Originally Posted by
optimum.w
Εχω ενα ps3, το εχω αγορασει απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας, απο τοτε που το αγορασα μεχρι και σημερα δεν το χρησιμοποιουσα πολυ, σε γενικες γραμες μονο καμια ταινιουλα και κανενα επιλεκτο παιχνιδι μετρημενα στα δαχτυλα δηλαδη, γενικως σε κατασταση ψηλοαχριστιας. Αγορασα το gran turismo 5 και επειδει ειμαι φανατικος του ειδους εδω και αρκετα χρονια, το εβαλα να παιξει...την πρωτη μερα μια χαρα...την δευτερη μετρια...και την τριτη τελος...αναφερομαι για το blu ray της συσκευης...μια διαβαζε μια δεν διαβαζε οπου σημερα δεν διαβαζε καθολου οσες φορες και αν προσπαθησα... βαλε βγαλε το cd απειρες φορες το ιδιο πραγμα...ειχε το loading πανω δεξια στην οθονη χωρις να διαβαζει και οταν εβαλα το αυτι μ στην κονσολα ουτε καν γιριζε το cd... διαβασα στο internet οτι ισως φταει η κεφαλη και θελει καθαρισμα...ακολουθησα πολυ προσεκτικα τις οδιγιες το ανοιξα το καθαρισα με μπατονετα και οινοπνευμα το σιναρμολογισα παλι και παλι το ιδιο πραγμα....λογικα μαγκες μ πρεπει να εχει καει το blu ray drive...δεν ξερω πως να συμπερυφερθω απο εδω και περα....στην εγκυηση βεβεως δεν ειναι πια...αμα το παω στην sony θα μου πουνε να παει αθηνα κ.τ.λ...(απο πατρα ειμαι) και ισως ερθει σε κανα χρονο και απο τιμη φαρμακι (καλη επιτυχια δηλαδη) οπου δεν θα συμφερει να δωσεις και τοσα....εν τελει εχω σκεφτει να παραγκειλω απο e-bay η απο οπου αλλου ενα καινουριο blu ray drive να το τοποθετησω και να ξεμπερδεψω αλα και εκει πρεπει να ψαξεις σωστα για κωδικους συμβατους και τετοια...βεβεα οποιο μελος απο εδω μεσα μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ...αν ισως υπαρχει και κανενα blu ray για πουλημα απο εδω μεσα...αμα δεν βρω ακρη μυριζομαι καδο....χαχαχαχα....ευχαριστω