φιλε απλα πριν το παρεις ριξε μια ματια το προγραμμα του novasport1.π.χ. ολυμπιακος μονπελιε δεν το δειχνει,ειναι μεγαλη απατεωνια το επιγειο.κρινε μονος σου απλα σε συμβουλευω να δεις τι αγωνες δειχνει πριν το παρεις.
Printable View
φιλε απλα πριν το παρεις ριξε μια ματια το προγραμμα του novasport1.π.χ. ολυμπιακος μονπελιε δεν το δειχνει,ειναι μεγαλη απατεωνια το επιγειο.κρινε μονος σου απλα σε συμβουλευω να δεις τι αγωνες δειχνει πριν το παρεις.
^ βασικα η NOVA Επιγεια (Sports)
http://www.forthnetgroup.gr/media/Pa...rts_cinema.jpg
Εντάξει απλά γελάω... Οι τύποι είναι αστείοι...
Εγώ νόμιζα έχει όλα τα κανάλια.. Έψαχνα πόση ώρα αλλά το κρύβουν καλά οτι είναι μόνο αυτά..
λολ και γω δεν το ξερω αλλα το googlαρα και τελικα το εχουν οντως κρυμμενο!
στην σελιδα τους δεν λενε τπτ μονο οτι και καλα εχει πολους αγωνες απο τα κορυφαια πρωταθληματα...
λολ
παιδια το κακο ειναι οτι στην επιγεια στο novasport1 δεν δειχνει τα πιο σημαντικα ματς,να σας δωσω ενα παραδειγμα τα ματς του ολυμπιακου στο champions league τα δειχνει το novasport2.
κυκλοφορει εντονα στην πιατσα οτι η nova παει για φουντο το ιδιο και η forthnet...
Καιρός ήταν. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση, γιατί τώρα έχουν αρχίσει τις προσφορές μπας και σώσουν την παρτίδα. Καλά να πάθουν. 60€ το μήνα δεν κοστίζουν οι συνδρομητικές υπηρεσίες ούτε στην Ουγκάντα.
όντως, ακούγεται έντονα η φήμη πως θα προσφύγουν στο άρθρο 99. εννοείται πως η συνδρομή στα 60 ευρώ είναι πανάκριβη για ελλάδα, δε το συζητάμε καν. απλά αν γίνει αυτό, κρίμα για τους ανθρώπους που θα χάσουν τη δουλειά τους. γίνεται πανικός όντως από προσφορές και λογικά θα βγουν και άλλες μέσα στα χριστούγεννα. πάντως δεν ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να ''χαιρόμαστε'', γτ αν κλείσει η νόβα, θα έχουμε και πάλι μονοπώλιο στη συνδρομητική δορυφορική τηλεόραση, αφού ο οτε θα παίζει μόνος του. είδαμε όλοι τι γινότανε τόσα χρόνια με το μονοπώλιο της νόβα. απλά, όταν στηρίζεσαι τα τελευταία χρόνια σχεδόν ΜΟΝΟ στο ελληνικό πρωτάθλημα και δίνεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλά χρήματα γι αυτό, ε, κάποτε θα την πληρώσεις που λένε.
@Lnds500 μα η νόβα είναι υπερχρεωμένη με ένα σωρό δάνεια. απλά τη forthnet την παίρνει η κατρακύλα επειδή ενώθηκε με τη νόβα. σαν πάροχος τηλεπικοινωνιών, πάει καλά απ' ότι διαβάζω.
