζω αρκετα σχετηκα με το GT δεν μπορει να με βγαλει καποιος χαζω και οτι αυτα που λεω δεν στεκουν..
Εγω προσωπηκα σταματησα να ασχολουμε με το πρωταθλημα απλα συμετεχω αν και νομιζω πως ειναι φανερο πλεον οτι τα εχω παρατηση..
Συγνωμη για ολο αυτο το post..
Καλη πρωτοχρονια με υγεια σε ολους..
Καλή χρονιά και καλή διασκέδαση σε όλους παιδιά
Καλη χρονια ομαδαρες και ευτυχισμενο το 2015 με πολλες μαχες και τρομερα πρωταθληματα!!!
Καλή χρονιά παιδιά. Μακάρι το 2015 να είναι πολύ καλύτερο από το 2014 για όλους μας.
Καλησπερα σε ολα τα παιδια..
Μετα απο καποιες αλλαγες του ωραριου μου που μου εφερε ο καινουριος χρονος μου ειναι αδηνατον να συνεχισω το πρωταθλημα...
Θελω να δηλωσω προς ολους και κυριος προς τον Αλεξανδρο την αποχωριση μου απο το πρωταθλημα κυριος για προσωπικους λογους..
Να πω στους Τeam Mate μου οτι μπορουν να προχωρισουν στην αντικατασταση μου..
Ευχομαι να περασετε καλα στην συνεχεια του πρωταθληματος..
Ειμαι χαρουμενος για τις νεες γνωριμιες που εκανα σε αυτο το πρωταθλημα..Ελπιζω οτι ισως θα μπορεσουμε να τα πουμε σε καποιος αλλο πρωταθλημα..
Καλη χρονια και ευτηχησμενος ο καινουριος χρονος σε ολους..
Έγινε Γιώργο. Να είσαι καλα!
Καλή χρόνια και απο μένα με υγεία και φυσικά με ακόμα καλύτερα διαδυκτιακά πρωταθλήματα! Άντε και στη νέα γενιά σιγά σιγά! ;)
http://www.d4ever-host.net/images/ba8833b0377b4e0d.png
Ευχές για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό Νέο Χρόνο, γεμάτο υγεία και προσωπικές επιτυχίες, γαλήνη και αγάπη,
μα πάνω από όλα καλοσύνη και ελπίδα στις ψυχές.
Καλησπερα και χρονια πολλα! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα και ετοιμοι για τη συνεχεια! Θα ηθελα να ενημερωσω πως για σημερα δεν βλεπω να προλαβαινω την κληρωση του καιρου. Αν θελει να την αναλαβει καποιος αλλος μεσω καμερας στο PSN ευχαριστως να την κανει! Αλλιως θα την κανω εγω αυριο το απογευμα!
Θα περιμένουμε τον διοργανωτή αύριο, εξάλλου ένα τενεκέ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στείλαμε πριν την κλήρωση, να πάει χαμένο;
Ομαδαρες επεστρεψα και ειμαι ετοιμος για προπονηση!!! Επισης Αλεξανδρε τι ωρα θα κανεις την κληρωση?? Για να δω αν προλαβαινω να σας κανω παρεα (Σχολαω 6μμ)
Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά με τις καλύτερες μου ευχές.
Θα πω μόνο δύο πραγματάκια για τα λεγόμενα του Eykeros, ο οποίος αν και δεν είναι σίγουρος όπως λέει, μιλά για κρυφές συνεννοήσεις κλπ ώστε να μην γινόταν εφικτός ο προηγούμενος αγώνας. Αυτό που είπα στον Μιχάλη ότι δεν μίλησα με τον Στάθη, μόνο ο Στάθης μπορεί να το επιβεβαιώσει. Αν πει ότι μίλησα μαζί του πριν τον αγώνα, τότε είμαι και ψεύτης και τρελός γιατί κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι να έγινε. Δυστυχώς δεν μπορώ να επιβεβαιώσω από που πήρα internet την τελευταία φορά για να αποδείξω αν είχα όντως πρόβλημα. Αν κάποιος πιστέυει ότι το έκανα επίτηδες, δικαίωμά του, δεν μπορώ και δεν έχω να αποδείξω κάτι οπότε δεν θα μπω στον κόπο. Όσο για σένα Eykeros... τι να πω, πίστευα ότι "έκοβε" λίγο παραπάνω το μάτι σου, αλλά για να λες αυτά που λες μάλλον έπεσα έξω. Κατάλαβα ότι κάτι σε είχε πειράξει απ' τον αγώνα ήδη, γι' αυτό με έκλεινες επιδεικτικά κάθε φορά που σε έβρισκα μπροστά μου για να σου δώσω γύρο. Αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε σε αυτό που σκέφτηκες. Τέλος πάντων, αλλιώς θα ήθελα να ξεκινήσω το πρώτο μου post για την νέα χρονιά αλλά τι να γίνει...
Θα σας δω όλους την Δευτέρα για τον αγώνα μας,
καλή αρχή για όλους μας
Επιστροφη και κατευθειαν στα δυσκολα....
Υγρασία: 60%
Ωρα: 7:00
:huh_where:
Επισης για αυτον τον αγωνα στα δοκιμαστικα θα εχουμε καποιες αλλαγες.
