μονο απο ελλαδα θα εχει ελληνικα..
Printable View
μονο απο ελλαδα θα εχει ελληνικα..
δυστηχώς μόνο από Ελλάδα , είναι χωρισμένα με region releases , και εμείς είμαστε με Ρωσία/Ρουμανία/Βουλγαρία νομίζω , (τώρα να το βρεις απο εκει το κόβω λίγο χλωμο..)
και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που δεν πέφτει με τίποτα η τιμή του !
65€ το πήρα τον Δεκέμβρη τόσο και παραπάνω έχει ακόμα!
σου λέει , αυτό δεν μπορεί να το πάρει απο Αγγλία..... α ρε λαμόγια..!:very_evil:
το πήρα μαμάει αφάνταστα πάρτε το αξίζει
hi..σκεφτμαι να το αγορασω αλλα δισταζω λογω της μη υποστηριξης του mybuzzquiz.com & playstation store..τι λετε,να το αγορασω?
Αν υπάρχει παρέα που θα παίζεις μαζί τους ούτε να το σκέφτεσαι.......το γέλιο είναι τρελό και χωρίς αυτά που λες.
παιδια καλημερα. προχθες ξενερωσα με το παιχνιδι γιατι εχουν αρχισει και πεφτουν οι ιδιες ερωτησεις. δεν γινεται καπως να βαλουμε καινουριες ?
ευχαριστώ
Πόσες φορές το έχεις παίξει και όταν λες επανάληψη, μιλάς για πόσες ερωτήσεις; Μία, πέντε, δέκα, παραπάνω; Από όσο ξέρω για την Ελληνική έκδοση δεν διατίθεται επιπλέον υλικό για προσθήκη.
ενα ολόκληρο group ερωτησεων ηταν ολόιδιο. επίσης στο online ηταν παρα πολλές οι ιδιες ερωτησεις. πανω απο 20 στο συνολο. οχι σε ενα παιχνιδι. σε ενα παιχνιδι μπορώ να πω οτι σκανε ιδιες ερωτησεις περιπου 8-12 τον αριθμο.
το εχω παιξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορες !!!! ποσο τις % το εχετε φτασει το παιχνιδι ?
πολυ κριμα αν δεν μπορουν να μπουν κ αλλες ερωτησεις
στο menu που κανει autosave δεν το λεει ? εκει αν θυμαμι το ειχα δει
5000 ερωτήσεις έχει ρε παιδιά... πόσες να έχει;
μπραβο εκει. εμενα λεει 75% !!!!!!
με τιποτα δεν γινεται να κατεβασουμε νεες ερωτησεις εστω και ξενες δηλαδη ε ?
ουτε υπαρχει περιπτωση να βγουν στο μελλον ε?
μηπως πρεπει να μαζεψουμε υπογραφες προς sony ?
Ρε παίδες αυτό δείχνει πόσο τις εκατό έχεις από τρόπαια, όχι πόσο τις εκατό των ερωτήσεων έχεις παίξει...
α ναι ? δεν εχει καπου που να λεει το ποσοστο που το εχεις φτασει ?
Kαλησπέρα και από μένα.Νέο μέλος του forum.
Aγόρασα από το Playstation Store το Horror Movies Quiz (Game Pack).
Έχω την ελληνική έκδοση.Δεν παίζει η αναβαθμηση που κατεβασα.Μιλησα με Sony kαι μου ειπαν πως δεν γνωριζουν και πως ισως να εχω κανει κατι λαθος σχετικα με τις γλωσσες.Τα στοιχεια μου στο Account μου ειναι σωστα δηλωμενα με χωρα Ελλαδα.
Μου λενε χαζομαρες ??
Εχει κατεβασει κανεις σας Game Pack ??
Παιζει ??
^Κακώς το κατέβασες καθώς δεν είναι για την ελληνική έκδοση.
Παιδια το ψαχνει ενας φιλος.Ελληνικη εκδοση φυσικα αλλα δεν εχω δει καμια καλη προσφορα(μαζι με buzzers)Εχετε κατι υποψιν?
παιδια ορεο το παιχνιδι.
αλλα κατα την γνωμη μου θα ηταν καλυτερο να εχει ποιο πολες ελληνικες ερωτησεις.