16 Ειναι εμενα, με τα τηλεφωνο που κανει η μανα μου ομως παει στα 25 το μηνα. χαχα.
Εγω τπ Φλεβάρη ειχα κανει αίτηση για να παω wind στο κινητο και η Vodafone εκτός απο προσφορά για κινητο μου εκανε για τη Hol ( που ημουν ήδη συνδρομητής) και μπυ έριξε 50% το πάγιο για απεριόριστα σταθερά και Ίντερνετ και πληρώνω πλεον 14.5€ το μήνα.
Άκυρο αλλά επειδή λέτε για Forthnet... τις τελευταίες δύο μέρες έχει γ*&$#ει το σύμπαν. Γενικά έχω πρόβλημα το τελευταίο διάστημα (μάλλον λόγω ping - δεν είμαι και σίγουρος βέβαια) οπότε αύριο θα πάρω να δω τι παίζει.
Εγω μια φορα ειχα μονο προβλημα με τη Forthnet, τεραστια ping, αποσυνδεσεις ανα 5 λεπτα, χαμηλος συνχρονισμος γραμμης.
Τι εφταιγε? Καποιος ειχε βγαλει το ενα απο τα δυο καλωδια που καταληγουν στο καφαο. :P
Εγω παλι με την 4net εχω καλυτερη ταχυτητα.....βεβαια η hol μου εδινε την εντυπωση οτι ειχε βαλει οριο και εκοβε ταχυτητα.
Σήμερα πήρα την Forthnet και ζήτησα fastpath.Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλα αν ειναι να παίζουμε ακόμα πιο άνετα online, γιατί όχι? Θα έχω θέμα κάπου αλλού ή δεν επηρεάζει τίποτα τo fastpath?
Πριν σε speedtest που έκανα ειχα 24ms Ping. Επειδή είμαι ολίγον άσχετος, εκεί θα φανεί η διαφορά?
Θα δεις διαφορα στο παιχνιδι σου ναι. Οχι τρελα πραγματα.
Μη μετρας Ping σε Speedtest. Γενικα μη κανεις τιποτα σε Speedtest, ειναι ακυρα.
Το μονο προβλημα που θα εχεις ειναι στο packet loss. Τι σημαινει αυτο?
Αν σερφαρεις στο δικτυο και πατησεις αν ανοιξει μια σελιδα, μπορει να αργησει να την ανοιξει για 2-3 δευτερολεπτα, αν κατεβαζεις οτιδηποτε μπορει να πεσει αποτομα η ταχυτητα σε πολυ χαμηλα επιπεδα και να επανελθει μετα απο 2-3 δευτερολεπτα. Βεβαια αυτο δεν γινεται συνεχεια αλλα θα το συναντησεις κατα τη διακρεια της μερας σου.
Ευχαριστώ Γιώργο! Κατάλαβα.. Πάντως πριν προλάβω να δω το post σου, μπήκα speedtest και το ping ήταν 8! Τεσπα, δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα στο online, αλλα ότι κερδίζουμε καλό ειναι! ;)
Mετά από πρόβλημα που είχα με το online του COD ΑW και αφού κατάλαβα ότι δεν φταίει το παιχνίδι γιατί έβαλα και το Ghosts το οποίο έπαιζε online αλλά τώρα μου βγάζει error και αυτό πήρα τη Forthnet και εγώ σήμερα και μου έβαλαν fastpath, το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα δω αν άλλαξε κάτι αλλιώς θα αλλάξει ο ίδιος ο πάροχος, επιστροφή στον ΟΤΕ σκέφτομαι.
Καλημέρα, με το fast προφίλ ενδέχεται να έχετε αποσυνδέσεις ειδικά αν δεν έχετε καλή γραμμή..
Αυτός μου είπε από τα 10 που βλέπει ότι έχω θα πάω στα 8-9 αν είναι να έχω και disconnect έφυγα χθες για ΟΤΕ.
Πες του να σε βάλει σε φαστ προφίλ 8mbps και λογικά θα σαι μια χαρα
Γι'αυτό κι εγώ αγόρασα ρουτερ που ρυθμίζεις μόνος σου το snr.
Αυτή τη στιγμή κλειδωνω στα 18mbps με fastpath χωρίς καμία αποσύνδεση.
@Nikon και ΟΤΕ να βάλεις πάλι στα ίδια θα είσαι. Ίδιες γραμμές είναι. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα καλωδίωσης στο σπίτι σου ή κανένα βραχυκύκλωμα στο καφαο.
Εγω πριν το fast path ειχα 7.5 ταχυτητα με 24ms ping.
Μετα την ενεργοποιηση μου εβγαλε λιγο χαμηλοτερη ταχυτητα και 8ms ping.
Ολοι εκτος απο τη CYTA. Ιδιες γραμμες ειναι και τις δανειζονται απο τον ΟΤΕ.
Το ρουτερακι που ηθελα πολυ καιρο να παρω ειναι το Netgear DGN2200 που με Custom Firmware γινεται αυτο που ειπα προηγουμενως.
Μου εδωσε και καλυτερη συνολικη ταχυτητα. Πριν το αγορασω ειχα ενα TP-LINK απο τα πρωτα Ν series και κλειδωνα στα 13mbps μονιμα με Fastpath.
Με το που εβαλα το Netgear πηγε στα 18,5mbps χωρις Fastpath, εβαλα Fastpath και μου το εριξαν στα 16mbps, εριξα το SNR και ανεβηκα στα 18mbps σταθερα μεχρι σημερα που μιλαμε.
- - - Updated - - -
Βρισκομαι στην Αθηνας κατω απο Πλατεια Ελευθεριας. Φαντασου βρισκομαι 1200 μετρα περιπου μακρια απο το Α/Κ.
Α... Εισαι πιο κοντα εσυ. Εγω ειμαι πανω απο τη Πλατεια Ελευθεριας στο Δημαρχειο κοντα. Παρα 200 μετρα δηλαδη δε μπορεις να βαλεις VDSL ε; ΧΑΧΑ!
πως βλεπουμε αν εχουμε fastpathAttachment 6132