Κάπου διάβασα πριν λίγες μερες ότι η Forthnet έκανε μειώσεις 11% στους μισθούς στο προσωπικό της. Μπορεί και μέσα στο forum να το είδα δεν θύμαμαι. Σίγουρα βέβαια είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά αν ισχύει. Γιατί από φίλους που γνωρίζω που δουλεύουν σε μεγάλες εταιρείες της Ελλάδας δεν έχουν φάει μείωση ακόμα (Vodafone, Intracom)
εγώ είχα διαβάσει για μέχρι 35% μειώσεις. να και το άρθρο...
http://www.satleo.gr/cdn/component/c...5385--forthnet
επίσης άλλο ένα που έχει πολύ ενδιαφέρον...
http://www.satleo.gr/cdn/component/c...eal-news------
Εμένα πάντως με 10 τραπέζια στο μαγαζί μου ήθελαν ούτε λίγο ούτε πολύ, 2.5 χιλιάρικα τον χρόνο (επαγγελματικό). Όπως καταλάβατε τους έδωσα 3 με τα πουρμπουάρ και ησύχασα..
εδώ και πολλά χρόνια αυτοί που κάνουν κουμάντο στη νόβα σου δίνουν την εντύπωση πως ζουν εκτός τόπου και χρόνου (τιμολογιακή πολιτική, συμπεριφορά σε υφιστάμενους συνδρομητές κλπ). με το που πήρε τα πάνω του ο οτε (ήδη έχει ξεπεράσει τις 100.000 συνδρομητές) άρχισαν να το βλέπουν λίγο διαφορετικά το θέμα. αρκεί να μην είναι αργά πλέον γι αυτούς...
παντως η προσφορα που κανει αυτο το δεκεμβρη παραειναι καλη.30 euro για internet,τηλεφωνο και το start pack + bonus καναλια,εγω ψηθηκα να το κανω το πακετακι για τους δικους μου στο σπιτι τους που τους κοπαναει ο οτε 100αρια και βαλε(για τηλεφωνο μονο).αν ισχυει το για παντα που λενε βεβαια.
απλα το αναφερω γιατι δεν μου εχει ξανασυμβει
εχτες καταλαθος πατησα το κουμπι ''1'' που ειναι το κουμπι για το nova cinema κ εκει που περιμενα να μου βγαλει μια black screen αφου δεν εχω βαλει νοβα μου εβγαλε κατι διαφημισεις και αμεσως μετα αρχισε το game of thrones!
βεβαια μετα απο κανα 6λεπτο κοπηκε αλλα απορω πως εστω και για λιγο μπορουσα να δω νοβα.
Και σε εμενα το ίδιο μονο που έπαιξε περισσότερο
Προφανώς απο λάθος. Το βρίσκω φυσιολογικό να γίνεται καμια φορά, δεδομένου ότι η Νοβα, για λόγους διαφήμισης, ανοιγει τα κανάλια αυτα για μερικές μέρες (δεν ειναι αυτη η δική σας περιπτωση).
Just enjoy it whenever happens.
οσο διαφημιση και να κανει τωρα ,, παει εχει χασει το παιχνιδια απο ,,τον οτε τβ (ειδικα απο την επομενη χρονια).
κι όμως παιδιά, όπως διαβάζω κι αλλού, είναι πολλοί αυτοί που ακόμη βλέπουν τη superleague. επίσης, ενδιαφέρον θα έχει τώρα που και οι 2 πλατφόρμες θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα της αεκ στη football league 2... αναγκαστικά πλέον η νόβα έχει ρίξει το βάρος σε εγχώριες διοργανώσεις (μπάσκετ, βόλλευ που ήδη έκλεισε για 3 χρόνια). μην ξεχνάμε πως για το κύπελλο είναι στα δικαστήρια και απ' ότι είχα διαβάσει, τα δικαιώματα της football league, είναι ελεύθερα από το καλοκαίρι. αυτό που κατάλαβα για τη νόβα τόσα χρόνια, είναι πως κυρίως νοιάζεται να έχει συνδρομές σε καφετέριες, ταβέρνες κλπ. και όχι τόσο πολύ ιδιώτες. απλά ζητάνε πλέον πάρα πολλά χρήματα και ο κόσμος αρχίζει και κόβει συνδρομές...