Η διαρκεια θα ειναι 10 λεπτα, "Εκκινηση απο την τελευταια στροφη" και "μονος αγωνας".
Καλησπέρα Δευτέρα θα λείπω οποτε τα λέμε στον επόμενο αγωνα καλη τύχη Σ όλους και να έχετε καλό αγωνα τα λέμε
Καλησπέρα σε όλους!
Σίγουρα ένα Nurburgring 24h είναι από μόνο του απαιτητικό, αλλά τώρα που θα συνδυαστεί με βροχή... Νομίζω ότι θα είναι με διαφορά ο πιο δύσκολος και ανατρεπτικός αγώνας που θα δούμε στο πρωτάθλημα!!! Προπονήσεις και λοιπά δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσουν... οπότε... Εύχομαι σε όλους καλή τύχη και ο Θεός βοηθός!!! :priest:
Καλησπερα ομαδαρες!!! Εχω να πω οτι εκανα καποιες δοκιμες στο Green Hell και εχω να πω οτι:ΠΡΟΣΟΧΗ στα κερμπ, υπουλα και δεν ξερεις απο που θα σου ερθει. Δευτερον, οχι υπερβολες στο γκαζι και ειδικα σε μεσαιας ταχυτητας στροφες. Επισης θελω να θεσω το θεμα αντικαταστασης του Eykeros. Δηλωσε πως δεν θα ξανατρεξει οποτε καλο θα ηταν να βρουμε καποιον να τον αντικαταστησει. Ο Τζανετος εχει πλεον ιντερνετ αλλα πρεπει να τον ρωτησω ποτε γυρναει απο το χωριο ωστε να δω αν θα τρεξει.
Σημερα δεν θα εχουμε βιντεακι λογω μιας σοβαρης βλαβης στον εξοπλισμο. :priest:
Αντ αυτου, ακουστε ενα ωραιο ρυθμικο τραγουδακι και βαλτε εικονες με το μυαλο σας. Διαφορες ωραιες στιγμες του προηγουμενου αγωνα με background την βροχαρα που μας περιμενει στο ρινγκ!
Μας καλοέμαθες φίλε μου οπότε θέλουμε το....φερέρο ροσέ μας! [emoji14]
Καλημέρα παιδιά.
Ημέρα μετά τον αγώνα σήμερα και...
Συγχαρητήρια στον Στάθη για νίκη και πρωτάθλημα.
Συγχαρητήρια και στα παιδιά του βάθρου που πάλεψαν για κάθε θέση που πήραν.
Λυπάμαι πολύ για όσους είχαν πρόβλημα με την σύνδεση τους και ελπίζω να λυθεί ποια αυτό το αδικαιολόγητο θέμα πλέον.
Ήταν ένας αγώνας υπέροχος με τεράστια κούραση άλλα μεγάλη ανταμοιβή.
Πραγματικά ευχαριστήθηκα το κάθε δευτερόλεπτο και το μόνο που με στεναχώρησε ήταν που δεν μπόρεσα να σώσω βίντεο.
Αν κάποιος μπορεί να μου το στείλει θα του είμαι ευγνώμων.
Μακάρι και οι επόμενοι αγώνες να είναι στο ίδιο επίπεδο χωρίς τα προβλήματα σύνδεσης.
Ελπίζω να μην ζορισα πολύ κανέναν μέσα στον αγώνα, είχα πως μια επαφή με τον Φώτη που θυμάμαι και λυπάμαι πολύ για αυτό.
Το μόνο θέμα που είχα βεβαίως ήταν που δεν μπορούσα να γράψω όταν περιμέναμε στις κατατακτήριες γιατί ξεκινούσε το αμάξι μόνο του μόλις πήγαινα να γράψω με το χειριστήριο.
Κρίμα γιατί είχα υπέροχες ατάκες ειδικά για Φώτη και Κώστα!
Μπραβο Σταθη για την κατακτηση του πρωταθληματος!!! Ησουν αξιος για αυτο teammate!!! Μπραβοοο!!! :)
Για τον αγωνα, πολλα μπραβο στην φοβερη τετραδα-τρενακι μπροστα που με αυτες τις συνθηκες δεν εκανε κανεις τους καποιο σοβαρο λαθος και μεχρι το τελος δεν ηξερες ποιος θα ειναι ο νικητης!
Ηλια πραγματικα... Πολυ κριμα... Απο την αλλη, νομιζω πως ευχαριστηθηκες 59 λεπτα απολαυστικου αγωνα και για μενα αυτο ειναι που μετραει πραγματικα!
Κριμα και για τον Χρηστο και τον Γιωργο που τους πεταξε απο νωρις...
Κωστα, ελιωσα με την ατακα στο τελος περι βαθρου! :D
Παιδια, μετα τον επομενο αγωνα θα υπαρξει ενα ερωτηματολογιο σχετικα με την επομενη... σεζον. Το ερωτηματολογιο θα αποτελειται απο ερωτησεις και συγκεκριμενες απαντησεις και στο τελος θα υπαρχουν και καποιες ετοιμες προτασεις. Γιαυτο θα ηθελα να προσκαλεσω προαιρετικα, οποιον εχει μια ωραια ιδεα για το στησιμο της νεας διοργανωσης, να μου την στειλει με pm για να την ενσωματωσω σαν επιλογη στο ερωτηματολογιο.